سیاست و بازاریابی

آخرين مطالب

فلاح در صحن شورا:

تشکیل حساب واحد شرکت‌ها و سازمان‌های شهرداری برای اداره شهر با قیمت اصلی/ تمام منابع بر اساس سند مالی پرداخت خواهد شد شهرداری تهران

تشکیل حساب واحد شرکت‌ها و سازمان‌های شهرداری برای اداره شهر با قیمت اصلی/ تمام منابع بر اساس سند مالی پرداخت خواهد شد
  بزرگنمايي:

سیاست و بازاریابی - معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران گفت: ما در کشور هدررفت منابع داریم و بهینه مصرف نمی‌کنیم و به عبارتی شهر را گران اداره می‌کنیم که یکی از اقدامات اساسی برای اداره شدن به قیمت اصلی، استقرار حساب‌ها بر اساس خزانه واحد است.

به گزارش خبرنگار شهر ، همزمان با هشتاد و دومین جلسه شورای اسلامی شهر تهران، لایحه تایید حساب تمرکز وجوه درآمد بیست و سه سازمان و شرکت شهرداری تهران توسط اعضای شورا مورد بررسی قرار گرفت.
محمد آخوندی رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورا با بیان اینکه بر اساس این لایحه، باید تمام درآمدهای شهرداری به حساب هایی که با مجوز شورای اسلامی شهر تهران تشکیل شده واریز شود، اظهار کرد: به خزانه داری اجازه داده می شود نسبت به باز کردن حساب واحد برای 23 سازمان و شرکت شهرداری اقدام کند.
معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران در این خصوص گفت: یکی از افتخارات شورای شهر در این دوره این است که قانون را به حساب واحد خزانه تغییر داد که آثار و برکات خوبی را به همراه داشت و آمادگی داریم گزارشی در این زمینه ارائه دهیم.
ابوالفضل فلاح با بیان اینکه حساب مشترک بین سازمان ها و شرکت ها از آذرماه سال قبل ایجاد و روان سازی انجام شد، اظهار کرد: بهینه سازی در این زمینه اتفاق افتاد و حداکثر استفاده از منابع شهرداری تهران صورت گرفت؛ ما در کشور هدررفت منابع داریم و بهینه مصرف نمی کنیم و یا به عبارتی شهر را گران اداره می کنیم و یکی از اقدامات اساسی برای اداره شدن به قیمت اصلی، استقرار حساب‌ها بر اساس خزانه واحد است.
وی افزود: از اسفند ماه این حساب اجرا شده است. حقوق کارکنان به صورت مستقیم پرداخت می شود. اگر خزانه واحد ایجاد نمی شد، باید بالغ بر هزار میلیارد تومان به نام حقوق پراخت می کردیم که در واقع حقوق نبود.
فلاح تأکید کرد: مدیریت بدهی ها اقدام بعدی ماست که انجام خواهیم داد و در زمینه منابع اختصاصی، مبالغ به سازمان مربوطه باز می گردد و حالا می دانیم که برای مثال چه مبلغی از کسر پارکینگ وصول و پرداخت شده است. بر اساس گزارش حسابرسی سال 1400 که تقدیم شورا خواهد شد، تمام این مبالغ لحاظ خواهد شد.
وی با بیان اینکه برخی سازمان ها و شرکت ها با توجه به برداشت هایی از قانون تمام منابع را به حساب خزانه واریز نمی کنند، گفت: باید این زیرساخت ایجاد شود و از شورا نیز کمک خواهیم گرفت که این مبالغ و منابع مالی به حساب خزانه واریز شود.
معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران با بیان اینکه استقلال سازمان ها و شرکت ها ارتباطی به حساب درآمدی ندارد، اظهار کرد: در تمام کشور حساب شرکت ها به حساب خزانه واحد متصل هستند و ملزم بوده که منابع را به خزانه واریز کنند و تنها رفت و برگشت حساب از خزانه برای شفافیت لازم صورت می گیرد.
وی افزود: منابع ما در دو بخش عمومی و اختصاصی تقسیم بندی شده که هر دوی این بخش باید به حساب خزانه واریز شود و سپس بازگردد که این بحث در قانون بودجه نیز لحاظ شده است. هیچ مبلغی از هیچ سازمان و شرکت تخصصی در غیر از زمان مقرر اخذ نمی شود اما در خصوص هزینه کرد این برنامه را خواهیم داشت که تمام منابع بر اساس سند مالی پرداخت شود.
فلاح یادآور شد: ما قانونی که در سالهای گذشته اجرا نمی شد، از سال قبل اجرا کردیم. این حساب واحد بحث تخصصی است که از پنج سال گذشته در وزارت نفت ایجاد شده است.
معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران همچنین تصریح کرد: متاسفانه سالهای قبل و شش ماه ابتدایی سال گذشته بالغ بر 200 میلیارد تومان به نام حقوق دریافت می شد و حقوق پرداخت نمی شد که این مبلغ می توانست برای تأمین تجهیزات مترو مورد استفاده قرار گیرد.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.siasatvabazaryabi.ir/Fa/News/241069/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ویژگی‌های ساعت جدید وان‌پلاس لو رفت؛ رقیب گلکسی واچ

چت جی پی تی با تراشه‌های استیجاری گوگل فعال می‌شود

دیدار فرمانده مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امورایثارگران با خانواده شهید کیومرث کوثری مقدم

عرق بریزید و بازی کنید؛ نصب Doom روی دستگاه الپتیکال در باشگاه!

پروژه شناسایی افراد با اسکن چشم، تهدیدی برای حریم خصوصی است

اقدامات معاونت تعاون و امور اجتماعی در پی حملات رژیم سفاک صهیونیستی و آمریکای جنایتکار

کشف یک اندامک جدید درون سلول انسان

عطر معنویت در خانه شهید؛ دیدار فرماندار چابهار با خانواده شهیده سونا دشتی

نشست هم اندیشی اعضای خانه مطبوعات با مدیرکل بنیاد شهید استان ایلام

موفقیت بزرگ زاکربرگ؛ 4 دانشمند برتر OpenAI به متا ملحق شدند

کشف جامعه مادرسالار 4500 ساله در چین

دوربین 200 مگاپیکسلی در گوشی میان‌رده؛ اوپو برنامه‌های بزرگی دارد

ریاضی‌دانان ساختاری چهاروجهی ساخته‌اند که همواره روی یک وجه به تعادل می‌رسد

باز کردن نقشه در Death Stranding 2 می‌تواند باعث خاموشی PS5 شود

کشف گروه خونی بسیار کمیابی که تاکنون فقط در یک نفر دیده شده است

استیم در حال مقابله با انتشار آثار دزدیده شده از پلتفرم‌های دیگر است

بهترین بازی سری Hitman از نگاه بازیگر نقش مأمور 47

آبشارهای شنی مریخ

سمفونی محرمانه ستارگان به فضا رفت!

خرید یوسی معتبر و قیمت رقابتی از زئوکس

هشدار دانشمندان: کابوس‌های شبانه ممکن است باعث پیری زودرس و مرگ شوند

فروش کلی سری Little Nightmares از 20 میلیون نسخه عبور کرد

رکوردداران حبس نفس؛ کدام حیوانات بیشتر زیر آب دوام می‌آورند؟

عزت؛ محور اصلی زندگی از نگاه امام حسین (ع) و خواسته ملت ایران است

جلسه کمیته پدافند غیرعامل بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد/ همبستگی بین نسلی و تاب‌آوری، پشتوانه‌ای راهبردی پدافند غیرعامل

یک منبع داخلی بار دیگر بر نزدیک بودن زمان رونمایی از The Elder Scrolls VI تاکید کرد

دانشمندان احتمالا راز مصونیت خفاش‌ها دربرابر سرطان را سرانجام کشف کرده‌اند

منبع داخلی: کپکام برنامه‌ای برای ساخت ریمیک Resident Evil 1 ندارد؛ Code Veronica یا Zero در اولویت قرار دارند

پژوهشگران مغز کاربران چت‌جی‌پی‌تی را بررسی کردند و به نتایجی نگران‌کننده رسیدند

مدیر سابق مایکروسافت: هیچ دلیلی برای خرید کنسول دستی Xbox وجود ندارد

چهره پنهان انسان‌تبار اسرارآمیز دنیسووا سرانجام آشکار شد

حضور مسئولین شهرستان فریدن در منزل شهید سردار سوادکوهی

مراسم بدرقه شهید پاسدار رضا بسطامی در بیجار برگزار شد

پوکو F7 از نمای نزدیک؛ تجربه کار با گوشی جدید شیائومی چگونه است؟

هوش مصنوعی احساسات را بهتر از انسان درک می‌کند

پس از هواوی، حالا نوبت وان‌پلاس است که زیر ذره‌بین دولت آمریکا برود

ضعف بزرگ و مهم نرم‌افزار گوگل فوتوز برطرف شد

هوش مصنوعی منجر به نابرابری جهانی شده است

درمان عفونت سینوسی با ربات‌هایی به اندازه دانه غبار

حضور مدیر عامل شرکت بیمه دی در منزل شهید ذاکری؛ احسان ذاکری تمام ویژگی های یک شهید را در زمان حیاتش داشت

بهترین ساعت هوشمند شیائومی

گامی به سوی لباس هوشمند برای آتش‌نشان‌ها بی‌نیاز از باتری و برق

هشدار: این 5 پاوربانک با خطر آتش‌سوزی روبه‌رو هستند

نانوذرات مغناطیسی هوشمند برای هدف‌گیری دقیق تومورهای سرطانی

دیدار سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل با خانواده‌ های معظم شهدا و ایثارگران

انتصاب «رئیس کمیته پدافند غیر عامل در بنیاد شهید و امور ایثارگران»

تأیید شد: آپدیت بزرگ ویندوز 11 به‌زودی از راه می‌رسد

کهکشان همسایه ما را از نمایی خیره‌کننده تماشا کنید

اولین جزئیات از آپدیت بعدی آیفون منتشر شد

برپایی موکب بیمه دی برای خدمت به زائران میلیونی کاروان شهدا در تهران