سیاست و بازاریابی

آخرين مطالب

ایلان ماسک لیورپول را می‌خرد؟ نکات خواندني

ایلان ماسک لیورپول را می‌خرد؟
  بزرگنمايي:

سیاست و بازاریابی - خبرآنلاین / پدر ایلان ماسک از علاقه فرزند ثروتمند خود برای خرید باشگاه فوتبال لیورپول انگلیس خبر داد.
پدر ایلان ماسک، ثروتمندترین فرد روی زمین و از برترین کارآفرینان حوزه فناوری می‌گوید پسر میلیاردرش علاقمند به خرید باشگاه فوتبال لیورپول انگلیس است. اما منابع آگاه می‌گویند سران باشگاه لیورپول تمایلی به فروش این باشگاه ندارند. 
باشگاه لیورپول در حال حاضر متعلق به گروه ورزشی فن‌وی(Fenway) است که البته خبری از علاقه این گروه به فروش این باشگاه تحت تملک خود منتشر نشده است، اما در گذشته سابقه پذیرفتن سرمایه‌گذاری خارجی را داشته است.
مالکان لیورپول پس از ادعای پدر این میلیاردر مبنی بر اینکه پسرش به خرید این باشگاه علاقه‌مند است، قاطعانه هرگونه قصد برای فروش این باشگاه به ایلان ماسک را رد کردند. به نقل از تایمز، افراد درون گروه ورزشی «فن‌وی» تأیید کرده‌اند که هیچ درخواستی از سوی ثروتمندترین مرد جهان دریافت نکرده‌اند و علاقه‌ای به بحث درباره فروش احتمالی نیز ندارند.

ارول ماسک(Errol Musk) پدر ایلان ماسک در مصاحبه‌ای با رادیو تایمز اذعان کرد که پسرش به قهرمان شش دوره اروپا علاقه نشان داده است.وی در این مصاحبه گفت: بله، اما این بدان معنا نیست که او آن را می‌خرد. او [خرید این باشگاه] را دوست دارد، بله، بدیهی است که هر کسی می‌خواهد. من هم همینطور.
وی همچنین گفت: من نمی‌توانم در این مورد اظهار نظر کنم. [چرا که] آنها قیمت را بالا می‌برند.
هنگامی که آسوشیتدپرس با گروه ورزشی فن‌وی تماس گرفت، سخنگوی این گروه گفت: این شایعات صحت ندارد.
گروه ورزشی فن‌وی در سپتامبر 2023 سهام اندکی را به یک شرکت سرمایه‌گذاری در ایالات متحده به نام دایناستی اکوییتی(Dynasty Equity) فروخت.
در آن زمان مایک گوردون(Mike Gordon) رئیس این گروه گفت: تعهد طولانی مدت ما به لیورپول مانند همیشه قوی است. ما همیشه گفته‌ایم که اگر شریک سرمایه‌گذاری مناسبی برای لیورپول وجود داشته باشد، فرصتی را برای کمک به اطمینان از انعطاف‌پذیری مالی بلندمدت و رشد آینده این باشگاه دنبال خواهیم کرد.
لیورپول تحت رهبری گروه ورزشی فن‌وی، دوباره خود را به عنوان یکی از باشگاه‌های پیشرو در اروپا تثبیت کرده است و این باشگاه اولین قهرمانی خود در لیگ انگلیس را پس از 30 سال در سال 2020 به دست آورد، در حالی که فصل پیش از آن در لیگ قهرمانان اروپا قهرمان شده بود. این باشگاه در فصل جاری نیز هم در لیگ برتر و هم در لیگ نخبگان اروپا صدرنشین است.
ارول ماسک گفت که خاندان ماسک در لیورپول اقوامی دارد و ما به اندازه کافی خوش شانس بوده‌ایم که تعداد زیادی از گروه موسیقی بیتلز را بشناسیم، زیرا خانواده من با آنها بزرگ شده‌اند.
ایلان ماسک از زمان انتخاب حزب کارگر در ماه ژوئیه، خود را درگیر سیاست بریتانیا کرده است. وی از شبکه اجتماعی خود (X) برای فراخوان انتخابات جدید استفاده کرده است.
ارزش باشگاه لیورپول در حال حاضر 4.3 میلیارد پوند و چهارمین باشگاه ارزشمند جهان است. با این حال، چنین معامله‌ای اگر محقق شود، چیزی بیش از یک درصد از کل دارایی خالص ماسک که 340 میلیارد پوند تخمین زده می‌شود، نخواهد بود.

لینک کوتاه:
https://www.siasatvabazaryabi.ir/Fa/News/767569/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

گوشی پیکسل 10a رونمایی شد؛ میان‌رده ارزشمند گوگل بدون افزایش قیمت

گوگل: سرعت شارژ گوشی پیکسل 10a به مرور زمان کمتر می‌شود

چرا فقط انسان‌ها چانه دارند؟ پاسخ تازه دانشمندان به معمای دیرینه تکاملی

کافه‌نشینی سبک زندگی پنهان دختران جوان در فضاهای شهری

تاریخ عرضه PC Building Simulator 2 مشخص شد؛ شبیه‌ساز ساخت و فروش کامپیوتر!

عکس روز ناسا از گهواره شکارچی!

ارتباط آلودگی هوا با یک بیماری شایع قرن

دفاع وایمو از دستیار راه دور برای تاکسی‌های روباتیک

درمان زخم با زخم‌پوش فوق‌نازک هوشمند و صرفه‌جویی یک میلیون دلاری

اطلاعاتی درباره بازی بعدی Sonic فاش شد؛ جاه‌طلبانه‌ترین نسخه سری

تریلر جدید Marathon گیم‌پلی جذاب بازی را به نمایش می‌گذارد

انتشار موزیک ویدئوی فضایی به مناسبت سال نو چینی

مهم‌ترین مانع خرید غذاهای تراریخته در ایران چیست؟

سونی از پادزهر خود برای جلوگیری از گرانی PS5 پرده برداشت

افسردگی؛ پیش‌علامت پارکینسون و زوال عقل

معلم نامرئی؛ هوش مولد آینده چگونه تدریس خصوصی را دگرگون می‌کند

گوشی‌سازان هندی به‌زودی به بازار موبایل هجوم می‌برند

تحول در صنایع فولاد و نیروگاهی با سرامیک‌های نانویی ساخت ایران

اپل «باارزش‌ترین برند جهان» است

نیاکان همه جانوران جهان 2 جفت چشم داشتند!

رفع تنگناهای فناورانه برای کاهش وابستگی در حوزه غذا و کشاورزی

رفع تنگناهای فناورانه زنجیره برای کاهش وابستگی در حوزه غذا و کشاورزی

پای روبات های انسان نما به تلویزیون چین باز شد

ساخت چرخ‌دنده‌های نیروگاهی ایران با صرفه‌جویی ارزی 6 میلیون دلاری

گلکسی A27 سامسونگ در آینده نزدیک معرفی می‌شود

رؤیت هلال ماه رمضان 1447 در غروب 29 بهمن؛ آغاز روزه‌داری از پنجشنبه

فناوری ایرانی که می‌تواند آثار جرم را در لحظه شناسایی کند

ارتباط نوشیدنی‌های شیرین با اضطراب در جوانان

قطعات موشک هندی در جزیره خالی از سکنه پیدا شد

ابراز امیدواری برای ورود صنایع خلاق ایران به بازارهای اقیانوس هند

قیمت جهانی شیائومی 17 و شیائومی 17 اولترا لو رفت

دانشمند برجسته آلمانی برای کار تمام‌وقت به چین می‌رود

گوشی هوآوی نوا Y73 وارد بازار ایران شد

اعصاب، همدست پنهان سرطان لوزالمعده

چاقی خطر عفونت‌های شدید را 70٪ افزایش می‌دهد

بتسدا: در ساخت Fallout 3 متوجه شدیم واقع‌گرایی لزوماً باعث جذابیت نمی‌شود

باکتری پنهان در چشم، احتمالاً محرک بیماری آلزایمر است

شوک‌های ناشناخته در اطراف یک ستاره کوتوله سفید

به جای تهیه مکمل‌ برای نوجوانان، به بشقاب غذای آن‌ها توجه کنید

پدر کنسول سگا در 77 سالگی از دنیا رفت

معاونت علمی آغازگر نسل چهارم آموزش در مدارس کشور

هوش مصنوعی حیواناتی با قابلیت توسعه بینایی می سازد

پزشکی نخوانید؛ ربات‌ها جراحان بهتری می‌شوند!

تولید گوشی شیائومی سیوی 6 لغو نشده است؛ افشای مشخصات فنی

امواج رادیویی چشمان خودروهای خودران می‌شوند

لپ‌تاپ جوان‌پسند اپل با رنگ‌های سرزنده در راه است

تولید «جرم نسوز نانویی» برای مقابله با شوک حرارتی در کوره‌ها

اوپو گوشی تاشو جدیدی با پردازنده پرقدرت می‌سازد

ایجاد شهر جهانی فناوری در چابهار

ساعت جدید کاسیو با بدنه نیمه‌شفاف رونمایی شد