سیاست و بازاریابی

آخرين مطالب

رییس شورای اطلاع رسانی دولت در بیمه دی : خدمت به جانبازان و ایثارگران نعمت و توفیق است بیمه دی

رییس شورای اطلاع رسانی دولت در بیمه دی : خدمت به جانبازان و ایثارگران نعمت و توفیق است
  بزرگنمايي:

سیاست و بازاریابی - رییس شورای اطلاع رسانی دولت گفت: خدمت به ایثارگران و خانواده های شهدا نعمت و توفیق بزرگ است، به ویژه جانبازان و همسران آنها که هر روز با درد و رنج عجین هستند و بیمه دی در کاهش آلام درمانی آنها نقش به سزایی دارد.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل بیمه دی، نشست شورای مدیران روابط عمومی صنعت بیمه روز دوشنبه به میزبانی بیمه دی، با حضور الیاس حضرتی، رئیس شورای اطلاع رسانی دولت و مدیران ارشد صنعت بیمه برگزار شد.
حضرتی در این نشست بر نقش کلیدی روابط عمومی‌ها در اقناع افکار عمومی و تبیین دستاوردها تأکید کرد.
وی با تأکید بر تاثیر روابط عمومی‌ها در برقراری ارتباط میان سازمان‌های متبوعه و ذی‌نفعان گفت: «روابط عمومی‌ها می‌توانند با بهره‌گیری از منافع و فهم مشترک، در مسیر ساخت اعتماد عمومی نقش آفرین باشند.»
وی گفت: «اقناع کردن افکار عمومی دیگر منولوگ نیست، بلکه نیازمند اشتراک‌گذاری، تحقیق و حقیقت‌یابی با ابزار رسانه‌ای است.»
وی همچنین با اشاره به افتخار بیمه دی در خدمت‌رسانی به خانواده معزز شهدا و ایثارگران افزود: «توفیق خدمت به بندگان مخلص خداوند، نعمتی بزرگ است که باید قدرآن دانسته شود.»
صنعت بیمه سال گذشته 440 همت فروش بیمه نامه داشت
مدیر عامل شرکت بیمه دی در این نشست با ارائه گزارشی از عملکرد صنعت بیمه، اعلام کرد: «صنعت بیمه در سال گذشته 440 همت فروش بیمه‌نامه و تولید پرتفو داشته که نسبت به سال قبل 57 درصد رشد نشان می دهد.»
هادی عبداللهی گفت: «در مجموع و در صنعت بیمه در این مدت، 76 میلیون بیمه‌نامه صادر و 258 همت خسارت پرداخت شده که نسبت خسارت 59 درصد را نشان می‌دهد.»
وی با اشاره به سهم رشته‌های مختلف از پرتفوی بیمه‌ای صنعت بیمه کشور گفت: «بخش درمان با 35 درصد، بیمه ثالث و مازاد 26 درصد، بیمه بدنه 6.5 درصد و بیمه زندگی با 14.5 بیشترین سهم را در پرتفوی شرکت داشته اند.»
مدیر عامل شرکت بیمه دی ادامه داد: «با این حال، سهم بیمه‌های زندگی باید بیش از 20 درصد شود و به عنوان صندوق بازنشستگی دوم و حتی سوم دیده شود.»
پرتفوی بیمه دی 90 درصد رشد کرد
مدیر عامل شرکت بیمه دی در تشریح عملکرد این شرکت در سال گذشته گفت: «بیمه دی با کسب درآمدی افزون بر 32.5 همت در پایان سال گذشته، سهم 7.4 درصدی از بازار را به خود اختصاص داده و به عنوان سومین شرکت بیمه خصوصی، رشد 90 درصدی را تجربه کرد.»
وی افزود: «همچنین، حدود 2 میلیون و 800 هزار بیمه‌نامه سال گذشته در این شرکت صادر و 21.5 همت نیز خسارت پرداخت شد که نسبت به سال گذشته 81 درصد رشد داشته‌ایم.»
مدیرعامل بیمه دی این شرکت را سرآمد صنعت بیمه در حوزه درمان معرفی کرد و گفت: «در فروش بیمه درمان رشدی بالغ بر 100 درصد را تجربه کرده‌ایم.»
وی اظهار کرد: «این شرکت در سال جاری بر افزایش ضریب توانگری، تحول دیجیتال و افزایش نرخ بازده سرمایه‌گذاری تمرکز دارد.»
عبدالهی همچنین افزود: «بیمه دی تاکنون خدمات گسترده‌ای به خانواده‌های شهدا و ایثارگران ارائه کرده که شامل ارائه 2 هزار و 964 مورد خدمات اندام مصنوعی و تعمیرات آن، ارائه 352 هزار خدمت پایش سلامت در منزل به خانواده شهدا و 179 هزار خدمت به جانبازان، انجام بیش از پنج هزار خدمت ICU در منزل و تأمین 22 هزار مورد پوشینه، تأمین 71 هزار خدمت آمبولانسی و 700 مورد هزینه ناباروری، تهیه و توزیع 40 هزار دوز واکسن آنفلوآنزا، تأمین بیش از 13 هزار سمعک و نوار قند خون و ارائه خدمات «دارورسان» برای جانبازان بالای 70 درصد می باشد.»
وی با اشاره به اینکه بیمه دی هم اکنون بزرگترین شبکه مراجع درمانی طرف قرارداد را دارد تصریح کرد: «این شرکت با بیش از 11 هزار مرکز درمانی در کشور قررارداد بسته است.»
عبداللهی همچنین افزود گفت: «این شرکت در راستای تکریم جامعه هدف، تمام هزینه‌های مربوط به والدین شهدا و جانبازان بالای 70 درصد را در ابتدا بلافاصله به طور کامل پرداخت کرده و سپس اسناد مربوطه رسیدگی و ارزیابی می شوند.»
وی ادامه داد: «ما بر این باوریم که بیمه دی، به برکت خون پاک شهدا و دعای خیر والدین معزز ایشان و خانواده‌های گران‌قدر ایثارگران، به جایگاهی باثبات و مؤثر در صنعت بیمه و عرصه سودآوری دست یافته است.»
در پایان این نشست، جلسه هم‌اندیشی شورای مدیران روابط عمومی های صنعت بیمه در شرکت بیمه دی برگزار شد و محورهای همکاری و اقدامات آینده مورد بررسی قرار گرفت.

لینک کوتاه:
https://www.siasatvabazaryabi.ir/Fa/News/775079/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اتفاق مهم برای ایرانی‌‌ها؛ زبان فارسی به هوش مصنوعی پادکست‌ساز گوگل اضافه شد

اسپاتیفای در سه‌ماهه اول 2025 بیش از 100 میلیون دلار به پادکسترها پول داده است

چگونه از گوگل برای ترجمه عکس استفاده کنیم؟

اهتمام دولت چهاردهم بر بزرگداشت هرچه باشکوه‌تر مراسم سالگرد شهدای دولت

دستاورد بزرگ فوجیتسو: ساخت کامپیوتر کوانتومی 256 کیوبیتی با 4 برابر قدرت بیشتر

متا از API مدل‌های هوش مصنوعی Llama برای توسعه‌دهندگان پرده برداشت

22 سال از تولد فروشگاه آیتونز اپل گذشت

متا با ایده‌ای هیجان‌انگیز به جنگ ChatGPT می‌رود؛ تلفیق هوش مصنوعی با شبکه‌های اجتماعی

کلاهبرداری در شبکه شاد: از حساب والدین به‌نام مدرسه برداشت می‌شود

استفاده معلمان چینی از هوش مصنوعی برای نمره دادن به تست‌های دانش‌آموزان

تصویر روز ناسا؛ حلقه‌های سیاره زحل ناپدید شدند

هشدار محققان: داروهای رایجی که کودکان را مستعد آسم و آلرژی می‌کند

پدرخوانده هوش مصنوعی: مردم هنوز متوجه خطر هوش مصنوعی نیستند

تصویر رسمی گلکسی S25 اج لو رفت؛ خودنمایی حاشیه‌های باریک و دوربین دوگانه

حافظه چت‌جی‌پی‌تی به چه دردی می‌خورد؟

گوشی CMF Phone 2 Pro در قامت قاتل پرچمداران اقتصادی از راه رسید

پیش‌خرید تصاویر ماهواره‌های بومی بخش خصوصی از سوی سازمان فضایی

رمز ماندگاری گفتمان شهید رئیسی، مردم‌داری و حضور میدانی است

واتس‌اپ تماس صوتی و تصویری را به نسخه وب می‌آورد

بهبود قابل توجه درد زانو با داروی دیابت!

رابط کاربری One UI 8 سامسونگ امکان خلاصه سازی ویدیو در هر وب‌سایتی را فراهم می‌کند

اولین ماهواره‌های آمازون برای ارائه اینترنت پرتاب شدند

مشخصات دوربین آنر مجیک 8 پرو لو رفت؛ رقیب جدی گلکسی و آیفون در حوزه عکاسی

راز موفقیت بونوبوهای ماده در برابر سلطه نرها

راهکار نوین محققان دانشگاه تهران برای جداسازی دی‌اکسید کربن از پساب‌های صنعتی

هوش مصنوعی بازگشت تومور مغزی در کودکان را پیش‌بینی می‌کند

مصرف گوجه‌فرنگی می‌تواند جلوی افزایش وزن را بگیرد

مشخصات دیمنسیتی 9500 لو رفت؛ تراشه پرقدرت مدیاتک برای گوشی‌های رده‌بالا

تبدیل ربات‌های انسان‌سوار فیلم‌های تخیلی به واقعیت

دولینگو هوش مصنوعی را جایگزین نیروهای پیمانی خود می‌کند

رقیب جدید استارلینک؛ اولین ماهواره‌های آمازون برای ارائه اینترنت پرتاب شدند

راهکار جدید محققان آمریکایی: تزریق نانوذرات طلا به چشم برای بازگرداندن بینایی

برگزاری جلسه ستاد اجرائی شاهد و ایثارگر آموزش و پرورش استان با حضور مدیر کل بنیاد سمنان

ساعت کوانتومی بدون عقربه: کشف روش جدید برای سنجش زمان

گلکسی واچ کلاسیک سامسونگ احیا می‌شود

سومین دریافت‌کننده تراشه نورالینک توانست دوباره صحبت کند

استارلینک از طرح اینترنت ماهواره‌ای جدیدی با دیش و روتر رایگان رونمایی کرد

پیش‌بینی بازگشت تومور مغزی در کودکان با هوش مصنوعی

مادر شهیدان والامقام «احمد و محمود رضاپور» به لقاءالله پیوست

علی‌بابا از مدل‌های هوش مصنوعی استدلالگر Qwen3 رونمایی کرد

کشف یک ابر مولکولی عظیم در نزدیکی منظومه شمسی

نوبیا تبلت پرو با تراشه اسنپدراگون 8 نسل 3 و نمایشگر 144 هرتزی معرفی شد

علت بدحالی فضانورد ناسا پس از بازگشت به زمین چه بود؟

ChatGPT به قابلیت‌های پیشرفته‌تری برای خریدهای اینترنتی مجهز می‌شود

ساخت «پروژه کویپر» با پرتاب 27 ماهواره «آمازون» آغاز شد

اولین بمب سیاه‌چاله ساخته شد!

با گوشی‌های ال‌جی خداحافظی کنید

فضاپیمای شوروی پس از نیم قرن به زمین بازمی‌گردد

وان پلاس 13s در راه است

کاوشگرهای سه‌بعدی که مسافران آینده مغز انسان هستند