سیاست و بازاریابی

آخرين مطالب

آغاز به کار اولین مرکز تجمیعی واکسیناسیون کرونا در غرب تهران شهرداری تهران

آغاز به کار اولین مرکز تجمیعی واکسیناسیون کرونا در غرب تهران
  بزرگنمايي:

سیاست و بازاریابی - شهر: آیین افتتاح و بهره برداری از «اولین مرکز واکسیناسیون تجمیعی کرونا غرب تهران» ، با حضور شهردار منطقه 5، جمعی از مدیران شهری و سپاه منطقه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار شهر ، محمود کلهری، شهردار منطقه 5 در آیین افتتاح پایگاه تجمیعی واکسیناسیون کرونا در غرب تهران که شنبه ( اول خرداد 1400) برگزارشد، گفت: در منطقه 5 حدود 8 پایگاه برای تزریق واکسن پیش بینی شده بود و امروز نیز اولین پایگاه تجمیعی در این منطقه آغاز به کار کرد که ظرفیت واکسینه کردن حداقل 600 نفر در روز را دارد.
او با بیان اینکه واکسیناسیون باید در حداقل زمان ممکن انجام شود، افزود: اگر میزان مراجعات بیشتر از ظرفیت این مکان باشد مقدمات تهیه مکان های دیگر نیز فراهم شده و این آمادگی برای در اختیار قرار دادن مراکز دیگر نیز وجود دارد.
شهردار منطقه 5 با تاکید بر کیفیت واکسیناسیون و زمان حداقلی در انجام آن برای شهروندان ادامه داد: در مجاور این مرکز، پارکینگی را پیش‌بینی کردیم تا افراد با ویلچر مراجعه کنند و از آنجا وارد فضای مرکز واکسیناسیون شوند و اگر هم کسی نتواند حتی با ویلچر نیز مراجعه کند، مقدمات کار فراهم شده تا در خودرو نیز موارد استثنا را واکسینه کنند.
کلهری درباره افتتاح مرکز خودرویی در منطقه 5 نیز گفت: اگر مرکز بهداشت اعلام نیاز کند این آمادگی را داریم تا پارکینگ ارم را برای افتتاح مرکز خودرویی در اختیار قرار دهیم.
به گزارش خبرنگار شهر هاله احمدنیا، رئیس مرکز بهداشت شمال غرب تهران نیز در این مراسم با بیان اینکه این پایگاه اولین مرکز تجمیع در منطقه 5 است، گفت: کشور وضعیت مناسبی در زمینه روند ابتلا و کنترل بیماری دارد و بستری ها پیگیری و اطرافیان نیز به ازای هر بستری پیگیری شدند و واکسن تولیدی کشور نیز در وضعیت مناسبی است و آخرین مراحل خود را طی می‌کند.
او افزود: برای کنترل هر اپیدمی باید بیماران را شناسایی و از انتقال جلوگیری کنیم و در مرحله دوم افرادی که بیشترین احتمال ابتلا را دارند شناسایی کنیم بر همین اساس اولین گروه ها اولویت بندی شدند و گروه های بهداشت درمان سالمندان برای واکسیناسیون در اولویت قرار گرفتند.
احمدنیا با بیان اینکه این مرکز از ساعت 8 صبح 16 فعال است، ادامه داد: این آمادگی وجود دارد که اگر تعداد مراجعات بیشتر شود مکان های دیگر نیز برای این کار راه اندازی شود.
رئیس مرکز بهداشت شمال غرب تهران با بیان اینکه 6 مراقب سلامت، یک پزشک و پایگاه اورژانس با هماهنگی کامل در محل واکسیناسیون حضور دارند، گفت: تاکنون مورد حادی در مراجعان دیده نشده است. همچنین بین نوبت اول و دوم واکسن 4هفته فاصله وجود دارد و تا دو هفته بعد از نوبت دوم فرد ایمن نیست.
سرهنگ قاسم فیضی، مسئول بسیج منطقه 5 تهران نیز در این مراسم گفت: در گام پنجم طرح شهید سلیمانی ،امروز مرکز طرح ملی واکسیناسیون برای افراد بالای 70 سال در سوله بحران محله سازمان برنامه جنوبی افتتاح شد و در آینده نیز سایر مراکز در منطقه 5 فعال خواهند شد.
خبرنگار : علی سی پی

لینک کوتاه:
https://www.siasatvabazaryabi.ir/Fa/News/199494/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

جشنواره فروش موبایل در چین؛ اپل بالاتر از شیائومی صدرنشین شد

ثبت لحظه‌ای بی‌سابقه؛ مشاهده‌ موج یک ابرنواختر هنگام خروج از سطح ستاره‌ای در حال مرگ

آنر 500 به‌نمایش درآمد؛ گوشی اندرویدی دو دوربینه با طراحی مشابه آیفون ایر

یک مولکول طبیعی، از دست رفتن حافظه در آلزایمر را معکوس می‌کند

آیفون 17 پرو مکس نه! این یک گوشی اندرویدی ارزان‌قیمت است

رابطه سن و جنس با «رسوب کلسیم» در شریان کاروتید قلبی

مانیتور جدید سامسونگ 3 ساعت بدون برق روشن می‌ماند!

ربات‌های انسان‌نمای مجهز به هوش مصنوعی به نیروگاه‌های هسته‌ای می‌روند

رقیب پرهیاهو ایکس باکس و پلی استیشن؛ استیم ماشین رونمایی شد

وقتی علم فرصت نفس کشیدن ندارد؛ روایت تازه‌ای از فشار، کمبود و امید

بازی جی تی ای 6 تأخیر خورد؛ پس فعلا GTA 5 را رایگان در پلی استیشن پلاس تجربه کنید

دانشمندان بالاخره توضیحی برای 5200 گودال مرموز چند صد ساله در رشته کوه آند پرو پیدا کردند

گلکسی A37 در سرورهای سامسونگ رؤیت شد

ممکن است سیارات هنگام شکل‌گیری، آب تولید کنند

بازی مهیج Ratchet and Clank به اندروید و آیفون می‌آید

این ماده می‌تواند تا 2000 درجه حرارت را تحمل کند؛ ناسا آن را از چه چیزی ساخته است؟

مک‌های M1 از لیست دستگاه‌های سازگار با هوش مصنوعی اپل خارج شدند؛ ماجرا چیست؟

صحت‌سنجی یک ادعای جنجالی؛ آیا چیزی به اسم «ابردزدی» داریم؟

چند گوشی محبوب شیائومی به‌زودی به HyperOS 3 آپدیت می‌شوند

کشف فضاهای مشکوک در هرم منکورع مصر: آیا گذرگاهی مخفی وجود دارد؟

از منو استارت جدید تا بهبود آیکون باتری؛ آپدیت جدید ویندوز 11 منتشر شد

نئاندرتال‌ها هنوز زنده‌اند؛ اما جذب انسان‌های امروزی شده‌اند

جنجالی‌ترین ویژگی هوش مصنوعی آیفون به اندروید آمد

توالی‌یابی ژنوم تمام گونه‌های زنده روی زمین با هوش مصنوعی

سونی از مانیتور گیمینگ 27 اینچی جدیدی با قلاب شارژر کنترلر دوال‌سنس رونمایی کرد

آب هنگام جوشیدن روی اجاق حباب تشکیل می‌دهد؛ اما چرا در مایکروویو این‌گونه نمی‌شود؟

تریلر جدیدی از بازی Let It Die: Inferno منتشر شد

دانشمندان اکنون به کمک هوش مصنوعی می‌توانند افکار شما را از روی اسکن MRI بخوانند

گوشی قدرتمند شیائومی 17 اولترا چه زمانی عرضه می‌شود؟

ضعف انسجام علمی، بستر رشد شبه‌علم در ایران را فراهم کرده است

نقد و بررسی بازی DRAGON QUEST I & II HD-2D Remake

فوران خورشید باعث خاموشی‌ رادیویی در سراسر آفریقا و اروپا شد

بازی Temple Run 3 عرضه شد

غربالگری کلسترول کودکان ضروری است؟

سونی تاکنون چند دستگاه پلی استیشن 5 فروخته است؟

هند چتر نجات اولین کپسول حامل فضانوردان خود را آزمایش کرد

طراحی دو رنگ آیفون 17 پرو سال آینده منسوخ می‌شود؛ بازگشت به ظاهر یکپارچه

هوش مصنوعی جدید مایکروسافت به زودی همکار شما می‌شود

آیفون ایر جدید شاید با 2 دوربین عرضه شود

صاحب‌نظران جنبه‌های انقلاب هوش مصنوعی سلامت را بررسی می‌کنند

عرضه مدل ارزان‌تر گلکسی S25 سامسونگ شروع شد

اولین زن استاد فیزیک در بریتانیا و حامی بازگشت زنان به کار پژوهشی

این گوشی اندرویدی با نمایشگر 240 هرتز به جنگ بزرگان می‌رود

ارزیابی ایمنی «واکسن سینوفارم» در دوران بارداری

اوپو از سامسونگ عبور کرد؛ سقوط غول کره‌ای به رتبه سوم بازار موبایل هند

دانشمندان کد باستانی مایاها برای پیش‌بینی دقیق خورشید گرفتگی را رمزگشایی کردند

6 میلیون نفر این گوشی را خریده‌اند

ماندگارترین فناوری جهان؛ اجداد ما میلیون‌ها سال از یک نوع ابزار سنگی استفاده می‌کردند

کابوس در ارتفاع؛ بازی ترسناک روان‌شناختی BrokenLore: ASCEND معرفی شد

یک مشکل پنهان تنفسی ممکن است دلیل خستگی مزمن باشد