سیاست و بازاریابی

آخرين مطالب

روسیه از جدول‌ زمانی ساخت ایستگاه فضایی جدیدش رونمایی کرد نکات خواندني

روسیه از جدول‌ زمانی ساخت ایستگاه فضایی جدیدش رونمایی کرد
  بزرگنمايي:

سیاست و بازاریابی - ایسنا /یوری بوریسوف(Yuri Borisov)، رئیس آژانس فضایی روسیه موسوم به روسکاسموس(Roscosmos)، به تازگی خبر از برنامه بلندپروازانه این کشور برای ساخت ایستگاه فضایی داده است.
رویترز در روز سه‌شنبه گزارش داد که روسیه یک جدول زمانی برای ساخت و استقرار ماژول‌های ایستگاه فضایی خود اعلام کرده است. آژانس فضایی روسیه، قصد دارد تا سال 2030 یک هسته چهار ماژولی در فضا ایجاد کند.
به نقل از آی‌ای، این ایستگاه جدید روسیه را قادر می‌سازد تا تحقیق و توسعه‌ای را انجام دهد که پیش از این به دلیل محدودیت‌ها و توافقات بین‌المللی در ایستگاه فضایی بین‌المللی(ISS) غیرممکن بود.
برای چندین دهه، ایستگاه فضایی بین‌المللی نمادی از همکاری بین‌المللی در اکتشافات فضایی بوده است. اما به تازگی به دلایل مختلف، از جمله جنگ روسیه و اوکراین، خلل‌هایی در همکاری روسیه ایجاد شده است.
جدول زمانی اعلام شده
در سال 2022، روسیه برای اولین بار اعلام کرد که قصد دارد یک ایستگاه فضایی در مدار پایین زمین بسازد. بر اساس گزارش‌ها، این پایگاه که ساخت آن برنامه‌ریزی شده است، ایستگاه خدمات مداری روسیه(ROSS) یا روس نام دارد.
اولین ماژول، برای علم و قدرت، قرار است در سال 2027 پرتاب شود. سه ماژول دیگر تا سال 2030 اضافه خواهد شد و دو ماژول دیگر تا سال 2033. حدود 19 شرکت در ساخت این ایستگاه فضایی مشارکت خواهند داشت.
ساخت ایستگاه تنها بخشی از پروژه است. روسیه همچنین نیاز به توسعه فضاپیمای سرنشین‌دار جدید و ارتقای زیرساخت پرتاب خود دارد.
روسکاسموس گزارش کرد که این ایستگاه جدید مشکلات توسعه علمی و فناوری، اقتصاد و امنیت ملی را که به دلیل محدودیت‌های فناورانه و شرایط قراردادهای بین‌المللی در بخش روسی ایستگاه فضایی بین‌المللی ایجاد شده را حل خواهد کرد.
روسیه ایستگاه فضایی بین‌المللی را در سال 2028 ترک می‌کند
روسیه از زمان آغاز ساخت ایستگاه فضایی بین‌المللی در دهه 1990، شریک اصلی آن بوده است. این همکاری بسیار مهم است زیرا یکی از معدود زمینه‌هایی است که روسیه و ایالات متحده هنوز با هم همکاری نزدیک دارند.
از زمان آغاز جنگ روسیه و اوکراین در سال 2022، روابط روسیه و غرب به طور قابل توجهی تیره شده است. روسیه در ابتدا قصد داشت تا پایان سال 2024 ایستگاه فضایی بین‌المللی را ترک کند. با این حال، آنها تصمیم گرفته‌اند تا سال 2028 در آن جا بمانند.
یکی از دلایل کلیدی که برای خروج از ایستگاه فضایی ذکر شده، افزایش نیاز به تعمیر و نگهداری ماژول‌های آن است. برخی از ماژول‌های روسی نزدیک به 25 سال است که کار می‌کنند و طول عمر طراحی اولیه آنها 15 سال بوده است.
در مصاحبه‌ای که توسط آژانس فضایی روسیه در سال 2022 منتشر شد، روسیه اظهار داشت که فضانوردان زمان بیشتری را صرف تعمیر ماژول‌های قدیمی می‌کنند و زمان کمتری را برای انجام تحقیقات علمی که هدف اصلی ایستگاه فضایی است، می‌گذارند.
سال گذشته، برنامه فضایی روسیه با شکست بزرگی در ماموریت لونا-25 به ماه مواجه شد. این پرتاب از آنجایی که اولین ماموریت ماه برای این کشور در بیش از 47 سال بود، ارزشمند به حساب می‌آمد. با وجود این، روسیه مصمم است که به عنوان بازیگر اصلی در اکتشافات فضایی باقی بماند.
ایستگاه فضایی چین در حال گسترش است
آیا روسیه در ساخت ایستگاه فضایی خود موفق خواهد شد؟ فقط زمان می‌تواند پاسخ این سوال رو مشخص کند. اما یک چیز مسلم است، رقابت برای تسلط بر ایستگاه فضایی در حال داغ شدن است.
چین یکی از بازیگران اصلی است که ایستگاه مداری خود را فعال کرده است. تیانگونگ هنوز به بزرگی ایستگاه فضایی بین‌المللی نیست، اما به طور پیوسته در حال رشد است. در حال حاضر ایستگاه مداری از سه ماژول تشکیل شده است که به صورت مرحله‌ای ساخته می‌شود و بخش‌های مختلف آن به صورت جداگانه به فضا پرتاب و به ایستگاه متصل می‌شوند.
در ایالات متحده، شرکت‌های تجاری در حال آماده شدن هستند تا جای خالی ایستگاه فضایی بین‌المللی را پر کنند و تحقیقات ریزگرانشی را برای کشور ادامه دهند. یکی از این شرکت‌ها، وست اسپیس مستقر در کالیفرنیا است.
این مسابقه فضایی به وضوح نشان می‌دهد که در سال‌های آینده سه تا چهار ایستگاه فضایی در مدار پایین زمین وجود خواهد داشت.

لینک کوتاه:
https://www.siasatvabazaryabi.ir/Fa/News/746335/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تحقیقات علمی درباره شخصیت عطرها

نیم قرن پیش انسان به ماه رفت / چرا باید حرف ناسا را باور کنیم؟

این هدست مخصوص می‌تواند به درمان افسردگی در خانه کمک کند

ربات چینی رکورد پرش ایستاده را شکست

پردازنده‌های دسکتاپ AMD رایزن 9000 X3D در 17 آبان معرفی می‌شوند

دیده شدن نشانه‌ حیات در مریخ

جنگ 34 غول رباتی جنگجو در رقابت‌های المپیکی

وال‌استریت ژورنال و نیویورک‌پست از شرکت هوش مصنوعی Perplexity به‌اتهام نقض کپی‌رایت شکایت کردند

بومی‌سازی الکترود سنجش اسیدیته با یک دهم قیمت نمونه مشابه خارجی

عملکرد خیره‌کننده هوش مصنوعی ادوبی

دیدار عمومی مدیرکل بنیاد مازندران با جامعه ایثارگری

دیدار نماینده ولی فقیه بنیاد شهید و امور ایثارگران با آیت الله علم‌الهدی

کیفیت نمایشگر آیفون 16 اپل از گلکسی A35 سامسونگ پایین‌تر است

دیجی‌کالا: درگاه‌های پرداخت اینترنتی ما مسدود شده است؛ اینماد فعال شد

اینستاگرام و فیسبوک با فناوری تشخیص چهره به مبارزه با تبلیغات جعلی می‌روند

127 تیم در ماموریت غیر ممکن و جنگ ربات‌ها رقابت می‌کنند

پیگیری روند توسعه ماهواره «پژوهش 2» و طرح‌های اکتشافات فضایی در ماه

شهاب‌سنگی 4 برابر اورست حیات را روی زمین تقویت کرد

تاریخ معرفی ایسوس ROG Phone 9 به‌همراه نمایش طراحی این گوشی‌ها مشخص شد

آپدیت اندروید 15 برخی از گوشی‌های پیکسل 6 را دچار مشکل می‌کند

پانسمان سریع زخم‌های باز شکمی در اتاق عمل با کیت‌های دانش‌بنیان

ساخت دستگاه دمنده گاز دی اکسید کربن به‌دست دانش‌بنیان‌ها