سیاست و بازاریابی

آخرين مطالب

خودرو رسمی پاپ و رئیس جمهور آمریکا، الکتریکی خواهد شد اخبار

خودرو رسمی پاپ و رئیس جمهور آمریکا، الکتریکی خواهد شد
  بزرگنمايي:

سیاست و بازاریابی - شرکت خودروسازی فیسکر قصد دارد خودروی اختصاصی پاپ فرانسیس و رئیس جمهور ایالات متحده را الکتریکی کند. پاپ از کراس‌اور برقی اوشن و جو بایدن از نسخه برقی لیموزین استفاده خواهد کرد.

گفته می‌شود که پس از جلسات مخفیانه با پاپ فرانسیس، فیسکر قصد دارد خودرو اختصاصی پاپ یا پاپ‌موبایل (Popemobile) برقی تولید کند؛ اصطلاحی که واتیکان بارها از همه خواسته است استفاده از آن را متوقف کنند. قرار است این خودرو سال آینده تولید شود و نسخه‌ای کاملاً اصلاح‌شده از کراس‌اور الکتریکی آینده این برند با نام اقیانوس یا اوشن (Ocean) باشد. به گزارش the truth about cars ، پاپ فرانسیس مدت‌ها است که خود را به‌عنوان طرفدار حفظ منابع طبیعی و دارای ذائقه کاملاً وحشتناک در زمینه‌ی خودرو معرفی می‌کند. پاپ در سال 2020 دو دستگاه تویوتا میرای را به گاراژ واتیکان اضافه کرد و در سال 2018 لامبورگینی هوراکان (که به‌طور اختصاصی توسط این شرکت برای پاپ ساخته شده بود) به او اهدا شد. پاپ فرانسیس همچنین به خودروهایی مانند فیات 500L، نیسان فرانتیر، ایسوزو دی-مکس علاقه دارد؛ اگرچه او به‌طور معمول در هنگام دیدار با توده‌های مردم از این خودروها استفاده می‌کند و کارایی دیگری برای او ندارد. پاپ خودرویی را انتخاب نمی‌کند، مگر اینکه نیازهای سفر را برآورده کند و به‌طور خاص مطابق با ترجیحات او باشد. طبق گفته‌ی فیسکر، این به معنای دادن امکانات اضافه‌ی زیست‌محیطی به کراس‌اور اوشن است؛ به‌عنوان مثال کف‌پوش آن از پلاستیک بازیافتی تولید شده و از سقف خورشیدی بهره می‌برد. به گزارش رویترز، این خودروساز روز پنجشنبه با پاپ فرانسیس جلسه‌ای خصوصی برگزار کرد و برای تولید خودرویی با این شرایط توافق حاصل شد. درحالی‌که اکثر خودروهای پاپ به‌طور سنتی شیشه ضد گلوله دارند، پاپ فرانسیس از چند وسیله نقلیه بدون این نوع شیشه استفاده می‌کند و قصد دارد از شیشه‌ی قدیمی ساده روی کراس‌اور فیسکر اوشن استفاده کند. پاپ فرانسیس ادعا می‌کند که به‌خصوص در چنین سنی دیگر نگران ترور نیست؛ البته تیم امنیتی خصوصی او (گارد جامعه اسقفی سوئیس) متشکل از 135 مرد مسلح است. جنیفر ساکی ، دبیر مطبوعاتی کاخ سفید، اخیراً اظهار داشته که برقی کردن خودروی لیموزین ریاست جمهوری به‌عنوان اولویت جو بایدن قرار گرفته است. پس از ستایش عمومی از فورد F-150 لایتنینگ، خبرنگاران از خانم ساکی پرسیدند آیا بایدن فکر می‌کند لیموزین جنرال موتورز را که به‌طور عامیانه با نام «The Beast» خوانده می‌شود، می‌توان الکتریکی کرد؟ جنیفر ساکی پاسخ داد: این مطمئناً چیزی است که رئیس جمهور درباره آن صحبت کرده و برای او یک هدف است.

سیاست و بازاریابی

لامبورگینی هوراکان اهدایی به پاپ، حراج شد طرح 174 میلیارد دلاری بایدن برای گسترش استفاده از خودروی الکتریکی
با توجه به وزن 6800 کیلوگرمی (15 هزار پوند) این خودرو، به‌سختی می‌توان تصور کرد که قبل از نیاز به شارژ مجدد بتواند حتی مسیری کوتاه در یک مراسم رژه طی کند. همچنین مکان مشخصی برای نصب باتری‌ها وجود ندارد؛ زیرا این خودرو کاملا زره‌پوش و ضد گلوله است. حتی فنربندی و سیستم تعلیق و زیرشاسی که بسته‌های باتری روی آن نصب می‌شود، نیز کارایی ضد گلوله دارد. اگر بخواهیم کمی واقع‌بینانه به این موضوع نگاه کنیم، لیموزین رئیس جمهور آمریکا ممکن است هیبریدی شود؛ زیرا چنین کاری به کاخ سفید اجازه می‌دهد که ضمن بهره‌گیری از مزایای عملی سوخت بنزین، وانمود کند که با طراحی مجدد این خودرو و تبدیل آن به مدل هیبریدی، کار جدیدی انجام داده است که از نظر زیست‌محیطی آلایندگی کمتری داشته باشد. حتی مزایای لجستیکی احتمالی مرتبط با تعویض پیشرانه هیبریدی نیز وجود دارد؛ اما فکر نمی‌کنیم جنیفر ساکی درباره‌ی ساختار فیزیکی این خودرو فکر کرده باشد و احتمالاً فقط به سؤالات فقط با روشی که با اهداف زیست‌محیطی و زیرساختی دولت مطابقت دارد، پاسخ داده است.

لینک کوتاه:
https://www.siasatvabazaryabi.ir/Fa/News/199824/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

چاقی خطر عفونت‌های شدید را 70٪ افزایش می‌دهد

بتسدا: در ساخت Fallout 3 متوجه شدیم واقع‌گرایی لزوماً باعث جذابیت نمی‌شود

باکتری پنهان در چشم، احتمالاً محرک بیماری آلزایمر است

شوک‌های ناشناخته در اطراف یک ستاره کوتوله سفید

به جای تهیه مکمل‌ برای نوجوانان، به بشقاب غذای آن‌ها توجه کنید

پدر کنسول سگا در 77 سالگی از دنیا رفت

معاونت علمی آغازگر نسل چهارم آموزش در مدارس کشور

هوش مصنوعی حیواناتی با قابلیت توسعه بینایی می سازد

پزشکی نخوانید؛ ربات‌ها جراحان بهتری می‌شوند!

تولید گوشی شیائومی سیوی 6 لغو نشده است؛ افشای مشخصات فنی

امواج رادیویی چشمان خودروهای خودران می‌شوند

لپ‌تاپ جوان‌پسند اپل با رنگ‌های سرزنده در راه است

تولید «جرم نسوز نانویی» برای مقابله با شوک حرارتی در کوره‌ها

اوپو گوشی تاشو جدیدی با پردازنده پرقدرت می‌سازد

ایجاد شهر جهانی فناوری در چابهار

ساعت جدید کاسیو با بدنه نیمه‌شفاف رونمایی شد

یکی از آلوده‌ترین زباله‌ها، ناجی انرژی پاک شد

چسبی که التهاب در دهان را ردیابی می‌کند

خورشیدگرفتگی فردا در ایران قابل مشاهده نیست؛ نظر کارشناسان درباره‌ رؤیت هلال ماه رمضان

نانولوله‌های مارپیچ، کلید تحول در ذخیره‌سازی انرژی و فناوری‌های پوشیدنی

تشخیص التهاب لثه فقط با یک برچسب!

قانون «3 ساعت قبل از خواب»: روشی ساده برای تقویت سلامت قلب

فروش لپ‌تاپ‌های ایسر و ایسوس موقتا در آلمان متوقف شد

شیائومی 17 اولترا در تست دوربین حریف آیفون 17 پرو نشد

هم اندیشی برای طراحی و ارتقای فروم حکمرانی و قانون گذاری در اینوتکس

گوگل چرخه انتشار اندروید را اصلاح کرد

آمار نگران‌کننده خروج شرکت‌های دانش‌بنیان از چرخه نوآوری

اریگامی الهام بخش ایمپلنت های مغزی شناور شد

عکس روز ناسا از پرواز آزادانه در فضا

چاپ سه بعدی با دقت و سرعت بالا ممکن شد

دستیابی به فناوری بومی جذب پیشرفته برای پالایش گازهای خطرناک صنعتی

فضانوردان «کرو 12» به ایستگاه فضایی بین‌المللی پیوستند

این باتری به سلطه باتری‌های لیتیوم-یون خاتمه خواهد داد

تدوین طرح زنجیره نفوذ فناوری برای زعفران و گل محمدی

حمایت موسسه دانش‌بنیان برکت از برگزیدگان جشنواره ملی صنایع خلاق

تاسیس دبیرخانه دائمی صنایع خلاق و نمایشگاه صادرات فناوری در مناطق آزاد

چشم انداز ساخت ویدئو با هوش مصنوعی در 2026؛ برتری کارگردانی بر تولید

کشف یک تونل گدازه عظیم و پنهان در زیر سطح زهره

ارزان اما حرفه‌ای؛ گوشی پوکو C81 پرو در راه است

بازی ترسناک Resident Evil 10 چه زمانی عرضه می‌شود؟

معاون علمی رئیس‌جمهور در راهپیمایی 22 بهمن حضور یافت

تبلت آنر پد X8b با نمایشگر 90 هرتز و باتری غول‌پیکر معرفی شد

قابلیت‌های 2026 ویندوز 11 وارد فاز آزمایشی شدند

اولین نسخه آزمایشی اندروید 17 پس از دو روز تأخیر منتشر شد

آمار نصب iOS 26 روی آیفون‌ها برای اولین‌بار منتشر شد

گلکسی S26 اولترا در یک ویدیو به‌نمایش درآمد؛ پرچمدار تمام‌عیار با لبه‌های گردتر

تصویر گلکسی A57 و A37 لو رفت؛ رونمایی در آینده نزدیک

آیا کوتاه‌کردن، واقعاً رشد مو را تسریع می‌کند

حرکت با صدها پا و بدون مغز؛ معمایی که رباتیک را متحول می‌کند

حقوق گمرکی گوشی‌های تلفن همراه تعیین شد