سیاست و بازاریابی

آخرين مطالب

پیگیری و رفع موانع تولید و سرمایه گذاری در خصوص امور مالیاتی در مناطق آزاد کشور منطقه آزاد کیش

پیگیری و رفع موانع تولید و سرمایه گذاری در خصوص امور مالیاتی در مناطق آزاد کشور
  بزرگنمايي:

سیاست و بازاریابی - دومین کارگروه تخصصی امورمالیاتی دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی با حضور «حمیدرضا مومنی» مشاور رییس جمهور و دبیر شورایعالی مناطق آزاد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش به نقل از فرینا، مشاور دبیر و دبیر کارگروه تخصصی امور مالیاتی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، هدف از برگزاری این کارگروه را رفع موانع تولید و سرمایه گذاری در خصوص امور مالیاتی در مناطق آزاد کشور عنوان کرد و گفت: این کارگروه در نظر دارد با هماهنگی متخصصین بخش خصوصی و هم افزایی و مطالعه و بررسی مشکلات مالیاتی فعالان اقتصادی مناطق مذکور و انعکاس آن به مدیران ارشد وزارت امور اقتصادی و دارایی و سازمان امور مالیاتی کشور نسبت به رفع آن اقدام و شاهد اجرای صحیح قوانین مالیاتی و سایر قوانین مرتبط در مناطق آزاد کشور باشیم .
احمدرضا شامبیاتی به حذف معافیت مالیات بر ارزش افزوده در مناطق آزاد کشور اشاره کرد و افزود: با توجه به حذف معافیت مالیات مناطق آزاد در قانون، مقوله مالیات در مناطق آزاد پررنگ تر شده و مشکلات عدیده ای را برای سرمایه گذاران و فعالان اقتصادی در این مناطق ایجاد کرده است.
شامبیاتی، انقضای 20 ساله معافیت مالیاتی در مناطق آزاد را از محورهای مطرح شده در این کارگروه برشمرد و گفت: متاسفانه در هیچ قانونی پیش بینی نشده بود که بعد از انقضای دوره 20 سال معافیت نرخ مالیاتی 25درصد را برای مؤدیان مالیاتی مناطق آزاداعمال گردد ولی هم اکنون سازمان امور مالیاتی کشور نرخ های مندرج در مواد 105 و 131 قانون مذکور را برای فعالین مناطق آزاد اعمال می کند که در سرزمین اصلی اجرا می شود. در صورتی که در ماده 13 قانون مناطق آزاد، به صراحت آمده است بعد از انقضای 20 سال مشمول مالیاتی می شوند که با پیشنهاد دولت و به تایید مجلس شورای اسلامی رسیده باشد و این مهم هنوز انجام نپذیرفته است و نرخ های اعمال شده از پایگاه قانونی برخوردار نمی باشد.
وی ادامه داد: این موضوع در دولت های قبلی مطرح شده ولی به نتیجه نرسیده، سازمان مالیاتی کشور هم مالیات25 درصد را برای اشخاص حقوقی فعال در مناطق آزاد اعمال می نماید که مورد اعتراض فعالان اقتصادی مناطق مذکور است و هزینه های اداری و اجتماعی زیادی به دنبال داشته است.
مشاور دبیر در امورمالیاتی دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد، معافیت مالیاتی در مناطق آزاد را به عنوان پاشنه آشیل در این مناطق دانست و گفت: چنانچه موضوع حذف معافیت مالیاتی در مناطق آزاد برطرف نشود دیگر انگیزه ایی برای حضور فعالان اقتصادی در این مناطق نخواهد بود و این امر خلاف قوانین مناطق آزاد و بافلسفه وجودی آن هم مطابقت ندارد و باعث دلسردی ‌و کاهش رغبت ‌و انگیزه حضور اشخاص اعم از ایرانی ‌خارجی در مناطق آزاد میگردد.
شامبیاتی ادامه داد: بعد از پیگیری های مستمر و برگزاری 17 جلسه با مدیران ارشد وزارت اقتصاد و سازمان امور مالیاتی، اخیرا با رای عمومی شورای عالی مالیاتی، فعالان اقتصادی، مودیانی که اظهارنامه مالیات تسلیم نکرده اند را از سال 90 تا 94 مشمول مالیات نموده است.
وی با تاکید بر اینکه، فعالان اقتصادی و مسئولین دبیرخانه شورایعالی و در راس آن مشاور رییس‌جمهور و دبیر شورایعالی مناطق آزاد به جد پیگیر اجرای صحیح قانون مالیات ها و اعمال معافیت مالیاتی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی هستند افزود: با توجه به شناخت جناب آقای دکترخاندوزی وزیر محترم امور اقتصادی و دارایی از مشکلات عدیده فعالین اقتصادی و بامدیریت صحیح واصولی جناب مهندس مؤمنی درمناطق آزاد و ویژه اقتصادی و با پیگیری های مستمر، این باور ‌بارقه امید بوجود آمده است که هر چه سریعتر راهکارهایی برای رفع این معضل و اجرای صریح و شفاف قانون در مناطق آزاد در نظر گرفته شود.

لینک کوتاه:
https://www.siasatvabazaryabi.ir/Fa/News/212806/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بدبوترین چیز در جهان چیست؟

چگونه می‌توان با دنباله‌داری ملاقات کرد که هنوز کشف نشده است؟

تک‌شاخ، خز روباه و درخت کریسمس در آسمان!

نقش «معماری بیمارستان» در بهبود فرایند درمان بیماران

ارتش ربات‌های انسان‌نما تنها با «یک کلمه» هک می‌شود!

ماوس گیمینگ جدید لاجیتک با سنسور دقیق و طراحی ارگونومیک معرفی شد

آپدیت جدید فیرفون 4، گوشی را فریز می‌کند

لپ‌تاپ جدید لنوو امتیاز تعمیرپذیری 9 از 10 را دریافت کرد

هوش مصنوعی «جمینای» وارد تاکسی رباتیک می‌شود

هفت خبر علمی امیدبخش که 2025 را روشن‌تر کردند

قدیمی‌ترین جانور منفرد دنیا 507 سال عمر کرده بود؛ تا آنکه پژوهشگران به اشتباه آن را کشتند

درمان سریع آسیب سر، خطر ابتلا به آلزایمر را کاهش می‌دهد

خداحافظی با تاری متن در مانیتورهای اولد؛ ال‌جی قواعد بازی را عوض کرد

سامسونگ تولید رم‌های DDR4 را تا پایان 2026 افزایش می‌دهد

پشتیبانی از قلم لمسی به گوشی‌های تاشو سامسونگ برمی‌گردد؟

ماوس و کیبورد بی‌سیم جدید لنوو به شارژشدن نیاز ندارند

کاش تویوتا این 12 خودرو را دوباره تولید می‌کرد!

چرا روستاییان به زراعت چوب روی خوش نشان نمی‌دهند؟

ضرورت تقویت نقش داروسازان در ترک سیگار

لولای مستحکم گلکسی زد ترای‌فولد پس از 150 هزار بار تاشدن، تسلیم شد

مانیتور 144 هرتزی جدید لنوو با قیمتی باورنکردنی رونمایی شد

ظاهرا تولید آیفون ایر 2 لغو نشده است

این عنکبوت‌ نسخه‌ جعلی خودش را می‌بافد

عکس روز ناسا از نقاط قرمز کوچک در جهان اولیه

جست‌وجو برای یافتن آدم‌فضایی‌ها ادامه دارد

یافته شوکه‌کننده: تیتان، قمر یخی زحل ممکن است اصلاً اقیانوس مدفون نداشته باشد

ویژگی حذف شده از بازی The Last of Us Part 2 که می‌توانست مخفی‌کاری را متحول کند

«بی‌اخلاقی علمی» مهم‌ترین آسیب هوش مصنوعی برای نشریات است

هیچ‌ لپ‌تاپ گیمینگی با برند ردمی در سال 2026 عرضه نمی‌شود

برنامه دوربین گوشی‌های سامسونگ یک قابلیت مهم دریافت می‌کند

تبدیل زباله‌های پلاستیکی به مواد شیمیایی ارزشمند

بزرگی شکم مردان خطر مشکلات قلبی را افزایش می‌دهد

دارویی که آلزایمر را متوقف کرد

وان‌پلاس توربو در انتوتو قدرت‌نمایی کرد؛ گوشی ارزشمند چینی

این گوشی مفهومی دو نمایشگر جلویی دارد!

شیائومی 17 اولترا یک مدل ویژه با تمرکز بر عکاسی دارد

پایا؛ پیشرفته‌ترین ماهواره تصویربرداری بومی ایران با دقت 3 متری

روند توسعه بازی Marvel’s Blade به خوبی پیش می‌رود

«سارا تبریزی» دانشمند ایرانی برگزیده سال 2025

قهوه یا چای؛ کدام برای سلامت استخوان‌ها پس از یائسگی بهتر است؟

خاموش‌کردن موقت بینایی؛ رویکردی نویدبخش برای درمان تنبلی چشم در بزرگسالان

وقتی یخ، هوا و آلودگی دست‌به‌دست هم می‌دهند

شیائومی 17 اولترا پیش از رونمایی، در ویدیو رسمی به‌نمایش درآمد

نمایشگر این تبلت به‌طرز اعجاب‌انگیزی شبیه کاغذ است

مینی‌مغزها راز اسکیزوفرنی و دوقطبی را فاش کردند

کشفی که فهم ما را از خورشید تغییر داد

سامسونگ با یک گوشی تاشو منحصربه‌فرد به رقابت با آیفون فولد می‌رود

بازی‌های با برچسب هوش مصنوعی مولد تاکنون بیش از 660 میلیون دلار در استیم درآمد داشته‌اند

سری Call of Duty به کنسول سوییچ 2 خواهد آمد

اولین «بیمه زباله فضایی» جهان معرفی شد