سیاست و بازاریابی

آخرين مطالب

قدردانی از شهردار منطقه 19 برای راه اندازی پایگاه های تجمیعی واکسیناسیون شهرداری تهران

قدردانی از شهردار منطقه 19 برای راه اندازی پایگاه های تجمیعی واکسیناسیون
  بزرگنمايي:

سیاست و بازاریابی - ‌شهردار منطقه 19 طی نشستی با حضور معاون بهداشت دانشگاه تهران و رئیس مرکز بهداشت جنوب شهر تهران بواسطه راه اندازی پایگاههای ویژه واکسیناسیون کرونا با اهدای لوح مورد تقدیر قرار گرفت.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه 19، در این نشست علیرضا دلاوری معاون بهداشت دانشگاه تهران از خدمات و پیگیری های شهردار این منطقه در برپایی پایگاه های ویژه واکسیناسیون کرونا در جنوب غرب تهران تقدیر و تشکر کرد.
به گفته این مسئول شهرداری منطقه 19 جزو مناطق پیشگام در راه اندازی ایستگاه واکسیناسیون خودرویی کرونا بوده و این ایستگاه به دلیل خدمات منظم و ظرفیت بالا، ایستگاهی نمونه در کل کشور محسوب می شود.
دلاوری با اشاره به استقبال چشمگیر شهروندان تهرانی از این پایگاه ها بیان کرد: دسترسی بوستان بزرگ ولایت به محورهای بزرگراهی و چرخه خوبی که این پایگاه ها در اجرای فرایند واکسیناسیون شهروندان دارند باعث مراجعه روزانه جمع زیادی از شهروندان تهرانی به این بوستان برای بهره مندی از خدمات واکسیناسیون کرونا شده است.
در این نشست محمدرضا سلمانی رئیس مرکز بهداشت جنوب تهران نیز از همکاری ویژه شهردار منطقه در بحث تجهیز درمانگاه نعمت آباد و کمک به انجام غربالگری کرونا قدردانی کرد.
او همچنین خدمات این منطقه را در بحث اجرای طرح سردار سلیمانی و اختصاص 9 پایگاه ویژه در این منطقه به ارائه خدمات درمانی کرونا برای مقابله با گسترش شیوع این بیماری بسیار مؤثر و ارزنده دانست.
علی توکلی شهردار منطقه نیز در ادامه این نشست با اشاره به برنامه ریزی های انجام شده برای راه اندازی پایگاه های واکسیناسیون تجمیعی بیان کرد: شهرداری منطقه 19 با اختصاص بوستان ولایت به ایجاد دو پایگاه ویژه واکسیناسیون کرونا اعم از خودوریی و پایگاهی برای مراجعه عادی شهروندان، در امر واکسینه کردن شهروندان علیه بیماری کرونا پیشقدم شد که با استقبال بسیار خوب شهروندان تهرانی همراه بود.
شهردار منطقه ادامه داد: در این پایگاه ها خدمات واکسیناسیون کرونا با سرعت و نظم خاص و نیز رعایت پروتکل های بهداشتی و حفظ فاصله اجتماعی ارائه می شود.
این مسئول همچنین به انجام تست های کرونا در مراکز درمانی شرکت شهر سالم در محدوده این منطقه اشاره و ابراز امیدواری کرد با تداوم و مشارکت هر چه بیشتر در ارائه خدمات سلامت محور مقابله با کرونا، هرچه زودتر شاهد سفید شدن وضعیت و بازگشت به شرایط عادی زندگی باشیم.
در پایان این نشست لوح تقدیر رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران به لحاظ خدمات ارزنده شهردار و کارکنان شهرداری منطقه 19 در بحث کنترل بیماری کرونا در منطقه و اقدامات ویژه برای ارائه خدمات درمانی این بیماری، به علی توکلی شهردار منطقه اهدا شد.
در بخشی از متن این لوح آمده است: «... خدا را شاکریم که با تدبیر، حمایت و همکاری خوب جنابعالی با مرکز بهداشت جنوب تهران شاهد کنترل بیماری در سطح منطقه از طریق در اختیار گذاشتن امکانات سراهای محله در طرح شهید سلیمانی و در فاز بعدی انجام واکسیناسیون کرونا بوده ایم... »

لینک کوتاه:
https://www.siasatvabazaryabi.ir/Fa/News/199973/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نمایش توانمندی‌های دیجیتال بیمه دی در شهر پایدار کیش

بازگشت LineageOS با آپدیت اندروید 16

هم مایع هم یخ؛ کشف حالتی عجیب از آب در مقیاس نانو

معماری سخت‌افزاری پلی استیشن 6 و زمان عرضه این کنسول چگونه خواهد بود؟

انسان، هوش مصنوعی و رقابت شغلی

پاوربانک جدید انکر مخصوص لپ‌تاپ‌ها است

یک بدن، دو جنسیت؛ کشف عنکبوت نادر در تایلند که هم نر است و هم ماده

مدیرعامل بیمه دی: وظیفه ما امیدآفرینی و ایجاد آرامش در زندگی مردم است

بهترین هدست های گیمینگ زیر 1 میلیون + آیا ارزش خرید دارد؟

آپدیت One UI 8 برای 2 گوشی دیگر سامسونگ هم منتشر شد

با شرکت‌های سوئیسی مؤثر در ساخت موشک «آریان 6» آشنا شوید

آغاز مأموریت تاریخی ردوینگ؛ اولین ربات زیرآبی برای سفر به دور دنیا به آب زد

بازی بتلفیلد 6 یک باگ بسیار بزرگ دارد

بانداژهای ساخته شده از قارچ‌های زنده؛ آینده‌ التیام زخم

کارگردان The Outer Worlds 2: بازیکنان به دنبال بازی‌های نقش‌آفرینی عمیق‌تر هستند

چرا قاره‌ها در یک سمت کره زمین جمع شده‌اند؟

قدرتمندترین تبلت اندرویدی جهان در آستانه رونمایی است

آغاز مأموریت تاریخی ردوینگ: اولین ربات زیرآبی برای سفر به دور دنیا به آب زد

آیپد پرو M5 در وب‌سایت اپراتور آمریکایی رؤیت شد؛ رونمایی نزدیک است؟

دانشمند ایرانی، باور رایج درباره مکمل‌های کلسیم را رد کرد

کاربران آیفون دیگر به این نرم‌افزار ویرایش ویدیو دسترسی ندارند

دستیابی محققان به فناوری تلقیح مصنوعی خروس نژاد «آرین» برای تولید با کیفیت طیور

گوشی‌های سامسونگ احتمالا به‌زودی قابلیت‌های هوش مصنوعی جدیدی دریافت خواهند کرد

ابداع هوش مصنوعی مبدل متن به زبان اشاره

ماوس بی‌سیم 2025 شیائومی رونمایی شد؛ کلیک بی‌صدا و شارژدهی طولانی

موشک «استارشیپ» برای یازدهمین پرواز آماده می‌شود

آیفون 18 پرو با این 6 ویژگی جدید عرضه می‌شود

کشف و ثبت جهانی گونه جدیدی از ماهیان و نام‌گذاری آن به نام خلیج فارس

طرفداران Ghost of Yotei معتقدند محل بسته‌الحاقی بازی را کشف کرده‌اند

انسان عامل اصلی تغییر شکل جوامع حیوانی شد

مدل ماهواره‌ای شیائومی 17 اولترا در آستانه رونمایی است

راه‌اندازی کنسرسیوم توسعه پایدار دریامحور در دانشگاه امیرکبیر

خریداران آیفون منتظر یک بازی بزرگ و هیجان‌انگیز باشند

دانشمندان کلید خاموش کردن درد را کشف کردند

تریلر رسمی آموزش حالت Conquest در Battlefield 6 منتشر شد

«ژن‌درمانی» معجزه‌ای برای درمان یک اختلال نادر مغزی

طرفداران Hollow Knight: Silksong حالت بدون شنل و سلاح را به بازی اضافه کردند

نوبل امسال به چه کسانی رسید؟

آیفون 17 پرو مکس در تست باتری از شیائومی 17 پرو مکس شکست خورد

ریشه ی نام «بهرام» برای سیاره ی مریخ و تاریخچه ی رصد در ایران ‌باستان

گوشی قدرتمند و ناشناس چینی پیش از رونمایی رسمی جعبه‌گشایی شد

افسانه «شماره 16»؛ عنکبوت رکوردشکنی که در کمال شگفتی 43 سال عمر کرد

از لوازم آرایش تا آیفون؛ چرخش آنلاین‌شاپ‌ها به‌سمت بازار خاکستری موبایل

ترامادول در کاهش درد مزمن چندان مؤثر نیست و عوارض جدی دارد

تنها یک روز پس از انتشار بازی Battlefield 6، هکرها و متقلبان به آن نفوذ کردند

اولین عکس از رقص کیهانی 2 سیاه‌چاله منتشر شد

توسعه‌دهندگان سابق The Elder Scrolls Online استودیوی جدیدی را تشکیل دادند

فعالیت فضانوردان ایستگاه فضایی بین‌المللی در پنج روز گذشته

گوشی جدید نوبیا حلقه خنک‌کننده آبی دارد!

آپدیت One UI 8 گلکسی A16 و M16 به‌صورت گسترده‌تر در دسترس قرار گرفت