سیاست و بازاریابی

آخرين مطالب

جانی آیو و OpenAI به دنبال ساخت گوشی هوشمند بدون نمایشگر هستند نکات خواندني

جانی آیو و OpenAI به دنبال ساخت گوشی هوشمند بدون نمایشگر هستند
  بزرگنمايي:

سیاست و بازاریابی - دیجی کالا / اخبار تازه حاکی از آن است که جانی آیو، چهره‌ی نام‌آشنای طراحی در شرکت اپل، پروژه‌ای نوآورانه را دنبال می‌کند. او در حال کار روی یک گوشی هوشمند با قابلیت‌های هوش مصنوعی است که ویژگی برجسته‌ی آن، نبود نمایشگر سنتی به‌شکل مرسوم در این نوع دستگاه‌هاست. این موضوع توجه بسیاری را به خود جلب کرده و گمانه‌زنی‌ها درباره‌ی آینده‌ی فناوری‌های هوشمند را افزایش داده است.
مدتی است که شایعاتی درباره‌ی همکاری جانی آیو با شرکت OpenAI به گوش می‌رسد. بر اساس گزارشی از نشریه‌ی The Information، شرکت OpenAI در تلاش است تا استارتاپی را که جانی آیو به‌همراه سم آلتمن، مدیرعامل OpenAI، راه‌اندازی کرده، خریداری کند. ارزش این معامله حدود 500 میلیون دلار برآورد شده و نشان‌دهنده‌ی اهمیت بالای این پروژه در حوزه‌ی فناوری است. این استارتاپ که io Products نام دارد، روی توسعه‌ی دستگاهی هوشمند با محوریت هوش مصنوعی تمرکز کرده و قرار است محصولی متفاوت ارائه دهد. برخی منابع نزدیک به پروژه می‌گویند این دستگاه شاید حتی در دسته‌بندی گوشی‌های هوشمند سنتی قرار نگیرد و تعریف جدیدی از این ابزارها ارائه کند. در کنار این، شنیده‌ها حاکی از آن است که استارتاپ مذکور به‌دنبال خلق ابزارهای خانگی هوشمند نیز هست.
همکاری میان جانی آیو و سم آلتمن از حدود یک سال پیش آغاز شده و هدف آن، طراحی دستیارهای هوشمندی بوده که تجربه‌ی کاربری را بهبود ببخشند. این پروژه هنوز در مراحل اولیه قرار دارد و اطلاعات چندانی از جزئیات یا طرح نهایی آن به بیرون راه پیدا نکرده است. با این حال، هیجان پیرامون این ایده نشان‌دهنده‌ی پتانسیل بالای آن در تغییر نگاه ما به فناوری روزمره است.
بازار
پشتیبانی مالی این استارتاپ از سوی جانی آیو و شرکت Emerson Collective، که متعلق به همسر استیو جابز است، تأمین می‌شود. این مجموعه همچنین توانسته تیمی از استعدادهای برجسته را گرد هم آورد. از جمله افرادی که به این پروژه پیوسته‌اند، می‌توان به طراحانی مانند تانگتان و ایوانز هنکی اشاره کرد که پیش‌تر در پروژه‌های اپل با جانی آیو همکاری داشته‌اند. این انتخاب‌ها نشان‌دهنده‌ی جدیت و بلندپروازی تیم در تحقق ایده‌هایشان است.
گفته می‌شود OpenAI و استارتاپ جانی آیو در حال بررسی گزینه‌های همکاری نزدیک‌تر نیز هستند. اگر OpenAI موفق به خرید این استارتاپ شود، نه‌تنها به فناوری‌های نوظهور آن دست پیدا می‌کند، بلکه از توانمندی‌های تیم مهندسی آن نیز بهره‌مند خواهد شد. منابع مطلع اعلام کرده‌اند که در صورت نهایی‌شدن این مشارکت، io Products وظیفه‌ی ساخت محصول را بر عهده می‌گیرد و OpenAI فناوری هوش مصنوعی لازم برای آن را فراهم می‌کند. این تقسیم وظایف می‌تواند راه را برای خلق محصولی بی‌نظیر هموار کند.
این پروژه با وجود نوپا بودن، نگاه‌ها را به خود معطوف کرده است. نبود نمایشگر در محصولی که احتمالاً قرار است جایگزین یا مکمل گوشی‌های هوشمند شود، ایده‌ای جسورانه به نظر می‌رسد. هنوز مشخص نیست که این دستگاه چگونه با کاربران تعامل خواهد کرد یا چه کاربردی در زندگی روزمره پیدا می‌کند، اما همین ابهامات کافی است تا کنجکاوی علاقه‌مندان به فناوری را برانگیزد. باید منتظر ماند و دید که آیا این همکاری می‌تواند تحولی تازه در دنیای تکنولوژی ایجاد کند یا خیر.

لینک کوتاه:
https://www.siasatvabazaryabi.ir/Fa/News/773251/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آپدیت PS5 Pro بازی Returnal عرضه شد

ناجی جان فضانوردان آپولو 13 درگذشت

تاکید بر همکاری ‌های دو جانبه بنیاد مازندران با دانشگاه علوم کشاورزی

درخشش دو غول آسمانی؛ مقارنه ماه و سیاره مشتری در شامگاه امروز

هوش مصنوعی NotebookLM گوگل حالا پادکست فارسی هم می‌سازد!

رویداد State of Play مختص Borderlands 4 به‌زودی برگزار می‌شود

لبخند آسمان بر فراز مکزیک

جت‌های تجاری می‌توانند به‌زودی زمین را خنک کنند

تحقیق جدید جهانی؛ واکسن کرونا بی‌خطر است یا خطرناک؟

مراسم بزرگداشت روز روانشناس با حضور روانشناسان بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد

سونی به دنبال جدا کردن بخش توسعه‌ی سنسورهای دوربین خود است

تحقیق جدید جهانی: واکسن کرونا بی‌خطر است یا خطرناک؟

نجات دو ماهواره از مدار اشتباه توسط مهندسان چینی

هوش مصنوعی، آرتروز را در عرض چند دقیقه با دقت 98 درصدی تشخیص می‌دهد

سه شنبه های تکریم و پاسخگویی مدیر کل بنیاد مازندران به جامعه ایثارگری/ صداقت و شفاف سازی اولویت ارائه خدمت به ایثارگران

کاهش آسیب‌های ناشی از جنگ با کمک علم روانشناسی

اتفاق مهم برای ایرانی‌‌ها؛ زبان فارسی به هوش مصنوعی پادکست‌ساز گوگل اضافه شد

اسپاتیفای در سه‌ماهه اول 2025 بیش از 100 میلیون دلار به پادکسترها پول داده است

چگونه از گوگل برای ترجمه عکس استفاده کنیم؟

اهتمام دولت چهاردهم بر بزرگداشت هرچه باشکوه‌تر مراسم سالگرد شهدای دولت

دستاورد بزرگ فوجیتسو: ساخت کامپیوتر کوانتومی 256 کیوبیتی با 4 برابر قدرت بیشتر

متا از API مدل‌های هوش مصنوعی Llama برای توسعه‌دهندگان پرده برداشت

22 سال از تولد فروشگاه آیتونز اپل گذشت

متا با ایده‌ای هیجان‌انگیز به جنگ ChatGPT می‌رود؛ تلفیق هوش مصنوعی با شبکه‌های اجتماعی

کلاهبرداری در شبکه شاد: از حساب والدین به‌نام مدرسه برداشت می‌شود

استفاده معلمان چینی از هوش مصنوعی برای نمره دادن به تست‌های دانش‌آموزان

تصویر روز ناسا؛ حلقه‌های سیاره زحل ناپدید شدند

هشدار محققان: داروهای رایجی که کودکان را مستعد آسم و آلرژی می‌کند

پدرخوانده هوش مصنوعی: مردم هنوز متوجه خطر هوش مصنوعی نیستند

تصویر رسمی گلکسی S25 اج لو رفت؛ خودنمایی حاشیه‌های باریک و دوربین دوگانه

حافظه چت‌جی‌پی‌تی به چه دردی می‌خورد؟

گوشی CMF Phone 2 Pro در قامت قاتل پرچمداران اقتصادی از راه رسید

پیش‌خرید تصاویر ماهواره‌های بومی بخش خصوصی از سوی سازمان فضایی

رمز ماندگاری گفتمان شهید رئیسی، مردم‌داری و حضور میدانی است

واتس‌اپ تماس صوتی و تصویری را به نسخه وب می‌آورد

بهبود قابل توجه درد زانو با داروی دیابت!

رابط کاربری One UI 8 سامسونگ امکان خلاصه سازی ویدیو در هر وب‌سایتی را فراهم می‌کند

اولین ماهواره‌های آمازون برای ارائه اینترنت پرتاب شدند

مشخصات دوربین آنر مجیک 8 پرو لو رفت؛ رقیب جدی گلکسی و آیفون در حوزه عکاسی

راز موفقیت بونوبوهای ماده در برابر سلطه نرها

راهکار نوین محققان دانشگاه تهران برای جداسازی دی‌اکسید کربن از پساب‌های صنعتی

هوش مصنوعی بازگشت تومور مغزی در کودکان را پیش‌بینی می‌کند

مصرف گوجه‌فرنگی می‌تواند جلوی افزایش وزن را بگیرد

مشخصات دیمنسیتی 9500 لو رفت؛ تراشه پرقدرت مدیاتک برای گوشی‌های رده‌بالا

تبدیل ربات‌های انسان‌سوار فیلم‌های تخیلی به واقعیت

دولینگو هوش مصنوعی را جایگزین نیروهای پیمانی خود می‌کند

رقیب جدید استارلینک؛ اولین ماهواره‌های آمازون برای ارائه اینترنت پرتاب شدند

راهکار جدید محققان آمریکایی: تزریق نانوذرات طلا به چشم برای بازگرداندن بینایی

برگزاری جلسه ستاد اجرائی شاهد و ایثارگر آموزش و پرورش استان با حضور مدیر کل بنیاد سمنان

ساعت کوانتومی بدون عقربه: کشف روش جدید برای سنجش زمان