سیاست و بازاریابی

آخرين مطالب

​71 مجوز در حوزه کارآفرینی فارس صادر شد وزارت رفاه

​71 مجوز در حوزه کارآفرینی فارس صادر شد
  بزرگنمايي:

سیاست و بازاریابی - مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی فارس با بیان اینکه این استان از نظر صدور مجوزهای حوزه کارآفرینی در کشور پیشرو است، گفت: 57 مجوز ایجاد دفاتر مشاوره کارآفرینی، 4 مجوز شتاب‌دهنده،6 مجوز کافه کارآفرینی و 4 مجوز فضای کاری مشترک در حوزه کارآفرینی فارس صادر شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان فارس،وحید خداپرست در دیدار با تعدادی از کارآفرینان برتر استان فارس به مناسبت هفته جهانی کارآفرینی افزود: با توجه به آغاز هفته جهانی کارآفرینی و لزوم اجرای برنامه‌هایی در جهت ترویج فرهنگ کارآفرینی،بیش از 40 ویژه برنامه برای این ایام در سطح استان پیش بینی و اجرا شده است.
وی با بیان اینکه فعالیت های حوزه کارآفرینی از طریق ایجاد دفاتر مشاوره کارآفرینی، انجمن کارآفرینان و مجمع خیرین کارآفرین در سطح استان دنبال می‌شود،گفت: ایجاد دفاتر مشاوره با هدف ارائه مشورت مبتنی بر دانش،هدایت استارتاپ‌های کارآفرین و حمایت از آن و افزایش ظریب موفقیت این واحدها در سطح استان دنبال شده است.
مدیرکل تعاون،کار و رفاه اجتماعی استان فارس با بیان اینکه 57 مجوز ایجاد دفاتر مشاوره کارآفرینی در سطح این استان صادر شده که فارس از این نظر در کشور از استان های پیشرو است، افزود: 4 مجوز شتاب‌دهنده،6 مجوز کافه کارآفرینی و 4 مجوز فضای کاری مشترک در حوزه کارآفرینی فارس صادر شده است.
وی با بیان این که انجمن صنفی دفاتر مشاوره کارآفرینی نیز در استان فارس تاسیس شده که در سطح کشور منحصر به فرد است، خاطرنشان کرد: کانون کارآفرینی استان فارس با هدف توسعه زیست بوم کارآفرینی این استان فعالیت خود را از سال 93 در فارس آغاز کرد و همچنین مجمع خیرین اشتغالزا و کارآفرین این استان نیز با هدف کمک به کارآفرینان فارس از سال 95 کار خود را شروع کرده است.
خداپرست با بیان اینکه انتخاب و معرفی کارآفرینان برتر هر ساله در فارس انجام می‌شود،گفت: تاکنون 14 دوره این جشنواره در سطح کشور برگزار شده که 90 نفر کارآفرین برتر فارس در قالب برگزاری آن به جامعه معرفی و 23 کارآفرین نیز در سطح ملی به عنوان برتر انتخاب شده‌اند.
عضو هیئت رئیسه اتاق تعاون استان فارس نیز در ادامه این نشست گفت: بخش تعاون در فارس با 6 هزار تعاونی در گرایش‌های مختلف فعالیت دارد و با 2 میلیون نفر عضو 80 هزار اشتغال مستقیم ایجاد کرده است.
مجتبی محلاتی افزود: بخش تعاون فارس حدود 8 درصد اشتغال جامعه را رقم زده و سهم این بخش از اقتصاد استان کم است.
وی ادامه داد: این موضوع مهمی است که ارگان‌های دولتی خصوصا در حوزه اقتصادی سهم بخش تعاون را در هر حوزه مشخص و جدا کنند.
در ادامه این دیدار که با حضور استاندار فارس و تعدادی از مدیران ارشد استان برگزار شد،روسای کانون کارآفرینان، انجمن صنفی دفاتر کارآفرینی و مجمع خیرین اشتغالزا و کارآفرین استان فارس درخواست‌ها و مطالبات خود را از مدیریت ارشد استان فارس بیان کردند.
6 آذر 1401 10:31
روابط عمومی اداره‌کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان فارس |
کد خبر : 290,458
کلیدواژه ها: ​71,مجوز,در,حوزه,کارآفرینی,فارس,صادر,شد
نظرات بینندگان

لینک کوتاه:
https://www.siasatvabazaryabi.ir/Fa/News/244811/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پنج سال تحقیق‌وتوسعه برای Judas؛ بازی جدید خالق BioShock به «نقطه خوبی» رسیده است

این خرچنگ دریایی یک دستیار شخصی هوش مصنوعی است!

پیوند علوم اعصاب و هوش مصنوعی از طریق نانوکانال‌ها

ایران صاحب فناوری «رادیوگرافی صنعتی» شد؛ بازرسی خطوط لوله پالایشگاه‌ها

فراخوان مشارکت در اکتساب فناوری طرح شبیه‌ساز باتری

طراحی پوستی مصنوعی که رنگ و بافت خود را تغییر می‌دهد

رطوبت اتمسفر مریخ آب فضانوردان را تامین می‌کند

فراخوان طراحی زیرسامانه بانک اطلاعاتی و قوانین بحران تا 10 بهمن

راز تراشه‌های فوق‌سریع فاش شد

توسعه نرم‌افزار بومی برای موقعیت‌یابی دقیق ماهواره‌ای

طراحی سیستم هشدار دهنده نشت گاز توسط یک شرکت دانش‌بنیان

حل چالش‌های محیط‌زیستی با هوش مصنوعی و فناوری‌های نوین

طراحی نظام تامین مالی متناسب با پروژه‌های سازمان محیط زیست

تشخیص سرطان در خانه فقط با تست ادرار!

اکتیویژن در حال توسعه یک بازی نقش‌آفرینی جهان باز سوم‌شخص برای رقابت با GTA و Cyberpunk 2077 است

اطلاعات جدیدی از بازی Resident Evil Requiem منتشر شد

رباتی که بلد است چقدر دست شما را بفشارد!

استفاده از لینگن در ساخت باتری‌های لیتیوم یونی دوستدار محیط‌زیست

ارتباط اختلال بیش فعالی دوران کودکی با مشکلات سلامتی در میانسالی

ماده‌ای جدید رکورد هدایت گرما را در هم شکست

مشاهده یک ابر فلزی در فضا

تلفن همراهی که یک پروژکتور در دلش دارد!

طرح‌های دانش‌بنیان فعال در حوزه محیط‌زیست حمایت می‌شود

واضح‌ترین تصویر از جهان تاریک به دست آمد

کریگ دانکن: Fable تجربه‌ای شگفت‌انگیز است و فکر کردن به جمعیت زنده آن مغزم را منفجر می‌کند

چگونه انتظار طولانی برای GTA 6 به یک رویداد فرهنگی در سطح جهان تبدیل شد

آیین‌نامه اجرایی قانون حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان بررسی شد

ساخت مالچ پلیمری زیست‌سازگار برای جلوگیری از ایجاد ریزگرد

رویداد بعدی State of Play در ماه فوریه برگزار خواهد شد

انعطاف‌پذیری قابل توجه نسل جدید لباس‌های فضایی

شیائومی از یک گوشی جدید با مشخصات عالی رونمایی کرد

وزن از دست‌رفته با داروهای GLP-1 ممکن است پس از قطع درمان بازنگردد

بازی Final Fantasy 7 Remake Part 3 از آنریل انجین 4 استفاده می‌کند

ویتامین D شدت عفونت‌های تنفسی را کاهش میدهد

در چه سالی هوش مصنوعی از هوش انسانی پیشی خواهد گرفت؟

کنسول PS5 Pro در سال 2025 حدود 13 درصد از فروش PS5 را به خود اختصاص داده است

عکس روز ناسا از «کهکشان رشته مروارید»

امکان رزرو هتل روی ماه فراهم شد!

بهترین بازی های شوتر و تفنگی PS5 تا 2026

ویرایش ژن، پایانی برای مصرف قرص‌های کلسترول

حدود 700 فعال اقتصادی از اینترنت اتاق بازرگانی استفاده کردند

پیاده‌روی روشی نجات‌بخش برای افراد مبتلا به سندرم متابولیک

گزارش: بازی بعدی Ghost Recon در ویتنام روایت می‌شود

چای برای سلامت استخوان زنان مسن مفید است

ابعاد نمایشگر سری آیفون 18 لو رفت؛ فیس آیدی زیر نمایشگر برای مدل‌های پرو

افزایش دقت نشت‌یابی آب با فناوری ایرانی؛صرفه جویی ارزی 10 میلیون دلاری

رزرو هتل روی ماه شروع شد

ماموریت‌های بازسازی ترور چارلی کرک در GTA Online حذف شدند

اوریگامی گرافن اکسید؛ افقی نو به‌سوی نسل آینده ربات‌های نرم

رئیس استودیوهای ایکس باکس: روند ساخت State of Decay 3 به خوبی پیش می‌رود