سیاست و بازاریابی

آخرين مطالب

آغاز به کار اولین مرکز تجمیعی واکسیناسیون کرونا در غرب تهران شهرداری تهران

آغاز به کار اولین مرکز تجمیعی واکسیناسیون کرونا در غرب تهران
  بزرگنمايي:

سیاست و بازاریابی - شهر: آیین افتتاح و بهره برداری از «اولین مرکز واکسیناسیون تجمیعی کرونا غرب تهران» ، با حضور شهردار منطقه 5، جمعی از مدیران شهری و سپاه منطقه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار شهر ، محمود کلهری، شهردار منطقه 5 در آیین افتتاح پایگاه تجمیعی واکسیناسیون کرونا در غرب تهران که شنبه ( اول خرداد 1400) برگزارشد، گفت: در منطقه 5 حدود 8 پایگاه برای تزریق واکسن پیش بینی شده بود و امروز نیز اولین پایگاه تجمیعی در این منطقه آغاز به کار کرد که ظرفیت واکسینه کردن حداقل 600 نفر در روز را دارد.
او با بیان اینکه واکسیناسیون باید در حداقل زمان ممکن انجام شود، افزود: اگر میزان مراجعات بیشتر از ظرفیت این مکان باشد مقدمات تهیه مکان های دیگر نیز فراهم شده و این آمادگی برای در اختیار قرار دادن مراکز دیگر نیز وجود دارد.
شهردار منطقه 5 با تاکید بر کیفیت واکسیناسیون و زمان حداقلی در انجام آن برای شهروندان ادامه داد: در مجاور این مرکز، پارکینگی را پیش‌بینی کردیم تا افراد با ویلچر مراجعه کنند و از آنجا وارد فضای مرکز واکسیناسیون شوند و اگر هم کسی نتواند حتی با ویلچر نیز مراجعه کند، مقدمات کار فراهم شده تا در خودرو نیز موارد استثنا را واکسینه کنند.
کلهری درباره افتتاح مرکز خودرویی در منطقه 5 نیز گفت: اگر مرکز بهداشت اعلام نیاز کند این آمادگی را داریم تا پارکینگ ارم را برای افتتاح مرکز خودرویی در اختیار قرار دهیم.
به گزارش خبرنگار شهر هاله احمدنیا، رئیس مرکز بهداشت شمال غرب تهران نیز در این مراسم با بیان اینکه این پایگاه اولین مرکز تجمیع در منطقه 5 است، گفت: کشور وضعیت مناسبی در زمینه روند ابتلا و کنترل بیماری دارد و بستری ها پیگیری و اطرافیان نیز به ازای هر بستری پیگیری شدند و واکسن تولیدی کشور نیز در وضعیت مناسبی است و آخرین مراحل خود را طی می‌کند.
او افزود: برای کنترل هر اپیدمی باید بیماران را شناسایی و از انتقال جلوگیری کنیم و در مرحله دوم افرادی که بیشترین احتمال ابتلا را دارند شناسایی کنیم بر همین اساس اولین گروه ها اولویت بندی شدند و گروه های بهداشت درمان سالمندان برای واکسیناسیون در اولویت قرار گرفتند.
احمدنیا با بیان اینکه این مرکز از ساعت 8 صبح 16 فعال است، ادامه داد: این آمادگی وجود دارد که اگر تعداد مراجعات بیشتر شود مکان های دیگر نیز برای این کار راه اندازی شود.
رئیس مرکز بهداشت شمال غرب تهران با بیان اینکه 6 مراقب سلامت، یک پزشک و پایگاه اورژانس با هماهنگی کامل در محل واکسیناسیون حضور دارند، گفت: تاکنون مورد حادی در مراجعان دیده نشده است. همچنین بین نوبت اول و دوم واکسن 4هفته فاصله وجود دارد و تا دو هفته بعد از نوبت دوم فرد ایمن نیست.
سرهنگ قاسم فیضی، مسئول بسیج منطقه 5 تهران نیز در این مراسم گفت: در گام پنجم طرح شهید سلیمانی ،امروز مرکز طرح ملی واکسیناسیون برای افراد بالای 70 سال در سوله بحران محله سازمان برنامه جنوبی افتتاح شد و در آینده نیز سایر مراکز در منطقه 5 فعال خواهند شد.
خبرنگار : علی سی پی

لینک کوتاه:
https://www.siasatvabazaryabi.ir/Fa/News/199494/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اپ استور لیست بهترین اپلیکیشن‌ها و بازی‌های 2023 را اعلام کرد

شیائومی 14 اولترا با 4 دوربین 50 مگاپیکسلی عرضه خواهد شد؟

مدیرعامل انویدیا: هوش مصنوعی 5 سال دیگر با انسان قابل‌قیاس می‌شود

بازی/ Spiral Roll؛ بازی متفاوت را تجربه کنید

بسیج، بازوی قوی نظام در روزهای سخت است

نرم‌افزار Paint هم به هوش مصنوعی DALL-E 3 مجهز شد!

بنیاد نقش نظارتی در اجرای قوانین حوزه ایثارگران دارد

یک تایم‌لپس جدید از آزمایش موتور اصلی موشک «آریان 6»

دریاچه ارومیه چگونه از ایستگاه فضایی دیده میشو؟

بازی/ HERETIC GODS؛ سلاخی هیولاها در سیاهچال

ردمی بادز 5 پرو با حذف نویز و قیمت 54 دلار رونمایی شد

8 میلیارد نفر جمعیت زمین از فضا چطور به نظر میرسد؟

احتمال مسمومیت ایستگاه فضایی توسط یک پای مصنوعی!

گوگل دامنه جدیدی برای میم‌های اینترنتی راه‌اندازی کرد

آمازون هوش مصنوعی رقیب میدجرنی و DALL-E را رونمایی کرد

رویای اقامت در ماه به حقیقت می‌پیوندد!

باورتان میشود این صدای یک ستاره نورانی باشد؟!

سامسونگ به‌زودی نام تراشه‌های اگزینوس خود را تغییر خواهد داد

طغیان ایلان ماسک علیه اپل و سایر شرکت‌ها: بروید به جهنم!

اولین عکس‌ها از ساختار کامل ایستگاه فضایی چین منتشر شدند

آیا لپ‌تاپ‌های با نمایشگر تاشو واقعا کاربردی هستند؟

ناسا نمایی جدید و شگفت‌انگیز از افق مریخ را رونمایی کرد

با دوربین سلفی گوشی از سلامت بدن خود مطلع شوید

کامپیوترها در آینده قادر به انجام چه کارهای عجیبی خواهند بود؟

هکرها به سازمان فضایی ژاپن حمله کردند

صدای یک ستاره نورانی

هوش مصنوعی گوگل ساختار 2 میلیون ماده جدید را پیش‌بینی کرد

بازی Dead by Daylight از مرز 60 میلیون پلیر عبور کرد

بازی Skull and Bones بالاخره قرار است عرضه شود!

هشدار امنیتی؛ گوگل کروم را همین حالا آپدیت کنید

شیائومی 14 اولترا با دوربین قدرتمند از آیفون 15 پرو مکس زهر چشم می‌گیرد

ایکیا از سه سنسور هوشمند خانگی با قیمت کمتر از 10 دلار رونمایی کرد

تیم بزرگی در حال کار روی بازی جدید ویچر هستند

لباس بتمن رابرت پتینسون برای Batman: Arkham Knight تایید شد

باگ عجیب آیفون، این کاربر را به مرز جنون رسانده است!

پدر شهیدان والامقام «فرهاد» آسمانی شد

اولین سمپوزیوم بین‌المللی PTSD مزمن در جانبازان برگزار شد

مدل ویژه ردمی K70 پرو با طراحی الهام‌گرفته از لامبورگینی رونمایی شد

مسیر پیشنهادی گوگل مپ، یک خانواده را به بیابان فرستاد

برنامه/ پخش کننده رادیو و پادکست

اطلاعیه ناسا: ممکن است فردا اینترنت جهان تا ماه ها قطع شود

مرورگر سامسونگ به ویندوز آمد؛ به رقیب جدید کروم و اج سلام کنید

ساعت هوشمند ردمی واچ 4 با قیمتی مناسب معرفی شد

شکست بزرگ اپل؛ تولید مودم اختصاصی آیفون لغو می‌شود

بازی/ The Tower؛ مراقب قلعه باشید

انویدیا در یک فصل نیم میلیون تراشه هوش مصنوعی فروخت

جلسه حل مشکلات جامعه شاهد و ایثارگر با حضور استاندار و مدیرکل بنیاد بوشهر

شیائومی با رونمایی ردمی K70 و K70 پرو قلب ایرانی‌ها را هدف گرفت

بازی Dune: Spice Wars برای Xbox Series منتشر شد

سامسونگ تکذیب کرد؛ نام تراشه‌های اگزینوس به «دریم» تغییر نمی‌کند