سیاست و بازاریابی

آخرين مطالب

ابوترابي فرد: بايد نگاه کارشناسانه بر تصميمات حاکم باشد بازاریابی سیاسی

  بزرگنمايي:

نايب رئيس مجلس شوراي اسلامي با اشاره به اهداف کساني که اسلاميت نظام را هدف قرار مي‌دهند، خاطر نشان کرد: هدف نهايي اين افراد حذف جمهوريت نظام است و قصد دارند با کمرنگ کردن حضور مردم زمينه را براي ورود اجانب باز کنند.

حجت الاسلام سيد حسن ابوترابي فرد، در جمع دانشجويان اصفهان با بيان اينکه جمهوريت در حضور و مشارکت مردم در شکل گيري نهادهاي سياسي و اسلاميت در حضور فقيه عادل، مدبر و صالح در نوک هرم سياسي نظام معنا مي‌يابد، اظهار داشت: در طول 33سال عمر انقلاب به واسطه‌ي حضور مردم در صحنه و احساس مسئوليت آنها جمهوريت و اسلاميت نظام حراست شده است و نقش رهبري صالح در پاسداري از آن بي بديل است.

وي ادامه داد: امام بزرگوار با الهام از آموزه‌هاي دين مبين اسلام و واکنش عميق نسبت به فضاي سياسي امروز جهان و نقش مردم در مقبوليت مشروعيت و اقتدار نظام‌هاي سياسي، جمهوري اسلامي را به عنوان شاکله‌ي نظام سياسي ايران تعريف فرمودند.

نامزد دهمين انتخابات رياست جمهوري افزود: جمهوريت و اسلاميت را مي‌توان از متن آموزه‌هاي دين بدست آورد و خداي متعال مسئوليت حکومت را بر عهده‌ي دين‌مداران قرار داده است که مبتني بر آموزه‌هاي وحياني باشد. بر اين اساس است که رهبر معظم انقلاب تاکيد کرده‌اند جمهوريت و اسلاميت يک واقعيت هستند.

ابوترابي در ادامه با تاکيد بر داشتن بصيرت براي عبور از چالش‌ها گفت اگر اين بصيرت نبود، انقلاب در چالش‌هاي فراروي خود از جمله جريان فتنه با قدرت و عزت عبور نمي‌کرد.

وي با بيان اينکه بايد گفتمان نظام و انقلاب اسلامي در تمامي عرصه‌ها و عملکرد دولت جاري و ساري باشد، اظهار داشت: کمترين زاويه در اين مسير به چالش کشيدن حوزه‌هاي گوناگون و تضعيف ارکان نظام را به دنبال دارد. هرگونه چالشي ريشه در اين زاويه‌ها دارد وگرنه ظرفيت‌هاي نظام و جايگاه رهبري زمينه را براي عبور از هر چالشي فراهم کرده است.

وي در ادامه به سؤالات دانشجويان در عرصه‌هاي مختلف پاسخ گفت.

نايب رئيس مجلس شوراي اسلامي در پاسخ به سؤالي در مورد نکات مثبت دولت فعلي گفت: يکي از ويژگي‌هاي مثبت دولت فعلي شعارهاي اين دولت است که همان شعارهاي انقلاب و نظام است.

وي ادامه داد: براي تحقق اين شعارها و در مقام عمل سبک زندگي دولت‌مردان نيز بايد بر اين گفتمان مبتني شود.

وي ديگر نکته‌ي مثبت اين دولت را پرکاري و وقت‌گذاشتن براي پيشبرد امور توصيف کرد و گفت: نبايد تصميمات به صورت مقطعي اتخاذ شود و بايد نگاه بلند و مبتني بر نگاه کارشناسي برآن حاکم باشد و به خرد جمعي احترام گذاشته شود.

وي در پاسخ به پرسش ديگري در مورد رويکردها در برابر کانون‌هاي قدرت و ثروت گفت: راه عبور از تنگناها شايسته‌سالاري و اگر براي شناسايي نيروهاي صالح، متعهد و کارآمد که داراي تجربه‌ي علمي و مديريتي لازم هستند. تلاش کنيم، قطعا کانون‌هاي قدرت و ثروت فرو مي‌ريزد.

وي در ادامه‌ي اين سؤال در مورد عملکرد خانواده‌ي هاشمي نيز اظهار عقيده کرد: عملکرد خانواده‌ي ايشان قابل دفاع نيست و بايد اصلاح شود.

وي تصميم خود براي حضور در عرصه انتخابات را جدي اعلام کرد و گفت: اين حضور براي فراهم آوردن صالح‌ترين فرد در عرصه‌ي مديريت اجرايي کشور است، نبايد حضور زمينه‌ي آسيب به اين هدف را فراهم آورد.

يکي از دانشجويان از ابوترابي درمورد مذاکرات جبهه‌ي پايداري براي حمايت از وي پرسيد، که وي در پاسخ گفت: از سوي جبهه‌ي پايداري مذاکره‌اي صورت نگرفته اما از سوي نيروهاي فعال اين جبهه حمايت‌هايي انجام شده و رايزني‌هايي داشته‌اند.

نايب رئيس مجلس شوراي اسلامي در پاسخ به سؤال ديگري در مورد چالش‌هاي فراروي انتخابات رياست جمهوري با اشاره به اينکه در سال 88 بعد از اعلام نتايج انتخابات چالش ظهور يافت در اين دوره اگر با چالشي روبرو باشد با پايان اعلام نظر شوراي نگهبان صورت خواهد گرفت.

وي همچنين درباره‌ي توان خود براي حضور در عرصه‌ي انتخابات گفت: هيچ يک از کانديداهاي مطرح به اندازه‌ي من به مسائل کشور اشراف ندارند که اين مسئله با تجربه‌ي 4 دوره نايب رئيسي مجلس و حضور در هيات عالي حل اختلاف قواي سه گانه و حضور در جلسات کميسيون تلفيق برنامه و بودجه حاصل شده است.

ابوترابي فرد در پاسخ به سؤالي در مورد مباحث مطرح شده با تصميم وي براي کانديداتوري و خواب مرتبط با يکي از مراجع گفت: اينها بداخلاقي‌هاي سياسي است که ورود به اين عرصه را با خواب تلفيق مي‌کنند.

نايب رئيس مجلس در خصوص سران فتنه نيز اظهار داشت، اينها کساني هستند که خطاها و تنگناها را خلق کردند و به کشور آسيب زدند و بايد در چارچوب نگاه رهبري در اين زمينه عمل کرد.

وي از تشکيل چهارده کارگروه در مسير تدوين برنامه‌ها و فعاليت‌هايش خبر داد.

وي در پايان در مورد بحث تحريم‌ها نيز اظهار داشت: بدون ترديد مي‌توانستيم به نوعي مديريت کنيم، که يا با تحريم مواجه نشويم و يا اگر مواجه شديم، اقتصاد ما به چالش کشيده نشود. لذا اين امکان وجود داشت که ذخاير ارزي خودمان را به گونه‌اي سامان دهيم و در عرصه‌ي توليد به گونه‌اي حرکت کنيم که از تحريم‌هاي موجود کمترين آسيب را ببينيم.

وي همچنين به قطع هزينه‌هاي جاري از نفت و مقابله با بي انضباطي مالي تأکيد کرد.


لینک کوتاه:
https://www.siasatvabazaryabi.ir/Fa/News/8/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

فضاپیمای چینی برای دفاع از زمین با یک سیارک برخورد می کند

نجات رودخانه‌ها با فناوری حباب‌های میکرو و نانو بدون ساخت تأسیسات

فرزهای دندانپزشکی نانویی در ایران تولید شد

ویدئوی خیره‌کننده‌ از عبور فضاپیمای «سایکی» از کنار مریخ

روبات‌ها با خواندن فکر فرمانبردار شما می‌شوند

کارخانه نوآوری مینیاتوری فرآورده‌های سنتی راه‌اندازی می‌شود

برنامه ویژه برای بومی سازی تجهیزات و قطعات حساس خطوط تولید سیمان

انتروپیک از Claude Science رونمایی کرد

پشتیبانی نرم‌افزاری از این 10 گوشی و تبلت شیائومی به پایان رسید

تلگرام حالا از تصاویر اسلایدی پشتیبانی می‌کند

ابرهای عمیق و پاک اقیانوسی؛ سرنخی تازه برای رمزگشایی از بارش و اقلیم

شناسایی خطر آسم در کودکان با یک مدل یادگیری ماشینی

مشخصات گوگل پیکسل 11a لو رفت

ناتینگ فون 4b رونمایی شد؛ سخت‌افزار معمولی و طراحی غیرمعمول

آنر X7e پلاس 5G با باتری 8100 میلی‌آمپرساعتی و دکمه هوش مصنوعی معرفی شد

پیکسل 11a احتمالاً با تراشه 2 نانومتری تنسور G6 و مودم جدید مدیاتک عرضه می‌شود

اپل پتنت یک میکروفون کروی عجیب را برای ضبط صدای فضایی ثبت کرد

شهرهای زمین در پلوتو مدفون می‌شوند!

عکس روز ناسا از سقوط بشقاب‌پرنده!

تولید نانوکامپوزیت‌های حذف‌کننده فلزات سنگین

«ذوق‌ مرگ شدن» حقیقت دارد!

افزایش دی‌اکسیدکربن هوا؛ زنگ خطری برای تغییر ترکیب شیمیایی خون انسان

نخستین موشک بخش خصوصی هند به مدار زمین رفت

آیفون 18 پرو به دوربینی با دیافراگم متغیر مجهز می‌شود

آپدیت جدید ویندوز، 570 آسیب‌پذیری را برطرف می‌کند

حالت تصویر در تصویر یوتیوب دچار مشکل شد

دانشمندان شب‌کوری مادرزادی را درمان کردند

کشف ماده جدیدی که از مس عملکرد بهتری دارد

آیفون 18 پرو شهریور امسال با این 12 ویژگی جدید معرفی می‌شود

شارژدهی گلکسی زد فولد 8 احتمالا 25 درصد بهتر از زد فولد 7 خواهد بود

توضیح افشین درباره سند راهبردی «توسعه فرانچایز دانش‌بنیان»

پلی استیشن 5 ژاپنی چه تفاوتی با نسخه آمریکایی دارد؟

لنوو نخستین لپ تاپ گیمینگ جهان با نمایشگر OLED چاپی 240 هرتزی را معرفی کرد

در حال حاضر، هر یک از سیارات منظومهٔ شمسی چه تعداد قمرِ شناخته‌شده دارند؟

رقابت روبات‌های انسان‌نما در نخستین تورنمنت مشت زنی

جزئیات دوربین آیفون 18 پرو مکس پیش از رونمایی فاش شد

توقف رشد سرطان پروستات با یک درمان جدید

ابتکار فناوران برای مقابله با سرقت و خرابی چراغ‌های هشداردهنده جاده‌ای

هوش مصنوعی جنجالی «کیمی K3» یک نسخه کامل از macOS را بر بستر مرورگر ساخت!

درخشش تیم ملی رباتیک ایران در رقابت روبوکاپ جهانی 2026

پرتاب استارشیپ لغو شد

بررسی نهایی 68 طرح نوآورانه برای کاهش پیامدهای اجتماعی جنگ

عکس روز ناسا از سایه و رنگین‌کمان

22 دستگاه و نهاد دولتی به نیروگاه‌های خورشیدی هیبریدی مجهز شد

اجماع برندگان نوبل درباره تأثیر هوش مصنوعی بر آینده بازار کار

تدوین نقشه راه بومی‌سازی تجهیزات صنعت پتروشیمی به «ستفا» واگذار شد

دانشمندان پهپاد نامرئی ساختند

اولین سخت‌افزار OpenAI احتمالاً اسپیکر هوشمندی است که حرکت می‌کند

شب‌نشینی ماه و زهره در آسمان امشب ایران

دنباله‌دار سبز اسرارآمیز در عکس روز ناسا