سیاست و بازاریابی

آخرين مطالب

آخرین سهم پیام‌رسان‌های داخلی از کاربران فعال نکات خواندني

آخرین سهم پیام‌رسان‌های داخلی از کاربران فعال
  بزرگنمايي:

سیاست و بازاریابی - مهر / معاون سازمان فناوری اطلاعات با اعلام آخرین آمار کاربران فعال پیامرسانهای بومی گفت: یکی از پارامترهایی که رضایت کاربران را نشان می دهد میزان کاربران فعال روزانه و ماهیانه از پیامرسان است.
حامد منکرسی افزود: بر اساس آمار به دست آمده، تعداد کاربران فعال ماهانه تا پایان اردیبهشت ماه در پیام‌رسان‌های روبیکا ، ایتا ، بله، سروش پلاس و آی گپ بالغ بر 101 میلیون و 600 هزار کاربر است.
وی افزود: پیام‌رسان‌ها از آغاز به کار خود تا پایان سال گذشته از دو منظر تعداد کاربران و میزان ترافیک مصرفی، رشد قابل توجهی را تجربه کرده‌اند به طوری که روبیکا ، رشد 3 برابری، ایتا ، رشد 8 برابری و بله، رشد 5 برابری در تعداد کاربران فعال ماهانه را تجربه کرده‌اند. هم زمان با رشد تعداد کاربران، پهنای باند مصرفی آنها نیز افزایش یافته است، به طوری که، میزان پیک پهنای باند مصرفی روزانه پیام رسان روبیکا 6 برابر پیک پهنای باند مصرفی روزانه پیام رسان ایتا 12 برابر افزایش داشته است.
معاون سیاست گذاری و اعتبار بخشی سازمان فناوری اطلاعات ایران با اشاره به نحوه نظارات بر روی پیامرسانهای بومی گفت: پیام‌رسان‌ها در ابتدا از طریق ثبت نام در درگاه خدمات سازمان فناوری اطلاعات به آدرس ito.gov.ir بر اساس شاخص‌های اولیه توسط سازمان فناوری اطلاعات مورد ارزیابی فنی، امنیتی و کارکردی قرار می‌گیرند و در صورت موفقیت، مجوز دریافت خواهند کرد.
وی با اشاره به اقدامات پیام‌ها برای افزایش استقبال کاربران گفت: توسعه قابلیت‌ها و امکانات در سکو نظیر توسعه قابلیت‌ها از جمله تعریف بات های مختلف، ارائه سایر خدمات دستگاه‌های دولتی و غیر دولتی نظیر خدمات اطلاع رسانی بانک‌ها، سرویس‌های دولت الکترونیک، ارائه سرویس‌های ویژه در مناسبت‌های خاص از جمله اربعین، حج، مسابقات ورزشی و انتخابات بخشی از این اقدامات به شمار می‌آید.
منکرسی افزود: یکی از پارامترهایی که رضایت کاربران از پیام رسانها را نشان می‌دهد میزان کاربران فعال روزانه و ماهیانه پیام رسان های بومی است که این آمار با تعداد نرم افزارهای نصب شده توسط کاربران از بازارگاه های دانلود نرم افزار رایج در کشور نظیر کافه بازار و مایکت نیز در تطابق است. بر اساس بررسی انجام شده در حال حاضر به ترتیب پیام رسان‌های بله، روبیکا و ایتا از بیشترین استقبال توسط کاربران برخوردار هستند.
وی در پاسخ به آخرین آمار استقبال از طرح اتصال متقابل پیام رسان های بومی گفت: در حال حاضر، پنج پیام رسان ایتا ، بله، گپ، سروش پلاس و آی گپ برای تبادل پیام و فایل صوتی و تصویری به یکدیگر متصل شده‌اند. به طوری که کاربران با نصب یکی از پیام‌رسان‌ها، قادر به برقراری ارتباط با کاربرانِ دارای پیام‌رسان‌های دیگر شدند.
وی افزود: طبق آمار به دست آمده که متعلق به اسفند سال گذشته است، بیش از 2.5 میلیون نفر از امکان MXB استفاده می‌کنند و بیش از 50 میلیون کاربر در دسترس مردم قرار می‌گیرند. این طرح که برای نخستین بار در دنیا پیاده سازی شده است در فاز دوم، امکان ایجاد کانال و گروه مشترک را میان پیام‌رسان‌ها فراهم می‌کند. استفاده از این امکان بسیار ساده است. تنها کافی است، کاربران به منوی تنظیمات پیام رسان مراجعه کنند. سپس از طریق حریم خصوصی و امنیت، گزینه اتصال به سایر پیام‌رسان‌ها را فعال کنند.
معاون سازمان فناوری اطلاعات گفت: پیام رسان ها برای ایجاد مزیت بخشی به خدمات مورد ارایه به کاربران، سرویس‌های متنوعی را پیاده سازی کرده اند که از آن جمله می‌توان به ارائه خدمات دولت الکترونیک، ارائه خدمات بانکی، ارائه خدمات مربوط به مسابقات ورزشی، ثبت‌نام دریافت ارز مسافرتی، رهگیری مرسولات پستی، بازوی جستجوی کتاب که به طور ویژه برای نمایشگاه کتاب طراحی و از سوی بله عرضه شده است و ارائه خدمت پست‌چین که براساس هوش مصنوعی، علایق مخاطبان را به ایشان نمایش می‌دهد از سوی سروش پلاس می‌توان اشاره کرد.

لینک کوتاه:
https://www.siasatvabazaryabi.ir/Fa/News/746337/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

هوش مصنوعی، طراح جدید نانوذرات دارویی

رفتارهای خودآسیب‌رسان نوجوانان؛ نقش خانواده و اعتیاد به اینترنت

شیائومی بادز 6 رونمایی شد؛ هندزفری ارزشمند با شارژدهی طولانی

مودم جدید سامسونگ برای گلکسی S26، عملکرد بهتری در ارتباطات ماهواره‌ای دارد

وقتی دشمن فرشته نجات می‌شود؛ چرا کرگدن‌ها به پرندگان خون‌خوار سواری می‌دهند؟

آیکو Z11 توربو به‌نمایش درآمد؛ گوشی قدرتمند با دوربین 200 مگاپیکسلی

مانیتورهای جدید ویوسونیک با پنل پیشرفته سامسونگ معرفی شدند

این گوشی‌ها و تبلت‌های شیائومی همین هفته به HyperOS 3 آپدیت می‌شوند

ساعت هوشمند جدید لنوو با 27 ساعت شارژدهی رونمایی شد

انقلاب در مقیاس میکرو: کوچکترین ربات مستقل دنیا به اندازه دو تار مو عرض دارد

مدل جدید دسته پلی استیشن 5 با قیمت بالاتر و شارژدهی بیشتر معرفی شد

بدبوترین چیز در جهان چیست؟

چگونه می‌توان با دنباله‌داری ملاقات کرد که هنوز کشف نشده است؟

تک‌شاخ، خز روباه و درخت کریسمس در آسمان!

نقش «معماری بیمارستان» در بهبود فرایند درمان بیماران

ارتش ربات‌های انسان‌نما تنها با «یک کلمه» هک می‌شود!

ماوس گیمینگ جدید لاجیتک با سنسور دقیق و طراحی ارگونومیک معرفی شد

آپدیت جدید فیرفون 4، گوشی را فریز می‌کند

لپ‌تاپ جدید لنوو امتیاز تعمیرپذیری 9 از 10 را دریافت کرد

هوش مصنوعی «جمینای» وارد تاکسی رباتیک می‌شود

هفت خبر علمی امیدبخش که 2025 را روشن‌تر کردند

قدیمی‌ترین جانور منفرد دنیا 507 سال عمر کرده بود؛ تا آنکه پژوهشگران به اشتباه آن را کشتند

درمان سریع آسیب سر، خطر ابتلا به آلزایمر را کاهش می‌دهد

خداحافظی با تاری متن در مانیتورهای اولد؛ ال‌جی قواعد بازی را عوض کرد

سامسونگ تولید رم‌های DDR4 را تا پایان 2026 افزایش می‌دهد

پشتیبانی از قلم لمسی به گوشی‌های تاشو سامسونگ برمی‌گردد؟

ماوس و کیبورد بی‌سیم جدید لنوو به شارژشدن نیاز ندارند

کاش تویوتا این 12 خودرو را دوباره تولید می‌کرد!

چرا روستاییان به زراعت چوب روی خوش نشان نمی‌دهند؟

ضرورت تقویت نقش داروسازان در ترک سیگار

لولای مستحکم گلکسی زد ترای‌فولد پس از 150 هزار بار تاشدن، تسلیم شد

مانیتور 144 هرتزی جدید لنوو با قیمتی باورنکردنی رونمایی شد

ظاهرا تولید آیفون ایر 2 لغو نشده است

این عنکبوت‌ نسخه‌ جعلی خودش را می‌بافد

عکس روز ناسا از نقاط قرمز کوچک در جهان اولیه

جست‌وجو برای یافتن آدم‌فضایی‌ها ادامه دارد

یافته شوکه‌کننده: تیتان، قمر یخی زحل ممکن است اصلاً اقیانوس مدفون نداشته باشد

ویژگی حذف شده از بازی The Last of Us Part 2 که می‌توانست مخفی‌کاری را متحول کند

«بی‌اخلاقی علمی» مهم‌ترین آسیب هوش مصنوعی برای نشریات است

هیچ‌ لپ‌تاپ گیمینگی با برند ردمی در سال 2026 عرضه نمی‌شود

برنامه دوربین گوشی‌های سامسونگ یک قابلیت مهم دریافت می‌کند

تبدیل زباله‌های پلاستیکی به مواد شیمیایی ارزشمند

بزرگی شکم مردان خطر مشکلات قلبی را افزایش می‌دهد

دارویی که آلزایمر را متوقف کرد

وان‌پلاس توربو در انتوتو قدرت‌نمایی کرد؛ گوشی ارزشمند چینی

این گوشی مفهومی دو نمایشگر جلویی دارد!

شیائومی 17 اولترا یک مدل ویژه با تمرکز بر عکاسی دارد

پایا؛ پیشرفته‌ترین ماهواره تصویربرداری بومی ایران با دقت 3 متری

روند توسعه بازی Marvel’s Blade به خوبی پیش می‌رود

«سارا تبریزی» دانشمند ایرانی برگزیده سال 2025