سیاست و بازاریابی

آخرين مطالب

نشست هم اندیشی اعضای خانه مطبوعات با مدیرکل بنیاد شهید استان ایلام بنیاد شهید و امور ایثارگران

نشست هم اندیشی اعضای خانه مطبوعات با مدیرکل بنیاد شهید استان ایلام
  بزرگنمايي:

سیاست و بازاریابی - مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان ایلام در نشست هم اندیشی با اعضای خانه مطبوعات استان،گفت: درب اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان ایلام به روی رسانه ها باز است.

به گزارش ایثار ، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان ایلام در این نشست با تقدیر از اعضای خانه مطبوعات و اصحاب رسانه برای همکاری با اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گفت:درب اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران به روی تمامی اصحاب رسانه باز است و از نقدها و نظرات رسانه ها و اعضای خانه مطبوعات برای حل مشکلات جامعه ایثارگران استفاده خواهیم کرد.
وی از فعالیت های رسانه استان ایلام در تجاوز تحمیلی 12 روزه رژیم صهیونیستی تقدیر و گفت: رسانه های استان در وحدت و همدلی مردم و پشتیبانی از نظام سنگ تمام گذاشتند.
وی افزود: استان ایلام بالاترین تراکم جامعه ایثارگری کشور را دارد. رحیمی، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان ایلام، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری موج با اشاره به آمار بالای شهدا و ایثارگران در این استان، گفت: استان ایلام با داشتن 3 هزار شهید، بیش از 17 هزار و 300 جانباز، 337 آزاده و 108 هزار نفر جامعه تحت پوشش، بالاترین تراکم جامعه ایثارگری نسبت به جمعیت را در کشور دارد. وی افزود: این آمار نشان‌دهنده ظرفیت بالای ایلام در دفاع مقدس است، به‌طوری‌که حتی برخی استان‌های دیگر با جمعیت بیشتر، چنین آمار ایثارگری را ندارند. رحیمی با بیان اینکه خدمت‌رسانی به این جامعه بزرگ، نیازمند برنامه‌ریزی دقیق و حمایت‌های همه‌جانبه است، تصریح کرد: ما در سال‌های اخیر روی دو محور زیرساخت‌ها و معیشت خانواده‌های ایثارگر تمرکز کرده‌ایم و اقدامات فرهنگی گسترده‌ای نیز انجام داده‌ایم. مدیرکل بنیاد شهید ایلام از احداث موزه آثار شهدا و دارالقران پس از چهار دهه در بنیاد شهید استان خبر داد و گفت: این پروژه ها در مراحل پایانی قرار دارند. 
وی گفت: همچنین 11 پروژه عمرانی در حوزه اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان از جمله ساختمان های ادارای دره شهر، دهلران و مهران در حال اجراست. رحیمی از اجرای برنامه‌های ویژه برای مادران و همسران شهدا خبر داد و گفت: برای اولین بار 80 نفر از مادران شهدا به کربلا اعزام شدند و در تلاش هستیم تا این اردوهای زیارتی در سال جاری به کربلای معلی و مشهد مقدس افزایش پیدا کند. این مسئول به تصرف برخی املاک متعلق به بنیاد شهید توسط دستگاه های دیگر اشاره کرد و گفت: در تلاش هستیم این املاک برای ارائه خدمات به جامعه هدف مورد استفاده قرار گیرد. وی به نیازهای حوزه ایثارگران استان اشاره کرد و افزود: استان ایلام تنها استانی است که خانه‌ ایثار ندارد و در تلاش هستیم این مهم امسال محقق شود تا خدمات بهتری به جامعه ایثارگر ارائه دهیم. رحیمی در پایان از همکاری رسانه‌ها برای انعکاس فعالیت‌های بنیاد شهید قدردانی کرد و گفت: امید است مطبوعات و فضای مجازی در معرفی فرهنگ ایثار و شهادت بیش‌ازپیش تلاش کند.

لینک کوتاه:
https://www.siasatvabazaryabi.ir/Fa/News/779606/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دانشمندان کلید از بین بردن عادت‌های بد را در مغز پیدا کردند

آیا دنباله‌دار «3آی/اطلس» متعلق به فرازمینی‌هاست؟

زنبورهای بامبل با مغزی ریز، مسائل پیچیده را حل می‌کنند

امشب؛ آسمان میزبان مقارنه زیبای سیاره‌های زهره و مشتری

روبات انسان نما به قله 6200 متری صعود کرد!

بهره‌گیری از ظرفیت‌های پارک‌های فناوری در رویداد صنایع خلاق «مانوین»

بازگشت دو بازی نخست Call of Duty: Black Ops به کنسول‌ها

افزایش نشت هوا در ایستگاه فضایی بین‌المللی

کدهای پنهان در iOS 27؛ نشانه‌هایی از ظهور آیفون تاشو اپل

دانشمندان عامل جدید آلزایمر و داروی آن را کشف کردند

برند لوکس لباس فضانوردی طراحی کرد

گره‌گشایی از چالش‌های صنعت دریا با پیوند فناوری، سرمایه و صنعت

کشف «غول خفته» 6 میلیارد برابر خورشید توسط «جیمز وب»

آپدیت کوچک اما کاربردی در راه نرم‌افزار گالری آیفون

عکس روز ناسا از کلاه ثور!

تاکسی روباتیک در لندن پولی می شوند

توسعه زنجیره ارزش مس با بهره‌گیری از توان دانش‌بنیان‌ها

آپدیت بزرگ آی‌او‌اس 27 جان تازه‌ای به آیفون‌های قدیمی می‌بخشد

انتظارات از رویداد WWDC26 اپل

آیا منظومه شمسی در گذشته دو سیاره بیشتر داشته است؟

کشف گونه جدیدی از دایناسورها بالدار

هم‌افزایی علمی در حوزه محیط زیست دریایی و سلامت محیطی در قالب یک تفاهم‌نامه

وان‌پلاس این هفته دو گوشی توربو 6X و توربو 6X پرو را رونمایی می‌کند

جیمز وب بازوهای مارپیچی کهکشان NGC 2090 را در نور فروسرخ ردیابی می‌کند!⁠

مشخصات کامل گوشی ردمی K100 در آستانه رونمایی لو رفت

گوگل می‌خواهد Gemini در تمام قسمت‌های گوشی شما نقش داشته باشد

لپ تاپ ایسوس Dawn 7 Pro با پردازنده Ryzen AI و صفحه نمایش 144 هرتزی معرفی شد

آپدیت HyperOS 3 برای یکی از گوشی‌های محبوب شیائومی منتشر شد

هوش مصنوعی زلزله یاب شد

ایران در جمع 6 کشور دارای توان ساخت تجهیزات پیشرفته کرایوژنیک

تیم کوک امشب برای آخرین‌بار رویداد WWDC اپل را آغاز می‌کند

اولین تصویر واقعی و مشخصات گلکسی S26 FE سامسونگ فاش شد

ماهواره های روسی جی پی اس را در اروپا مختل می‌کنند

حمایت از حضور دانش‌بنیان‌ها در نمایشگاه صنایع غذایی عمان

فرانسه نسل جدید موشک‌ها را از جنگنده رافال شلیک کرد

اجتماع بزرگ اجرام سماوی؛ از شب‌نشینی زهره و مشتری تا آرایش مثلثی در آسمان خرداد

عکس روز ناسا از مسافر منظومه شمسی

دانشمندان از کشف چیزی غیرمنتظره در «مه» خبر دادند

استفاده از فناوری چاپ سه‌بعدی در درمان آلزایمر

تداوم ثبت‌نام برای حضور در نمایشگاه نوآوری و فناوری اینوتکس 2026

حمایت از نوآوری‌ دانش‌بنیان‌ها برای رفع چالش‌های صنعت معدن

تلسکوپ فضایی جدید ناسا 30 آگوست پرتاب می شود

روبات انسان نما به یک کودک لگد زد

توسعه فناوری‌های بومی پیجینگ و ارتباطات صوتی تحت شبکه

نخاع آسیب دیده قابل ترمیم شد!

تاکید افشین بر ورود فناوری به حوزه‌ فرهنگی و اندیشه اسلامی

استارلینک روسی 2027 راه‌اندازی می‌شود

افزایش تاب‌آوری با رفع گلوگاه‌های راهبردی زنجیره غذا

جت مسافری مافوق صوت روسیه از راه می رسد

راهکار جدید جذب حداکثری نور خورشید و تولید هیدروژن پیدا شد