سیاست و بازاریابی

آخرين مطالب

متکي تاکيد کرد : تحريم ها از مهمترين دلايل انتخاب شعار حماسه سياسي از سوي مقام معظم رهبري بازاریابی سیاسی

  بزرگنمايي:


کانديداي احتمالي رياست جمهوري گفت: به دليل تعدد کانديدا در جبهه اصولگريان ائتلاف هاي سه نفره و پنج نفره شکل گرفته اما براي به دست آوردن نتايج انتخابات بايد اين تعدد کانديدايي با توافقات کم شود که در حال مذاکره هستيم.
منوچهر متکي چهارشنبه شب در جمع مردم اروميه انتخابات و حق تعيين سرنوشت و حاکميت توسط مردم در کشور را نماد دموکراسي دانست و اظهارداشت: روساي جمهور دولت هاي قبلي با نزديک شدن به انتخابات هميشه تلاش داشتند دولت آينده به ميل آنها با اين تلقي که خوب کار کرده اند انتخاب شود و براي تحقق اين خواسته  خود نيز تمهيدات زيادي در روزهاي پاياني عمر فعاليت خود انديشيدند اما در هر دوره رئيس جمهور بر خلاف ميل آنها انتخاب شد.
 
متکي لزوم حضور گسترده در انتخابات و خلق حماسه سياسي در روز 24 خرداد ماه امسال را مورد تاکيد قرار داد و افزود: حضور در انتخابات حق است اگر استفاده نکنيم استفاده مي کنند، اگر انتخاب نکنيم برايمان انتخاب مي کنند. وي حوادث و اتفاقات انتخابات سال 88،مذاکرات کانديداهاي رياست جمهوري آمريکا در خصوص ايران، تحريم ها را از مهمترين دلايل انتخاب شعار حماسه سياسي از سوي مقام معظم رهبري دانست و عنوان کرد: تمامي حوادث و اتفاقات اخير زمينه هايي را به وجود آورد که رهبر معظم انقلاب احساس کردند دشمنان نظام و غرب به درس ديگري نيازدارند تا به واقعيت مردم ايران پي ببرند.
 
متکي ادامه داد: غرب به سرکردگي آمريکا منتظر نتايج تحريم و فشارها عليه ايران بوده و معتقدند ايران به خانه آخر رسيده و اگر يک فشار کوچک به ايراني ها بياورند موفق خواهند شد اين در حالي است که ملت ايران با حضور گسترده در پاي صندوق هاي راي نشان خواهند داد بار ديگر شکوه و اقتدار خود را به نمايش خواهند گذاشت.کانديداي احتمالي دور يازدهم رياست جمهوري در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به اينکه در طول 34 سال گذشته ايستادگي ملت ايران روز به روز در برابر فشارها بيشتر شده است اعلام کرد: بيداري اسلامي در منطقه نشات گرفته از انقلاب اسلامي و ايستادگي ملت ايران در برابر استکبار جهاني است.
 
وي در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به مشکلات اقتصادي کشور از جمله بيکاري و گراني گفت: علت بيکاري‌هاي امروز و عدم تثبيت قيمت ها آن است که توليد ما با تقاضا در جامعه متناسب نيست، توليد شاه کليد حل مشکلات اقتصادي است که بايد به آن توجه کرد. وي اضافه کرد: متاسفانه در کشور مقررات، سيستم بانکي و بوروکراسي ما در جهت حمايت جدي از توليد نيست، بطوريکه گرفتن يک مجوز تا 1 سال و حتي بيشتر هم طول مي کشد و آخر کار کسي که مجوز را گرفته ترجيح مي‌دهد آن را بفروشد و راه اثبات اين موارد نشستن پاي درد توليد کنندگان است.
 
عضو ائتلاف اکثريت اصولگرايان ياد آور شد: تعطيل شدن کارگاه‌هاي زود بازده بيانگر اين است که برنامه ‌اي براي حمايت از توليد ملي نداشته‌ايم. اگر گندم را به قيمت خوراک دام از کشاورز خريديم و با قيمت گران تر وارد کرديم عملا به کشاورز هشدار مي دهيم که توليد نکن.
 
متکي تاکيد کرد: سرمايه گذار ايراني با ترغيب پول خود را در امارات، آلمان و چين، هند، مالزي در راه توليد صرف مي کند اما نسبت به انجام اين کار در ايران بي توجه است. دليل اين موضوع را بايد در سيستم بانکي جست؛ چراکه در کشور هايي که اقتصاد آنها سالم است بانک‌ها ظرفيت خود را به توليد و توليد کنندگان پمپاژ مي کنند. وي در ادامه همچنين وجه اشتراک نامگذاري سال حماسه سياسي و اقتصادي توسط مقام معظم رهبري را حماسه عنوان کرد و اظهارداشت: در سالهاي اخير مقام معظم رهبري با نامگذاري حماسه اقتصادي، جهاد اقتصادي و ... بر اهميت حل مشکلات اقتصادي تاکيد داشتند و بايد رئيس جمهور آينده براي خلق حماسه اقتصادي به اين بخش توجه ويژه داشته باشد.
 
متکي با بيان اينکه تحريم تنها 20 درصد در مشکلات اقتصادي نقش داشته است گفت: متاسفانه 80 درصد گراني ها و مشکلات اقتصادي ناشي از آثار رواني تحريم هاست و با توجه به قرار گرفتن در شرايط ويژه حق اشتباه در تصميم گيري ها نداريم از برنامه هاي اصلي رئيس جمهور بعدي بايد اين باشد که توليد را مقرون به صرفه کنيم.

  در ادامه مقرر شد متکي به سوالات تعدادي از مردم پاسخ دهد اما به دليل ديروقت بودن و برگزاري نشست مطبوعاتي وي تنها به دو سوال پاسخ داد.
 
کانديداي احتمالي دولت يازدهم در پاسخ به سوالي درباره مذاکرات ايران و 1+5 و اينکه گفته مي‌شود 1+5 منتظر نتيجه انتخابات ايران است اظهار داشت: به هر حال مذاکره دو سو  دارد و طرفين بايد براي اصل مذاکره، زمان و يا مکان آن توافق کنند و اگر يک طرف قصه نظرش اين است که مدت ديگري مذاکرات ادامه پيدا کند بنده فکر مي‌کنم که طرف ايراني مخالفتي نداشته باشد اما بحث هسته‌اي چارچوب منطقي خود را دارد و ما بايد با تدبير و طراحي سناريوهاي مناسب به سمت حل مسئله هسته‌اي برويم.   
 
متکي در خصوص ائتلاف گروه هاي اصولگرايي نيز گفت: به دليل تعدد کانديدا در جبهه اصولگريان ائتلاف هاي سه نفره و پنج نفره صورت گرفته است اما براي به دست آوردن نتايج انتخابات بايد اين تعدد کانديدايي با توافقات کم شود که در حال مذاکره هستيم.

لینک کوتاه:
https://www.siasatvabazaryabi.ir/Fa/News/87/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

روبات‌های انسان نما در چین کارمند پست شدند

از قطعات ساده خانگی تا صنایع دفاعی با ایجاد مزارع چاپ سه‌بعدی

خسارت جنگ به 60 شرکت فناوری شریف/ لزوم بازسازی صنعت با نگاه فناورانه

مشخصات XPS 13 جدید لو رفت؛ لپ‌تاپ هیجان‌انگیز دل با نمایشگر لمسی

برنامه دولت برای نسخه ایرانی سیلیکون‌ولی؛ هلدینگ‌های پیشران در راه است

میکرو ماه، دیشب مهمان آسمان شد

تراشه جدید با پردازش نوری؛ گامی بزرگ به سوی رایانه‌های سریع‌تر

اولفبرت؛ راز حل نشده شمشیری ساخته شده با فناوری آینده

مشخصات کامل تراشه‌های دسکتاپ و لپ‌تاپ سری N1 انویدیا لو رفت

بررسی درک زمان در مغز انسان؛ چرا زمان در کودکی کندتر می‌گذرد؟

طرح «نوشناس»؛ چتر حمایت معاونت علمی برای شرکت‌های پیش دانش‌بنیان

یک نشانه‌ در پیری که می‌تواند مرگ را پیش‌بینی ‌کند

لشکر پهپادهای چینی با هوش مصنوعی روی هدفشان تمرکز می کنند

نتیجه موفقیت‌آمیز تزریق واکسن سرطان در ریشه‌کن کردن تومورها

دستیابی به لمینیت‌های کاغذی آنتی‌باکتریال با فناوری نانو

حمایت از توسعه فناوری‌ کاهش آلودگی صوتی در زیرساخت‌های ریلی

لپ تاپ لنوو Lecoo Air 14 رونمایی شد؛ غول 990 گرمی ارزان‌قیمت با باتری 17 ساعته

سلامت قلب در گرو چربی و کربوهیدرات نیست

گلکسی S27 پرو می‌تواند بهترین و محبوب‌ترین پرچمدار جدید سامسونگ شود

«ماه آبی» امشب به آسمان می‌آید

معرفی ایستگاه‌های بعدی بزرگ‌ترین رقابت استارتاپی کشور در 3 استان

عکس روز ناسا از «ستون‌های آفرینش» در نور فروسرخ

دیپلماسی فرهنگی؛ پلی میان اقتصاد خلاق، صادرات فرهنگی و نفوذ بین‌المللی

بازی رایانه ای سلولهای مغزی در آزمایشگاه!

قرارداد اسپیس ایکس با نیروی فضایی آمریکا برای ساخت گنبد طلایی

گوشی هواوی پیورا 100 با پیشرفت چشمگیر در بخش دوربین همراه می‌شود

عامل زوال عقل و آلزایمر، «ترافیک پروتئین» است

این برند اندرویدی بیشترین رضایت مشتری را دارد

انگلیس با هوش مصنوعی سن پناهجویان را تایید می کند

سامانه‌های هوشمند و تطبیق‌پذیر کلید آینده آب و انرژی هستند

جنجال بر سر تصاویر کاتالوگ بزرگ‌ترین تولیدکننده آنتی‌بادی

آنر وین توربو با باتری 10000 میلی‌آمپرساعتی و نمایشگر 8000 نیت معرفی شد

گوشی ویوو S60 با نمایشگر امولد و باتری 7200 میلی‌آمپرساعتی معرفی شد

سامسونگ اولین پنل OLED 4K با نرخ نوسازی 360 هرتز را معرفی کرد

تلاش پوتین برای دستیابی به فناوری افزایش طول عمر

هوش مصنوعی خطر سقوط روبات‌ها را کاهش داد

سرمایه‌گذاری برای قطع وابستگی به سیستم‌های تصویربرداری پیشرفته

این ویدیو تایم‌لپس دنباله‌دار C/2024 G3 (ATLAS) را نمایش می‌دهد

کنسول دستی قدرتمند ایسر Predator Atlas 8 با پردازنده اینتل معرفی شد

اهمیت نقش شرکت‌های دانش‌بنیان در تکمیل زنجیره ارزش فلزات گرانبها

کیسه‌های پلاستیکی نانویی در کمتر از 5 سال تجزیه می‌شوند

لنوو IdeaPad Slim 5 Ultra با پردازنده جدید اینتل Core Ultra و وزن 1 کیلوگرم معرفی شد

راهی نوین برای درک بهتر بیماری کبد و درمان آن

کشف ابرسیاه‌چاله‌ای که قبل از کهکشانش تشکیل شده است!

ستاره مرده‌ای که یک ابرنواختر پرانرژی را تغذیه می‌کند

کشف مکانی که در آن زمان به عقب حرکت می‌کند

مایکروسافت و انویدیا «عصر جدید کامپیوترهای شخصی» را رقم می‌زنند

کشف جدید دانشمندان؛ انجماد و احیای بافت زنده مغز ممکن شد

فراخوان طرح‌های فناورانه برای مواجهه با پیامدهای اجتماعی جنگ

گوشی‌های سامسونگ جایگزین گذرنامه و کارت شناسایی فیزیکی می‌شوند