سیاست و بازاریابی

آخرين مطالب

ربات انسان‌نمای چینی رکورد گینس را شکست نکات خواندني

ربات انسان‌نمای چینی رکورد گینس را شکست
  بزرگنمايي:

سیاست و بازاریابی - ایسنا / ربات انسان‌نمای چینی موسوم به «Agibot A2» با پیمودن 106 کیلومتر بدون توقف، رکورد جهانی گینس را شکست و موفق شد بدون خاموش شدن در طول این مسیر به این موفقیت دست یابد.
ربات انسان‌نمای «A2» شرکت رباتیک چینی «AgiBot»، یک مسیر 106 کیلومتری را پیمود و رکورد جهانی گینس را به نام خود ثبت کرد.
بازار
به نقل از آی‌ای، این پیاده‌روی روز 10 نوامبر 2025 از دریاچه جینجی در استان جیانگسو در شرق چین آغاز شد و روز 13 نوامبر در شانگهای به پایان رسید.
طبق بیانیه‌ای که توسط شرکت «AgiBot» منتشر شد، ربات A2 در طول این چالش توانست 106 کیلومتر و 286 متر را طی کند. این ربات موفق شد رکورد «طولانی‌ترین سفر پیموده شده توسط یک ربات انسان‌نما» را به نام خود ثبت کند.
ربات A2 که اولین ربات انسان‌نمایی است که این عنوان را به دست می‌آورد، به لطف سیستم باتری قابل تعویض در حین کار خود که آن را به طور مداوم فعال نگه می‌دارد، این موفقیت را بدون خاموش شدن به دست آورد.
وانگ چوانگ(Wang Chuang)، معاون ارشد شرکت AgiBot می‌گوید که این پیاده‌روی بین استانی برای نشان دادن قابلیت اطمینان و پایداری فناوری ربات انسان‌نما انجام شده است. وی افزود: این پیاده‌روی برای بسیاری از افراد دشوار است، اما ربات ما آن را به پایان رساند.
به گفته چوانگ، این چالش، استقامت کلی، دوام سخت‌افزاری و کنترل متعادل ربات انسان‌نمای A2 را به نمایش گذاشت و نشان داد که واقعاً برای عرضه تجاری آماده است.
درباره ربات انسان‌نمای A2
ربات A2 یک ربات انسان‌نما با قد 175 سانتی‌متر و وزن 55 کیلوگرم است که مجهز به قابلیت‌های حسگر مبتنی بر هوش مصنوعی است که به آن امکان پردازش اطلاعات متنی، صوتی و تصویری را می‌دهد.
همچنین می‌تواند کارهای حرکتی ظریف مانند نخ کردن سوزن را انجام دهد. نمونه کارهای شرکت AgiBot علاوه بر ربات A2، شامل نسخه پیشرفته‌تری موسوم به «A2 Max» و ربات‌های خدماتی مانند «A2-W»، «X1» و «X1-W» می‌شود.
تجربه یک چالش
این ربات از جاده‌های شهری، مسیرهای خوش‌منظره و بزرگراه‌های ملی و استانی متعدد عبور کرد و با سطوح متنوعی از جمله آسفالت، سنگفرش‌های کاشی‌کاری شده، پل‌ها، شیب‌ها و مناطقی با حداقل روشنایی در شب مواجه شد.
این شرکت اعلام کرد که این ربات در طول سفر خود از مقررات راهنمایی و رانندگی پیروی کرده و در نهایت به شانگهای رسیده است. ربات A2 با وجود پیاده‌روی بیش از 100 کیلومتر، در شرایط خوبی به خط پایان رسید و تنها مقداری ساییدگی و پارگی در لایه لاستیکی کف پای آن مشاهده شد.
به گفته «وانگ»، ربات A2 مورد استفاده در این چالش، یک نسخه تجاری معمولی و تولید انبوه شده بدون هیچ گونه تغییر سفارشی بود. در واقع این ربات، نسخه‌ای از همان ربات‌هایی است که به مشتریان تحویل داده می‌شود.
برای این پیاده‌روی، از ماژول‌های GPS دوگانه در کنار دوربین‌های عمق LIDAR و فروسرخ داخلی استفاده شد که امکان ناوبری دقیق مورد نیاز برای تغییر شرایط نوری و محیط‌های شهری را فراهم می‌کرد.
ستاره نمایش
این ربات انسان‌نمای چینی پس از اتمام سفر، به طور خلاصه با خبرنگاران تعامل داشت و این سفر را «تجربه‌ای به یاد ماندنی» خواند.
این ربات در حالی که با خبرنگار خبرگزاری شینهوا صحبت می‌کرد، به شوخی گفت که پس از اتمام پیاده‌روی به یک جفت کفش جدید نیاز دارد.
«وانگ» به سایر قابلیت‌های قابل توجه A2 اشاره کرد و اظهار داشت که از تعامل چندزبانه، تشخیص چهره و حافظه، هدایت خودکار و گزارش وظایف پشتیبانی می‌کند.
شرکت AgiBot در سال 2025 بیش از 1000 واحد تجاری از این ربات انسان‌نما را تولید و عرضه کرده است.
لیو دینگ‌دینگ(Liu Dingding)، یک متخصص صنعتی باسابقه می‌گوید: جهش از ماراتن ربات‌ها در سال گذشته به پیاده‌روی 100 کیلومتری نشان می‌دهد که بخش رباتیک چین با چه سرعتی در حال پیشرفت است.
وی همچنین این دستاورد را به عنوان نقطه عطفی در بهبود قابلیت اطمینان، استقامت، کنترل حرکت و سازگاری با محیط ربات‌ها عنوان کرد. او همچنین پیش‌بینی کرد که ربات‌ها می‌توانند در آینده نزدیک در برخی از وظایف فیزیکی با انسان‌ها برابری کنند یا حتی از آنها پیشی بگیرند.

لینک کوتاه:
https://www.siasatvabazaryabi.ir/Fa/News/787252/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بازه دقیق‌تر انتشار Prince of Persia: Sands of Time Remake فاش شد

ایمپلنت مغزیِ رقیب نورالینک، وارد فاز آزمایش‌های بالینی شد

نقدها و نمرات بازی Where Winds Meet منتشر شدند

ربات انسان‌نمای چینی رکورد گینس را شکست

پس از گوگل حالا نوبت ناتینگ است تا از ایردراپ اپل پشتیبانی کند

یوبیسافت همزمان با موفقیت سری Assassin’s Creed درباره عملکرد Shadows سکوت کرد

در حاشیه همایش مدیران شعب بیمه دی انجام شد؛ مراسم تکریم و تودیع بهمن برزگر از شرکت بیمه دی

شبکه فروش موتور محرک رشد بیمه دی/ برترین‌های شبکه فروش و شعب بیمه دی انتخاب شدند

تصفیه آب‌های آلوده به مواد نفتی جزایر سیری با غشاهای نانو کامپوزیتی دانشگاهی

تقویت‌کننده موشک «استارشیپ» منفجر شد

مدیرعامل بیمه دی: نقش شبکه فروش در توسعه فرهنگ بیمه بی‌بدیل است / 53 همت فروش؛ بیمه دی در مسیر افتخار

گوشی بعدی وان‌پلاس با پردازنده‌ای جدید قدرت‌نمایی کرد

در نظر گرفتن رفتار رئولوژیکی خون برای ارزیابی آسیب به سلول‌های رگ

تبلت‌های جدید پوکو به‌نمایش درآمدند؛ رونمایی در آینده نزدیک

کاهش اضطراب و ترویج زایمان طبیعی با «حضور همسر در اتاق زایمان»

آیفون 18 پرو با دو تغییر مهم معرفی خواهد شد

کرونا مغز همه را پیر کرد!

گوشی میان‌رده جدید هواوی با نمایشگر لبه‌خمیده و طراحی چشم‌نواز رونمایی شد

مرد آمریکایی پس از خوردن همبرگر جان باخت؛ علت مرگ آلرژی ناشی از نیش کنه بود

آیا تشخیص زودهنگام «سندرم داون» با شاخص استخوان بینی ممکن است؟

احتمال افزایش قیمت دوباره کنسول‌های ایکس باکس بالا رفت

اولین تریلر از گیم‌پلی Hellraiser: Revival منتشر شد

افت شدید فروش PS5 در ژاپن؛ سونی به دنبال برنامه‌ای برای بهبود اوضاع است

نسخه فیزیکی Frostpunk 2 برای PS5 و Xbox Series X|S عرضه شد

ساعت جدید کاسیو بهترین زمان ماهی‌گیری را به شما می‌گوید!

ویندوز به کدام سمت می‌رود؟ آینده‌ای پر از ابهام

این دوربین حرفه‌ای فقط تصاویر سیاه و سفید می‌گیرد

10 «باید» و «نباید» کار با چت‌بات‌های هوش مصنوعی

کشف 3 ژن که احتمال ADHD را تا 15 برابر افزایش می‌دهند

تماشا کنید: بازی هندی Raji: Kaliyuga معرفی شد

تریلر رونمایی بازی Roadside Research را تماشا کنید

کلیسای نجات‌دهنده مقدس در تنریف، برنده جایزه ساختمان سال جهان 2025 شد

لپ‌تاپ جدید هواوی مخصوص کاربران تجاری است

کشف قوی‌ترین شواهد از نقش ویروس اپشتین بار در بروز بیماری لوپوس

پوکو F8 اولترا با دوربین تله‌فوتو 5 برابری از راه می‌رسد

اندروید 16 برای گوشی‌های ناتینگ؛ تاریخ انتشار Nothing OS 4.0 اعلام شد

بقا در اعماق درازگودال ماریانا؛ حیات در یکی از سمی‌ترین نقاط سیاره نیز جریان دارد

مرورگر هوشمند «اطلس» با قابلیت‌هایی جذاب آپدیت شد

کنسول دستی پاکت ورت معرفی شد؛ بازگشت به بازی‌های کلاسیک با طراحی مدرن

تحویل انسولین از طریق پوست ممکن می‌شود

سیستم انتقال فایل اندروید با آیفون سازگار شد؛ لحظه‌ای تاریخی در صنعت موبایل

کاهش طبیعی دردهای پس از زایمان با «سنبل‌الطیب»

کروم در اندروید یک رقیب جدید دارد: مرورگر هوشمند کامت

پیری سالم؛ آنچه باید در دهه 30 زندگی خود انجام دهید تا در 70 سالگی سالم باشید

گوشی رباتیک آنر به‌نمایش درآمد

نقشه کلاسیک Nuketown بازیCall of Duty: Black Ops 7 معرفی شد

از رویداد Hammer Jam بازی Clash of Clans رونمایی شد

به‌روزرسانی Welcome Hub در پلی استیشن 5 با قابلیت‌های جدید معرفی شد

تریلر زمان عرضه نسخه PS5 بازی Stalker 2: Heart of Chornobyl منتشر شد

راز دوازده‌وجهی‌های رومی