سیاست و بازاریابی

آخرين مطالب

اسکن درختان کهنسال در منطقه 6 تهران آغاز شد شهرداری تهران

اسکن درختان کهنسال در منطقه 6 تهران آغاز شد
  بزرگنمايي:

سیاست و بازاریابی - شهردار منطقه 6 تهران از اسکن درختان کهنسال تهران از درختان بوستان لاله بصورت پایلوت خبر داد و گفت: فازهای بعدی توموگرافی درختان کهنسال بر روی درختان خیابان ولی‌عصر(عج) و همچنین بوستان ساعی انجام می‌شود.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه 6 تهران، تورج فرهادی، شهردار منطقه 6 تهران با اعلام اینکه این منطقه مرکزی تهران از سوی سازمان بوستان‌ها و فضای سبز شهر تهران به عنوان منطقه پایلوت اسکن درختان کهنسال انتخاب شده است، گفت: طرح توموگرافی (اسکن) درختان کهنسال با تکیه بر دانش و طراحی شرکت‌های دانش‌بنیان در تهران کلید خورده و هدف اجرای این طرح، بیماریابی و شناسایی پوسیدگی‌ها و عارضه‌های درخت جهت حفظ درختان کهنسال و شناسایی درختان خطرساز است.
فرهادی با اشاره به ارزش بالای مادی، معنوی، فرهنگی و زیست‌محیطی درختان کهنسال، افزود: برنامه‌ریزی برای تیمار و رسیدگی ویژه به درختان کهنسال نیازمند این است که از وضعیت ریشه، تاج و داخل تنه درخت که قابل رویت نیستند، شناخت داشته باشیم؛ بنابراین نیازمند اسکن بخش‌های غیرقابل رویت درختان هستیم تا بتوانیم بیماری‌ها و عارضه‌های احتمالی آنها و همچنین وجود لانه جوندگان یا حشرات در تنه را شناسایی کنیم. در غیراینصورت علاوه بر اینکه درختان کهنسال را از دست می‌دهیم، خطر سقوط آنها جان و مال شهروندان را نیز تهدید می‌کند.
شهردار منطقه 6 تهران، علت بخشی از آسیب‌هایی که ممکن است در درختان بروز پیدا کند را آسیب به ریشه درختان در پی عملیات عمرانی پیاده‌راه‌سازی و جدول‌کاری حاشیه نهرها و باغچه‌ها دانست و افزود: اسکن درختان، این آسیب‌های احتمالی را نشان می‌دهد. همچنین اسکن درخت نشان می‌دهد که وضعیت استقرار و ثبات درخت در داخل خاک به چه شکلی است یا وضعیت استحکام یا سستی ریشه چگونه است.
او خاطرنشان کرد: در حین اسکن درخت می‌توان با مشاهده اجزا و بافت‌های مرده داخل تنه درخت و اندازه‌گیری تراکم بافت‌های مرده، برای سبک‌سازی، هرس و سربرداری درخت تصمیم‌گیری کرد تا درخت به جوان‌سازی بپردازد. همچنین ممکن است ترک یا حفره پوسیده در داخل تنه درخت باشد که این هم باز در توموگرافی مشخص می‌شود. همچنین اسکن درخت در زمینه شناسایی آفات و قارچ‌های بیماری‌زا در داخل ریشه و تنه و به طور کلی بیماری‌های درخت و همچنین تدوین برنامه کوددهی کمک می‌کند.
فرهادی تاکید کرد: با وجود اینکه ظاهر برخی درختان بسیار سالم و سرزنده با تاج بسیار زیبا به نظر می‌رسد، اما یکباره با وزش یک باد نسبتا شدید، سقوط می‌کنند. دلیل هم بخاطر این است که یا ریشه درخت پوسیده بوده و یا انواع و اقسام قارچ‌ها در داخل ریشه وجود داشته که از روی ظاهر درخت معلوم نبوده است اما وقتی درخت را اسکن می‌کنیم، از پوسیدگی یا آفات احتمالی موجود در ریشه مطلع می‌شویم و فرصت اقدام برای بهبود وضع درخت را از دست نمی‌دهیم.
شهردار منطقه 6 تهران با بیان اینکه اسکن یک درخت در عرض زمانی کوتاه حدود نیم ساعت انجام می‌شود، ابراز امیدواری کرد: نتایج این کار الگویی ماندگار برای مناطق دیگر تهران و سایر شهرها هم بشود و ماندگار شود تا درختان کهنسال را به عنوان سرمایه‌های زیست‌محیطی حفظ کنیم و مردم نیز با امنیت و آسایش داخل معابر تردد کنند.
آیین آغاز توموگرافی (اسکن) درختان کهنسال بوستان لاله با برگزاری یک دوره آموزشی برای متولیان فضای سبز مناطق 22گانه پایتخت و با مشارکت سازمان بوستان‌ها و فضای سبز شهر تهران همراه بود.

لینک کوتاه:
https://www.siasatvabazaryabi.ir/Fa/News/199495/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

شناسایی منابع هیدروکربنی با دستگاه اکوساندر در دریای عمان

جیمیل پس از چند ساعت قطعی، مجدداً در دسترس قرار گرفت

واتس‌اپ به قابلیت جدیدی برای قفل‌کردن چت‌های خصوصی مجهز شد

گلکسی S24 کماکان با 8 گیگابایت رم عرضه خواهد شد؛ مدل اولترا بدون رم 16GB

عصای نابینایان به کمربند تبدیل شد

حذف اکانت‌های غیر فعال گوگل تا ساعاتی دیگر آغاز می‌شود

4 مورد از اختراعات سومر باستان که جهان را تغییر داد

تقلید صدا با هوش مصنوعی؛ با صدای افراد مشهور صحبت کن!

مخاطبان پیام‌رسان‌ها و شبکه‌های اجتماعی داخلی چقدر افزایش یافت؟

قابلیت جدید ویندوز 11 شارژدهی لپ‌تاپ‌ها را طولانی‌تر می‌کند

جزئیات جدیدی از بازی S.T.A.L.K.E.R. 2 منتشر شد

پسربچه 10 ساله خواستار تغییر یکی از ایموجی‌های آیفون شد

قدرتمندترین گوشی حال حاضر دنیا کدام است؟

وزیر ارشاد: در شبکه‌های اجتماعی فیلترینگ نداریم

قابلیت کاربردی تلگرام در دسترس همگان قرار گرفت

قابلیت پیدا کردن کانال‌های مشابه به تلگرام آمد

کاربران سامسونگ از یک ایراد مهم در آپدیت One UI 6 خبر می‌دهند

کالبدشکافی ردمی K70 پرو شیائومی را ببینید

تیم کوک می‌گوید برای استخدام در اپل به مدرک دانشگاهی نیاز نیست

شکار ماه کامل از پنجره فالکون 9

مادر شهیدان والامقام «زندیه» به لقاءالله پیوست

همایش پیروان ولایت بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران استان همدان برگزار شد

برگزاری یادواره شهدای عملیات بستان در شهر بادوله شهرستان دشتی با حضور نماینده ولی فقیه در استان

ورزشکاران و جانبازان نخاعی استان گلستان تقدیر شدند

پیکر مطهر هشت شهید تازه تفحص مدافع حرم در مشهد تشییع شد

ظرفیت مادران و همسران شهدا در امر عفاف و حجاب جاذبه ایجاد می‌کند

مدل سفارشی پلی استیشن 5 با طراحی متفاوت و جذاب!

با این هوش مصنوعی، صدای سفارشی برای خودتان بسازید

برنامه/ ساخت انیمیشن و موشن گرافیک

واکنش اتحادیه فروشندگان موبایل به هجوم آیفون های ریپک به بازار ایران

نمایشگر‌ گوشی‌های تاشوی بعدی سامسونگ هوش از سرتان می‌برد!

انتقاد شدید رابرت دنیرو از اپل: حرف‌هایم را سانسور کردند

پژوهشگر ایرانی‌تبار؛ ChatGPT به‌سادگی شماره موبایل کاربران را فاش می‌کند

بهترین برنامه‌ها و بازی‌های اندرویدی در سال 2023 معرفی شدند

رمزگشایی از الواح باستانی با هوش مصنوعی!

سم آلتمن دوباره و رسماً مدیرعامل OpenAI شد

اولین آپدیت AI Core برای پیکسل 8 پرو گوگل عرضه شد

GTA Trilogy ماه آینده به موبایل خواهد آمد

تریلر بازی Suicide Squad تقابل ددشات با دشمنان نگون‌بخت را نشان می‌دهد

جارو برقی رباتی شیائومی M30 Pro، خانه را برق می‌اندازد و تی می‌زند

اپ استور لیست بهترین اپلیکیشن‌ها و بازی‌های 2023 را اعلام کرد

شیائومی 14 اولترا با 4 دوربین 50 مگاپیکسلی عرضه خواهد شد؟

مدیرعامل انویدیا: هوش مصنوعی 5 سال دیگر با انسان قابل‌قیاس می‌شود

بازی/ Spiral Roll؛ بازی متفاوت را تجربه کنید

بسیج، بازوی قوی نظام در روزهای سخت است

نرم‌افزار Paint هم به هوش مصنوعی DALL-E 3 مجهز شد!

بنیاد نقش نظارتی در اجرای قوانین حوزه ایثارگران دارد

یک تایم‌لپس جدید از آزمایش موتور اصلی موشک «آریان 6»

دریاچه ارومیه چگونه از ایستگاه فضایی دیده میشو؟

بازی/ HERETIC GODS؛ سلاخی هیولاها در سیاهچال