سیاست و بازاریابی

آخرين مطالب

مدیرعامل مرکز فابا در گفت وگو با آخرین خبر: برای پرداخت هوشمند یارانه ها راه حل وجود دارد نکات خواندني

مدیرعامل مرکز فابا در گفت وگو با آخرین خبر: برای پرداخت هوشمند یارانه ها راه حل وجود دارد
  بزرگنمايي:

سیاست و بازاریابی - آخرین خبر / یکی از دغدغه‌های امروز در دولت و مردم، چالش‌ها و اعتراضاتی است که بعضا درخصوص پرداخت یارانهبه 9 دهک جامعه وجود دارد؛ با این حال مدیرعامل مرکز فابا(فرهنگ سازی و آموزش بانکداری الکترونیک)، یعنیمرکزی که با مصوبه هیات وزیران زیرنظر شورای راهبریبانکداری الکترونیک فعالیت می‌کند، معتقد است برای حل مساله پرداخت هوشمند یارانه‌ها به دهکهای مختلف ایرانیانراه حل وجود دارد.
بررسی فعالیت های متنوع مرکز فابا از گذشته تاکنون، دستاوردهای نمایشگاه تراکنش ایران، نقش مرکز فابا در شرایط تحریم های ظالمانه، تامین امنیت داده ها در بانک.ها و بسترسازی یا آموزش برای حکمرانی داده‌ها، از دیگر مواردیبود که در گفتگو با دکتر محمد مراد بیات، مدیرعامل مرکز فابا و دبیرکل رویداد بین المللی تراکنش مطرح کردیم:
▪️با توجه به گستردگی فعالیت‌های مرکز فابا مهمترین اقداماتی را که در دستور کار دارید،بفرمایید؟
ما امسال در هفت مسیر فناورانه فعالیت‌هایمان را تعریفکرده‌ایم که همه این مسیرها در راستای توسعه اقتصاد دیجیتال است. تمامی هدف گذاری مرکز فابا برای توسعه و رشد سهم اقتصاد دیجیتال در زندگی مردم است که در راستایتوسعه بازارهای داخلی اقتصاد دیجیتال، هشتمین نمایشگاهتراکنش ایران را آذرماه 1401 برگزار خواهیم کرد که اکوسیستم صنایع مالی، بانکی، پرداخت و فناوری کشور درآن حضور پررنگی دارد.این نمایشگاه، دانشگاه، اتاق فکر، مکانی برای شبکه‌سازی و مسیری برای تعامل نوآوران و مدیران است. این نمایشگاه محل تعامل بخش خصوصی و دولت است که دریابند گیرکارمان کجاست، مثلاً چرا احراز هویت دیجیتال درکشور نهایی نمی شود و راهکارهایعملیاتی آن چیست؟ چرا تعداد شعب ما باید این قدر زیاداست؟ چرا تحول دیجیتال سرعت لازم را ندارد؟ و چراهایی که باید برای آن راهکار بیندیشیم.
▪️بگذارید مصداقی بحث کنیم، همین احراز هویتدیجیتالی که فرمودید، در همین زمینه از طریق ایننمایشگاه یا حاصل کار آن به دستاوردی رسیده‌ایم؟
اکثر خدمات بانک‌ها الکترونیکی و یا دیجیتالی شده است که در این نمایشگاه راهکارهای علمی آن بحث شد و محصولات و راه‌حل‌ها بررسی می‌شود. کارگاه‌‎های معرفی محصول داریم که صاحبان درآن درباره محصول توضیح می‌دهند. بخش دیگر هم فضای نوآوری و استارتاپی‌ست. بخش دیگر فعالیت نمایشگاهتکریم پیشکسوتان است. مسیر دوم فعالیت ما توسعه بازارهای بین المللی است. کشور دچار تحریم های ظالمانه است، ما آمده ایم با شرکایی از دنیا فرصت های تعامل بینالمللی را در استانبول ایجاد کرده ایم که برای روزآمدیاکوسیستم صنایع مالی، بانکی، پرداخت و فناوری یکضرورت است.
▪️و احتمالا مرکز فابا نقش خوبی در فرهنگسازی و آموزش برای خنثی‌سازی تحریم‌های ظالمانه می‌تواند ایفا کند؟
اولا فناوری جایی است که مرز نمی‌شناسد؛ ثانیا مسیرهایتوسعه بازارهای بین المللی دنیا به گونه‌ای است که در یدافراد استفاده کننده از قدرت‌های قهریه نیست، گرچه مرزهابسته است ولی مسیر استفاده از فناوری بسته نیست. امروز حتی سرمایه گذار هم اگر شما یک راه حل(سلوشن) خوب یامحصول خوب داشته باشید، مرز نمی شناسد و حاضر است از آن طرف دنیا بیاید، برهمین اساس مایلم برای اولین بار این خبر را اعلام کنم که امسال رویدادهای ما چه در ایران و چه در استانبول و چه درکیش (برای فین تک کشورهایاسلامی و منطقه) همزمان با برگزاری به صورت فیزیکی، در فضای متاورس هم برگزار می شود و بدیهی است این ها هم میتواند تحریم شکن باشد. مسیر بعدی ما اتاق های فناوری است که در کشورهای منطقه داریم راه اندازی می کنیم ؛سالی یکنشست با فناوران آن کشورها داریم و می گوییم که چی داریمو چی می خواهیم و می خواهید، ما قرارنیست که فقط نفت و گاز، فرش و سنگ معدنی با یکدیگر مبادله کنیم، امروز بایددر فضای دیجیتال نیز تبادل داشته باشیم.
▪️با توجه به این که پرداخت یارانه به 9 دهک از جامعه اکنون مطرح است، آیا مرکز فابا بسترسازی یاآموزش‌هایی برای پرداخت هوشمند یارانه به ایرانیانداشته است یا می‌تواند داشته باشد؟
هم آموزش هایی داشتیم و هم محتواهایی را منتشر کرده ایم و می کنیم و صادقانه با صدای بلند اعلام می کنم که ما سال ها است که به دستگاه های مختلف می گوییم، بیایید ارایهمعکوس داشته باشیم، یعنی سازمان هدفمندی یارانه ها، وزارت کار، بانک ها، شرکت های مختلف بگویند مشکل شان در حوزه فناوری های جدید چیست و مشکل را در دو صفحه تشریح و پروپوزال کنند، ما در مرکز فابا 100 جوان مستعد کشور را دعوت می کنیم که برایتان سلوشن (راه حل) آماده کنند.
▪️ شاید یک مشکل که الان در بحث یارانه وجود دارد آن است که دیتاهای سامانه های ذیربط به یکدیگر متصل نیست و به روز رسانی نمی شود، مثلا به نظر می رسد سامانه ثبت احوال به سامانه وزارت رفاه اتصال به روز ندارد، اینجا چه باید کرد؟
-ما داریم یک جایی را درست می کنیم (مگا پروژه اقتصادی و بانکی کشور) که کسی که می تواند سلوشن (راه حل) بیاورد،مسئولی که مشکل دارد، مدیری که هست و سایر عناصر را در یک بستر به هم پیوسته درآنجا بگذاریم و متصل کنیم، الان ما مثل جزایر پراکنده ای هستیم که هیچ نسبتی بین ما نیست، هر شرکتی برای خودش کار می کند و هیچ کدام از حال یکدیگر خبر ندارند، ما باید بتوانیم بخش های مختلف را به هم گره بزنیم.
گفت وگو از حسین بردبار
/

لینک کوتاه:
https://www.siasatvabazaryabi.ir/Fa/News/239651/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آپدیت جدید Fallout 4 با هدف رفع مشکلات و ارائه یک مأموریت رایگان در راه است

طوطی‌ها با احتیاط دوست جدید پیدا می‌کنند

شیائومی روی گوشی ردمی K90 پرو کار می‌کند؛ افشای مشخصات اولیه

نقش ماهواره «خیام» در مهار آتش‌سوزی هیرکانی؛ ارزیابی ریسک سرایت حریق با داده‌های فضایی

این درایو SSD با یک دکمه نابود می‌شود و تمام اطلاعات را پاک می‌کند!

هوش مصنوعی جای نویسندگان را می‌گیرد؟

شیائومی حالا گوشی‌های کمتری عرضه می‌کند؛ چرا؟

«شب علم» در شهر بادگیرها

آپدیت اندروید 16 یک ویژگی جالب را به پشت گوشی‌های ناتینگ اضافه می‌کند

4 گوشی شیائومی و پوکو به HyperOS 3 آپدیت شدند

چین به خودکفایی در ساخت تراشه نزدیک‌تر شد

عکس روز ناسا از جهان در مقیاس فشرده‌تر

گوشی‌های فراموش‌شده سری گلکسی A7 سامسونگ احیا می‌شوند؟

واکسن آنفلوانزای فایزر 35 درصد مؤثرتر از واکسن‌های فصلی

موج گرانی بار دیگر به کنسول‌های ایکس‌باکس می‌رسد؟

مشخصات P4x لو رفت؛ گوشی ارزان بعدی ریلمی

مراسم عزاداری شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) در شرکت بیمه دی برگزار شد

هوش انسانی و استقلال کامل ربات‌های انسان‌نما با یک فناوری جدید

کدام عضو مرموز پرندگان نقش قطب‌نما را دارد؟

بازی Battlefield 6 هم کرک شد؛ آیا سیستم ضدسرقت عناوین الکترونیک آرتز دیگر کارساز نیست؟

از سیناپس تا ستاره ظرافتی که تصادفی نیست

موشک «فالکون 9» برای صدوپنجاهمین بار پرتاب شد

بتسدا: مردم دوست دارند بازی ها ناگهانی معرفی و عرضه شوند

Call of Duty: Black Ops 2 پرفروش‌ترین بازی تاریخ Xbox 360 شد

قارچی که انتشار گازهای گلخانه‌ای را کاهش می‌دهد و طعم گوشت دارد

تصاویر موتو جی استایلوس 2026 لو رفت؛ گوشی بعدی موتورولا با قلم لمسی

«چت‌جی‌پی‌تی» رقیب انسان‌های خلاق نیست

تریلر جدید بازی My Hero Academia: All’s Justice منتشر شد

با اژدهایان بادبانی آشنا شوید؛ خزندگانی شگفت‌انگیز که انگار از عصر دایناسورها آمده‌اند

گزارش: بازی Intergalactic در سال 2026 عرضه نخواهد شد

چرا موتور هواپیما ذوب نمی‌شود و در دمای جهنمیِ 1600 درجه سالم می‌ماند؟

اطلاعاتی از باتری گلکسی اس 26 اولترا لو رفت؛ پرچمدار 2026 سامسونگ

حل معمای منشأ تیا؛ سیاره‌ای که ماه را به‌وجود آورد، از منظومه شمسی درونی آمده بود

نسخه ویژه بازی پابجی با نام PUBG: Black Budget رونمایی شد

کاهش 58 درصدی کلسترول بد با یک داروی جدید

نگرانی پژوهشگران از ساخت سلاح‌های کنترل ذهن

گلکسی A57 سامسونگ در گیک‌بنچ خودنمایی کرد

تنها چند روز برای دریافت این بازی رایگان کامپیوتر مهلت دارید

اولین نگاه به یک خون‌آشام کیهانی!

خزه‌هایی که 9 ماه در فضا زنده ماندند!

گوگل در یک ویدیو با تم سینمایی، آیفون را دست‌مایه طنز کرد

بازه دقیق‌تر انتشار Prince of Persia: Sands of Time Remake فاش شد

ایمپلنت مغزیِ رقیب نورالینک، وارد فاز آزمایش‌های بالینی شد

نقدها و نمرات بازی Where Winds Meet منتشر شدند

ربات انسان‌نمای چینی رکورد گینس را شکست

پس از گوگل حالا نوبت ناتینگ است تا از ایردراپ اپل پشتیبانی کند

یوبیسافت همزمان با موفقیت سری Assassin’s Creed درباره عملکرد Shadows سکوت کرد

در حاشیه همایش مدیران شعب بیمه دی انجام شد؛ مراسم تکریم و تودیع بهمن برزگر از شرکت بیمه دی

شبکه فروش موتور محرک رشد بیمه دی/ برترین‌های شبکه فروش و شعب بیمه دی انتخاب شدند

تصفیه آب‌های آلوده به مواد نفتی جزایر سیری با غشاهای نانو کامپوزیتی دانشگاهی