سیاست و بازاریابی

آخرين مطالب

اتصال 828 روستای جدید به شبکه ملی اطلاعات نکات خواندني

اتصال 828 روستای جدید به شبکه ملی اطلاعات
  بزرگنمايي:

سیاست و بازاریابی - ایسنا / مشاور وزیر ارتباطات در توسعه ارتباطات و فناوری اطلاعات در مناطق روستایی و مجری طرح خدمات عمومی اجباری - (USO) گفت: از ابتدای دولت تاکنون 828 آبادی به شبکه ملی اطلاعات متصل کرده‌ایم و تا پایان سال ان‌شاءالله این عدد به نزدیک 1000 تا می‌رسد.
نیک محمد بلوچ زهی - مشاور وزیر ارتباطات در توسعه ارتباطات و فناوری اطلاعات در مناطق روستایی و مجری طرح خدمات عمومی اجباری - (USO) در گفت و گو با ایسنا، درباره بحث عدالت ارتباطی اظهار کرد: این مفهوم به این معناست که مردم بدون توجه به اینکه در چه نقطه ای از کشور عزیز ما قرار گرفته اند، بتوانند به خدمات ارتباطی باکیفیت دسترسی داشته باشند.
وی افزود: اتصال پرسرعت همه مردم در روستاهای بالای 20 خانوار در اقصا نقاط کشور به شبکه ملی اطلاعات یا همان اینترنت پرسرعت موردی بوده که در تکالیف بالادستی ما ذکر شده است بنابراین دولت طبق وظیفه محوله، اتصال پرسرعت مردم در نقاط تعهدی به شبکه ملی اطلاعات را باید فراهم کند. بنابراین عدالت ارتباطی به دسترسی پرسرعت مردم به شبکه ملی اطلاعات در هر نقطه ای از این کشور پهناور اشاره دارد.

بلوچ زهی با اشاره به اینکه طی سال‌های گذشته چه اقداماتی در این زمینه انجام شده است، توضیح داد: آغاز بخش USO با این قالب و شکلی که الان در حال پیگیری است، به سال 1397 باز می‌گردد. یک سری منابع در وزارت ارتباطات برای تکالیفی که دولت در حوزه روستایی در اسناد بالادستی دارد؛ درنظر گرفته شده است. طبق تکالیف برنامه ششم توسعه وزارت ارتباطات مکلف شده بود تا 80 درصد روستاهای بالای 20 خانوار کشور را به شبکه ملی اطلاعات متصل کند که متناسب با برنامه‌های بالادستی اهداف و چشم اندازها و پروژه‌هایی تعریف شد و اتفاقات بسیار خوبی رخ داد.
اتصال 100 درصد روستاهای بالای 20 خانوار به اینترنت تا پایان برنامه هفتم توسعه
وی ادامه داد: تا اینکه با پایان یافتن برنامه ششم توسعه که سال گذشته بود، میزان 80 درصد تعهد داده شده، محقق گردید. در برنامه هفتم پیشرفت عدد 80 درصد به 100 درصد افزایش داده شده است؛ در واقع 100 درصد روستاهای بالای 20 خانوار تا پایان برنامه هفتم باید به شبکه ملی اطلاعات اتصال پرسرعت داشته باشند. این تکلیف قانونی وزارت ارتباطات و دولت در بخش ارتباطات روستایی تا پایان برنامه هفتم توسعه است. 
در بسیاری از نقاط، امکان احداث سایت چالش اصلی بخش ارتباطات کشور نیست بلکه تامین پهنای باند مناسب به عنوان یکی از پیش‌نیازهای این امر، سبب توقف توسعه ارتباطات شده است.مشاور وزیر ارتباطات در توسعه ارتباطات و فناوری اطلاعات در مناطق روستایی و مجری طرح خدمات عمومی اجباری (USO) با اشاره به اقداماتی که برای رسیدن به این تکلیف در دست اقدام است، تصریح کرد: به صورت کلی سه اتفاق عمده در این زمینه انجام می شود؛ یک اتفاق این است که در برخی مناطق که در حال حاضر ارتباط مکالمه روستائیان از طریق یکی از اپراتورهای همراه در حال ارائه است ولی دسترسی به اینترنت پرسرعت مقدور نیست، ارتقاء سایت موجود به نسلهای سوم و یا چهارم جهت عرضه این خدمت در برنامه قرار دارد.
به گفته وی، برنامه دوم آنها در بحث اتصال روستاها مناطقی است که در حال حاضر دسترسی به خدمات حوزه ارتباطات مقدور نیست که این امر با احداث سایت جدید در محدوده مورد نظر صورت میگیرد که پیرو آن هم خدمات صوت و هم اینترنت پرسرعت جهت اتصال اهالی به شبکه ملی اطلاعات فراهم می‌شود.
بلوچ زهی در ادامه صحبت هایش با بیان اینکه در بسیاری از نقاط، امکان احداث سایت چالش اصلی بخش ارتباطات کشور نیست بلکه تامین پهنای باند مناسب به عنوان یکی از پیش‌نیازهای این امر، سبب توقف توسعه ارتباطات شده است گفت که در بخش زیادی از نقاط اگر نتوانسته‌ایم تاکنون به هدف اتصال روستائیان به شبکه ملی اطلاعات برسیم، به دلیل مشکل تأمین پهنای باند در این روستاها بوده است.
اغلب سایت‌هایی که باقی مانده و باید متصل‌ شوند، در نقاط دور دست و صعب‌العبور واقع شده‌ان که این مورد چالش بزرگی است و هزینه‌های توسعه بخش ارتباطات را به شدت افزایش می‌دهد.وی ادامه داد: برای این مسئله هم پروژه‌هایی داریم که با محوریت شرکت مخابرات ایران، پروژه فیبر روستایی در حال اجرا است که برای این منظور نقطه یا روستای مذکور را به نزدیک ترین جایی که امکان تأمین پهنای باند مقدور است، متصل و از طریق این بستر پیش نیاز توسعه این بخش را مهیا می‌کنیم. لذا سه اقدام اساسی در حال پیگیری است تا به اتصال 100 درصد روستاهای بالای 20 خانوار به شبکه ملی اطلاعات تا پایان برنامه هفتم توسعه دست یابیم، همین سه مورد بالایی است.
تا پایان سال چند روستا به اینترنت متصل می‌شوند؟
مشاور وزیر ارتباطات در پاسخ به این سوال که اکنون وضعیت ارتباطی روستاها به چه صورتی است تاکید کرد: همان سه پروژه‌ای که پیش‌تر اشاره شد، پروژه‌های کلان این بخش هستند و با توجه به آنچه که از ابتدای دولت چهاردهم تا اواخر آبان سال جاری با همکاری همه استان‌ها احصاء کرده‌ایم، از میان 40 هزار آبادی بالای 20 خانوار کشور، 10 هزار و 500 آبادی با توجه به شاخص‌های کیفی تعریف شده، نیاز به ایجاد و یا بهبود اتصال دارند که جهت رفع این چالش، نیاز به احداث سایت جدید و یا ارتقاء سایت موجود دارند.
به گفته او از ابتدای دولت تاکنون 828 آبادی به شبکه ملی اطلاعات متصل شده است و تا پایان سال ان‌شاءالله این عدد به 1000 روستا نزدیک خواهد شد. همچنین جهت تامین پهنای باند سایت‌های روشن شده و یا در حال انجام 753 کیلومتر فیبرنوری در سطح کشور زیربار رفته است.
او با اشاره به موانع موجود و حمایت دولت در این زمینه پرداخت و گفت: اغلب سایت‌هایی که باقی مانده و باید متصل‌ شوند، در نقاط دور دست و صعب‌العبور واقع شده‌اند. بنابراین این سایت‌ها برای اینکه بتواند روستا را تحت پوشش قرار دهند، باید در موقعیت جغرافیایی خاصی نصب شوند که معمولا راه دسترسی مناسبی ندارد و شبکه برق نیز دردسترس نیست؛ این مورد چالش بزرگی است که با آن رو به رو هستیم و هزینه‌های توسعه بخش ارتباطات را به شدت افزایش می‌دهد.
وی ادامه داد: مورد دیگری که می‌تواند فرایند کار راه تسهیل کند، بحث مجوزهایی است که باید اخذ شود. برای توضیح بیشتر باید گفت در بسیاری از این نقاط زمانی که به شرکت‌های توزیع برق استانی مراجعه می‌شود تا طرح برق ارائه دهند، شرکتهای توزیع استعلام‌هایی را از سایر دستگاه‌ها از قبیل منابع طبیعی، محیط زیست و جهادکشاوری اخذ می‌کنند که معمولا زمانبر است، بنابراین اگر بتوان این فرایند بین دستگاهی را تسهیل و تسریع کنند و طرح برقی که نیاز است را سریع‌تر به دست ما برسانند، فرایند راه‌اندازی سایتها حدود دو ماه جلو می‌افتد.
بلوچ زهی در ادامه تأکید کرد: تکلیف مجری این است که 10 هزار و 500 روستای گفته شده تا پایان برنامه هفتم از دسترسی مناسب و با کیفیتی برخوردار شوند. حوزه شهری طبق قوانین و اسناد بالادستی، تکلیف اپراتور است که توسعه را انجام دهد و ناظر اپراتور برای حسن انجام این کار سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی است.
وی گفت: به عنوان نکته پایانی باید گفت تمام تمرکز ما بر روی اتصال 10 هزار و 500 روستای باقی مانده به شبکه ملی اطلاعات است تا به تکالیف بالادستی عمل کرده و به هدف خود برسیم.

لینک کوتاه:
https://www.siasatvabazaryabi.ir/Fa/News/769281/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

گوشی قدرتمند شیائومی آپدیت HyperOS 2.2 را دریافت کرد

این گوشی‌ها تا 2 هفته دیگر آپدیت بزرگ HyperOS شیائومی را دریافت می‌کنند

نگاهی به یکی از ابزارهای ‌مورداعتماد در آزمایشگاه‌های شیمی که ممکن است گمراهمان کند!

گوگل رقیب گلکسی زد فولد 7 را با 16 گیگابایت رم و تراشه اختصاصی عرضه می‌کند

جشن 3 سالگی تلسکوپ «جیمز وب» با سحابی «پنجه گربه»

الهام‌گرفتن از iOS 26؟ پلیر جدید یوتیوب با طراحی شیشه‌ای معرفی شد

هوش مصنوعی تا 20 سال دیگر اکثر شغل‌ها را نابود می‌کند

بررسی انواع مشکلات و خرابی‌های احتمالی کنسول های بازی (PS و XBOX)

کودکان علیه گوشی؛ یک مطالعه از رفتار تأمل‌برانگیز نسل جدید پرده برداشت

ارزان ترین مانیتور 240 هرتزی دنیا با قیمت زیر 100 دلار عرضه شد

*مدیرعامل بیمه دی: شهدای اخیر گلستان، نماد وحدت و همبستگی اقوام و مذاهب مختلف کشورند

تاثیر غیرمنتظره سدسازی؛ حجم عظیم آب‌های ذخیره‌شده قطب‌های زمین را تغییر داده است

صفحه آبی مرگ پس از 40 سال حذف شد؛ ورود صفحه مشکی مرگ به ویندوز 11

چرا از حشرات می‌ترسیم؟

احتمال عرضه نسخه نسل نهمی بازی Red Dead Redemption 2 قوت گرفت

این سگ رباتیک چینی با سرعت خارق‌العاده‌اش شما را شگفت‌زده می‌کند!

از باندل محدود پلی استیشن 5 با طرح Ghost of Yotei رونمایی شد

دانشمندان زمان شروع کوچک شدن جهان را تخمین زدند

دوبله ژاپنی Ghost of Yotei واقع‌گرایانه خواهد بود

مدلی خاص از آیفون 17 پرو و پرو مکس صرفا در چین فروخته خواهد شد

آیا غول‌های باستانی بخشی از واقعیت تاریخی آمریکا هستند؟

توسعه‌دهنده: حالت اول شخص از ابتدا برای Indiana Jones and the Great Circle درنظر گرفته شده بود

5 حقیقت شگفت انگیز درباره نحوه کار هوش مصنوعی

تکریم معاون توسعه مدیریت و منابع بنیاد شهید و امور ایثارگران از خانواده های شهدای مازندران

بازی Ghost of Yotei تمرکز بی‌سابقه بر ایجاد آزادی بیشتر برای بازیکنان خواهد داشت

افزایش اضطراب، افسردگی و وابستگی در مبتلایان به کرونا

ادای احترام به اسطوره‌ های ایثار در زاهدان

سازنده گوشی‌های نوکیا از بازار موبایل آمریکا خارج شد

چیزی که در مغز همه افراد «سایکوپات» مشترک است

گوشی جدید سامسونگ انتخابی جذاب برای گیمرها است

آخرین نگاه به زحل؛ روایت ناگفته از پایان باشکوه کاوشگر کاسینی ناسا

نه! ظرفیت رم آیفون بیشتر نمی‌شود

دانشمندان روشی نوین برای ساخت‌وساز پایدار در مریخ کشف کرده‌اند: پرورش جلبک

طراحی شیائومی 16 پرو مکس لو رفت؛ پرچمدار چینی برای رقابت با آیفون و گلکسی

ذوب یخ‌ها موجی از فوران‌های آتشفشانی را به دنبال دارد

مدل طلایی-صورتی یکی از گوشی‌های جذاب شیائومی معرفی شد

آیا رفتار یخ در فضا در مقایسه با زمین متفاوت است؟

آیا این گوشی ارزان بعدی شیائومی است؟

سرگذشت نیکولا تسلا؛ نابغه‌ای که تاریخ در حقش کم‌لطفی کرد

«پاک‌کن جادویی شیائومی» با قابلیت‌هایی جدید آپدیت شد

در انتظار عرضه اولین آیفون تاشو؛ تولید نمایشگر گوشی بعدی اپل شروع شد

ابداع پوستی برای ربات‌ها که همه چیز را حس می‌کند

باریک‌ترین آیفون تاریخ به پردازنده‌ای «حرفه‌ای» مجهز می‌شود

نقش هوش مصنوعی در مرور و راستی‌آزمایی مطالعات

اپل این 3 گوشی اندرویدی را از مردم می‌خرد و به آ‌ن‌ها آیفون می‌فروشد

گوشی پرچمدار سامسونگ با تخفیف 27 درصدی به فروش می‌رسد؛ اما نه در ایران

ابتکار دانشمند ایرانی در استفاده از چوب برای افزایش طول عمر باتری‌

تفاهم نامه بنیاد شهید ایلام و شهرداری بدره برای نوسازی تابلوهای مزین به تصاویر شهدا

گلکسی زد فلیپ 7 از نمای نزدیک؛ کارشناسان چه می‌گویند؟

در معرض ابتلا به آلزایمر هستید؟/ چهار مسیر منتهی به این بیماری را بشناسید