چاپگری که با دستور صوتی کار می کند
اخبار
بزرگنمايي:
سیاست و بازاریابی - در نمایشگاه الکترونیک IFA۲۰۲۶ در برلین شرکت «کینگ استار» از یک گجت عجیب رونمایی کرد.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اروند پراگ، این گجت یک چاپگر جمع و جور است که با اتکا به هوش مصنوعی درخواست های کلامی کودکان را به یک صفحه رنگ آمیزی سیاه و سفید تبدیل می کند.
کافی است کاربر یک دکمه را فشار دهد و کاربر هرچه را که می خواهد، بگوید. مثلا بگوید اژدها و در چند ثانیه دستگاه تصویر مورد نظر را چاپ می کند.
این جعبه کوچک قرمز رنگ مجهز به نمایشگر و دکمه کنترل صوت است که درخواست های کودک را از طریق یک شبکه عصبی پردازش و به سرعت تصویر را روی کاغذ چاپ می کند.
بازدیدکنندگان در غرفه این شرکت در برلین می توانند نمونه های چاپ شده اژدها، گربه و حیوانات دیگر را ببینند که هر کدام طراحی خاص خود را دارند و با هر ایده جدیدی که به ذهن می آید، تولید می شوند.
این چاپگر به فناوری پرینت حرارتی متکی است بنابراین نیازی به کارتریج جوهر ندارد و فقط از یک کاغذ حرارتی استفاده می کند.
به گفته تولید کننده این دستگاه وضوح ۲۰۰dpi و یک نمایشگر ۲.۸ اینچی دارد که به وای فای متصل می شود. بدنه چاپگر به اندازه ای کوچک است که در جیب کاربر جای می گیرد و کودکان می توانند آن را همراه خود جابه جا کنند.
این گجت علاوه بر تولید تصویر با دستور صوتی، می تواند عکس های معمولی و استیکرها را براساس نوع کاغذ بارگذاری شده، چاپ کند.
-
يکشنبه ۱۵ شهريور ۱۴۰۵ - ۱۱:۳۶:۰۳
-
۱۰ بازديد
-
خبرگزاری مهر فناوری های نوین
-
سیاست و بازاریابی
لینک کوتاه:
https://www.siasatvabazaryabi.ir/Fa/News/799044/