سیاست و بازاریابی

آخرين مطالب

شکوفایی و رونق کیش با استفاده از ظرفیت های "اقتصاد دریا پایه" منطقه آزاد کیش

شکوفایی و رونق کیش با استفاده از ظرفیت های "اقتصاد دریا پایه"
  بزرگنمايي:

سیاست و بازاریابی - سازمان منطقه آزاد کیش از همکاری و تعامل وزارت صمت درجهت تحقق سیاست های کلی توسعه "اقتصاد دریا پایه" و اجابت تکالیف دستگاه های اجرایی مصرح در قانون برنامه پنج ساله هفتم توسعه و پیشرفت کشور استقبال می کند.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش،جلسه هم اندیشی و نحوه تعامل و همکاری این سازمان با وزارت صمت درخصوص راهکارهای استفاده حداکثری از ظرفیت های دریا و اقتصاد دریا پایه که در سیاست های کلی ابلاغی مقام معظم رهبری نیز به آن تاکید شده است؛ با حضور امیرحسین اسدی مدیرکل دفتر کسب و کار وزارت صنعت، معدن و تجارت سه شنبه20 شهریور در دفتر سازمان منطقه آزاد کیش برگزار شد.
در این جلسه به نمایندگی از سازمان منطقه آزاد کیش عزت‌اله محمدی مدیرعامل شرکت توسعه و مدیریت بنادر و فرودگاه های کیش و سینا صدوقی عضو موظف هیات مدیره این شرکت، هادی خسروانی معاون سرمایه گذاری شرکت سرمایه گذاری و توسعه کیش و ابراهیم هاشم ورزی سرپرست روابط عمومی و اموربین الملل سازمان منطقه آزاد کیش حضور داشتند.
تامین مالی، خدمات کسب و کار ، تعاملات بین المللی، مشارکت مردمی و فن آوری با رویکرد اقتصاد دریا و پیشنهاد برگزاری کنفرانس ملی اقتصاد دریا محور برای توسعه کسب و کارهای دریا پایه با حضور ادارات کل صنعت معدن و تجارت استان های منطقه، نمایندگان دستگاه های مرتبط، انجمن ها و فعالان این حوزه در نیمه نخست آبان ماه 1403 در جزیره کیش از جمله موضوعاتی بود که با حضور مدیرکل دفتر کسب و کار وزارت صمت بررسی شد.
همچنین در این جلسه امیرحسین اسدی مدیرکل دفتر کسب و کار وزارت صنعت، معدن و تجارت با بیان این که توسعه تامین مالی با بهره مندی از سرمایه‌‌های خرد مردمی و هدایت آنها به حوزه سرمایه گذاری از جمله اقتصاد دریا پایه، یکی از برنامه‌های مهم وزارت صمت در راستای رونق اقتصادی است؛ افزود: استفاده از بازار سرمایه برای تحقق این امر مورد توجه وزارت صمت است.
وی با اشاره به لزوم بهره گیری از منابع جدید مالی همزمان با برنامه‌ریزی برای بهره مندی بهینه از منابع موجود، خاطر نشان کرد: هدایت نقدینگی سرگردان به حوزه سرمایه گذاری در راستای مقابله و کنترل تورم و آشنایی مردم با این حوزه ها است. 
اسدی ادامه داد: توجه به اقتصاد دریا محور موجب افزایش تولید ناخالص داخلی، اشتغال و توسعه اقتصادی می شود.
همچنین عزت‌اله محمدی مدیرعامل شرکت توسعه و مدیریت بنادر و فرودگاه های کیش در این جلسه با اشاره به موقعیت جغرافیایی کیش و محدودیت دسترسی به آن که فقط از مسیر دریا و هوا امکان پذیر است؛ گفت: از هر گونه سرمایه گذاری مشارکتی و مردمی در حوزه حمل و نقل هوایی و دریایی کیش استقبال می کنیم.
هادی خسروانی معاون سرمایه گذاری شرکت سرمایه گذاری و توسعه کیش نیز در این جلسه با اعلام آمادگی این شرکت در مشارکت و سرمایه گذاری در طرح های حوزه اقتصاد دریا پایه گفت: در این حوزه پروژه‌های سرمایه گذاری لازم تعریف نشده است که ورود به این حوزه نه تنها می‌تواند موجب توسعه شود بلکه درآمد زایی بالایی نیز برای جزیره کیش به ارمغان خواهد آورد.
وی ادامه داد: بسترسازی برای توسعه و رونق فعالیت‌های اقتصادی، گردشگری و صنعتی وظیفه اصلی شرکت سرمایه گذاری و توسعه کیش است.

لینک کوتاه:
https://www.siasatvabazaryabi.ir/Fa/News/755082/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ویژگی‌های ساعت جدید وان‌پلاس لو رفت؛ رقیب گلکسی واچ

چت جی پی تی با تراشه‌های استیجاری گوگل فعال می‌شود

دیدار فرمانده مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امورایثارگران با خانواده شهید کیومرث کوثری مقدم

عرق بریزید و بازی کنید؛ نصب Doom روی دستگاه الپتیکال در باشگاه!

پروژه شناسایی افراد با اسکن چشم، تهدیدی برای حریم خصوصی است

اقدامات معاونت تعاون و امور اجتماعی در پی حملات رژیم سفاک صهیونیستی و آمریکای جنایتکار

کشف یک اندامک جدید درون سلول انسان

عطر معنویت در خانه شهید؛ دیدار فرماندار چابهار با خانواده شهیده سونا دشتی

نشست هم اندیشی اعضای خانه مطبوعات با مدیرکل بنیاد شهید استان ایلام

موفقیت بزرگ زاکربرگ؛ 4 دانشمند برتر OpenAI به متا ملحق شدند

کشف جامعه مادرسالار 4500 ساله در چین

دوربین 200 مگاپیکسلی در گوشی میان‌رده؛ اوپو برنامه‌های بزرگی دارد

ریاضی‌دانان ساختاری چهاروجهی ساخته‌اند که همواره روی یک وجه به تعادل می‌رسد

باز کردن نقشه در Death Stranding 2 می‌تواند باعث خاموشی PS5 شود

کشف گروه خونی بسیار کمیابی که تاکنون فقط در یک نفر دیده شده است

استیم در حال مقابله با انتشار آثار دزدیده شده از پلتفرم‌های دیگر است

بهترین بازی سری Hitman از نگاه بازیگر نقش مأمور 47

آبشارهای شنی مریخ

سمفونی محرمانه ستارگان به فضا رفت!

خرید یوسی معتبر و قیمت رقابتی از زئوکس

هشدار دانشمندان: کابوس‌های شبانه ممکن است باعث پیری زودرس و مرگ شوند

فروش کلی سری Little Nightmares از 20 میلیون نسخه عبور کرد

رکوردداران حبس نفس؛ کدام حیوانات بیشتر زیر آب دوام می‌آورند؟

عزت؛ محور اصلی زندگی از نگاه امام حسین (ع) و خواسته ملت ایران است

جلسه کمیته پدافند غیرعامل بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد/ همبستگی بین نسلی و تاب‌آوری، پشتوانه‌ای راهبردی پدافند غیرعامل

یک منبع داخلی بار دیگر بر نزدیک بودن زمان رونمایی از The Elder Scrolls VI تاکید کرد

دانشمندان احتمالا راز مصونیت خفاش‌ها دربرابر سرطان را سرانجام کشف کرده‌اند

منبع داخلی: کپکام برنامه‌ای برای ساخت ریمیک Resident Evil 1 ندارد؛ Code Veronica یا Zero در اولویت قرار دارند

پژوهشگران مغز کاربران چت‌جی‌پی‌تی را بررسی کردند و به نتایجی نگران‌کننده رسیدند

مدیر سابق مایکروسافت: هیچ دلیلی برای خرید کنسول دستی Xbox وجود ندارد

چهره پنهان انسان‌تبار اسرارآمیز دنیسووا سرانجام آشکار شد

حضور مسئولین شهرستان فریدن در منزل شهید سردار سوادکوهی

مراسم بدرقه شهید پاسدار رضا بسطامی در بیجار برگزار شد

پوکو F7 از نمای نزدیک؛ تجربه کار با گوشی جدید شیائومی چگونه است؟

هوش مصنوعی احساسات را بهتر از انسان درک می‌کند

پس از هواوی، حالا نوبت وان‌پلاس است که زیر ذره‌بین دولت آمریکا برود

ضعف بزرگ و مهم نرم‌افزار گوگل فوتوز برطرف شد

هوش مصنوعی منجر به نابرابری جهانی شده است

درمان عفونت سینوسی با ربات‌هایی به اندازه دانه غبار

حضور مدیر عامل شرکت بیمه دی در منزل شهید ذاکری؛ احسان ذاکری تمام ویژگی های یک شهید را در زمان حیاتش داشت

بهترین ساعت هوشمند شیائومی

گامی به سوی لباس هوشمند برای آتش‌نشان‌ها بی‌نیاز از باتری و برق

هشدار: این 5 پاوربانک با خطر آتش‌سوزی روبه‌رو هستند

نانوذرات مغناطیسی هوشمند برای هدف‌گیری دقیق تومورهای سرطانی

دیدار سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل با خانواده‌ های معظم شهدا و ایثارگران

انتصاب «رئیس کمیته پدافند غیر عامل در بنیاد شهید و امور ایثارگران»

تأیید شد: آپدیت بزرگ ویندوز 11 به‌زودی از راه می‌رسد

کهکشان همسایه ما را از نمایی خیره‌کننده تماشا کنید

اولین جزئیات از آپدیت بعدی آیفون منتشر شد

برپایی موکب بیمه دی برای خدمت به زائران میلیونی کاروان شهدا در تهران