سیاست و بازاریابی

آخرين مطالب

شنگی در نشست هم‌اندیشی بانوان فعال و کارآفرین اجتماعی:

منطقه 17 بیشترین سطح مشارکت‌پذیری مردم در شهر تهران را دارد شهرداری تهران

منطقه 17 بیشترین سطح مشارکت‌پذیری مردم در شهر تهران را دارد
  بزرگنمايي:

سیاست و بازاریابی - شهردار منطقه 17 گفت: با توجه به رصد مناطق 22 گانه شهر تهران، منطقه 17 بیشترین ظرفیت و درصد مشارکت های مردمی در فعالیت های اجتماعی و فرهنگی شهر تهران را دارد.

به گزارش شهر و به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه 17، نشست هم اندیشی بانوان فعال و کارآفرین اجتماعی با حضور «فاطمه قاسم پور» نماینده مردم تهران و رئیس فراکسیون زنان و خانواده مجلس شواری اسلامی، «سوده نجفی» عضو هیئت رئیسه و رئیس کمیته سلامت شورای اسلامی شهر تهران، رضا شنگی شهردار و برخی از معاونین و مدیران شهری منطقه و جمعی از بانوان فعال منطقه همچون دکتر «مومنه عربی» مولف کتاب بررسی زیارت اربعین و مدیر موسسه فرهنگی قرآن و عترت امام رضا(ع) و «زهرا نبی لو» مادر شهید مدافع حرم «مسعود عسگری» در سالن اجتماعات شهرداری منطقه برگزار شد.
در این مراسم شهردار منطقه دارالشهدا گفت: سرکار خانم دکتر نجفی فرزند شهید و از خانواده شهدا هستند و الحمدالله نگاه ویژه ای به منطقه ما دارند. در این جمع مادر بزرگوار شهید مدافع حرم«مسعود عسگیری» حاضر هستند که جا دارد از حضور ارزشمند ایشان تشکر کنم.
وی افزود: منطقه 17 مهد پرورش مادران و همسرانی است که در راه نظام و انقلاب اسلامی مجاهدت های فراوان و ارزشمندی داشته و دارند و فرزندان غیوری پرورش داده اند و تقدیم نظام اسلامی کرده اند. افتخار می کنیم که منطقه ما به واسطه تقدیم این شهدای والامقام به دارالشهدای تهران لقب گرفته است.
شنگی تصریح کرد: با توجه به رصد مناطق 22 گانه شهر تهران، منطقه 17 بیشترین ظرفیت و درصد مشارکت های مردمی در فعالیت های اجتماعی و فرهنگی شهر تهران را دارد. بحث مشارکت های مردمی از جمله ظرفیت هایی است که ممکن است دیگران برای دست یافتن به آن تلاش و هزینه کنند، اما الحمدالله ما این نعمت را در منطقه داریم.
شهردار منطقه 17 با اشاره به ظرفیت مشارکت پذیری بانوان منطقه، اظهار کرد: نیمی از جمعیت منطقه ما را بانوان تشکیل می دهند و ظرفیت بسیار بالایی در بحث مشارکت های اجتماعی منطقه دارند و کارهای و اقدامات بزرگی انجام داده و خواهند داد.
وی به آسیب های اجتماعی سطح منطقه اشاره کرد و گفت: یکی از آسیب های اجتماعی موجود در منطقه وجود زنان بد سرپرست است که در منطقه ما به دلیل شرایط جامعع و تراکم جمعیتی بیشتر هستند. مسئله دیگر زنان سرپرست خانوار هستند که اداره بانوان منطقه در حال رصد دقیق آنها است تا بتوانیم پشتیبانی های لازم را انجام دهیم.
شنگی با تاکید بر بحث استفاده از ظرفیت های کارآفرینی، تصریح کرد: مسئله ای که می تواند چالش ها، آسیب ها و مشکلات ما را برطرف کند، استفاده از ظرفیت های کارآفرینی است که می تواند بهترین فرصت ها را برای ما ایجاد کند.
شهردار منطقه گفت: با استفاده از ظرفیت کارآفرینی و مشارکت بانوان می توانیم علاوه بر رفع آسیب های مختلف و ایجاد اشتغال، ظرفیت های بسیار بزرگی در سطح شهر تهران به وجود آوریم. در این خصوص کارهای خوبی در سطح منطقه و در حوزه های مختلف انجام شده است.
وی خاطرنشان کرد: تجربه نشان داده هر گاه وفاق و همدلی و وحدت ایجاد شود و در کنار هم قرار گیرد، می توان کارهای بزرگی انجام داد. در حوزه اشتغال یک ظرفیت جدیدی در منطقه ایجاد کرده ایم که بالغ بر صد نفر ظرفیت اشتغال ایجاد می کند.
توانمندسازی زنان باید در قالب بسته ای ویژه باشد/ضرورت اشتغال زایی ناظر بر بازار
در ادامه نشست فاطمه قاسم پور گفت: مردمی سازی و حل مسائل به این برمی گردد که نقش اصلی و اساسی در حل مسائل کشور را حلقه های میانی داشته باشند و حاکمیت کشور مثل دولت، مجلس، قوه قضائیه، شوراهای شهر و شهرداری ها به عنوان تسهیل گر و پشتیبان این جریان مردمی باشند.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی افزود: برای رسیدن به یک الگو در این زمینه حتما یک الگوی تعاملی کمک کننده خواهد بود. مطالبه گری یک اصل مهم است و بایستی حتما انجام شود، اما مهم تر از مطالبه گری بحث تعامل است، چراکه تعامل حل مسئله ایجاد می کند.
رئیس فراکسیون زنان و خانواده مجلس اظهار کرد: منطقه 17 که به دارالشهدا ملقب است، علاوه بر اینکه منطقه مهمی است اما کم برخوردار است، بنابراین باید بتوانیم تعامل سازنده با جامعه بانوان منطقه به نحو مطلوب داشته باشیم.
قاسم پور با اشاره به مباحث مطرح شده در این نشست، گفت: بیش از 30 سال است که درباره زنان و کودکان بی سرپرست قانون مصوب شده است، در واقع اولین قانون مصوب جمهوری اسلامی ایران در حوزه زنان سرپرست خانوار به سال 1371 برمی گردد. از آن سال تاکنون در برنامه های توسعه ای کشور مسئله زنان سرپرست مهم بوده، چراکه خانواده سرپرست خانوار یک نظام مسائلی دارند که جدی تر از نظام مسائل خانوارهایی است که بدسرپرست هستند.
وی افزود: بنابراین نیازمند یک حمایت هایی هستند که البته این ادبیات در 30 سال گذشته تقویت شده و به یک مسئله ای تحت عنوان ساماندهی یا تقویت توانمندسازی زنان سرپرست خانوار تبدیل شده است. توانمندسازی زنان فقط مربوط به بحث اشتغال زایی نیست و باید به عنوان یک بسته خدماتی شامل اشتغال زایی، خدمات اجتماعی، خدمات تسهیل گری و مشاوره ای باشد تا این مهم اتفاق بیفتد.
نماینده مردم تهران در خانه ملت تصریح کرد: فعلا راجع به بحث اشتغال زایی بحث می کنیم، چراکه اگر به این مسئله توجه نشود، حتما در چرخه معیوبی که الان گرفتار آن هستیم، می افتیم. اشتغال زایی باید ناظر بر بازار باشد تا پایدار بماند، در حالی که در حال حاضر این چرخه برعکس است. الگوهای خوبی در این زمینه وجود دارد به عنوان مثال سازمان بهزیستی الگوهای خودیار و همیار دارد که در بحث توانمندسازی موفق بوده است.
رئیس فراکسیون زنان و خانواده مجلس اظهار کرد: پرداختن به مسائل اجتماعی در این دوره شهرداری و شورای شهر تهران جدی تر شده که فرصت مناسبی برای شما است. باید بتوان در تعامل سازنده برنامه ای برای منطقه طراحی کرد تا بانوان نقش آفرینی جدی داشته باشند.
در ادامه نشست سوده نجفی عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر تهران درباره موضوعات و مسائل مختلف حوزه بانوان بحث و تبادل نظر کردند. همچنین در پایان جلسه از بانوان نخبه منطقه تجلیل شد.
پس از پایان نشست سوده نجفی به همراه شهردار و جمعی از معاونین و مدیران شهری منطقه در بازدیدی چند ساعته از پروژه زیرگذر سواره رو خط راه آهن تهران-اهواز، مجتمع کارآفرینی شهیدان حسنی، مجموعه فرهنگی ورزشی تفریحی شهربانو دیدن کردند و سپس به زیارت امامزاده حسن(ع) و و شهدای آرمیده در این امامزاده جلیل القدر منطقه رفتند.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.siasatvabazaryabi.ir/Fa/News/240920/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بدبوترین چیز در جهان چیست؟

چگونه می‌توان با دنباله‌داری ملاقات کرد که هنوز کشف نشده است؟

تک‌شاخ، خز روباه و درخت کریسمس در آسمان!

نقش «معماری بیمارستان» در بهبود فرایند درمان بیماران

ارتش ربات‌های انسان‌نما تنها با «یک کلمه» هک می‌شود!

ماوس گیمینگ جدید لاجیتک با سنسور دقیق و طراحی ارگونومیک معرفی شد

آپدیت جدید فیرفون 4، گوشی را فریز می‌کند

لپ‌تاپ جدید لنوو امتیاز تعمیرپذیری 9 از 10 را دریافت کرد

هوش مصنوعی «جمینای» وارد تاکسی رباتیک می‌شود

هفت خبر علمی امیدبخش که 2025 را روشن‌تر کردند

قدیمی‌ترین جانور منفرد دنیا 507 سال عمر کرده بود؛ تا آنکه پژوهشگران به اشتباه آن را کشتند

درمان سریع آسیب سر، خطر ابتلا به آلزایمر را کاهش می‌دهد

خداحافظی با تاری متن در مانیتورهای اولد؛ ال‌جی قواعد بازی را عوض کرد

سامسونگ تولید رم‌های DDR4 را تا پایان 2026 افزایش می‌دهد

پشتیبانی از قلم لمسی به گوشی‌های تاشو سامسونگ برمی‌گردد؟

ماوس و کیبورد بی‌سیم جدید لنوو به شارژشدن نیاز ندارند

کاش تویوتا این 12 خودرو را دوباره تولید می‌کرد!

چرا روستاییان به زراعت چوب روی خوش نشان نمی‌دهند؟

ضرورت تقویت نقش داروسازان در ترک سیگار

لولای مستحکم گلکسی زد ترای‌فولد پس از 150 هزار بار تاشدن، تسلیم شد

مانیتور 144 هرتزی جدید لنوو با قیمتی باورنکردنی رونمایی شد

ظاهرا تولید آیفون ایر 2 لغو نشده است

این عنکبوت‌ نسخه‌ جعلی خودش را می‌بافد

عکس روز ناسا از نقاط قرمز کوچک در جهان اولیه

جست‌وجو برای یافتن آدم‌فضایی‌ها ادامه دارد

یافته شوکه‌کننده: تیتان، قمر یخی زحل ممکن است اصلاً اقیانوس مدفون نداشته باشد

ویژگی حذف شده از بازی The Last of Us Part 2 که می‌توانست مخفی‌کاری را متحول کند

«بی‌اخلاقی علمی» مهم‌ترین آسیب هوش مصنوعی برای نشریات است

هیچ‌ لپ‌تاپ گیمینگی با برند ردمی در سال 2026 عرضه نمی‌شود

برنامه دوربین گوشی‌های سامسونگ یک قابلیت مهم دریافت می‌کند

تبدیل زباله‌های پلاستیکی به مواد شیمیایی ارزشمند

بزرگی شکم مردان خطر مشکلات قلبی را افزایش می‌دهد

دارویی که آلزایمر را متوقف کرد

وان‌پلاس توربو در انتوتو قدرت‌نمایی کرد؛ گوشی ارزشمند چینی

این گوشی مفهومی دو نمایشگر جلویی دارد!

شیائومی 17 اولترا یک مدل ویژه با تمرکز بر عکاسی دارد

پایا؛ پیشرفته‌ترین ماهواره تصویربرداری بومی ایران با دقت 3 متری

روند توسعه بازی Marvel’s Blade به خوبی پیش می‌رود

«سارا تبریزی» دانشمند ایرانی برگزیده سال 2025

قهوه یا چای؛ کدام برای سلامت استخوان‌ها پس از یائسگی بهتر است؟

خاموش‌کردن موقت بینایی؛ رویکردی نویدبخش برای درمان تنبلی چشم در بزرگسالان

وقتی یخ، هوا و آلودگی دست‌به‌دست هم می‌دهند

شیائومی 17 اولترا پیش از رونمایی، در ویدیو رسمی به‌نمایش درآمد

نمایشگر این تبلت به‌طرز اعجاب‌انگیزی شبیه کاغذ است

مینی‌مغزها راز اسکیزوفرنی و دوقطبی را فاش کردند

کشفی که فهم ما را از خورشید تغییر داد

سامسونگ با یک گوشی تاشو منحصربه‌فرد به رقابت با آیفون فولد می‌رود

بازی‌های با برچسب هوش مصنوعی مولد تاکنون بیش از 660 میلیون دلار در استیم درآمد داشته‌اند

سری Call of Duty به کنسول سوییچ 2 خواهد آمد

اولین «بیمه زباله فضایی» جهان معرفی شد