سیاست و بازاریابی

آخرين مطالب

سونی با دوربین 100 مگاپیکسلی به جنگ سامسونگ می‌رود نکات خواندني

سونی با دوربین 100 مگاپیکسلی به جنگ سامسونگ می‌رود
  بزرگنمايي:

سیاست و بازاریابی - گجت نیوز / کمپانی سونی که سنسورهای دوربین آیفون و گوگل را فراهم می‌کند، در رقابت با کمپانی سامسونگ کار روی سنسورهای 100 مگاپیکسلی را آغاز کرده است.
تقریباً اکثر گوشی‌های هوشمند مرغوب کمپانی سامسونگ که در چند سال اخیر عرضه شده‌اند، از دوربین‌های 108 مگاپیکسلی ISOCELL HMX این کمپانی برخوردار بودند و همچنین این احتمال وجود دارد گوشی گلکسی S23 که سال آینده عرضه خواهد شد از دوربین 200 مگاپیکسلی ISOCELL HP1 که مهندسین سامسونگ اخیراً برای گرفتن عکسی غول پیکر از یک گربه از آن استفاده کرده بودند، رونمایی کند. اکنون نیز گفته شده کمپانی سونی، که برای کمپانی‌هایی همچون اپل و گوگل سنسور می‌سازد، در حال کار روی دوربینی با مگاپیکسل بالا است.
به نظر می‌رسد که مشتریان کمپانی سونی یعنی کمپانی‌های اپل و گوگل، که دوربین گوشی‌های هوشمند آنها در دنیا جزء بهترین‌ها است، پردازش نرم‌افزاری را نسبت به سخت‌افزار دوربین ارجحیت بیشتری قرار داده‌اند و به همین دلیل است که پیشرفته‌ترین و گران‌ترین گوشی‌های آیفون همچنان از دوربین 12 مگاپیکسلی برخوردار هستند.
گوگل بالاخره سنسور 12.2 مگاپیکسلی IMX363 سونی را به سنسور 50 مگاپیکسلی ISOCELL GN1 سامسونگ تغییر داده و گوشی‌های پرچمدار بعدی اپل یعنی آیفون 14 پرو و آیفون 14 پرو مکس نیز شایعه شده است که دارای دوربین‌های 48 مگاپیکسلی خواهند بود و در رزولوشن دوربین آیفون تغییرات زیادی ایجاد خواهد شد.
بهینه‌سازی نرم‌افزارها می‌تواند برای گوشی‌ها بسیار مفید باشد، اما در نهایت از نظر علمی، این سنسورهای با رزولوشن بالا هستند که قادر خواهند بود فیلم‌برداری با نور بیشتر را انجام داده و دیتاهای بیشتری را فراهم آورند؛ بنابراین خبر خوب این است که کمپانی سونی به زودی اولین سنسور 100 مگاپیکسلی گوشی‌های هوشمند را عرضه خواهد کرد.
این شایعه از طرف Digital Chat Station و از طریق NotebookCheck درز پیدا کرده است. ظاهراً این سنسور 100 مگاپیکسلی سونی بخشی از سری IMX8 این کمپانی بوده و برای گوشی‌های میان‌رده عرضه خواهد شد. علاوه بر این، ظاهراً سونی سری جدید سنسور IMX9 را نیز در خط تولید خود دارد که با سنسور 50 مگاپیکسلی ISOCELL GN2 سامسونگ که دارای پیکسل‌هایی با اندازه 1.4 میکرومتر است، وارد رقابت خواهد شد. شیائومی می 11 پرو اولین گوشی بود که از این سنسور 1/1.2 اینچی برخوردار بود.

سیاست و بازاریابی


شخصی که این شایعه را درز داد نوشت:« سونی و سامسونگ در رقابت با یک‌دیگر قرار دارند. پس از اینکه سامسونگ بسیاری از دوربین‌های 100 مگاپیکسلی را برای فروش عرضه کرد، اولین سنسور 100 مگاپیکسلی سونی از سری IMX8 در راه است. این مشخصه عموماً برای گوشی‌های میان‌رده استفاده می‌شود».
این افشاگر قبلا گفته بود که دوربین بعدی سری IMX9 سونی یک سنسور 50 مگاپیکسلی خواهد بود که امکان دارد با نام IMX989 شناخته شود و در اندازه یک اینچی خواهد بود. وی همچنین گفته بود که گوشی شیائومی 12 اولترا ممکن است اولین گوشی مجهز به این سنسور باشد. گوشی سونی اکسپریا پرو آی محصول سال 2021 نیز دارای سنسور یک اینچی بوده، اما رزولوشن آن 12 مگاپیکسل است.
در ادامه این افشاگر همچنین ادعا کرد که سامسونگ در حال آماده سازی یک سنسور بزرگتر از واحد GN2 است، اما به جزئیات بیشتری راجع به این موضوع اشاره نکرد.
مدیرعامل بخش نیم‌رسانا (Semiconductor) سونی پیش از این اعلام کرده بود که دوربین‌های گوشی‌های هوشمند تا سال 2024 از دوربین‌های دیجیتال تک‌لنزی بازتابی (DSLR Cameras) پیشی خواهند گرفت؛ به نظر می‌رسد که این شایعات فوق مبنی بر عرضه دوربین‌ جدید بزرگتر و با رزولوشن بالاتر گوشی‌های هوشمند، گامی در این مسیر باشد.

لینک کوتاه:
https://www.siasatvabazaryabi.ir/Fa/News/239790/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

شایعه: مجسمه مرموز Game Awards به بازی Divinity: Original Sin 3 اشاره دارد

گرمایش کوهستان‌ها؛ تهدیدی برای منابع آبی

وان‌پلاس ساعت هوشمند خوش‌قیمت با شارژدهی 10 روزه می‌سازد

از بازی The House of Hikmah رونمایی شد؛ تجربه‌ای معما‌محور در دل عصر طلایی اسلام

اختراع فراموش‌شده‌ هلندی که جهان مدرن را شکل داد

«تلسکوپ سوبارو» اولین اکتشافات خود را انجام داد

از بازی The Boys رونمایی شد

دانشمندان از سلول‌های مغز انسان رایانه‌ می‌سازند

شایعه: 7 بازی بزرگ در مراسم The Game Awards 2025 معرفی خواهند شد

عکس روز ناسا از قلب «سحابی روح»

ویژگی مشابه نیم‌دراپ آیفون به اندروید می‌آید؛ انتشار اولین ویدیو

امیدی نو برای جوان‌سازی بدن

انتقال اطلاعات بین آیفون و گوشی‌های اندرویدی بسیار ساده‌تر می‌شود

آیفون 17 به‌عنوان گوشی سال MKBHD انتخاب شد

موز را به این دلیل به هر نوشیدنی اضافه نکنید!

تریلر منتشر شده از بازی Dark Craft ترکیبی از Elden Ring و Minecraft را نمایش می‌دهد

ریمیک بازی Assassin’s Creed Black Flag ممکن است زودتر از انتظار معرفی شود

باتری 7500 میلی‌آمپرساعتی و دوربین 108 مگاپیکسلی؛ آنر مجیک 8 لایت رونمایی شد

بازی لایو سرویس Fairgames با موتور Unreal Engine 5 توسعه می‌یابد

دیدار با مردگان در بازی سولزلایک Death Howl

لنوو احتمالا لپ‌تاپ گیمینگ با نمایشگر رول‌شدنی می‌سازد

انتقال فیس‌ آیدی به زیر نمایشگر؛ آیفون 18 پرو با نوع خاصی از شیشه ساخته می‌شود

شیائومی با ردمی نوت 15 سراغ بازارهای جهانی موبایل می‌رود

هدست فوق پیشرفته سامسونگ، تماس‌های مجازی را متحول می‌کند

یک کامیون زباله در ثانیه: گزارش تازه از ابعاد تکان‌دهنده آلودگی پلاستیکی

فوران آتشفشان؛ جرقه‌ای که آتش «مرگ سیاه» را در اروپا شعله‌ور کرد

توقف چرخش زمین، وحشتناک‌تر از فیلم‌های آخرالزمانی / چه بلایی سر انسان‌ها می‌آید؟

بزرگ‌کردن نوزاد با فناوری و هوش مصنوعی، درست یا غلط؟

چرا انسان‌ها نمی‌توانند در قطب شمال زندگی کنند؟

هوش مصنوعی، همراهی ویژه برای سلامت سالمندان

تلسکوپ جیمز وب برای نخستین‌بار «زایشگاه قمرها» را در اطراف سیاره‌ای بیگانه شناسایی کرد

زنبورهای قاتل کابوس جانوران دیگر هستند؛ اما قورباغه‌های بی‌باک برکه آن‌ها را یک لقمه می‌کنند

کتری‌های پلاستیکی، میلیاردها نانوپلاستیک در آب آزاد می‌کنند

انتشار به‌روزرسانی بزرگ بازی Honkai: Star Rail به تعویق افتاد

خوش‌بینی میان زنبورها مسری است!

بازی Metroid prime 4 را حالا روی کامپیوتر نیز می‌توان تجربه کرد

اوج‌گیری «دوپیکری‌ها» در آسمان ایران؛ با 150 شهاب‌ در ساعت

انتشار نسخه آزمایشی آپدیت One UI 8.5 بسیار نزدیک است

تپه‌های شنی آوازخوان و دریاچه‌های مرموز!

یک فرض 180 ساله در مورد «نور» اشتباه از آب درآمد

گلکسی S25 به‌لطف یک آپدیت جدید حالا گوشی امن‌تری است

عصاره انگور فرنگی سیاه ناجی بیماران دیابتی شد

این اولین پاوربانک مغناطیسی گلکسی S26 است

انتشار تازه‌ترین تصاویر از اطلس؛ دنباله‌دار میان‌ستاره‌ای در آستانه گذر از کنار زمین است

دردسر اجتماعی شدن ویروس برای داروهای ضد ویروسی

هیدئو کوجیما: OD Knock یک بازی ترسناک معمولی نیست

تولید نخستین مکمل آشامیدنی برای تقویت سیستم ایمنی مخاطی طیور در ایران و خاورمیانه

بنچمارک برخی از پردازنده‌های پنترلیک اینتل لو رفت

حذف 90 درصدی فلزات سنگین پساب با تولید ماده‌ای از ضایعات آلوده به روغن روانکار صنایع روی

برای رصد جذاب‌ترین شهاب‌باران امسال آماده شوید