سیاست و بازاریابی

آخرين مطالب

امام جمعه کیش: حمله موشکی ایران آغاز نصرت الهی است منطقه آزاد کیش

امام جمعه کیش: حمله موشکی ایران آغاز نصرت الهی است
  بزرگنمايي:

سیاست و بازاریابی - حجت الاسلام و المسلمین علیرضا بی نیاز گفت: شهادت سید حسن نصرالله رضوان الله تعالی علیه، آغازگر نصرت های الهی و پیروزی های جدید و بزرگ محور مقاومت خواهد بود.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، پنجمین مراسم از ویژه برنامه های گرامیداشت شهادت رهبر مقاومت و دبیرکل حزب الله لبنان شهید سید حسن نصرالله و شهدای گرانقدر همراه با حضور رحیم سرهنگی مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش، شیخ یعقوب شمس امام جمعه اهل سنت کیش و فرماندهان نیروهای نظامی و انتظامی و اقشار مختلف مردم چهارشنبه شب 11 مهر در مصلای کیش برگزار شد.
حجت الاسلام و المسلمین علیرضا بی نیاز امام جمعه کیش در این مراسم گفت: تحمل فقدان عالم، عارف و مجاهد بزرگوار و دبیرکل حزب الله شهید حجت الاسلام و المسلمین سید حسن نصرالله و یاران شهیدش برای ما سخت و دشوار است اما این را نباید فراموش کرد که راه آنان ادامه دارد و هدفشان محقق خواهد شد.
وی با اشاره به فرمایشات شهید سید حسن نصرالله (رض) که فرمود اگر به پیروز رسیدیم پیروزیم و اگر به شهادت برسیم باز هم پیروزی هستیم؛ تاکید کرد: شهادت این بزرگواران باعث نمی شود که مقاومت تضعیف شود بلکه مقاومت ادامه پیدا می کند.
امام جمعه کیش با بیان این که اسرائیل در زمان به شهادت رساندن سید عباس موسوی دبیرکل وقت حزب الله در سال 1992 میلادی اعلام کرد که کار حزب الله تمام شد؛ افزود: همگی شاهد بودیم که آغاز رهبری و دبیرکلی شهید سید حسن نصرالله آغاز نابودی و ابطال شکست ناپذیری رژیم صهیونیستی شد و پیروزهای حزب الله در سال های دوهزار، دو هزار و شش، دو هزار و هشت، دوهزار و ده و دو هزار و دوازده میلادی در برابر رژیم غاصب صهیونیستی دلیلی بر این مدعا است.
وی با اشاره به حمله موشکی ایران به مواضع راهبردی رژیم صهیونیستی، آن را آغازگر نصرت الهی عنوان کرد و افزود: دشمن گمان می کرد که مقاومت تضعیف شده و محور مقاومت قدرت خود را از دست داده است اما با حمله موشکی کشورمان، تمام نقشه های دشمن نقش برآب شد و خواب های آشفته دشمنان بی تعبیر ماند و آنان یک بار دیگر ضرب شست محور مقاومت و جمهوری اسلامی ایران را تحمل کردند.
حجت الاسلام و المسلمین بی نیاز تاکید کرد: مقاومت پس از به شهادت رسیدن شهید سید حسن نصرالله قوی تر و کوبنده تر از گذشته در برابر اسرائیل ایستاده است و حمله موشکی اخیر بخشی از قدرت نظام جمهوری اسلامی ایران بود و اگر رژیم صهیونیستی شرارت کند و دست به حماقتی دیگر بزند، پاسخ های بعدی بسیار ویران کننده تر، پشیمان کننده تر و قاطع تر خواهد بود.
همچنین سرهنگ جواد پورخسروانی فرمانده پایگاه پدافند هوایی جزیره کیش در این مراسم با تبریک پیروزی عملیات وعده صادق 2 گفت: خویشتنداری جمهوری اسلامی ایران که بواسطه تجارب ارزنده اش در 45 سال مقاومت و پرچمداری دفاع از مظلومین داشته است، ثمره اش عملیات موفقیت آمیز وعده صادق 2 بود. 
وی ادامه داد: نتایج شوکه کننده این عملیات در جهان به خوبی پرچم ایران و ایرانی را به اهتزار درآورد و باعث سرور و شادی امت اسلام و مردم آزادیخواه جهان شد.
فرمانده پایگاه پدافند هوایی جزیره کیش با بیان این که پس از یک دوره خویشتن داری در برابر نقض حاکمیت جمهوری اسلامی ایران، با 181 موشک بالستیک اهداف مهم نظامی امنیتی در قلب سرزمین های اشغالی مورد هدف قرار گرفت؛ تاکید کرد: علیرغم بسیج امکانات دشمنان در منطقه، با برنامه ریزی و مدیریت نیروی هوا فضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، افتخار دیگری برای کشورمان رقم خورد که جا دارد دست آنان را به گرمی بفشارم و تبریک بگویم.
گفتنی است اجرای سرود گروه مطهره مسجد امام صادق (ع) و مداحی آقای حسین هوشیار از دیگر برنامه های پنجمین مراسم از ویژه برنامه های گرامیداشت شهادت رهبر مقاومت و دبیرکل حزب الله لبنان شهید سید حسن نصرالله و شهدای گرانقدر همراه بود که با استقبال شرکت کنندگان همراه شد. این مراسم به صورت زنده از شبکه صدا و سیمای مرکز کیش، شبکه خبر و افق پخش شد.

لینک کوتاه:
https://www.siasatvabazaryabi.ir/Fa/News/757488/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

هوش مصنوعی، آرتروز را در عرض چند دقیقه با دقت 98 درصدی تشخیص می‌دهد

سه شنبه های تکریم و پاسخگویی مدیر کل بنیاد مازندران به جامعه ایثارگری/ صداقت و شفاف سازی اولویت ارائه خدمت به ایثارگران

کاهش آسیب‌های ناشی از جنگ با کمک علم روانشناسی

اتفاق مهم برای ایرانی‌‌ها؛ زبان فارسی به هوش مصنوعی پادکست‌ساز گوگل اضافه شد

اسپاتیفای در سه‌ماهه اول 2025 بیش از 100 میلیون دلار به پادکسترها پول داده است

چگونه از گوگل برای ترجمه عکس استفاده کنیم؟

اهتمام دولت چهاردهم بر بزرگداشت هرچه باشکوه‌تر مراسم سالگرد شهدای دولت

دستاورد بزرگ فوجیتسو: ساخت کامپیوتر کوانتومی 256 کیوبیتی با 4 برابر قدرت بیشتر

متا از API مدل‌های هوش مصنوعی Llama برای توسعه‌دهندگان پرده برداشت

22 سال از تولد فروشگاه آیتونز اپل گذشت

متا با ایده‌ای هیجان‌انگیز به جنگ ChatGPT می‌رود؛ تلفیق هوش مصنوعی با شبکه‌های اجتماعی

کلاهبرداری در شبکه شاد: از حساب والدین به‌نام مدرسه برداشت می‌شود

استفاده معلمان چینی از هوش مصنوعی برای نمره دادن به تست‌های دانش‌آموزان

تصویر روز ناسا؛ حلقه‌های سیاره زحل ناپدید شدند

هشدار محققان: داروهای رایجی که کودکان را مستعد آسم و آلرژی می‌کند

پدرخوانده هوش مصنوعی: مردم هنوز متوجه خطر هوش مصنوعی نیستند

تصویر رسمی گلکسی S25 اج لو رفت؛ خودنمایی حاشیه‌های باریک و دوربین دوگانه

حافظه چت‌جی‌پی‌تی به چه دردی می‌خورد؟

گوشی CMF Phone 2 Pro در قامت قاتل پرچمداران اقتصادی از راه رسید

پیش‌خرید تصاویر ماهواره‌های بومی بخش خصوصی از سوی سازمان فضایی

رمز ماندگاری گفتمان شهید رئیسی، مردم‌داری و حضور میدانی است

واتس‌اپ تماس صوتی و تصویری را به نسخه وب می‌آورد

بهبود قابل توجه درد زانو با داروی دیابت!

رابط کاربری One UI 8 سامسونگ امکان خلاصه سازی ویدیو در هر وب‌سایتی را فراهم می‌کند

اولین ماهواره‌های آمازون برای ارائه اینترنت پرتاب شدند

مشخصات دوربین آنر مجیک 8 پرو لو رفت؛ رقیب جدی گلکسی و آیفون در حوزه عکاسی

راز موفقیت بونوبوهای ماده در برابر سلطه نرها

راهکار نوین محققان دانشگاه تهران برای جداسازی دی‌اکسید کربن از پساب‌های صنعتی

هوش مصنوعی بازگشت تومور مغزی در کودکان را پیش‌بینی می‌کند

مصرف گوجه‌فرنگی می‌تواند جلوی افزایش وزن را بگیرد

مشخصات دیمنسیتی 9500 لو رفت؛ تراشه پرقدرت مدیاتک برای گوشی‌های رده‌بالا

تبدیل ربات‌های انسان‌سوار فیلم‌های تخیلی به واقعیت

دولینگو هوش مصنوعی را جایگزین نیروهای پیمانی خود می‌کند

رقیب جدید استارلینک؛ اولین ماهواره‌های آمازون برای ارائه اینترنت پرتاب شدند

راهکار جدید محققان آمریکایی: تزریق نانوذرات طلا به چشم برای بازگرداندن بینایی

برگزاری جلسه ستاد اجرائی شاهد و ایثارگر آموزش و پرورش استان با حضور مدیر کل بنیاد سمنان

ساعت کوانتومی بدون عقربه: کشف روش جدید برای سنجش زمان

گلکسی واچ کلاسیک سامسونگ احیا می‌شود

سومین دریافت‌کننده تراشه نورالینک توانست دوباره صحبت کند

استارلینک از طرح اینترنت ماهواره‌ای جدیدی با دیش و روتر رایگان رونمایی کرد

پیش‌بینی بازگشت تومور مغزی در کودکان با هوش مصنوعی

مادر شهیدان والامقام «احمد و محمود رضاپور» به لقاءالله پیوست

علی‌بابا از مدل‌های هوش مصنوعی استدلالگر Qwen3 رونمایی کرد

کشف یک ابر مولکولی عظیم در نزدیکی منظومه شمسی

نوبیا تبلت پرو با تراشه اسنپدراگون 8 نسل 3 و نمایشگر 144 هرتزی معرفی شد

علت بدحالی فضانورد ناسا پس از بازگشت به زمین چه بود؟

ChatGPT به قابلیت‌های پیشرفته‌تری برای خریدهای اینترنتی مجهز می‌شود

ساخت «پروژه کویپر» با پرتاب 27 ماهواره «آمازون» آغاز شد

اولین بمب سیاه‌چاله ساخته شد!

با گوشی‌های ال‌جی خداحافظی کنید