سیاست و بازاریابی

آخرين مطالب

شمار سایت‌های 5G در کشور به 6000 می‌رسد نکات خواندني

شمار سایت‌های 5G در کشور به 6000 می‌رسد
  بزرگنمايي:

سیاست و بازاریابی - ایسنا / تعداد سایت‌های 5G در کشور که در حال حاضر نسبت به ابتدای دولت سیزدهم افزایش یافته و به 2000 سایت رسیده و بنابر اعلام، طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده قرار است تا پایان سال جاری به 6000 سایت افزایش پیدا کند.
نسل پنجم تکنولوژی ارتباطات (5G) بی‌سیم شبکه تلفن همراه است که سرعت دانلود و آپلود بالاتر، ارتباط پایدارتر و ظرفیت بیشتری نسبت به نسل‌های قبلی یعنی 4G، 3G و غیره دارد. این شبکه، این پتانسیل را دارد که روش استفاده انسان از اینترنت، اپلیکیشن‌ها و شبکه‌های اجتماعی را به کلی تغییر دهد.
این فناوری ارتباطی جدید نه تنها باعث افزایش سرعت دانلود و آپلود می‌شود، بلکه تاخیر یا مدت زمان لازم برای دستگاه‌ها جهت برقراری ارتباط با شبکه‌های بی‌سیم را هم به شدت کاهش می‌دهد. بنابراین نسل 5G بسیار کارآمدتر از نسل‌های پیشین شبکه تلفن همراه بوده و سرعت بسیار بیشتری را در اختیار مصرف‌کنندگان قرار می‌دهند.

درباره اینکه چرا 5G از 4G بهتر است دلایل متعددی مطرح می‌شود اما مهم‌ترین آن را می‌توان سرعت سریع‌تر، ظرفیت بیشتر، تأخیر کمتر و توانایی بیشتر دانست. همزمان با رشد و گسترش این نسل از اینترنت از اواخر سال 1399، دو اپراتور تلفن همراه هم برای عقب نماندن از تکنولوژی جهانی، اولین سایت‌های نسل پنجم اینترنت خود را به صورت آزمایشی راه اندازی کردند.
به گفته مسئولان اگر فناوری نسل پنجم در کشور توسعه یابد، تأخیر در شبکه در نسل پنجم به 12 الی 13 میلی ثانیه کاهش پیدا می‌کند که در واقع نرخ تأخیر نصف خواهد شد.
اگرچه ممکن است صحبت درباره این نسل از اینترنت ماورایی، غیر قابل تصور و درک باشد، با وجود اینکه در کشور ما هم بعضا، پیاده‌سازی شده و اپراتورهای ارتباطی هم سعی کرده‌اند این فناوری را هم سو و با همین سرعت سایر کشورهای پیشرفته وارد کشور کنند اما در حال حاضر صحبت کردن درباره این فناوری برای مردم خیلی قابل ملموس و قابل درک نیست.
اما با این حال توسعه و افزایش تعداد سایت های 5G از همان روزهای آغازین دولت سیزدهم مورد پیگیری قرار گرفت و با توجه دولت تعداد سایت ها در این دوره افزایش پیدا کرد. به گفته مسئولان در حوزه توسعه نسل پنجم اینترنت، در ابتدای دولت فقط 10 سایت وجود داشت اما درحال حاضر این تعداد به 2000 سایت افزایش پیدا کرده است. همچنین تعداد سایت های نسل چهارم هم از 33 هزار به 44 هزار افزایش پیدا کرده است.
در همین رابطه وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات چندی پیش با ارائه گزارشی از اقدامات و دستاورهای این وزارتخانه طی سه ساله گذشته ضمن اشاره به افزایش تعداد سایت‌های 5G اعلام کرد که براساس برنامه ریزی‌های انجام شده سایت‌های این نسل از اینترنت تا پایان سال به 6000 هزار سایت افزایش پیدا می کند.
وی اواخر خردادماه نیز گفته بود از ابتدای دولت، تعداد سایت‌های نسل 4 و 4.5 بیش از 32 درصد رشد داشته و تعداد سایتهای نسل پنجم قریب به 200 برابر شده است.

لینک کوتاه:
https://www.siasatvabazaryabi.ir/Fa/News/748936/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اندروید در کالبد آیفون 17 پرو؛ گوشی‌های سری آنر وین معرفی شدند

عکس روز ناسا از یک مهمان میان‌ستاره‌ای

سلامت مغز با عملکرد کلیه‌ها مرتبط است

حال و هوای کریسمس در ایستگاه فضایی بین‌المللی

هوش مصنوعی، طراح جدید نانوذرات دارویی

رفتارهای خودآسیب‌رسان نوجوانان؛ نقش خانواده و اعتیاد به اینترنت

شیائومی بادز 6 رونمایی شد؛ هندزفری ارزشمند با شارژدهی طولانی

مودم جدید سامسونگ برای گلکسی S26، عملکرد بهتری در ارتباطات ماهواره‌ای دارد

وقتی دشمن فرشته نجات می‌شود؛ چرا کرگدن‌ها به پرندگان خون‌خوار سواری می‌دهند؟

آیکو Z11 توربو به‌نمایش درآمد؛ گوشی قدرتمند با دوربین 200 مگاپیکسلی

مانیتورهای جدید ویوسونیک با پنل پیشرفته سامسونگ معرفی شدند

این گوشی‌ها و تبلت‌های شیائومی همین هفته به HyperOS 3 آپدیت می‌شوند

ساعت هوشمند جدید لنوو با 27 ساعت شارژدهی رونمایی شد

انقلاب در مقیاس میکرو: کوچکترین ربات مستقل دنیا به اندازه دو تار مو عرض دارد

مدل جدید دسته پلی استیشن 5 با قیمت بالاتر و شارژدهی بیشتر معرفی شد

بدبوترین چیز در جهان چیست؟

چگونه می‌توان با دنباله‌داری ملاقات کرد که هنوز کشف نشده است؟

تک‌شاخ، خز روباه و درخت کریسمس در آسمان!

نقش «معماری بیمارستان» در بهبود فرایند درمان بیماران

ارتش ربات‌های انسان‌نما تنها با «یک کلمه» هک می‌شود!

ماوس گیمینگ جدید لاجیتک با سنسور دقیق و طراحی ارگونومیک معرفی شد

آپدیت جدید فیرفون 4، گوشی را فریز می‌کند

لپ‌تاپ جدید لنوو امتیاز تعمیرپذیری 9 از 10 را دریافت کرد

هوش مصنوعی «جمینای» وارد تاکسی رباتیک می‌شود

هفت خبر علمی امیدبخش که 2025 را روشن‌تر کردند

قدیمی‌ترین جانور منفرد دنیا 507 سال عمر کرده بود؛ تا آنکه پژوهشگران به اشتباه آن را کشتند

درمان سریع آسیب سر، خطر ابتلا به آلزایمر را کاهش می‌دهد

خداحافظی با تاری متن در مانیتورهای اولد؛ ال‌جی قواعد بازی را عوض کرد

سامسونگ تولید رم‌های DDR4 را تا پایان 2026 افزایش می‌دهد

پشتیبانی از قلم لمسی به گوشی‌های تاشو سامسونگ برمی‌گردد؟

ماوس و کیبورد بی‌سیم جدید لنوو به شارژشدن نیاز ندارند

کاش تویوتا این 12 خودرو را دوباره تولید می‌کرد!

چرا روستاییان به زراعت چوب روی خوش نشان نمی‌دهند؟

ضرورت تقویت نقش داروسازان در ترک سیگار

لولای مستحکم گلکسی زد ترای‌فولد پس از 150 هزار بار تاشدن، تسلیم شد

مانیتور 144 هرتزی جدید لنوو با قیمتی باورنکردنی رونمایی شد

ظاهرا تولید آیفون ایر 2 لغو نشده است

این عنکبوت‌ نسخه‌ جعلی خودش را می‌بافد

عکس روز ناسا از نقاط قرمز کوچک در جهان اولیه

جست‌وجو برای یافتن آدم‌فضایی‌ها ادامه دارد

یافته شوکه‌کننده: تیتان، قمر یخی زحل ممکن است اصلاً اقیانوس مدفون نداشته باشد

ویژگی حذف شده از بازی The Last of Us Part 2 که می‌توانست مخفی‌کاری را متحول کند

«بی‌اخلاقی علمی» مهم‌ترین آسیب هوش مصنوعی برای نشریات است

هیچ‌ لپ‌تاپ گیمینگی با برند ردمی در سال 2026 عرضه نمی‌شود

برنامه دوربین گوشی‌های سامسونگ یک قابلیت مهم دریافت می‌کند

تبدیل زباله‌های پلاستیکی به مواد شیمیایی ارزشمند

بزرگی شکم مردان خطر مشکلات قلبی را افزایش می‌دهد

دارویی که آلزایمر را متوقف کرد

وان‌پلاس توربو در انتوتو قدرت‌نمایی کرد؛ گوشی ارزشمند چینی

این گوشی مفهومی دو نمایشگر جلویی دارد!