سیاست و بازاریابی

آخرين مطالب

رحیم سرهنگی : امام جمعه اهل سنت کیش، مظهرعقل و وحدت در این منطقه است منطقه آزاد کیش

رحیم سرهنگی : امام جمعه اهل سنت کیش، مظهرعقل و وحدت در  این منطقه است
  بزرگنمايي:

سیاست و بازاریابی - مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش گفت: جزیره کیش مصداق بارز و الگوی همزیستی مذاهب مختلف از جمله شیعه و سنی است

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، در دومین روز از هفته وحدت، اعضا کمیته معتمدین بومی کیش سه شنبه شب 27 شهریور مهمان رحیم سرهنگی مدیرعامل منطقه آزاد کیش بودند.
در این دیدار مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش با تبریک هفته وحدت و سالروز میلاد پیامبر گرامی اسلام (ص) و حضرت امام صادق (ع) و با اشاره به اشتراکات امت اسلامی از جمله وجود پربرکت پیامبر، قبله واحد و قرآن کریم خاطر نشان¬کرد: شیعه و سنی در طول تاریخ در جزیره کیش برادر و خویشاوند بودند و این قرابت، وحدت، برادری و صمیمیت مثال زدنی آنان، همواره به عنوان الگو مطرح و زبانزد است.
وی با تاکید بر این نکته که هر سخن، رفتار و اقدامی که باعث تفرقه شود؛ مصداق جهل است و جهالت ضد دین است؛ گفت: هرحرکت و رفتار تفرقه انگیز، مظهر بی‌دینی است و در دین ما جایگاهی ندارد.
سرهنگی با بیان این که عقل از این منظر که تمییز دهنده راه درست و غلط و بازدارنده از راه غلط و شر است نیز نماد دین است؛ افزود: انتخاب رفتار، کردار و اقدام بر اساس عقل و پرهیز از هر گونه افتراق وظیفه یکایک ما است و براستی که شیخ یعقوب شمس امام جمعه اهل سنت کیش از گذشته تا کنون مظهر عقل و وحدت در این منطقه هستند.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش با تاکید بر این که رویه و خط مشی معاونت فرهنگی و اجتماعی این سازمان نیز بر اساس وحدت است؛ گفت: توسعه و آبادانی کیش منوط به حفظ وحدت و همدلی اهل سنت و تشیع است و اگر قرار است زندگی آرام و با آرامش وجود داشته باشد بر محور و مدار وحدت شکل می گیرد که خدا را شکر ما شاهد این مهم در جزیره کیش هستیم.
شیخ یعقوب شمس: بیان مشکلات کلان کیش از زبان من، بغض فروخورده مدیرعامل منطقه است.
امام جمعه اهل سنت کیش نیز در این دیدار با تبریک هفته وحدت و سالروز میلاد پیامبر گرامی اسلام(ص) و امام جعفر صادق(ع) گفت: به وحدت و همدلی اهل سنت و تشیع جزیره کیش افتخار می¬کنیم و بر خود می بالیم که با تاسی از کلام خدا و پیامبر گرامی اسلام(ص) در این مسیر حرکت می کنیم.
وی آبادانی و توسعه کیش را مرهون همدلی و همبستگی مردم عنوان کرد و با اشاره به اهمیت این مهم در دین مبین اسلام یادآورشد: ارتباط خیلی خوبی بین مسئولین و مردم وجود دارد. ما منکر مشکلات جزیره کیش نیستیم اما اعتقاد راسخ دارم که با وحدت، هم اندیشی و همدلی یکدیگر می توانیم دست در دست یکدیگر مشکلات را رفع کنیم و بیش از پیش برای داشتن جزیره ای توسعه یافته و آباد تلاش کنیم.
شیخ یعقوب شمس افزود: رفع برخی مشکلات کلان جزیره کیش در حیطه اختیارات مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش نیست و دلسوزی من برای جزیره کیش و فریادهای من برای بیان این مشکلات، همانا بغض فروخورده رحیم سرهنگی مدیرعامل منطقه و در راستای مسیر مطالبات ایشان از مقام های بالادستی است.
امام جمعه اهل سنت کیش یادآور شد: جلسات متعدد مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش با اقشار مختلف مردم نشان از عزم جدی وی برای رفع مشکلات است. اعتقاد راسخ دارم که آبادانی جزیره کیش آبادانی کشور است و در این مسیر هر یک به عنوان مامور سهمی در تحقق این مهم داریم و مدیرعامل ما در این یکسال بیشترین تلاش های را برای این مهم داشته است.
معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش: هر فردی که ندای افتراق سر می دهد در زمین دشمن بازی می کند.
همچنین علیرضا فاطمیان پور در این دیدار با تبریک هفته وحدت، سالروز میلاد پیامبر گرامی اسلام(ص) و امام جعفر صادق(ع) گفت: اشتراکات اهل سنت و تشیع بیش از افتراقات آنان است و در این میان وجه مشترکی به نام ایران وجود دارد که تکمیل کننده زنجیره وحدت و همدلی است.
وی با بیان این که وحدت از نکات کلیدی دین اسلام است که همواره امام خمینی (ره) بر آن تاکید داشتند؛ افزود: در حقیقت وحدت نقطه ثقل و اشتراک ویژه در بین همه اقشار مسلمان در جامعه اسلامی است و امیدواریم این شیوه ، روش و منش در بین همه مسلمانان ادامه پیدا کند.
فاطمیان پور تاکید کرد: وحدت، تعامل، تفاهم و یکدلی اهل سنت و تشیع کیش بسیار خوب و زبانزد است؛ به طوری که با توجه به رفتار، گفتار و کردار آنان، تشخیص اهل سنت و تشیع از یکدیگر امکان پذیر نمی باشد.
گفتنی است در این دیدار مهدی قاسمیان مشاور و مدیرکل حراست سازمان منطقه آزاد کیش، مرتضی محمدی مدیر بازرسی، نظارت و پاسخگویی به شکایات، ابراهیم هاشم ورزی سرپرست مدیریت روابط عمومی و امور بین الملل و ابراهیم فرجادی زاده رییس امورایثارگران وارتباطات مردمی این سازمان حضور داشتند.

لینک کوتاه:
https://www.siasatvabazaryabi.ir/Fa/News/755625/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

گوشی بعدی ریلمی با چیدمان دوربین مشابه آیفون 16 پرو عرضه می‌شود

راز 1500 ساله سقوط: شهر گمشده آمازون دراثر فوران آتشفشان ناپدید نشد

برای اولین‌بار؛ مانیتوری جدید با پنل 1٬000 هرتز معرفی شد

خمیازه از ماهی تا انسان؛ بررسی رفتاری باستانی که در تمام مهره‌داران مشترک است

سامسونگ در بازار موبایل ژاپن سوم شد؛ اما با قدرت به جلو می‌رود

طولانی‌ترین کسوف تاریخ؛ خورشیدگرفتگی کامل 1973 برای برخی مردم دنیا 74 دقیقه طول کشید

زمستان مهیج در انتظار طرفداران سامسونگ؛ پردازنده گلکسی S26 قدرت‌نمایی کرد

آهسته اما برنده؛ کندترین حیوان دنیا کدام است؟

نرم‌افزار پیامک گوشی‌های سامسونگ با قابلیتی مهیج آپدیت شد

عکس روز ناسا از هلال ماه در آسمان صورتی

قدرتمند و چشم‌نواز؛ مدل سفارشی گرافیک RTX 5070 Ti رونمایی شد

ادغام حواس بینایی و لامسه در بازوهای ربات‌های جدید

کوچک اما قدرتمند؛ هواوی تبلت پرچمدار کامپکت می‌سازد

اثرات طولانی‌مدت پرتو گاما بر تکنسین‌های پزشکی هسته‌ای

بازی معروف کال آو دیوتی، فیلم سینمایی می‌شود

ورزش، سلاحی علیه فراموشی دوران سالمندی

اسپیس ایکس بالاخره استارشیپ را فرود آورد؛ گام بعدی برای این موشک غول‌پیکر چیست؟

اولین مانیتور 37 اینچ سامسونگ معرفی شد؛ ابعاد عجیب، تجربه‌ای متفاوت

سلول‌های سرطانی کولون، مغلوب زهر یک عروس دریایی

اکسسوری جالب آیفون 17؛ اپل نحوه در دست گرفتن گوشی را تغییر می‌دهد؟

مریخ عنکبوت ندارد!

بازی Pragmata هیچ‌گونه ارتباطی با سری Mega Man ندارد

اولین نگاه «جیمز وب» به دنباله‌دار میان‌ستاره‌ای «3I/ATLAS»

کارخانه ویتنام سامسونگ تاکنون 2 میلیارد گوشی تولید کرده است!

کشف اولین سیاره فراخورشیدی در دیسک چند حلقه‌ای یک ستاره

آیا سایه زمین مخفیگاه امن فرازمینی‌ها است؟ دانشمندان به‌دنبال پاسخ هستند

گوشی ارزان بعدی سامسونگ 6 سال آپدیت اندروید دریافت خواهد کرد

کاربران اندروید از آپدیت بزرگ جدید گوگل فوتوز محروم‌اند

دستاورد بزرگ نوجوان 14 ساله: تشخیص بیماری‌های قلبی در 7 ثانیه!

چرخش‌های شیری در دریاچه وان ترکیه؛ پدیده‌ای نادر که دانشمندان را شگفت‌زده کرد

گلکسی S25 FE از تمام زوایا به‌نمایش درآمد؛ چیزی برای فاش‌شدن باقی‌ نمانده است!

در مختصات صفر درجه عرض و صفر درجه طول جغرافیایی زمین چه چیزی وجود دارد؟

آیفون بازار موبایل را از رکود نجات می‌دهد؟

شناسایی و خنثی کردن عامل بیماری قلبی با نانوذرات شکارچی پلاک

آپدیت چشم‌نواز HyperOS 3 شیائومی رونمایی شد؛ قدرت‌نمایی برای رقبا با قابلیت‌های کاربردی

راهکار محققان برای رفع کمبود و اتلاف خون و فرآورده‌های خونی

یرخورد اتفاقی مریخ‌نورد پرسویرنس به «گودال‌های بزرگ» بادخیز روی سیاره سرخ

کاوشگری کروی که روی سطح ماه و مریخ گیر نمی‌کند

یک گوشی ناشناس رکورد عجیب گینس را شکست

اگر بیشتر فضای اتم‌ها خالی است، چرا نمی‌توانیم از دیوار عبور کنیم؟

تلویزیون‌ها و مانیتورهای سامسونگ به هوش مصنوعی کوپایلت مجهز شدند

فراتر از باور: 20 حقیقت تکان‌دهنده درباره سومر، اولین تمدن بشری

3 گوشی پرچمدار سری شیائومی 16 در آستانه رونمایی قرار گرفتند

انویدیا از مغز پیشرفته برای ربات‌های انسان‌نما و ماشین‌های خودران رونمایی کرد

در آستانه رونمایی گلکسی S25 FE، قیمت و مشخصات گوشی بار دیگر لو رفت

یک نقطه از زمین وجود دارد که می‌توانید دنبال الماس بگردید و هرچه یافتید، مال خودتان است

رسمی: آپدیت آزمایشی HyperOS 3 وارد این گوشی‌های شیائومی می‌شود

استقرار استارلینک‌های جدید در پرتابی رکوردشکن

ویندوز 11 آپدیت شد؛ بهبود کیفیت صدا در هدفون‌های بلوتوثی

*خانواده 1.5 میلیون نفری حمل و نقل جاده ای کشور به بیمه دی پیوست*