سیاست و بازاریابی

آخرين مطالب

معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران:

ارائه خدمات به جامعه ایثارگری اثرگذار و ماندگار است/ 95 هزار پرونده ایثارگری در تهران بزرگ توجه جدی می‌طلبد بنیاد شهید و امور ایثارگران

ارائه خدمات به جامعه ایثارگری اثرگذار و ماندگار است/ 95 هزار پرونده ایثارگری در تهران بزرگ توجه جدی می‌طلبد
  بزرگنمايي:

سیاست و بازاریابی - معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران که به منظور سرکشی و رفع مشکلات جامعه ایثارگری تهران از اداره کل تهران بزرگ بازدید کرد در نشستی که با حضور مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثاگران تهران بزرگ برگزار شد، با بیان اینکه حدود 95 هزار پرونده در تهران بزرگ وجود دارد که توجه جدی را می‌طلبد، گفت: خدماتی که به جامعه ایثارگری ارائه داده می‌شود اثرگذار و ماندگار است و امیدوارم برای خادمان شهدا باقی‌ الصالحات باشد.

به گزارش «ایثار»، دکتر فریده اولادقباد، ضمن تبریک عید سعید مبعث پیامبر (ص) گفت: یکی از ویژگی‌های اخلاقی‌ پیامبر (ص) مردم‌داری و متواضع بودن ایشان بوده است، جامعه هدف بنیاد ویژه و انسان‌های خاص و کم‌توقع هستند، بزرگترین سرمایه خانواده فرزند و سرپرست خانواده است اما خانواده‌های ایثارگران با توجه به اعتقادو باور به نظام جمهوری اسلامی، برای حفظ کیان، نظام و حراست کشور عزیزان خود را از دست دادند.
وی افزود: خانواده شهدا و ایثارگران انسان‌های وارسته هستند و تعدادی از والدین شهدا که گنجینه‌های ارزشمندی بودند را از دست داده‌ایم، ایثارگران در شرایط خاص و ویژه زندگی می‌کنند و خدماتی که به جامعه ایثارگری ارائه داده می‌شود اثرگذار و ماندگار است و امیدوارم برای شما خادمان شهدا باقی‌ الصالحات باشد. 
معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان اینکه استان تهران بالای 13 میلیون جمعیت و تهران بزرگ بالای 8 میلیون جمعیت کشور را دارد، خاطرنشان‌کرد: جلسات شورای مدیران و معاون باید بیشتر برگزار شود تا مشکلات و چالش‌های ایثارگران را بررسی کنیم و با تعامل سازنده، برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری درست ارائه داده شود. 
وی گفت: حدود 95 هزار پرونده در تهران بزرگ وجود دارد که توجه جدی را می‌طلبد. جلسات ما بیشتر به صورت هم‌اندیشی برای حل مشکلات برگزار می‌شود و اولین اقدام ما در ستاد تشکیل شورای مدیران بعد از تشکیل شورای معاونین بود، همایش معاونت‌ها نیز در مشهد برگزار شد، مصوباتی داشت که اولویت‌بندی شد و اتفاق خوب در این همایش این بود که از تجربیات استان‌ها برای تسریع روند کار استفاده شود. سند راهبردی هم تهیه شد که در ادارت کل موجود هست و جمع‌بندی آن برای معاونت‌های استان‌ها ارسال خواهد شد.
دکتر اولادقباد در این نشست به تشریح اقدامات انجام شده در زمینه پرداخت پاداش خدمت، مطالبات ماده 38 ایثارگران پرداخت و گفت: موضوع حق پرستاری و تجمیع و اصلاح قوانین ایثارگران در معاونت تعاون و امور اجتماعی مورد توجه قرار گرفت. در زمینه مددکاری نیز اعتباراتی تخصیص داده خواهد شد تا کمبود نیروی مددکاری برطرف شود. 
وی اظهار داشت: همچنین موضوع مراکز مشاوره نیز مورد بررسی قرار گرفت. در همایش مدیران قرار شد که یک درصد بودجه و اعتبار بنیاد به موارد خاص اختصاص پیدا کند. با توجه به سالمندی جامعه ایثارگری و والدین شهدا و همچنین فرزندان شهدای جنگ تحمیلی که بیش از 35 سال دارند، باید مددکاران حرفه‌ای در بنیاد به کار گرفته شوند.
معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران به موضوع حوزه اشتغال و مسکن ایثارگران و اقدامات انجام شده و تشکیل و کارگروه ویژه در این زمینه اشاره کرد و گفت: در زمینه صندوق اشتغال و کارآفرینی، تسهیلات برای اشتغال نیز با توجه به نرخ تورم باید مدیریت‌هایی انجام شود. ساختار شورای مشاورین وزرا در امور ایثارگران باید ساختارمند باشد. 
دکتر اولاد قباد با بیان اینکه در حوزه خودروی ایثارگران باید همه تلاش کنند تا این موضوع حل و فصل شود، گفت: وحدت رویه و نظارت جدی در قراردادهای خودروی ایثارگران باید باشد. جلساتی در حوزه خودرو داخلی و وارداتی ایثارگران با وزارت صمت با حضور رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد و تاکید شد که باید میز خدمتی برای ایثارگران برگزار شود. در زمینه مسکن ایثارگران 35 هزار فرم «ج» سبز برای ایثارگران هست، تفاهم‌نامه‌ای با وزارت راه و شهرسازی منعقد شد که پیگیری‌های لازم برای تحقق این تفاهم‌نامه‌ها انجام خواهد شد. 
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.siasatvabazaryabi.ir/Fa/News/768919/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مدل ارزان‌تر مک‌بوک ایر M4 اپل عرضه شد

تلاش برای افزایش فروش؛ گلکسی A56 سرانجام وارد بازار آمریکا می‌شود

چه می‌شود اگر بیگ بنگ آغاز جهان نبوده باشد؟

پنگوئن‌های امپراتور سریع‌تر از حد تصور در مسیر انقراض پیش می‌روند

میان‌رده مجهزبه هوش مصنوعی؛ گوشی جدید سامسونگ به‌زودی معرفی می‌شود

مشخصات پردازنده و رم ردمی K80 اولترا لو رفت؛ همان‌ چیزی که انتظار داشتیم

یک رایانه بدون سیلیکون ساخته شد

از وعده تا واقعیت؛ آیا ترامپ می‌تواند رویای مریخی خود را محقق کند؟

تحول در کنترل آنتی‌بیوتیک‌ها با استفاده از نور

این دستگاه برداشت آب بدون برق یا فیلتر کار می‌کند

4 دلیل که چرا نتایج بنچمارک‌های CPU آنقدر که فکر می‌کنید، مهم نیستند

چشم مایکروسافت به جیب گیمرها؛ ایکس‌باکس گیم‌پس باردیگر گران می‌شود

عملکرد بهتر Elden Ring Nightreign نسبت به Shadow of the Erdtree در استیم

تصاویر و اطلاعات جدیدی از پوکو F7 لو رفت!

عملکرد قابل توجه یک واکسن در از بین بردن سرطان لوزالمعده

اگر تلخی را تلخ‌تر حس می‌کنید، در معرض این بیماری‌ها هستید!

فروش Devil May Cry 5 از مرز 10 میلیون نسخه گذشت

عکس یک عکاس نجومی از مرداب کیهانی

مراسم تشییع و خاکسپاری شهدای والامقام خرم‌آباد فردا برگزار می‌شود

مسئولین ادارات در جهت حل مشکلات جامعه ایثارگری اهتمام داشته باشند

بیش از 63٪ از بازیکنان Stellar Blade از کشور چین هستند

شهاب‌سنگ‌ها و دنباله ماهواره‌ها بر فراز رود لیمای

موکب شهدای سادات در راهپیمایی عید سعید غدیر خم برگزار شد

چگونه از قابلیت های هوش مصنوعی جمینای گوگل در گوشی استفاده کنیم؟

سونی همچنان به توسعه بازی‌های آنلاین ادامه می‌دهد

بازنگری در فرضیه پخت‌وپز؛ هدف واقعی انسان‌های اولیه از به‌کارگیری آتش چه بود؟

شاید کلید درمان سرطان در فضا پنهان شده باشد!

تبلت گیمینگ جدید شیائومی با تراشه قدرتمند مدیاتک رؤیت شد

وفاداران پنهان به نظم؛ چرا برخی افراد در هر صورت همواره تابع قانون هستند؟

پلی‌ استیشن به موفقیت نینتندو سوییچ 2 واکنش نشان داد

تنها نسخه Playstation بازی‌های آینده ایکس‌ باکس به‌ صورت فیزیکی عرضه می‌شود

پردازنده کوانتومی چینی Zuchongzhi 3.0 معرفی شد؛ هزار تریلیون بار سریع‌تر از ابررایانه‌های امروزی

چه تیپ‌های شخصیتی بیشتر به دنبال اینفلوئنسر شدن هستند؟

شهادت فرزند برومند شهرستان دشتی استان بوشهر در حمله متجاوزانه صهیونیست به خاک ایران

بازی Firebreak بر روی پلی‌استیشن 5 پرو با وضوح 4K اجرا خواهد شد

این 2 گوشی ارزشمند و ارزان، برای کارهای روزمره مناسب‌اند

فراهم شدن امکان گفتگوی لحظه‌ای برای مردی فلج با یک فناوری جدید

دندان‌های ما از زره بدن ماهیانی تکامل یافته‌اند که 465 میلیون سال پیش زندگی می‌کردند

مشخصات تراشه تبلت جدید سامسونگ لو رفت

دانشمندان روس جزیره‌ای جدید را در دریای خزر کشف کرده‌اند

خانه‌سازی در میان برف؛ بازی سرگرم‌کننده Winter Burrow رایگان شد

میان‌رده جدید سامسونگ با پردازنده 2 سال پیش عرضه می‌شود؟

کشف پژوهشگران ایرانی: زنی جوان 6هزار سال پیش در خوزستان کشته شد؛ اما کسی نمی‌داند چرا

پیام تسلیت مدیر کل بنیاد مازندران در پی شهادت جمعی از فرماندهان و مردم بی گناه در حمله تروریستی رژیم صهیونی به خاک کشورمان

زمان برچیدن رژیم جعلی صهیونیستی فرا رسیده است

نسخه بتای نرم‌افزار استیم برای مک منتشر شد

آیفون XS از امروز یک گوشی «قدیمی» به‌حساب می‌آید

بمب ساعتی: اسیدیته‌ دریا به سطح بحرانی رسیده و کل اکوسیستم‌ها را تهدید می‌کند

شناگر سمنانی مدال طلای جهانی‌اش را به شهید مدافع حرم، شهید عباس دانشگر تقدیم کرد

دیدار مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران با خانواده شهید سید عبدالله حسینی در رامسر