سیاست و بازاریابی

آخرين مطالب

گوشی‌های سری گوگل پیکسل 9 با اندروید 14 عرضه می‌شوند نکات خواندني

گوشی‌های سری گوگل پیکسل 9 با اندروید 14 عرضه می‌شوند
  بزرگنمايي:

سیاست و بازاریابی - دیجی کالا / گوشی‌های سری گوگل پیکسل 9 در حالی که به طور سنتی با نسخه جدید اندروید عرضه می‌شدند، این بار با اندروید 14 به جای اندروید 15 وارد بازار خواهند شد. به گفته سایت Android Headlines، این تصمیم احتمالاً به دلیل زمانبندی زودتر از موعد عرضه این گوشی‌ها است که حدود دو ماه جلوتر از برنامه‌ریزی معمول انجام می‌شود.
این تصمیم می‌تواند به دلیل عدم آماده‌سازی کامل اندروید 15 در زمان لازم برای تولید و حمل گوشی‌ها باشد. فرآیند تولید و حمل، زمان دقیقی را برای بارگذاری سیستم‌عامل روی گوشی‌ها تعیین می‌کند و در آن زمان احتمالاً اندروید 15 به طور کامل نهایی نشده بود. به نظر می‌رسد که گوگل به جای مواجهه با مشکلات احتمالی، تصمیم گرفته تا از نسخه پایدار و قابل اطمینان اندروید 14 استفاده کند.
یکی از احتمالات این است که اندروید 15 بلافاصله پس از راه‌اندازی به عنوان یک به‌روزرسانی OTA در دسترس کاربران قرار گیرد. این تصمیم نشان می‌دهد که احتمالاً تأخیر در اندروید 15 ناشی از مشکل خاصی نبوده و تصمیم‌گیری در مورد سیستم‌عامل از مدت‌ها قبل انجام شده است. نکته‌ای که هنوز مشخص نیست این است که آیا وعده 7 سال به‌روزرسانی گوگل تحت تأثیر قرار خواهد گرفت یا خیر. برخی تحلیل‌ها می‌گویند که این تأثیر نمی‌گذارد زیرا تضمین گوگل بر اساس سال‌های به‌روزرسانی است و نه تعداد مشخصی از نسخه‌های سیستم‌عامل. به عنوان مثال، اگر اندروید 22 در آگوست 2031 منتشر شود، سری پیکسل 9 هشت نسخه اصلی سیستم‌عامل را دریافت خواهد کرد.



در کنار این مسائل، اطلاعات جدیدی از سری پیکسل 9 فاش شده است که به ویژگی‌های سخت‌افزاری و باتری این گوشی‌ها می‌پردازد. سری پیکسل‌ 9 شامل سه مدل پیکسل‌ 9، پیکسل‌ 9 پرو و پیکسل‌ 9 پرو XL خواهد بود که همه از 128 گیگابایت حافظه داخلی شروع می‌شوند. پیکسل 9 دارای 12 گیگابایت رم و مدل‌های پرو دارای 16 گیگابایت رم خواهند بود. این گوشی‌ها در نسخه‌های 256 گیگابایتی، 512 گیگابایتی و 1 ترابایتی نیز عرضه خواهند شد.
سرعت شارژ این گوشی‌ها نیز نسبت به نسل قبلی بهبود یافته است. پیکسل 9 و پیکسل 9 پرو می‌توانند در 30 دقیقه به 55 درصد شارژ برسند، در حالی که پیکسل 9 پرو XL در همان مدت زمان به 70 درصد خواهد رسید. این ارقام با استفاده از شارژر 45 واتی USB-C گوگل که همزمان با عرضه این گوشی‌ها در دسترس خواهد بود، به دست می‌آیند. این در حالی است که شارژر کنونی گوگل 30 واتی است. ظرفیت باتری پیکسل 9 پرو XL برابر با 5060 میلی‌آمپر ساعت خواهد بود که 10 میلی‌آمپر ساعت بیشتر از پیکسل 8 پرو است. گوگل همچنین وعده “24 ساعت عمر باتری” برای تمامی مدل‌ها را داده و در حالت “ذخیره باتری فوق‌العاده” تا 100 ساعت قابل دسترسی خواهد بود.

لینک کوتاه:
https://www.siasatvabazaryabi.ir/Fa/News/748931/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نانولوله‌های مارپیچ، کلید تحول در ذخیره‌سازی انرژی و فناوری‌های پوشیدنی

تشخیص التهاب لثه فقط با یک برچسب!

قانون «3 ساعت قبل از خواب»: روشی ساده برای تقویت سلامت قلب

فروش لپ‌تاپ‌های ایسر و ایسوس موقتا در آلمان متوقف شد

شیائومی 17 اولترا در تست دوربین حریف آیفون 17 پرو نشد

هم اندیشی برای طراحی و ارتقای فروم حکمرانی و قانون گذاری در اینوتکس

گوگل چرخه انتشار اندروید را اصلاح کرد

آمار نگران‌کننده خروج شرکت‌های دانش‌بنیان از چرخه نوآوری

اریگامی الهام بخش ایمپلنت های مغزی شناور شد

عکس روز ناسا از پرواز آزادانه در فضا

چاپ سه بعدی با دقت و سرعت بالا ممکن شد

دستیابی به فناوری بومی جذب پیشرفته برای پالایش گازهای خطرناک صنعتی

فضانوردان «کرو 12» به ایستگاه فضایی بین‌المللی پیوستند

این باتری به سلطه باتری‌های لیتیوم-یون خاتمه خواهد داد

تدوین طرح زنجیره نفوذ فناوری برای زعفران و گل محمدی

حمایت موسسه دانش‌بنیان برکت از برگزیدگان جشنواره ملی صنایع خلاق

تاسیس دبیرخانه دائمی صنایع خلاق و نمایشگاه صادرات فناوری در مناطق آزاد

چشم انداز ساخت ویدئو با هوش مصنوعی در 2026؛ برتری کارگردانی بر تولید

کشف یک تونل گدازه عظیم و پنهان در زیر سطح زهره

ارزان اما حرفه‌ای؛ گوشی پوکو C81 پرو در راه است

بازی ترسناک Resident Evil 10 چه زمانی عرضه می‌شود؟

معاون علمی رئیس‌جمهور در راهپیمایی 22 بهمن حضور یافت

تبلت آنر پد X8b با نمایشگر 90 هرتز و باتری غول‌پیکر معرفی شد

قابلیت‌های 2026 ویندوز 11 وارد فاز آزمایشی شدند

اولین نسخه آزمایشی اندروید 17 پس از دو روز تأخیر منتشر شد

آمار نصب iOS 26 روی آیفون‌ها برای اولین‌بار منتشر شد

گلکسی S26 اولترا در یک ویدیو به‌نمایش درآمد؛ پرچمدار تمام‌عیار با لبه‌های گردتر

تصویر گلکسی A57 و A37 لو رفت؛ رونمایی در آینده نزدیک

آیا کوتاه‌کردن، واقعاً رشد مو را تسریع می‌کند

حرکت با صدها پا و بدون مغز؛ معمایی که رباتیک را متحول می‌کند

حقوق گمرکی گوشی‌های تلفن همراه تعیین شد

4 فضانورد با کپسول آزادی به ایستگاه بین المللی فضا رسیدند

ثبت‌نام پانزدهمین دوره نمایشگاه اینوتکس 1404 آغاز شد

دستیابی ایران به فناوری بومی تصفیه پسماند بسیار خطرناک پالایشگاهی

ایروژل‌های هوشمند برای تشخیص فساد مواد غذایی طراحی شدند

نانوفیلترها بخشی از آلودگی‌های صنعتی را حذف می‌کنند

هند تک تیرانداز لیزری روباتیک ساخت

مطالعه پژوهشگر ایرانی دانشگاه تربیت مدرس جهانی شد؛ علفزارها مخزن کربن

فتح بازار مگافارم‌های ایران توسط یک شرکت دانش بنیان

حمایت از طرح‌های فناورانه در حوزه جوانی جمعیت

رشد شرکت‌های دورکار 2 برابر بیشتر از سایر شرکت‌هاست

عکس روز ناسا از رز سرخ‌رنگ کیهانی

بازی‌های The Duskbloods و Elden Ring: Tarnished Edition امسال منتشر خواهند شد

گوشی پرچمدار شیائومی 18 احتمالا به بهترین تراشه کوالکام مجهز نمی‌شود

تصاویر پیکسل 10a لو رفت؛ رقیب آمریکایی گلکسی A57

بازی Tomb Raider برای گوشی‌های اندرویدی و آیفون منتشر شد

عصب‌شناسان توانستند رویاها را مهندسی کنند

رونمایی از اولین ربات انسان‌نما با توانایی کنترل حرکت لمسی

چین در حال سبقت از آمریکا برای بازگرداندن انسان به ماه

کشف 45 اقیانوس هیدروژن در هسته زمین؛ آیا آب از ابتدا همراه سیاره ما بود؟