سیاست و بازاریابی

آخرين مطالب

استاندار کرمانشاه:

خدمت به جانبازان و آزادگان پاسخ به فداکاری آن‌ها است/فاصله ی بین شایستگی و خدمات به جانبازان و آزادگان باید به حداقل برسد بنیاد شهید و امور ایثارگران

خدمت به جانبازان و آزادگان پاسخ به فداکاری آن‌ها است/فاصله ی بین شایستگی و خدمات به جانبازان و آزادگان باید به حداقل برسد
  بزرگنمايي:

سیاست و بازاریابی - استاندار کرمانشاه در نشست صمیمی با جانبازان گرانقدر و آزادگان سرافراز کرمانشاهی گفت: خدمت به جانبازان و آزادگان پاسخ به فداکاری آن‌ها است و فاصله ی بین خدمات و شایستگی آن‌ها باید به حداقل برسد.

به گزارش ایثار، نشست صمیمی محمدطیب صحرایی استاندار با جانبازان گرانقدر 70 درصد و آزادگان سرافراز، با حضور علی شعبانی معاون سیاسی ،امنیتی و خسرو شهیدی مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان روز سه شنبه 13شهریور 1403 در سالن شهید سلیمانی استانداری برگزار شد.
استاندار کرمانشاه در این نشست ضمن تسلیت ایام پایانی صفر رحلت جانسوز پیامبر اکرم (ص)و امام حسن مجتبی (ع)و امام رضا (ع)، گفت: تشکر و قدرانی از جانبازان و آزادگان مهمترین جمله که با اعتقاد باید صحبت کنیم که در دوران دفاع مقدس فداکاری کردند.
صحرایی با بیان ایثار بی دریغ خانواده های کمتر از خود، این عزیزان نیست، افزود: هر کاری که در خدمت به این عزیزان انجام شود پاسخ فداکاری آن‌ها است که امید است فرصت جبران آن را داشته باشم.
وی تصریح کرد: با توجه به نیازهای شما در طول زمان ایثارگری تا کنون اقداماتی انجام شده و سازمان‌های مربوط تلاش‌های خود را کرده اند که فاصله‌ی بین شایستگی و خدمات انجام شده را باید به حداقل برسانیم، برای از بین بردن این فاصله‌ها لازم است جلسات بیشتری برگزار شود و نکاتی که مورد غفلت واقع شده پوشش داده شود.
استاندار کرمانشاه گفت: درخواست‌های که روند اجرای آن‌ها کوتاه هستند سریعتر انجام می‌شود و نکاتی که در استان باید حل و فصل شود در جلسات بعدی حل می‌شود. درخواست‌هایی که کشوری هستند و در استان های دیگر اجرا نشده است بحث ملی است و باید در سطح کشور مورد بررسی قرار گیرد.
خسرو شهیدی در این نشست ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای اسلام و دفاع مقدس و کسانی که جان خود را برای پاسداری از خاک ایران فدا کردند، و تشکر از استاندار کرمانشاه برای برگزاری جلسه برای جانبازان و آزادگان،اظهار کرد: ما با افتخار در استان کرمانشاه 316 جانباز 70درصد داریم که از این تعداد 64 نفر دارای ضایعه‌ی نخاعی یا گردن دارند ، 24 نفر وابسته به نیروهای مسلح و سایر جانبازان وابسته به دیگر سازمان‌ها و 32 نفر جانباز 70درصد بصیر داریم.
مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران کرمانشاه گفت: امید است همگی برای ترویج فرهنگ ایثار و خدمت به کسانی که سال‌های مفید عمر خود را بر روی ویلچر یا تخت بیمارستان طی کرده اند گامی مهم و موثر برداریم.
شهیدی در پایان با اشاره به مشکلات در زمینه بیمه‌ی دی خاطر نشان کرد:با عنایت به این موضوع که 36 پزشک عمومی در منازل جانبازان و آزادگان به صورت پزشک پایش سلامت جامعه ایثارگری استان حضور پیدا می‌کنند، امور درمانی خانواده های شهدا و ایثارگران از اولویت های ما در بنیاد شهید استان است.
در این نشست صمیمی هر یک از جانبازان گرانقدر و آزادگان سرافراز به بیان نقطه نظرات و مسائل و مشکلات خود پرداختند.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.siasatvabazaryabi.ir/Fa/News/753740/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سامسونگ رهبر بازار موبایل اروپا شد؛ اپل دوم

ارتقاء توانمندی 3 هزار کارشناس بهداشت در حوزه سلامت شناختی

تولید هیدروژن از آب با کمک مواد کوانتومی

تولید آزمایشی آیفون 18 پرو آغاز شد

ارتقا توانمندی 3 هزار کارشناس بهداشت در حوزه سلامت شناختی

عکس روز ناسا از رژه سیاره‌ها بر فراز خانه اپرای سیدنی

قیمت هندزفری گلکسی بادز 4 سامسونگ در آستانه رونمایی لو رفت

هواپیمای فضایی مرموز چین ماموریت جدیدی آغاز کرد

تولد نوزاد با رحم پیوندی از اهدا کننده متوفی

آلودگی صوتی، کارگران را پرخاشگر می‌کند

نور می‌تواند آلاینده‌ها را تجزیه کند

گفت‌وگوی زیاد با هوش مصنوعی، آن را بی‌دقت می‌کند!

در بیمارستان‌های ژاپن به بیماران جوان ربات‌های پشمالو داده می‌شود

لاک‌پشت غول‌پیکر فلوریانا پس از 200 سال به زیستگاه اصلی خود بازگشت

خواجه نصیرالدین طوسی، پیشگام سامان‌دهی دانش در تمدن اسلامی

ارتش رباتیک چین؛ آیا ویدیو جنجالی این روزها واقعی است؟

استودیوی سازنده Ghost of Yotei می‌خواهد سریع‌تر بازی بسازد

اپ آب و هوا از موبایل‌های اندروید حذف می‌شود

دانشگاه اهل‌بیت(ع) و نقش کلیدی در توسعه همکاری فناورانه بین‌المللی

اعزام هیأت تجاری شرکت‌های دانش‌بنیان به نمایشگاه فناوری عربستان

ساخت سلاح ارواح در آمریکا ممنوع شد

پهپادها برای جلوگیری از سرقت اموال به کمک پلیس می‌آیند

حمایت از توسعه محصول جدید با تسهیلات تا سقف 30 میلیارد ریال

بومی‌سازی فناوری‌های پیشرفته اتصال و لحیم‌کاری

همکاری‌های استراتژیک در صنعت پلیمر کشور در مسیر توسعه و رقابت‌پذیری

تقویت ابزارهای نوین تأمین مالی دانش‌بنیان‌ها با اوراق توسعه فناوری

روبات انسان نما تعادل حرکتی را مانند انسان به نمایش می‌گذارد

اعطای جایزه 20 هزار دلاری به نوآوری‌های برتر حوزه ایمنی‌درمانی

هوش مصنوعی ذهن شما را می‌خواند و به متن تبدیل می‌کند

ایران در جمع 20 کشور برتر جهان در تولیدات علمی علوم شناختی

فروپاشی دژ نامرئی سرطان با فناوری نانوحباب

نظر جنجالی بازی‌ساز افسانه‌ای: افشاگران Resident Evil Requiem «سزاوار هزاران‌بار مرگ» هستند

پاوربانک فوق باریک و شیک شیائومی در آستانه عرضه است

مدل طلاکاری‌شده گوشی آیفون ایر با قیمت باورنکردنی معرفی شد

کدام فعالیت ورزشی در کنترل خشم و اضطراب موثر است؟

شگفتی طبیعت؛ چگونه یخ‌های گرینلند مثل سنگ مذاب در حال تلاطم‌اند؟

استفاده از فناوری توالی‌یابی در پیش‌بینی ژن‌های ماهی سفید

دستاورد تازه در ارزیابی پایداری دمنوش گل گاوزبان

کاهش 38 درصدی خطر آلزایمر با عادت‌های ساده زندگی

رفتار و نگرش مدرسان دانشگاه نسبت به دانشجویان غیرسنتی

ساس‌ها از آب می‌ترسند!

رکوردشکنی صادرات دانش‌بنیان در 4 سال؛ چین بزرگترین شریک فناوری‌مان شد

هشدار لنوو به شرکای تجاری: قیمت محصولات به‌زودی رشد می‌کند

دانشمندان به مغزهای آزمایشگاهی نحوه حل یک مسئله مهندسی را آموختند

آموزش زبان انگلیسی از صفر؛ فقط با چند جلسه رایگان

تریلر جدید بازی MOUSE: P.I. For Hire مبارزه با یک باس‌فایت را نمایش می‌دهد

عکس روز ناسا از سایه یک ربات مریخی

برند اینفینیکس احتمالا به‌زودی وارد بازار ایران می‌شود

موشک ماه‌ ناسا با یک مشکل جدید روبه‌رو شد!

یک فالکون 9 برای سی و سومین بار به فضا پرتاب شد