سیاست و بازاریابی

آخرين مطالب

چرا بیماری‌ها در مردان و زنان متفاوت است؟ نکات خواندني

چرا بیماری‌ها در مردان و زنان متفاوت است؟
  بزرگنمايي:

سیاست و بازاریابی - ایسنا / دانشمندان در مطالعه‌ای جدید توضیح دادند که چرا بیماری‌ها، مردان و زنان را به طور متفاوت تحت تأثیر قرار می‌دهند.
به گزارش ایسنا، یک مطالعه بین‌المللی جدید نشان داده است که اغلب تفاوت‌های سطح پروتئین بین مردان و زنان تنها به دلیل ژنتیک نیست. این مطالعه بینش‌های جدیدی را در مورد اینکه چرا مردان و زنان اغلب با خطرات، علائم و پیامدهای سلامتی متفاوتی روبرو هستند، آشکار کرده است.
به نقل از اس‌تی‌دی، این مطالعه توسط دانشمندان «موسسه تحقیقات دانشگاه مراقبت‌های پزشکی دقیق»(PHURI) در «دانشگاه کوئین مری»(Queen Mary) در لندن سرپرستی می‌شود و تفاوت‌های زیستی کلیدی را نشان می‌دهد که ممکن است به توضیح این تغییرات کمک کند.
بازار
تیم پشت این مطالعه با بررسی داده‌های بانک زیستی، پیوندهای ژنتیکی میان 6000 پروتئین و صدها بیماری را در 56 هزار مرد و زن بررسی کرد. این تیم دریافت که دو سوم پروتئین‌ها سطوح متفاوتی را در مردان و زنان نشان می‌دهند، اما وقتی دانشمندان عمیق‌تر به کلیدهای ژنتیکی که سطح این پروتئین‌ها را کنترل می‌کنند، نگاه کردند، کشف کردند که تنها تعداد بسیار کمی بر اساس جنسیت به طور متفاوتی تنظیم می‌شوند.
پیامدهایی برای پزشکی دقیق
این یافته‌ها که ممکن است پیامدهایی برای توسعه دارو داشته باشد، نشان می‌دهد که اگرچه تفاوت‌هایی بین جنسیت‌ها در رابطه با میزان پروتئین‌های خاص وجود دارد، اما آنچه باعث این تفاوت‌ها می‌شود صرفاً به تفاوت در ژنتیک آنها مربوط نمی‌شود.
نویسندگان این مطالعه بر اهمیت نگاهی فراتر از ژنتیک و سایر عوامل پزشکی مانند هورمون‌ها، هنگام مقایسه خطرات و پیامدهای سلامتی بین مردان و زنان تأکید می‌کنند.
یافته‌های آنها نشان می‌دهد که عوامل غیرپزشکی مانند محل کار و زندگی افراد، تحصیلات، وضعیت مالی، دسترسی به منابع و همچنین سبک زندگی آنها نیز در تفاوت‌های سلامتی بین دو جنس نقش دارند و نیازمند بررسی بیشتر هستند و هنگام بررسی تفاوت‌های جنسی در سلامت، باید بیشتر مورد توجه قرار گیرند.
بینش این مطالعه
«ماین کوپرولو»(Mine Koprulu) نویسنده ارشد این مطالعه و محقق فوق دکترا در «PHURI» گفت: ما برای اولین بار در تاریخ، قادر به مطالعه زیست‌شناسی انسان در این سطح از جزئیات هستیم. این بزرگترین مطالعه‌ای است که تا به امروز به بررسی شباهت‌ها و تفاوت‌ها در نحوه تنظیم سطح پروتئین خون توسط کد ژنتیکی مابین دو جنس پرداخته است. یافته‌های ما بر لزوم درک بهتر عواملی که بر تفاوت‌های سلامتی تأثیر می‌گذارند، تأکید می‌کند تا مراقبت‌های بهداشتی متناسب‌تر و عادلانه‌تری برای همه ایجاد شود.
پروفسور «کلودیا لانگنبرگ»(Claudia Langenberg) سرپرست «PHURI» و استاد پزشکی محاسباتی در «موسسه بهداشت شاریته»(Charité) در آلمان گفت: خطوط توسعه دارو به طور فزاینده‌ای اطلاعات مربوط به تفاوت‌های ژنتیکی در سطح و عملکرد پروتئین را در بر می‌گیرند و این منجر به سرمایه‌گذاری زیادی در گروه‌های انسانی شده است. از این منظر، درک بهتر تفاوت‌های جمعیتی در تنظیم پروتئین‌ها مانند پروتئین‌های بین مردان و زنان برای هدایت رویکردهای پزشکی دقیق و شناسایی مواردی که یک اندازه ممکن است برای همه مناسب نباشد، ضروری است.
وی افزود: نتایج ما به وضوح نشان می‌دهد که با استثنائات بسیار کم، گونه‌های ژنتیکی تنظیم‌کننده پروتئین که تاکنون شناسایی شده‌اند در مردان و زنان به شیوه‌ای بسیار مشابه رفتار می‌کنند. این امر شواهدی را برای یک فرض ضمنی مهم ارائه می‌دهد. بینش‌های حاصل از مطالعه این گونه‌ها برای هر دو جنس صدق می‌کند.
در این مطالعه، داده‌ها بر اساس اطلاعات کروموزومی به عنوان مرد یا زن طبقه‌بندی شدند. نویسندگان اذعان می‌کنند که اطلاعات کروموزومی همیشه با هویت جنسیتی فرد همسو نیست. با این حال، برای اهداف این مطالعه این طبقه‌بندی ضروری بود و داده‌های مربوط به هویت جنسیتی به طور قابل اعتمادی کدگذاری مجدد نشده بودند و این موضوع یعنی داده‌ها نمی‌توانستند به طور مداوم در تمام موارد مورد استفاده قرار گیرند.
این مطالعه در مجله Nature Communications منتشر شده است.

لینک کوتاه:
https://www.siasatvabazaryabi.ir/Fa/News/777871/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

برگزاری جشن ازدواج دختران شهدای مدافع حرم با حضور چهره‌های فرهنگی در قم

تجلیل ملی از 75 خانواده شهید کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد

سم آلتمن: هوش مصنوعی اکنون مثل کارمندان تازه‌کار رفتار می‌کند

نسخه چندنفره بازی مرد عنکبوتی احتمالا در دست ساخت است

قابلیت قدیمی تلگرام به واتساپ رسید

بازی محبوب فورتنایت با هوش مصنوعی متحول می‌شود

تفاوت فاحش در عملکرد هوش مصنوعی سامسونگ و آیفون اپل

تخم مرغ گندیده در دل مریخ!

بازنویسی تاریخ جذام؛ بیماری ترسناک قرون وسطی پیش از ورود اروپاییان در آمریکا وجود داشت

همایش معاونان تعاون و روسای ادارات قطب 3 کشوری بنیاد شهید و امور ایثارگران به میزبانی استان اردبیل برگزار شد

دیدار سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل با رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران

هوش مصنوعی اپل پیشرفته‌تر می‌شود؛ آینده سیری چه خواهد شد؟

کاهش 20 درصدی خطر بیماری‌های قلبی با مصرف فیبر

اجرای طرح ملی «سه‌شنبه‌های تکریم شهدایی» با حضور مادران شهدا در گلستان

تنظیم چند زمان بیدار شدن روی گوشی مضر است؟

کمک 40 درصدی یک داروی خواب به مقابله با آلزایمر

ایرپاد پرو 2 حالا بدون آنکه متوجه شوید، از شنوایی شما محافظت می‌کند!

باشگاه بیمه گران گزارش می دهد/ حق بیمه تولیدی بیمه دی از 33 همت گذشت

گزارش ویدیویی تجمیعی از حضور شرکت بیمه دی در اولین نمایشگاه بورس، بانک و بیمه در مشهد مقدس

تجارت گردان گزارش می دهد/ درخشش بیمه دی در پرداخت به‌روز مطالبات درمانی ایثارگران و مشتریان

تبلیغات آزاردهنده مرورگر اج متوقف می‌شوند؛ اما نه برای ما

قیمت ناتینگ فون 3 لو رفت؛ ورود به قلمرو پرچمدارها

درخشش رنگین‌کمانی آسمان بر فراز جزایر آزور

کنترل استرس با برچسب پیشانی؛ ابزار پوشیدنی جدید دانشگاه تگزاس ذهن شما را می‌خواند

غافل‌گیری بزرگ؛ مایکروسافت تولید ویدیو با هوش مصنوعی را رایگان کرد

قورباغه‌های نر آن‌قدر سروصدا دارند که صدای ماده‌ها به گوش پژوهشگران نمی‌رسد

نشست شورای مدیران معاونت فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید برگزار شد/ ضرورت نوآوری در خلق آثار فرهنگی و قالب‌های نوین رسانه‌ای

بازی جیمز باند همین هفته رونمایی می‌شود؛ اولین تصویر رسمی را ببینید

جادوی پرامپت‌نویسی؛ چگونه از Chatgpt یک نابغه بسازیم؟

هم‌افزایی بنیاد شهید و بنیاد نخبگان گیلان با هدف حمایت از نخبگان ایثارگر

جانبازان بصیر ، نماد واقعی ایمان، استقامت و ولایت‌مداری هستند

روابط عمومی، پیشانی بنیاد و اثر گذار در تصمیم‌ سازی است

در سوگ امام امت، در امتداد قیام ملت

میلیون‌ها نفر در انتظار معجزه؛ آیا آسیب نخاعی سرانجام درمان‌پذیر می‌شود؟

راز سیاره‌ای با مدار غیرممکن؛ دنیایی با چرخش معکوس میان دو ستاره به دام افتاده است

ارتباط افسردگی در میانسالی با افزایش خطر ابتلا به زوال عقل

اعجوبه 2 ساله جوان‌ترین عضو تاریخ باشگاه تیزهوشان جهان شد

مصرف ماری‌جوانا به اندازه سیگار برای قلب مضر است

هوش مصنوعی پرپلکسیتی وارد گلکسی S26 می‌شود؟

نانوحسگری برای پایش لحظه‌ای غلظت دارو در خون

تبلت پیشرفته جدید شیائومی احتمالا فاصله زیادی تا رونمایی ندارد

مالک نوکیا ساعت هوشمند دوربین‌دار می‌سازد

گلخانه‌هایی که با بذر هیبریدی خودکفایی می‌کارند

عیادت مدیر کل بنیاد مازندران از پدر شهید قلی زاده در بابل

نمایشگاه «امام (ره)؛ نقش جاوید حماسه» در موزه مرکزی شهدا

در نهمین اجلاس سراسری رضایتمندی مشتری با رویکرد اعطا نشان ملی اعتماد مشتریان؛ تندیس زرین همایش به بیمه دی رسید

پدر علم زلزله‌شناسی ایران درگذشت

مرز خسروی در اربعین حسینی قرارگاه مرکزی تشکل‌های ایثارگری می‌شود

حل مشکل اشتغال و تبدیل وضعیت 12 هزار فرزند شهید و جانباز/ حذف ضامن از تسهیلات ایثارگری

زیرمجموعه روسی مایکروسافت در آستانه ورشکستگی است