سیاست و بازاریابی

آخرين مطالب

جراحی ایمن‌تر با استفاده از سیستم ناوبری و هوش مصنوعی محقق می‌شود نکات خواندني

جراحی ایمن‌تر با استفاده از سیستم ناوبری و هوش مصنوعی محقق می‌شود
  بزرگنمايي:

سیاست و بازاریابی - ایرنا / متخصصان یک شرکت دانش‌بنیان طرح سامانه هوشمند تخصصی مدل‌سازی و نمایش سه بُعدی ساختارهای حیاتی کبد را برای جراحی ایمن و دقیق‌تر با سیستم ناوبری جراحی ایرانی و با استفاده از هوش مصنوعی توسعه می‌دهند.
علی کاظمی دانشجوی دکترای مهندسی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران روز دوشنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار علم و آموزش ایرنا درباره ارائه محصولات این شرکت دانش بنیان در نمایشگاه آخرین دستاوردهای دانش بنیانی و دانشگاهی ایران در حاشیه دومین اجلاس وزیران علوم کشورهای اسلامی اظهار داشت: در دانشگاه علوم پزشکی تهران متخصصان یک‌شرکت دانش بنیان در سال 90 موفق به تولید سیستم ناوبر شخصی یا نویگیشن جراحی شده‌ اند که با استفاده از سیستم ردگیری خود می‌تواند در هر لحظه، موقعیت ابزار جراحی را در تصاویر سی‌تی اسکن و یا ام آر آی بیمار به جراح نشان دهد تا بتواند اطلاع دقیقی از موقعیت ابزار خود داشته‌ باشد و جراحی را با دقت و آرامش بیشتری انجام دهد.
وی افزود: این ناوبری شخصی قادر است فرآیندهای جراحی تومورهای مغزی، جراحی‌های سینوس و قاعده جمجمه، نمونه برداری مغزی و جراحی ستون فقرات را با دقت و اطمینان بالا هدایت کند.
دانشجوی دکترای مهندسی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران ادامه داد: در جراحی با نویگیشن، هم محل دقیق ضایعه درون ساختارهای دستگاه اعصاب مرکزی (مغز و یا نخاع) مشخص می شود و هم ایمن ترین شیوه و مسیر برای جراحی اعصاب تعیین می شود.
کاظمی توضیح داد که ناوبری شخصی جراحی شبیه به جی پی اس تلفن همراه یا خودرو است. همان‌گونه که این سیستم‌ها ما را در یافتن مسیر درست راهنمایی می‌کنند، این سیستم نیز با استفاده از سیستم ردگیری خود می‌تواند در هر لحظه، موقعیت ابزار جراحی را در تصاویر سی‌تی اسکن و یا ام آر آی بیمار به جراح نشان دهد تا جراح بتواند اطلاع دقیقی از موقعیت ابزار خود داشته باشد و جراحی را با دقت و آرامش بیشتری انجام دهد.
وی گفت که این دستگاه از سال 90 تاکنون در بیمارستان‌ها در حال استفاده است که بیش از 30 میلیون یورو آن هم در شرایط تحریم ها صرفه اقتصادی برای کشور داشته است.
دانشجوی دکترای مهندسی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران یادآورشد: تاکنون 11 هزار عمل جراحی موفق با این سیستم انجام شده است.
صادرات سیستم‌ نویگیش به چهار کشور
کاظمی ادامه داد: سیستم نویگیشن در بیش از 100 بیمارستان مستقر است و180 جراح از آن استفاده می کنند ‌و به کشورهای آلمان، روسیه، اکوادور و ترکیه هم صادر شده است.
دانشجوی دکترای مهندسی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی گفت: اکنون این شرکت با استفاده از هوش مصنوعی در حال ساخت اژول‌هایی است که بتواند در جراحی مغز اطلاعات جامع تری را قبل از عمل در اختیار پزشک قرار دهد.
کاظمی گفت: اکنون در طرح‌های تحقیقاتی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشجویان دکتری و ارشد با استفاده از هوش مصنوعی روی این طرح فعالیت می کنند که سامانه هوشمند تخصصی مدل سازی و نمایش سه بعدی ساختارهای حیاتی کبد با هوش مصنوعی نام دارد و به عنوان رساله یکی از دانشجویان دکتری است.
دومین اجلاس وزیران آموزش عالی کشورهای عضو سکوی گفت‌وگوی سازمان همکاری اسلامی موسوم به او.آی.سی روز یکشنبه در تهران گشایش یافت و همزمان با آن آخرین دستاوردهای دانشگاهی و دانش بنیانی به نمایش گذاشته شده است.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.siasatvabazaryabi.ir/Fa/News/776549/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آپدیت One UI 7 برای گلکسی A55 منتشر شد

سرویس Microsoft 365 Copilot حالا می‌تواند عکس بسازد

گرامیداشت روز ملی ارتباطات و روابط‌ عمومی در نشست روابط‌ عمومی‌ های بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گلستان

راه شهدای خدمت حفظ و تقویت شود / سوگواره شعر شهدای خدمت تجلی لبیک موجودیت فرهنگی و هنری تبریز به بنیاد شهید بود

سمفونی پرواز اردیبهشت با حضور رئیس مجلس شورای اسلامی رونمایی شد

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت پدر شهیده معظم «سمیه شلال‌نژاد» و همسر گرامی شهیده «طوبی شلال‌نژاد»

استفاده از نانوحامل‌های هوشمند برای توقف رشد سرطان پستان

ربات هوشمند تنیس که جای حریف تمرینی را می‌گیرد

شهید رئیسی سراسر خدمت و اخلاص بود

گوشی میان‌رده محبوب سامسونگ به One UI 7 مجهز شد

گزارش تحلیلی فکر اقتصادی/ بیمه دی حامی سرمایه گذاری برای تولید با کمترین ریسک در سال 1404

ویزیت 10 هزار بیمار با هوش مصنوعی؛ ثبت یک رکورد تازه

به مناسبت سالروز شهادت آیت الله رئیسی و همراهانش محفل شعر با عنوان "دلم سوخت" در اردبیل برگزار شد

گزارش تحلیلی طلانیوز/ درخشش بیمه دی در ارزیابی‌ها؛ هوشمندسازی، موتور محرک تحول در صنعت بیمه

ربات‌ها دیگر برای آموزش دیدن نیازمند انسان‌ها نیستند

تلویزیون اولد پرچمدار سامسونگ حالا با G-Sync سازگار است

عیادت مدیر کل بنیاد مازندران از جانباز سرافراز 70درصد حسینی در بیمارستان شفا ساری

کاروان اعزامی ویژه ایثارگران امروز راهی مکه مکرمه شد

ارسال پیامک تبلیغاتی و اطلاع رسانی بدون اجازه ممنوع است

اثرات شگفت‌انگیز روان‌درمانی بر کاهش دردهای مزمن

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت پدر شهیدان والامقام «گلبازی نصرآباد»

ایرپاد امسال تغییرات بزرگی دریافت نمی‌کند

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت پدر شهیدان والامقام «چنانی»

حضور شرکت بیمه دی در نمایشگاه بین المللی بورس، بانک و بیمه مشهد

جراحی ایمن‌تر با استفاده از سیستم ناوبری و هوش مصنوعی محقق می‌شود

شهدای خدمت، قله‌های گمنام ایثار، از آیت‌ الله رئیسی تا خدمتگزاران بی‌ادعا هستند

مطالبه گری تا ارتقای جایگاه شغلی جامعه ایثارگری/ تاکید بر تکریم ایثارگران در دستگاه های اجرایی

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گلستان در نشست هم‌اندیشی موزه‌های تخصصی حاضر شد

ارائه خدمات بنیاد شهید و امور ایثارگران رسالتی متفاوت از سایر نهادهای دولتی است

داروی درمان ایدز، شاید جلوی آلزایمر را بگیرد!

مشخصات دوربین تله‌فوتو و فوق عریض گلکسی S25 FE لو رفت

آیا می‌توان روی ماه با نور زمین کتاب خواند؟

ثبت 42 میلیون رومینگ ملی مکالمه

علم ریاضی چه زمانی اختراع شد؟

تاکید مدیرکل بنیاد مازندران بر نامگذاری مکان های شهری به نام شهدا

برگزاری جلسه هماهنگی کمیته‌های تخصصی کنگره 4000 شهید گلستان در بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گلستان

دفتر مطالعات و پژوهش‌ها از مراکز مهم بنیاد شهید و امور ایثارگران است

طراحی کپسول هوشمند برای آدم‌های فراموشکار

چین روبات‌های انسان نما را جایگزین کارگران نمی‌کند

ماهواره هندی پس از پرتاب در فضا گم شد

دیپلماسی مقاومت بخشی از مکتب و ایدئولوژی سیاسی نظام جمهوری اسلامی است/خدمت و شهادت تجلی نوع نگاه حکمرانی و مدیریت در ایران است

بی‌نیازی از دنیا مبنای دفاع از مظلوم و دیپلماسی مقاومت است

هوش مصنوعی می‌تواند روی افکار خود تأثیر بگذارد

«شهادت هم‌پای مردم» در نگارخانه شهدای گیلان

آغاز «هفته شهدای خدمت» در استان یزد؛ پاسداشت فداکاری خادمان مردم

مشخصات آیفون 17 ایر لو رفت؛ باریک‌تر از گلکسی S25 اج با باتری کم‌ظرفیت‌تر

برنامه‌های بزرگداشت شهدای خدمت در استان‌ همدان اعلام شد

شاخص‌ترین برنامه‌های بنیاد استان در برگزاری آئین‌های بزرگداشت شهدای خدمت

وزیر ارتباطات برای ارائه گزارش درباره کیفیت اینترنت به مجلس می‌رود

هوش مصنوعی چه تاثیری بر کارمندان دارد؟