سیاست و بازاریابی

آخرين مطالب

اوجاقی در گفت‌وگو با شهر:

پرورش استعدادهای ورزشی شهر با کمک فدراسیون‌ها و آموزش و پرورش/لازم است مدیریت تخصصی واحد در ورزش شهرداری ایجاد شود شهرداری تهران

پرورش استعدادهای ورزشی شهر با کمک فدراسیون‌ها و آموزش و پرورش/لازم است مدیریت تخصصی واحد در ورزش شهرداری ایجاد شود
  بزرگنمايي:

سیاست و بازاریابی - مدیرعامل سازمان ورزش شهرداری تهران گفت: در کنار پیشبرد بخش ورزش همگانی یکی از اهداف ما استعدادیابی و هدایت این استعدادها به سمت ورزش قهرمانی است که برای این کار مثلثی را با اضلاع «سازمان ورزش شهرداری»، «فدراسیون‌ها و هیات‌های ورزشی» و «آموزش و پرورش» تشکیل داده‌ایم.

حسین اوجاقی مدیرعامل سازمان ورزش شهرداری تهران در گفت‌وگو با خبرنگار شهر درباره اتخاذ رویکرد سازمان ورزش در این دوره از مدیریت شهری در زمینه ورزش همگانی اظهار کرد: اعتقاد دارم که در ورزش شهروندی، ورزش به معنای فعالیت جسمانی هدف اصلی ما نیست و هدف سالم سازی جسم و روح و توجه به معنویت است؛ در واقع ورزش وسیله‌‍ای برای حال و حس خوب شهروندان است.
مدیرعامل سازمان ورزش شهرداری تهران با بیان اینکه پرورش قهرمان در فاز دوم کارهای ما است؛ افزود: در کنار پیشبرد بخش ورزش همگانی و شهروندی یکی از اهداف ما استعدادیابی و هدایت این استعدادها به سمت ورزش قهرمانی است؛ در واقع می توانیم نخبه هایی را شناسایی کنیم که در ورزش قهرمانی موفق باشند؛ برای این کار مثلثی را با اضلاع «سازمان ورزش شهرداری»، «فدراسیون‌ها و هیات های ورزشی» و «آموزش و پرورش» تشکیل داده ایم.
وی با اشاره به اینکه استعدادیابی و شناسایی استعدادها بر اساس شاخص‌های فیزیولوژیکی، آناتومیکی و حتی روانی افراد صورت می گیرد، عنوان کرد: بخش دوم کار شکوفا کردن این استعدادها است که بعد از شناسایی به سمت هدف اصلی که قهرمانی است سوق داده شوند. بر این اساس تعامل و تفاهم با فدراسیون‌ها و آموزش و پرورش در حال انجام است تا بتوانیم استعدادهای نوجوان سطح شهر را شناسایی و جذب کنیم و با امکانات سازمان ورزش و فدراسیون‌های ورزشی خدمات فنی را به آنها ارائه داده و استعدادهایشان را پرورش دهیم تا که برای شهر و کشورمان افتخار آفرینی کنند.
اوجاقی در ادامه درخصوص برنامه های سازمان ورزش برای استفاده از ورزشکاران و مربیان موفقی که از دل شهرداری بیرون آمدند و هنوز هم در شهرداری هستند، توضیح داد: حتما در بحث فنی با تعامل با فدراسیون‌ها و استفاده از ظرفیت فنی شهرداری تهران، اولویت ما استفاده از این افراد موفق برای پرورش جامعه هدف یعنی نوجوانان است.
مدیرعامل سازمان ورزش شهرداری تهران درباره اضافه کردن ورزش‌های روحی مثل یوگا به ورزش‌های شهروندی، گفت: حتما از ورزش‌هایی که مردم از آن‌ها استقبال می کنند و در دنیا نیز مورد استقبال است استفاده می کنیم البته این کار مستلزم این است که این ورزش ها متناسب با شرایط فرهنگی کشورمان بومی سازی شوند. در واقع مهمتر از آن ورزش، ارزش هایی است که از طریق ورزش به دنبال آن هستیم. یک سری از رشته های ورزشی تحت قالب انجمن ها زیر نظر فدراسیون ها در حال فعالیت هستند و در کنار آن رشته های ورزشی مدرنی نیز وجود دارند که در قالب انجمن‌های زیر مجموعه برخی نهادهای مرتبط با ورزش دنبال می شوند. استفاده از این ورزش‌ها در صورت استقبال مردم و تطابق با ارزش ها برای ما مهم است و حتما این اتفاق را رقم خواهیم زد.
وی درباره بازسازی برخی ست‌های ورزشی مستهلک در پارکها به ویژه در مناطق جنوبی شهر و لزوم هماهنگی در شهرداری برای این اقدام بیان کرد: سازمان ورزش یک سازمان تخصصی در رابطه با یک موضوع خاص است که جنبه های فنی و ملاحظات خاص خود را دارد. نکته ای که باید به آن توجه داشته باشیم این است که در شهرداری یک موضوعی در رابطه با بحث ورزش وجود دارد ؛ مثلا سازمان ورزش یک سری امکانات و ظرفیت ها را در اختیار دارد، برخی مجموعه ها و سخت افزارها در اختیار مناطق است و یک سری کارها از جمله نصب و بازسازی ست های ورزشی پارک ها را زیباسازی انجام می دهد و برخی از امور نیز بر عهده اداره کل رفاه شهرداری است؛ بنابراین اگر یک مدیریت تخصصی واحد روی موضوعات حوزه ورزش داشته باشیم، باعث برون رفت ما از این چالش و مشکل می شود.
اوجاقی در پایان تاکید کرد: توجه مسئولان تصمیم گیرنده درخصوص ورزش در شهرداری و شورا را به این موضوع جلب می‌کنم که نگاهشان به موضوع ورزش یک نگاه واحد، زیرنظر سازمان تخصصی ورزش باشد چون در این صورت رسیدن به اهداف مدنظر سریعتر و بهتر انجام می شود.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.siasatvabazaryabi.ir/Fa/News/241286/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ایران صاحب فناوری ساخت «کمپرسورهای سانتریفیوژ» شد

افشین: 20 دانشگاه برتر برای «جهش علمی» حمایت می‌شوند

محقق ایرانی موفق به ابداع «بافت سه‌بعدی قلب» شد

گام بلند در خودکفایی واکسن‌های دامپزشکی؛ 5 واکسن طیور بومی‌سازی شد

معاون علمی رئیس‌جمهور وارد استان البرز شد

چین رقیب هواپیمای محرمانه آمریکا را به مدار زمین فرستاد

کپکام ویروس T از سری Resident Evil را در واقعیت تولید می‌کند!

منبع آگاه: عرضه Horizon 3 به دلیل تمرکز روی بازی‌های آنلاین به تعویق افتاد

نسل تازه‌ای از نانوذرات هوشمند برای نابودی پروتئین‌های مرگ‌آور

مشاهده رنگی و 3بُعدی داخل بدن انسان برای نخستین بار

احتمالا شاهد انفجار نوع خاصی از سیاه‌چاله بوده‌ایم!

مایکروسافت به دنبال گسترش Xbox Game Pass به روش‌های جدید است

عرضه PUBG: Blindspot مورد استقبال بازیکنان استیم قرار نگرفت

خالق Danganronpa: برای ساخت بازی‌های متفاوت، گاهی باید مدیران را «دور زد»

انیمیشن‌های بازی لغو شده تیم سازنده Days Gone منتشر شدند

مدت زمان Resident Evil Requiem تقریباً دو برابر Resident Evil 8 خواهد بود

افزایش چشمگیر استرس در هواداران فوتبال

یادگیری مکالمه انگلیسی از صفر؛ شروعی ساده با چند جلسه کاملاً رایگان

راه‌حل پژوهشگران دانشگاه تهران برای معضل انرژی

درمان صبحگاهی سرطان ریه، عمر بیماران را دو برابر می‌کند

سلامت قلب افراد شب زنده دار در معرض خطر است

سلاح چینی برای از کارانداختن ماهواره های استارلینک

امیدهای تازه‌ برای درمان سرطان‌های مغزی

خودروی برقی کیا رکورد شکن شد

ماشین‌های مرگبار؛ هوش مصنوعی منطق جنگ را بازنویسی می‌کند

آغاز ثبت نام فرصت مطالعاتی اساتید جوان در دانشگاه‌های چین

تمدید مهلت ثبت‌نام بسته‌های حمایتی دانش‌بنیان‌ تا 25 بهمن

شمار بازیکنان همزمان Nioh 3 در استیم از 70,000 نفر عبور کرد؛ ثبت رکوردی جدید برای این سری

استودیوی سازنده ARC Raiders دو بازی جدید در دست توسعه دارد

تاد هاوارد از شروع دوباره سری The Elder Scrolls در آستانه 15سالگی اسکایریم می‌گوید

چرا در تریلر جدید Resident Evil Requiem هیچ‌کدام از شلیک‌های لیان به هدف نمی‌خورد؟

کپکام از فروش 11 میلیونی Monster Hunter Wilds و موفقیت چشمگیر سری Resident Evil خبر داد

اپیک گیمز به شایعات حضور جفری اپستین در فورتنایت پاسخ داد

توسعه نانوحسگری حساس برای تشخیص زودهنگام سرطان‌ها

بررسی مشکلات ورود دانش‌آموزان به دوره متوسطه در یک پژوهش

عکس روز ناسا از هلال قمر «انسلادوس»

اکنون باید به تولید مثل در فضا فکر کنیم!

پرتاب «اسپیس‌ایکس» برای ناسا 11 فوریه انجام می‌شود

چین قاتل استارلینک را ساخت

بردن تلفن همراه در سفر به ماه امکان‌پذیر شد

نبض اقتصاد گزارش می دهد/ بیمه دی جایگاه خود را در بازار تقویت می‌کند

اقتصاد سرآمد آنلاین گزارش می دهد/ در عملکرد 10 ماهه 1404 به ثبت رسید؛ رشد پرتفوی، تمرکز رشته‌ای و چالش مدیریت خسارت بیمه دی

برگزاری جشن دهه فجر و میلاد حضرت حجت(عج) در خانه فیروزه ای دی

به مناسبت میلاد امام زمان (عج) و دهه مبارک فجر ؛ مدیرعامل بیمه دی به دیدار جانبازان مرکز امام علی (ع) ساری رفت

سازندگان سری Horizon: به ساخت بازی‌های تک‌نفره ادامه خواهیم داد

بازی The Elder Scrolls 4: Oblivion Remastered برای نینتندو سوییچ 2 منتشر می‌شود

تاریخ انتشار Final Fantasy 7 Rebirth روی Switch 2 مشخص شد

نمونه آزمایشی پروژه منظومه ماهواره‌ای ایران رونمایی شد

تفاوت تصاویر ماهواره پایا با دیگر ماهواره‌ها

از فیگور‌های آمیبو Resident Evil Requiem رونمایی شد