سیاست و بازاریابی

آخرين مطالب

استاندار کرمانشاه:

خدمت به جانبازان و آزادگان پاسخ به فداکاری آن‌ها است/فاصله ی بین شایستگی و خدمات به جانبازان و آزادگان باید به حداقل برسد بنیاد شهید و امور ایثارگران

خدمت به جانبازان و آزادگان پاسخ به فداکاری آن‌ها است/فاصله ی بین شایستگی و خدمات به جانبازان و آزادگان باید به حداقل برسد
  بزرگنمايي:

سیاست و بازاریابی - استاندار کرمانشاه در نشست صمیمی با جانبازان گرانقدر و آزادگان سرافراز کرمانشاهی گفت: خدمت به جانبازان و آزادگان پاسخ به فداکاری آن‌ها است و فاصله ی بین خدمات و شایستگی آن‌ها باید به حداقل برسد.

به گزارش ایثار، نشست صمیمی محمدطیب صحرایی استاندار با جانبازان گرانقدر 70 درصد و آزادگان سرافراز، با حضور علی شعبانی معاون سیاسی ،امنیتی و خسرو شهیدی مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان روز سه شنبه 13شهریور 1403 در سالن شهید سلیمانی استانداری برگزار شد.
استاندار کرمانشاه در این نشست ضمن تسلیت ایام پایانی صفر رحلت جانسوز پیامبر اکرم (ص)و امام حسن مجتبی (ع)و امام رضا (ع)، گفت: تشکر و قدرانی از جانبازان و آزادگان مهمترین جمله که با اعتقاد باید صحبت کنیم که در دوران دفاع مقدس فداکاری کردند.
صحرایی با بیان ایثار بی دریغ خانواده های کمتر از خود، این عزیزان نیست، افزود: هر کاری که در خدمت به این عزیزان انجام شود پاسخ فداکاری آن‌ها است که امید است فرصت جبران آن را داشته باشم.
وی تصریح کرد: با توجه به نیازهای شما در طول زمان ایثارگری تا کنون اقداماتی انجام شده و سازمان‌های مربوط تلاش‌های خود را کرده اند که فاصله‌ی بین شایستگی و خدمات انجام شده را باید به حداقل برسانیم، برای از بین بردن این فاصله‌ها لازم است جلسات بیشتری برگزار شود و نکاتی که مورد غفلت واقع شده پوشش داده شود.
استاندار کرمانشاه گفت: درخواست‌های که روند اجرای آن‌ها کوتاه هستند سریعتر انجام می‌شود و نکاتی که در استان باید حل و فصل شود در جلسات بعدی حل می‌شود. درخواست‌هایی که کشوری هستند و در استان های دیگر اجرا نشده است بحث ملی است و باید در سطح کشور مورد بررسی قرار گیرد.
خسرو شهیدی در این نشست ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای اسلام و دفاع مقدس و کسانی که جان خود را برای پاسداری از خاک ایران فدا کردند، و تشکر از استاندار کرمانشاه برای برگزاری جلسه برای جانبازان و آزادگان،اظهار کرد: ما با افتخار در استان کرمانشاه 316 جانباز 70درصد داریم که از این تعداد 64 نفر دارای ضایعه‌ی نخاعی یا گردن دارند ، 24 نفر وابسته به نیروهای مسلح و سایر جانبازان وابسته به دیگر سازمان‌ها و 32 نفر جانباز 70درصد بصیر داریم.
مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران کرمانشاه گفت: امید است همگی برای ترویج فرهنگ ایثار و خدمت به کسانی که سال‌های مفید عمر خود را بر روی ویلچر یا تخت بیمارستان طی کرده اند گامی مهم و موثر برداریم.
شهیدی در پایان با اشاره به مشکلات در زمینه بیمه‌ی دی خاطر نشان کرد:با عنایت به این موضوع که 36 پزشک عمومی در منازل جانبازان و آزادگان به صورت پزشک پایش سلامت جامعه ایثارگری استان حضور پیدا می‌کنند، امور درمانی خانواده های شهدا و ایثارگران از اولویت های ما در بنیاد شهید استان است.
در این نشست صمیمی هر یک از جانبازان گرانقدر و آزادگان سرافراز به بیان نقطه نظرات و مسائل و مشکلات خود پرداختند.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.siasatvabazaryabi.ir/Fa/News/753740/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سامسونگ برای عرضه One UI 8.5 آماده می‌شود؛ بازطراحی رابط کاربری در راه است

OpenAI از نسخه سبک‌تر جستجوی عمیق با امکان دفعات استفاده بیشتر رونمایی کرد

چطور می‌توان از سیاه‌چاله برای تامین انرژی جهان استفاده کرد؟

19 درصد مدیران IT کشور زن هستند

بزودی آیفون‌های آمریکا از دل هند بیرون می‌آیند

شبیه ساز جالب ستاره های نوترونی

کیم کارداشیان، دی‌کاپریو و جاستین بیبر در صف سفر فضایی

تکریم مدیر کل بنیاد مازندران از مادر شهید سید جعفر مظفری در قائمشهر

کپکام آمار فروش بازی‌های رزیدنت ایول را به‌روزرسانی کرد

این اولین ماوس عمودی ریزر است؛ محصولی متفاوت با نورپردازی RGB

وقتی خریداران پردازنده‌های قدیمی‌تر اینتل را ترجیح می‌دهند

هلیوسفر جالب را ببینید

«پتاسیم» ناجی بدن در برابر نمک زیاد

هوش مصنوعی آنر دنیای عکاسی را متحول می‌کند

کیتوسان؛ پلیمر طبیعی با کاربردهای نوین در صنعت زیبایی

ویژگی‌های دسترسی‌پذیری ریمستر Days Gone به PC می‌آیند

18 میلیون یورو برای شکار CO₂ و تولید نانولوله‌کربنی

متا کارمندان را قربانی ضرردهی «ریالیتی لبز» کرد

تریلر بازی GTA 6 دو رکورد دیگر را شکست

محققان: پیاده‌روی روزانه می‌تواند خطر ابتلا به سرطان را تا 26 درصد کاهش دهد

4 برابر جمعیت ایران؛ هوش مصنوعی گوگل 350 میلیون کاربر ماهانه دارد

درآمد اینتل همچنان وضعیت خوبی ندارد؛ ادامه کاهش هزینه‌ها در سال جاری

ردیابی تولد فضا و زمان با حسگرهای کوانتومی چهاربعدی جدید ممکن می‌شود

انقلاب در استخراج لیتیوم با کمک نیلوفر آبی

اسپیکر هوشمند ارزان قیمت شیائومی، هوش مصنوعی و قابلیت‌های پیشرفته‌ای دارد

مانیتور گیمینگ جدید شیائومی با پنل مینی LED و وضوح 4K معرفی شد

مراسم گرامیداشت شهید مدافع حرم، صادق شیبک برگزار شد

2 رویکرد نوآورانه برای جست‌وجوی یخ در ماه

تاریخ انتشار بازی FBC: Firebreak اعلام شد

یاهو برای خرید گوگل کروم اعلام آمادگی کرد

آیفون 17 ایر با رم 12 گیگابایتی راهی بازار می‌شود

ثبت اولین تصاویر از حرکت مریخ‌نورد کنجکاوی روی سیاره سرخ

گم شدن کهکشان راه شیری در سایه آلودگی نوری/از کرم شبتاب تا درختان؛ لیست قربانیان روشنایی بی‌مرز شهرها

شیائومی غیرمستقیم به زمان‌بندی عرضه HyperOS 2.2 اشاره کرد

برای اولین بار در تاریخ فرنچایز، بتل پس پولی به EA Sports FC 25 اضافه شد

انسداد نور ستارگان و تشخیص حیات در فراسوی زمین

آیا گوشی‌ شما مخفیانه به حرف‌هایتان گوش می‌دهد؟

سحابی NGC 281 با فاصله ی حدودا 3 هزار سال نوری از زمین

وان پلاس 13T معرفی شد؛ پرچمدار خوش قیمت با باتری بزرگ سیلیکون کربن و طراحی ارگونومیک

بازی GTA V یازده سال پس‌از عرضه همچنان رکوردشکنی می‌کند

چین و روسیه در فکر ایجاد نیروگاه هسته‌ای در ماه

عکس روز ناسا؛ آسمان نیوزلند غافلگیرتان می‌کند

زمان عرضه احتمالی گوشی شیائومی پوکو F7 فاش شد

دستگاه آب‌شیرین‌کن شناور مبتنی بر نانو تحولی در تامین آب با انرژی خورشیدی

تصاویر واقعی اکسپریا 1 مارک 7 لو رفت؛ پرچمدار 2025 سونی

روشی برای ذخیره‌سازی هیدروژن در زیر زمین؛ یک تیر و دو نشان

با این پایه می‌توانید 3 مانیتور را به لپ‌تاپ متصل کنید

کشف حالت‌های جدید کوانتومی در مواد درهم‌تنیده

عجیب اما واقعی؛ وقتی آپدیت ویندوز 11 گیم پلی بازی‌ها را تغییر می‌دهد!

مشکل بادکردن باتری پیکسل 7a؛ گوگل دست‌به‌کار شد