سیاست و بازاریابی

آخرين مطالب

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران فارس:

آمار ایثارگران فارس معادل 7 استان کشور است بنیاد شهید و امور ایثارگران

آمار ایثارگران فارس معادل 7 استان کشور است
  بزرگنمايي:

سیاست و بازاریابی - مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران فارس گفت: آمار شهدا، آزادگان و جانبازان استان فارس معادل 7 استان کشور است.

به گزارش ایثار، ابراهیم بیانی امروز، 9 آبان ماه در همایش سراسری مدیران، روسای ادارات حقوقی و رابطین کمیسیون ماده 16 بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور که در شیراز برگزار شد، اظهار داشت: در آستانه رویداد مهم فرهنگی دومین اجلاسیه بین‌المللی 15 هزار شهید استان فارس هستیم و در همین راستا نمایشگاه دستاوردهای نظامی و دفاعی کشور و استان با عنوان روایت اقتدار به نمایش گذاشته شده و علاوه بر نمایش سامانه‌های موشکی و دفاعی، غرفه‌های فرهنگی، علمی، هنری، سرگرمی و روایتگری هم بر پا شده است.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران فارس با اشاره به آمار شهدا، آزادگان و جانبازان استان فارس تصریح کرد: از لحاظ حجم آماری در برخی شاخص‌ها استان رتبه سوم و در برخی شاخص‌ها رتبه چهارم را در کشور داریم.
وی با بیان اینکه بیش از 2 هزار و 229 آزاده سرافراز در فارس وجود دارد، ادامه داد: فارس رتبه چهارم در تعداد ایثارگران را بعد از اصفهان، تهران و خراسان را به خود اختصاص داده است و تا سال گذشته 42 هزار جانباز داشتیم اما با اجرای ماده 87(برخورداری از مدارک لازم، نظیر مدارک پزشکی و تأیید مجروحیت در کمیسیون عالی پزشکی) 3 هزار جانباز دیگر به مجموعه بنیاد شهید اضافه شده است و یقیناً افزایش بیشتری را شاهد خواهیم بود.
بیانی در ادامه سخنان خود با بیان اینکه وسعت فارس 123 هزار کیلومتر مربع است و پیش‌بینی می‌شود تا قبل از نیمه دوم سال آینده چند شهرستان دیگر به استان فارس افزوده شود، افزود: فارس در موضوعات اقتصادی، فرهنگی، سیاسی و هنری و در ابعاد مختلف شرایط بسیار خوبی دارد و از نظر منابع، رتبه نخست گاز و رتبه دوم نفت را در کشور دارد.
تلاش بیشتری برای افزایش منزلت اجتماعی ایثارگران صورت گیرد
معاون سیاسی، امنیتی، اجتماعی استانداری فارس نیز بیان کرد: باید به این نکته توجه کرد که قوانینی که ایجاد می‌شود چقدر به افزایش منزلت خانواده بزرگ ایثارگری کمک کرده است و هنوز باید در حوزه خدمت‌رسانی و افزایش منزلت اجتماعی ایثارگران تلاش بیشتری صورت بگیرد.
قزل‌سفلی تصریح کرد: صرفاً با افزایش توان اقتصادی منزلت به دست نخواهند آمد بلکه باید قوانین به سمتی سوق پیدا کند که فرزندان شهدا در کشور غریب نشوند و مسائل و مشکلات این خانواده بزرگ مرتفع شود.
وی افزود: استان فارس 260 هزار خانواده بزرگ ایثارگر دارد و یگان‌های پیروزی مانند لشکر 19 فجر و 33 المهدی و یگان‌های ارتش و نیروی انتظامی فداکاری دارد که چند روز پیش نیز شهدای عزیزی را تقدیم کردند.
معاون سیاسی، امنیتی، اجتماعی استانداری فارس ادامه داد: در واقع فارس رنگین کمانی از طوایف و اقوام مختلف را در کنار هم دارد؛ 7 هزار هیأت مذهبی، یک‌هزار و 210 سازمان مردم نهاد، 5 هزار گروه جهادی و 70 حزب و گروه سیاسی فعال در فارس گرد هم جمع شده‌اند.
قزل‌سفلی ادامه داد: ایران در طول 2 هزار و 720 سال پیش یک‌هزار و 80 جنگ به خود دیده است اما در جنگ 8 ساله تحمیلی یک وجب خاک خود را از دست نداده است.
قوانین به نفع خانواده شهدا و ایثارگران به‌روزرسانی شود
رئیس کل دادگستری استان فارس نیز گفت: خدمات و قوانین به گونه‌ای مصوب شود که خدمات‌رسانی شامل احوال همه کسانی که نقشی در دفاع مقدس داشتند، شود.
حجت‌الاسلام والمسلمین سید صدرالله رجایی‌نسب بیان کرد: خدمت‌رسانی به خانواده شهدا و ایثارگران باید در خور شأن و جایگاه شهدا باشد و بی‌تردید با وجود محدودیت‌ها این خدمت‌رسانی به نحو احسن انجام نخواهد شد؛ بنابراین قوانین باید به‌روزرسانی شود و در رفع حوائج خانواده شهدا و ایثارگران قدم برداشته شود؛ ان‌شاءالله خروجی کار و تصمیمات این جلسه اشکالات را در حوزه بنیاد شهید وایثارگران مرتفع می‌کند. 
وی افزود: ایران در جنگ تحمیلی هزاران شهید تقدیم کرد و چون دفاع ما دفاع مقدسی بود طبیعتاً شهدا، آزادگان، جانبازان و خانواده های شهدا جایگاه مقدسی دارند و خدمت‌رسانی به آن‌ها متفاوت از سایر سازمان‌ها است و توفیقی ارزشمند است.
رئیس کل دادگستری استان فارس با بیان اینکه آن‌چه از عزت، سربلندی و افتخار در دنیا داریم به ایثار و فداکاری جانبازان، شهدا و ایثارگران برمی‌گردد، گفت: خدمت‌رسانی در امور ایثارگران و نام شهدا را عزیز دانستن قابل احترام است. 

لینک کوتاه:
https://www.siasatvabazaryabi.ir/Fa/News/759414/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

«مراقبت ناماسته» روشی برای بهبود زندگی بیماران آلزایمر

کامپیوتر گیمینگ جدید اچ‌پی با 32 گیگابایت رم و گرافیک پرقدرت معرفی شد

جالب‌ترین سیاره‌های فراخورشیدی کشف‌شده در سال 2025

نمایشگر هوشمند شیائومی با طراحی جذاب و قیمت منطقی رونمایی شد

تریلر زمان عرضه همکاری Minecraft و Stranger Things

جهش اقتصاد گزارش می دهد ؛ توانمندسازی نمایندگان، محور راهبرد بیمه دی برای ارتقای کیفیت و افزایش سهم بازار

جهش اقتصاد گزارش می دهد ؛ شتاب و اعتماد؛ روایت تازه از مسیر بیمه دی

مدیرعامل بیمه دی در مراسم تجلیل از 4 مدال آور المپیاد هوش مصنوعی 2025 مطرح کرد؛ بیمه دی به طور کامل هوشمند سازی می شود/استفاده از نخبگان و المپیادی ها در دستور کار بیمه دی است

مدیرعامل بیمه دی: بیمه، ابزار راهبردی کاهش ریسک و جهش صادرات در شرایط تحریم است

اقتصاد تهران گزارش می دهد/ سود پایدار بیمه دی به مدد شبکه فروش؛ واقعیتی انکارناپذیر از تلاشی خستگی ناپذیر

کشف دانشمندان ژاپنی: باکتری روده قورباغه سلول‌های سرطانی را نابود می‌کند

فروپاشی یک باور قدیمی در مورد پشه‌ها

تئوری جدید: جهان ما شاید آینه‌ای از یک پادجهان پیش از مهبانگ باشد

عبداللهی: بیمه دی در مسیر صعودی صنعت بیمه؛ تثبیت رتبه نخست غیردولتی‌ها با تحول دیجیتال، خرده‌فروشی و توانگری سطح یک / رونمایی از جشنواره فروش «دی تا دی»

تریلر جدیدی از بازی NTE منتشر شد؛ GTA انیمه‌ای در ژاپن

عکس روز ناسا از ماژول قمری ماموریت «آپولو 17»

دستاورد بزرگ سامسونگ؛ تراشه موبایلی اگزینوس 2600 گرافیک کاملا اختصاصی خواهد داشت

نویسنده Silent Hill f از راز نام‌گذاری شخصیت اصلی بازی پرده‌ برداشت

کامران به متین مزدا داد؛ برنده بازی کس دیگری بود

قیمت گوشی موردانتظار ریلمی 16 پرو پلاس لو رفت

گوشی گلکسی M سامسونگ دارید؟ آپدیت One UI 8.5 نزدیک است

باتری گلکسی A07 بسیار بزرگ‌تر از نسل قبل است

اولین تصاویر واقعی از وان‌پلاس توربو، گوشی مورد انتظار چینی

این گوشی شیائومی، مثل دوربین‌های عکاسی زوم می‌کند!

اگر دیابت دارید کنار پنجره بنشینید

تب هوش مصنوعی، دانشگاه‌های انگلیس را فرا گرفت

ال‌جی با رونمایی مانیتور فوق‌پیشرفته 5K، نگاه‌ها را خیره کرد

این گوشی چینی به‌طرز غیر قابل باوری شبیه آیفون 17 پرو است

اندروید در کالبد آیفون 17 پرو؛ گوشی‌های سری آنر وین معرفی شدند

عکس روز ناسا از یک مهمان میان‌ستاره‌ای

سلامت مغز با عملکرد کلیه‌ها مرتبط است

حال و هوای کریسمس در ایستگاه فضایی بین‌المللی

هوش مصنوعی، طراح جدید نانوذرات دارویی

رفتارهای خودآسیب‌رسان نوجوانان؛ نقش خانواده و اعتیاد به اینترنت

شیائومی بادز 6 رونمایی شد؛ هندزفری ارزشمند با شارژدهی طولانی

مودم جدید سامسونگ برای گلکسی S26، عملکرد بهتری در ارتباطات ماهواره‌ای دارد

وقتی دشمن فرشته نجات می‌شود؛ چرا کرگدن‌ها به پرندگان خون‌خوار سواری می‌دهند؟

آیکو Z11 توربو به‌نمایش درآمد؛ گوشی قدرتمند با دوربین 200 مگاپیکسلی

مانیتورهای جدید ویوسونیک با پنل پیشرفته سامسونگ معرفی شدند

این گوشی‌ها و تبلت‌های شیائومی همین هفته به HyperOS 3 آپدیت می‌شوند

ساعت هوشمند جدید لنوو با 27 ساعت شارژدهی رونمایی شد

انقلاب در مقیاس میکرو: کوچکترین ربات مستقل دنیا به اندازه دو تار مو عرض دارد

مدل جدید دسته پلی استیشن 5 با قیمت بالاتر و شارژدهی بیشتر معرفی شد

بدبوترین چیز در جهان چیست؟

چگونه می‌توان با دنباله‌داری ملاقات کرد که هنوز کشف نشده است؟

تک‌شاخ، خز روباه و درخت کریسمس در آسمان!

نقش «معماری بیمارستان» در بهبود فرایند درمان بیماران

ارتش ربات‌های انسان‌نما تنها با «یک کلمه» هک می‌شود!

ماوس گیمینگ جدید لاجیتک با سنسور دقیق و طراحی ارگونومیک معرفی شد

آپدیت جدید فیرفون 4، گوشی را فریز می‌کند