سیاست و بازاریابی

آخرين مطالب

رشد13 درصدی صادرات غیرنفتی در 8 ماه امسال بازاریابی سیاسی

  بزرگنمايي:

بازاریابی_در هشت ماهه‌ی سال‌جاری حجم صادرات غیرنفتی ایران به 75 میلیون و 270 هزار تن رسیده است که ارزش آن رقمی برابر 31 میلیارد و 491 میلیون دلار می‌شود. به این ترتیب تا پایان آبان ماه سال‌جاری صادرات غیرنفتی کشور نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش 12.96 درصدی از نظر ارزش دلاری داشته است. 

از سوی دیگر در همین مدت میزان واردات قطعی کالا به ایران 21 میلیون و 498 هزار تن به ارزش 29 میلیارد و 549 میلیون دلار بوده است. واردات ایران در این مدت نسبت به هشت ماهه سال گذشته 12.58 درصد از نظر وزنی و 14.4 درصد از حیث ارزش دلاری کاهش داشته است.

اقلام عمده صادراتی

اقلام عمده صادراتی ایران در این مدت به ترتیب میعانات گازی به ارزش 2 میلیارد و 776 میلیون دلار و سهم ارزشی 8.81 درصد، پروپان مایع شده به ارزش یک میلیارد و 339 میلیون دلار و سهم ارزش 4.25 درصد، سایر روغن‌های سبک و فرآورده‌ها به جز بنزین به ارزش یک میلیارد و 101 میلیون دلار و سهم ارزشی 3.50 درصد، متانول به ارزش یک میلیارد و 67 میلیون دلار و سهم ارزشی 3.39 درصد و گاز طبیعی مایع شده به ارزش 986 میلیون دلار و سهم ارزشی 3.13 درصد بوده است.

در مدت مذکور 32.93 درصد از ارزش کل صادرات ایران مربوط به پتروشیمی‌ها، 8.81درصد مربوط به میعانات گازی و 58.25 درصد مربوط به سایر کالاها بوده است.

اقلام عمده وارداتی به ایران

اقلام عمده وارداتی در این مدت، شامل ذرت دامی به ارزش یک میلیارد و 282 میلیون دلار و سهم ارزشی 4.34 درصد، قطعات منفصله جهت تولید اتومبیل سواری ردیف 8703 بنزینی با حجم سیلندر 2000 سی‌سی با ساخت داخل 14 تا کمتر از 30 به استثنای لاستیک به ارزش یک میلیارد و 134 میلیون دلار و سهم ارزشی 3.84 درصد، برنج به ارزش 996 میلیون دلار و سهم ارزشی 3.37 درصد، لوبیای سویا به ارزش 932 میلیون دلار و سهم ارزشی 3.15 درصد و الکترود زغالی برای کوره‌ها به ارزش 377 میلیون دلار و سهم ارزشی 1.27 درصد بوده است.

کالاهای ایران بیشتر به کدام کشورها می‌روند؟

در این مدت مهم‌ترین مقاصد صادراتی ایران به ترتیب پنج کشور عراق با 6 میلیارد و 757 میلیون دلار و سهم ارزشی 21.46 درصد، چین با 6 میلیارد و 462 میلیون دلار و سهم ارزشی 20.52  درصد، امارات متحده عربی با 5 میلیارد و 92 میلیون دلار و سهم ارزشی 16.17درصد، افغانستان با 2 میلیارد و 244 میلیون دلار و سهم ارزشی 7.13درصد و هند با یک میلیارد و 570 میلیون دلار و سهم ارزشی 4.99 درصد بوده‌اند.

قابل ذکر است کشور عراق طی این مدت با افزایش 66.59 درصدی ارزش واردات کالا از ایران، نسبت به مدت مشابه سال گذشته رتبه اول را در بین کشورهای مقاصد صادراتی ایران کسب کرد.

کشورهای عمده صادرکننده کالا به ایران

در مقابل واردات عمده کالاها به ایران نیز در هشت ماهه سال‌جاری به ترتیب از پنج کشور چین با 7 میلیارد و 385 میلیون دلار و سهم ارزشی 24.99 درصد، امارات متحده عربی با 4 میلیارد و 454 میلیون دلار و سهم ارزشی 15.8 درصد، جمهوری کره با یک میلیارد و 763 میلیون دلار و سهم ارزشی 5.97 درصد، هند با یک میلیارد و 615 میلیون دلار و سهم ارزشی 5.46 درصد و آلمان با یک میلیارد و 604 میلیون دلار و سهم ارزشی 5.43 درصد انجام شده است.

لینک کوتاه:
https://www.siasatvabazaryabi.ir/Fa/News/59205/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مدل سفارشی ناتینگ فون 3a، حس نوستالژی تکنولوژی‌های قدیمی را زنده می‌کند

تشدید آلزایمر و نقش بازدارنده ترکیبات معطر گیاهی در مقابله با آن

گوشی اقتصادی اوپو A6L با باتری پرظرفیت رونمایی شد

کشف 3 ویژگی عجیب افراد باهوش

ابزارهای دیجیتال در خدمت کنترل وزن و رفتارهای تغذیه‌ای زنان باردار

فیربادز ایکس‌ال رونمایی شد؛ هدفون ماژولار و کوبنده با بیس عمیق

گامی به سوی ساخت موشک‌ با کمک هوش مصنوعی

از بازی چینی Fourteen Years of Flames رونمایی شد؛ روایتی متفاوت از جنگ جهانی دوم

تفاوت‌های راکت استارشیپ V2 و V1؛ جهش اسپیس ایکس به سوی مریخ

ربات چرخ‌دار Miro U با 6 دست متحرک معرفی شد

سازنده کنسول Xbox: سال آینده خبرهای بزرگی برای شما داریم

هوش مصنوعی مشکل هک شدن فضاپیماهای ناسا را برطرف کرد

شایعه: مجسمه مرموز Game Awards به بازی Divinity: Original Sin 3 اشاره دارد

گرمایش کوهستان‌ها؛ تهدیدی برای منابع آبی

وان‌پلاس ساعت هوشمند خوش‌قیمت با شارژدهی 10 روزه می‌سازد

از بازی The House of Hikmah رونمایی شد؛ تجربه‌ای معما‌محور در دل عصر طلایی اسلام

اختراع فراموش‌شده‌ هلندی که جهان مدرن را شکل داد

«تلسکوپ سوبارو» اولین اکتشافات خود را انجام داد

از بازی The Boys رونمایی شد

دانشمندان از سلول‌های مغز انسان رایانه‌ می‌سازند

شایعه: 7 بازی بزرگ در مراسم The Game Awards 2025 معرفی خواهند شد

عکس روز ناسا از قلب «سحابی روح»

ویژگی مشابه نیم‌دراپ آیفون به اندروید می‌آید؛ انتشار اولین ویدیو

امیدی نو برای جوان‌سازی بدن

انتقال اطلاعات بین آیفون و گوشی‌های اندرویدی بسیار ساده‌تر می‌شود

آیفون 17 به‌عنوان گوشی سال MKBHD انتخاب شد

موز را به این دلیل به هر نوشیدنی اضافه نکنید!

تریلر منتشر شده از بازی Dark Craft ترکیبی از Elden Ring و Minecraft را نمایش می‌دهد

ریمیک بازی Assassin’s Creed Black Flag ممکن است زودتر از انتظار معرفی شود

باتری 7500 میلی‌آمپرساعتی و دوربین 108 مگاپیکسلی؛ آنر مجیک 8 لایت رونمایی شد

بازی لایو سرویس Fairgames با موتور Unreal Engine 5 توسعه می‌یابد

دیدار با مردگان در بازی سولزلایک Death Howl

لنوو احتمالا لپ‌تاپ گیمینگ با نمایشگر رول‌شدنی می‌سازد

انتقال فیس‌ آیدی به زیر نمایشگر؛ آیفون 18 پرو با نوع خاصی از شیشه ساخته می‌شود

شیائومی با ردمی نوت 15 سراغ بازارهای جهانی موبایل می‌رود

هدست فوق پیشرفته سامسونگ، تماس‌های مجازی را متحول می‌کند

یک کامیون زباله در ثانیه: گزارش تازه از ابعاد تکان‌دهنده آلودگی پلاستیکی

فوران آتشفشان؛ جرقه‌ای که آتش «مرگ سیاه» را در اروپا شعله‌ور کرد

توقف چرخش زمین، وحشتناک‌تر از فیلم‌های آخرالزمانی / چه بلایی سر انسان‌ها می‌آید؟

بزرگ‌کردن نوزاد با فناوری و هوش مصنوعی، درست یا غلط؟

چرا انسان‌ها نمی‌توانند در قطب شمال زندگی کنند؟

هوش مصنوعی، همراهی ویژه برای سلامت سالمندان

تلسکوپ جیمز وب برای نخستین‌بار «زایشگاه قمرها» را در اطراف سیاره‌ای بیگانه شناسایی کرد

زنبورهای قاتل کابوس جانوران دیگر هستند؛ اما قورباغه‌های بی‌باک برکه آن‌ها را یک لقمه می‌کنند

کتری‌های پلاستیکی، میلیاردها نانوپلاستیک در آب آزاد می‌کنند

انتشار به‌روزرسانی بزرگ بازی Honkai: Star Rail به تعویق افتاد

خوش‌بینی میان زنبورها مسری است!

بازی Metroid prime 4 را حالا روی کامپیوتر نیز می‌توان تجربه کرد

اوج‌گیری «دوپیکری‌ها» در آسمان ایران؛ با 150 شهاب‌ در ساعت

انتشار نسخه آزمایشی آپدیت One UI 8.5 بسیار نزدیک است