سیاست و بازاریابی

آخرين مطالب

آئین تکریم و معارفه فرمانده مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد بنیاد شهید و امور ایثارگران

آئین تکریم و معارفه فرمانده مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد
  بزرگنمايي:

سیاست و بازاریابی - آئین تکریم و معارفه فرمانده مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران، صبح روز چهارشنبه دهم اردیبهشت ماه، با حضور معاون فرهنگی و آموزشی، معاون توسعه مدیریت و منابع، مسئولان ستادی و تعدادی از فرماندهان بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران در سالن اجتماعات برگزار شد.

به گزارش «ایثار»، یعقوب سلیمانی، معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران در آیین تکریم و معارفه فرمانده مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: بسیج شجره طیبه‌ای است که ریشه در ایمان، اخلاص، ایثار و فداکاری دارد. این نهاد برخاسته از دل مردم است . تفکر بسیجی، همان تفکری است که انقلاب را به پیروزی رساند، دفاع مقدس را مدیریت کرد و امروز نیز در حفظ و استمرار آرمان‌های انقلاب نقش‌آفرینی می کند.
وی با قدردانی از خدمات سرهنگ فریبرز خزائی، فرمانده سابق مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید، اظهار داشت: خدمت خالصانه و متعهدانه ایشان در طول دوران مسئولیت، مایه افتخار این مجموعه است و از تلاش‌های ارزنده ایشان صمیمانه تشکر می‌کنیم.
ملک محمد نجفی، معاون توسعه مدیریت و منابع بنیاد شهید و امور ایثارگران در این مراسم، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و دهه کرامت و همچنین تسلیت جان باختن تعدادی از هموطنانمان در بندرعباس، گفت: شاهدیم که تفکر بسیجی در حوزه معاونت توسعه و مدیریت بنیاد شهید بسیار پررنگ بوده و شاید بدون این تفکر ما توفیق چندانی نداشته باشیم.
وی افزود: مهمترین ماموریت بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز توسعه و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است که این مهم با تفکر بسیجی اشاعه می‌یابد و امیدواریم این تفکر همواره در زندگی ما حکمفرما باشد تا بتوانیم خدمتگزار خوب و صدیقی برای جامعه هدف باشیم. بنده ضمن ابلاغ سلام مهندس اوحدی، معاون رییس جمهور و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران از زحمات سرهنگ خزایی تقدیر کرده و امیدوارم اجر زحماتی که طی این مدت کشیده‌اند را از شهدا دریافت کنند و معتقدم باید همین روحیه، تلاش و اقدامات در مدیریت جدید نیز ادامه یابد.
سردار فضل‌الله کفیل، رئیس مرکز راهبردی و اندیشه‌ورزی بسیج نیز ضمن گرامیداشت مقام والای شهدا و اعیاد دهه کرامت با بیان اینکه مقام معظم رهبری در کنگره‌های متفاوتی که برگزار می‌شود، با اعضای برگزارکننده آن نیز دیدار کرده و اشاره می‌کنند که افرادی که برای احیا یاد شهدا کار می‌کنند مجاهدان فی سبیل‌الله هستند، اظهار کرد: کسی که یاد شهدا را گرامی می‌دارد در حقیقت در راه خدا جهاد می‌کند و کار بسیج نیز همین است و در اصل بسیج برای مقاوم سازی کشور خلق شده و باید از آن‌ها قدرشناسی کنیم.
وی افزود: یکی از مجموعه‌های بسیج نیز بسیج کارمندان است که مهمترین محوری که برای آن مطرح شده است تبیین تفکر بسیجی است که در این صورت خودمان را خادم مردم می‌دانیم. نگاه بسیج نیز کمک به ارتقا دستگاه و مدیران است و کل کشور را نیز دربرمی‌گیرد و جمعیت بسیج نیز طبق فرمایش رهبری آحاد مردم کشور است.
سرهنگ فریبرز خزایی در ابتدای این مراسم ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا با اشاره به اینکه بیش از 16 سال در خدمت ایثارگران عزیز در بنیاد شهید و امور ایثارگران بوده است، گفت: به جهت این نعمت پربرکت خدا را شاکرم. بسیج مانند دوی امدادی است که افراد در این مسیر باید با هم افزایی جلو بروند.
وی افزود: توفیقی دست داد که بیشترین ارتباط را با اقشار مختلف جامعه ایثارگری به خصوص خانواده‌های شهدا در سراسر کشور داشتیم و در این دوران بسیج را از حاشیه به متن آورده و سعی کردیم برنامه‌ها، همایش‌ها و جلسات را به صورت دقیق و منظم اجرا کنیم.
خزایی اضافه کرد: در دوران خدمت در بسیج، معاونت رسیدگی به امور ایثارگران را ایجاد کردیم که بسیار راهگشا و مثمر ثمر بود و در طول این سال‌ها سطح بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران را به رتبه بالایی رساندیم و در حقیقت بسیج را محل رجوع عزیزان قرار دادیم. در خاتمه ماموریت در این مکان مقدس نیز از شهدا می‌خواهم که این میزان از خدمت بنده را قبول کرده و جزو ذخایر من در آخرت قرار دهند و ما را شفاعت کنند، زیرا بهترین خاطرات دوران خدمت من حضور در بین خانواده شهدا و ایثارگران بوده است.
مهدی غفاری، فرمانده جدید مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز در این مراسم، ضمن تبریک ایام دهه کرامت و بزرگداشت مقام شهدای عالی‌قدر گفت: امیدواریم بتوانیم به گونه‌ای خدمت کنیم که مورد رضایت امام زمان(عج) و مقام معظم رهبری و مردم عزیز باشد.
وی افزود:بنده تقارن آغاز به کار خود را با دهه کرامت گرامی می‌دارم و معتقدم بیانیه گام دوم انقلاب که توسط رهبر معظم انقلاب مطرح شده، چند اصل اساسی از جمله امید آفرینی دارد که باید در سطح بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران دیده شود.
در پایان این آیین از زحمات و تلاش‌های چندین ساله سرهنگ فریبرز خزایی فرمانده سابق تکریم و مهدی غفاری به عنوان فرمانده جدید مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران معرفی شد.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.siasatvabazaryabi.ir/Fa/News/775635/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مدل ارزان‌تر مک‌بوک ایر M4 اپل عرضه شد

تلاش برای افزایش فروش؛ گلکسی A56 سرانجام وارد بازار آمریکا می‌شود

چه می‌شود اگر بیگ بنگ آغاز جهان نبوده باشد؟

پنگوئن‌های امپراتور سریع‌تر از حد تصور در مسیر انقراض پیش می‌روند

میان‌رده مجهزبه هوش مصنوعی؛ گوشی جدید سامسونگ به‌زودی معرفی می‌شود

مشخصات پردازنده و رم ردمی K80 اولترا لو رفت؛ همان‌ چیزی که انتظار داشتیم

یک رایانه بدون سیلیکون ساخته شد

از وعده تا واقعیت؛ آیا ترامپ می‌تواند رویای مریخی خود را محقق کند؟

تحول در کنترل آنتی‌بیوتیک‌ها با استفاده از نور

این دستگاه برداشت آب بدون برق یا فیلتر کار می‌کند

4 دلیل که چرا نتایج بنچمارک‌های CPU آنقدر که فکر می‌کنید، مهم نیستند

چشم مایکروسافت به جیب گیمرها؛ ایکس‌باکس گیم‌پس باردیگر گران می‌شود

عملکرد بهتر Elden Ring Nightreign نسبت به Shadow of the Erdtree در استیم

تصاویر و اطلاعات جدیدی از پوکو F7 لو رفت!

عملکرد قابل توجه یک واکسن در از بین بردن سرطان لوزالمعده

اگر تلخی را تلخ‌تر حس می‌کنید، در معرض این بیماری‌ها هستید!

فروش Devil May Cry 5 از مرز 10 میلیون نسخه گذشت

عکس یک عکاس نجومی از مرداب کیهانی

مراسم تشییع و خاکسپاری شهدای والامقام خرم‌آباد فردا برگزار می‌شود

مسئولین ادارات در جهت حل مشکلات جامعه ایثارگری اهتمام داشته باشند

بیش از 63٪ از بازیکنان Stellar Blade از کشور چین هستند

شهاب‌سنگ‌ها و دنباله ماهواره‌ها بر فراز رود لیمای

موکب شهدای سادات در راهپیمایی عید سعید غدیر خم برگزار شد

چگونه از قابلیت های هوش مصنوعی جمینای گوگل در گوشی استفاده کنیم؟

سونی همچنان به توسعه بازی‌های آنلاین ادامه می‌دهد

بازنگری در فرضیه پخت‌وپز؛ هدف واقعی انسان‌های اولیه از به‌کارگیری آتش چه بود؟

شاید کلید درمان سرطان در فضا پنهان شده باشد!

تبلت گیمینگ جدید شیائومی با تراشه قدرتمند مدیاتک رؤیت شد

وفاداران پنهان به نظم؛ چرا برخی افراد در هر صورت همواره تابع قانون هستند؟

پلی‌ استیشن به موفقیت نینتندو سوییچ 2 واکنش نشان داد

تنها نسخه Playstation بازی‌های آینده ایکس‌ باکس به‌ صورت فیزیکی عرضه می‌شود

پردازنده کوانتومی چینی Zuchongzhi 3.0 معرفی شد؛ هزار تریلیون بار سریع‌تر از ابررایانه‌های امروزی

چه تیپ‌های شخصیتی بیشتر به دنبال اینفلوئنسر شدن هستند؟

شهادت فرزند برومند شهرستان دشتی استان بوشهر در حمله متجاوزانه صهیونیست به خاک ایران

بازی Firebreak بر روی پلی‌استیشن 5 پرو با وضوح 4K اجرا خواهد شد

این 2 گوشی ارزشمند و ارزان، برای کارهای روزمره مناسب‌اند

فراهم شدن امکان گفتگوی لحظه‌ای برای مردی فلج با یک فناوری جدید

دندان‌های ما از زره بدن ماهیانی تکامل یافته‌اند که 465 میلیون سال پیش زندگی می‌کردند

مشخصات تراشه تبلت جدید سامسونگ لو رفت

دانشمندان روس جزیره‌ای جدید را در دریای خزر کشف کرده‌اند

خانه‌سازی در میان برف؛ بازی سرگرم‌کننده Winter Burrow رایگان شد

میان‌رده جدید سامسونگ با پردازنده 2 سال پیش عرضه می‌شود؟

کشف پژوهشگران ایرانی: زنی جوان 6هزار سال پیش در خوزستان کشته شد؛ اما کسی نمی‌داند چرا

پیام تسلیت مدیر کل بنیاد مازندران در پی شهادت جمعی از فرماندهان و مردم بی گناه در حمله تروریستی رژیم صهیونی به خاک کشورمان

زمان برچیدن رژیم جعلی صهیونیستی فرا رسیده است

نسخه بتای نرم‌افزار استیم برای مک منتشر شد

آیفون XS از امروز یک گوشی «قدیمی» به‌حساب می‌آید

بمب ساعتی: اسیدیته‌ دریا به سطح بحرانی رسیده و کل اکوسیستم‌ها را تهدید می‌کند

شناگر سمنانی مدال طلای جهانی‌اش را به شهید مدافع حرم، شهید عباس دانشگر تقدیم کرد

دیدار مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران با خانواده شهید سید عبدالله حسینی در رامسر