سیاست و بازاریابی

آخرين مطالب

مدیرعامل مرکز فابا در گفت وگو با آخرین خبر: برای پرداخت هوشمند یارانه ها راه حل وجود دارد نکات خواندني

مدیرعامل مرکز فابا در گفت وگو با آخرین خبر: برای پرداخت هوشمند یارانه ها راه حل وجود دارد
  بزرگنمايي:

سیاست و بازاریابی - آخرین خبر / یکی از دغدغه‌های امروز در دولت و مردم، چالش‌ها و اعتراضاتی است که بعضا درخصوص پرداخت یارانهبه 9 دهک جامعه وجود دارد؛ با این حال مدیرعامل مرکز فابا(فرهنگ سازی و آموزش بانکداری الکترونیک)، یعنیمرکزی که با مصوبه هیات وزیران زیرنظر شورای راهبریبانکداری الکترونیک فعالیت می‌کند، معتقد است برای حل مساله پرداخت هوشمند یارانه‌ها به دهکهای مختلف ایرانیانراه حل وجود دارد.
بررسی فعالیت های متنوع مرکز فابا از گذشته تاکنون، دستاوردهای نمایشگاه تراکنش ایران، نقش مرکز فابا در شرایط تحریم های ظالمانه، تامین امنیت داده ها در بانک.ها و بسترسازی یا آموزش برای حکمرانی داده‌ها، از دیگر مواردیبود که در گفتگو با دکتر محمد مراد بیات، مدیرعامل مرکز فابا و دبیرکل رویداد بین المللی تراکنش مطرح کردیم:
▪️با توجه به گستردگی فعالیت‌های مرکز فابا مهمترین اقداماتی را که در دستور کار دارید،بفرمایید؟
ما امسال در هفت مسیر فناورانه فعالیت‌هایمان را تعریفکرده‌ایم که همه این مسیرها در راستای توسعه اقتصاد دیجیتال است. تمامی هدف گذاری مرکز فابا برای توسعه و رشد سهم اقتصاد دیجیتال در زندگی مردم است که در راستایتوسعه بازارهای داخلی اقتصاد دیجیتال، هشتمین نمایشگاهتراکنش ایران را آذرماه 1401 برگزار خواهیم کرد که اکوسیستم صنایع مالی، بانکی، پرداخت و فناوری کشور درآن حضور پررنگی دارد.این نمایشگاه، دانشگاه، اتاق فکر، مکانی برای شبکه‌سازی و مسیری برای تعامل نوآوران و مدیران است. این نمایشگاه محل تعامل بخش خصوصی و دولت است که دریابند گیرکارمان کجاست، مثلاً چرا احراز هویت دیجیتال درکشور نهایی نمی شود و راهکارهایعملیاتی آن چیست؟ چرا تعداد شعب ما باید این قدر زیاداست؟ چرا تحول دیجیتال سرعت لازم را ندارد؟ و چراهایی که باید برای آن راهکار بیندیشیم.
▪️بگذارید مصداقی بحث کنیم، همین احراز هویتدیجیتالی که فرمودید، در همین زمینه از طریق ایننمایشگاه یا حاصل کار آن به دستاوردی رسیده‌ایم؟
اکثر خدمات بانک‌ها الکترونیکی و یا دیجیتالی شده است که در این نمایشگاه راهکارهای علمی آن بحث شد و محصولات و راه‌حل‌ها بررسی می‌شود. کارگاه‌‎های معرفی محصول داریم که صاحبان درآن درباره محصول توضیح می‌دهند. بخش دیگر هم فضای نوآوری و استارتاپی‌ست. بخش دیگر فعالیت نمایشگاهتکریم پیشکسوتان است. مسیر دوم فعالیت ما توسعه بازارهای بین المللی است. کشور دچار تحریم های ظالمانه است، ما آمده ایم با شرکایی از دنیا فرصت های تعامل بینالمللی را در استانبول ایجاد کرده ایم که برای روزآمدیاکوسیستم صنایع مالی، بانکی، پرداخت و فناوری یکضرورت است.
▪️و احتمالا مرکز فابا نقش خوبی در فرهنگسازی و آموزش برای خنثی‌سازی تحریم‌های ظالمانه می‌تواند ایفا کند؟
اولا فناوری جایی است که مرز نمی‌شناسد؛ ثانیا مسیرهایتوسعه بازارهای بین المللی دنیا به گونه‌ای است که در یدافراد استفاده کننده از قدرت‌های قهریه نیست، گرچه مرزهابسته است ولی مسیر استفاده از فناوری بسته نیست. امروز حتی سرمایه گذار هم اگر شما یک راه حل(سلوشن) خوب یامحصول خوب داشته باشید، مرز نمی شناسد و حاضر است از آن طرف دنیا بیاید، برهمین اساس مایلم برای اولین بار این خبر را اعلام کنم که امسال رویدادهای ما چه در ایران و چه در استانبول و چه درکیش (برای فین تک کشورهایاسلامی و منطقه) همزمان با برگزاری به صورت فیزیکی، در فضای متاورس هم برگزار می شود و بدیهی است این ها هم میتواند تحریم شکن باشد. مسیر بعدی ما اتاق های فناوری است که در کشورهای منطقه داریم راه اندازی می کنیم ؛سالی یکنشست با فناوران آن کشورها داریم و می گوییم که چی داریمو چی می خواهیم و می خواهید، ما قرارنیست که فقط نفت و گاز، فرش و سنگ معدنی با یکدیگر مبادله کنیم، امروز بایددر فضای دیجیتال نیز تبادل داشته باشیم.
▪️با توجه به این که پرداخت یارانه به 9 دهک از جامعه اکنون مطرح است، آیا مرکز فابا بسترسازی یاآموزش‌هایی برای پرداخت هوشمند یارانه به ایرانیانداشته است یا می‌تواند داشته باشد؟
هم آموزش هایی داشتیم و هم محتواهایی را منتشر کرده ایم و می کنیم و صادقانه با صدای بلند اعلام می کنم که ما سال ها است که به دستگاه های مختلف می گوییم، بیایید ارایهمعکوس داشته باشیم، یعنی سازمان هدفمندی یارانه ها، وزارت کار، بانک ها، شرکت های مختلف بگویند مشکل شان در حوزه فناوری های جدید چیست و مشکل را در دو صفحه تشریح و پروپوزال کنند، ما در مرکز فابا 100 جوان مستعد کشور را دعوت می کنیم که برایتان سلوشن (راه حل) آماده کنند.
▪️ شاید یک مشکل که الان در بحث یارانه وجود دارد آن است که دیتاهای سامانه های ذیربط به یکدیگر متصل نیست و به روز رسانی نمی شود، مثلا به نظر می رسد سامانه ثبت احوال به سامانه وزارت رفاه اتصال به روز ندارد، اینجا چه باید کرد؟
-ما داریم یک جایی را درست می کنیم (مگا پروژه اقتصادی و بانکی کشور) که کسی که می تواند سلوشن (راه حل) بیاورد،مسئولی که مشکل دارد، مدیری که هست و سایر عناصر را در یک بستر به هم پیوسته درآنجا بگذاریم و متصل کنیم، الان ما مثل جزایر پراکنده ای هستیم که هیچ نسبتی بین ما نیست، هر شرکتی برای خودش کار می کند و هیچ کدام از حال یکدیگر خبر ندارند، ما باید بتوانیم بخش های مختلف را به هم گره بزنیم.
گفت وگو از حسین بردبار
/

لینک کوتاه:
https://www.siasatvabazaryabi.ir/Fa/News/239651/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

گزارش: نشست داخلی یوبیسافت نگرانی کارکنان را برطرف نکرده است

سونی: خبری از افزایش قیمت PS5 در سال 2026 نخواهد بود

درآمد 2.3 میلیارد دلاری سونی از عرضه بازی‌های انحصاری خود روی PC و Xbox

سونی: Ghost of Yotei عملکرد تجاری بهتری نسبت به Ghost of Tsushima داشته است

گرم کردن غذا با فناوری مادون قرمز در یک ظرف نوآورانه

حمایت والدین، خاطرات تلخ کودکی را تغییر می‌دهد

سند راهبردی «پدافند شناختی» تدوین می‌شود

فضانوردان می‌توانند با موبایل به ماه سفر کنند

وقتی لامپ ادیسون به گرافن می‌رسد؛ کشفی شگفت‌انگیز از دل تاریخ علم

ضرورت حمایت از فناوری‌های بومی کنترل زلزله

نسل جدید هوش مصنوعی «آنتروپیک» معرفی شد

HP، Dell، Acer و ASUS در سال 2026 به DRAM چینی روی می‌آورند

گزارش: Starfield در ماه آوریل برای PS5 منتشر خواهد شد

هوش مصنوعی هم با خودش حرف می‌زند!

اطلاعاتی از قابلیت جدید PS5 که گیمر‌ها را هیجان‌زده می‌کند فاش شد

امیدی تازه برای بیماران پیوند کلیه؛ کشف نشانگر پیش‌بینی‌کننده عمر پیوند

چین پایگاه صادرات «شبیه‌ساز جراحی چشم» ایرانی شد

کارگردان Rainbow Six Siege از سمت خود کنار می‌رود

موج دوم اسکین‌های KPop Demon Hunters در راه فورتنایت؛ Jinu به بازی اضافه شد

تحول بزرگ در Overwatch؛ حذف عدد «2» از نام بازی و معرفی 5 قهرمان جدید

کارشناس بتسدا: اگر Starfield را استودیوی دیگری می‌ساخت، موفق می‌شد

سویا باعث سرطان سینه می‌شود؟

عکس روز ناسا از کهکشانی عجیب و آشفته

چین رکورد کوتاه‌ترین طول‌موج لیزر حالت‌جامد را شکست

ردپای گرافن در لامپ 140 ساله ادیسون

طراحی مواد هوشمند برای مقابله با آلودگی آب

شرکت مادر راکستار نظر خود راجع به قیمت GTA 6 را اعلام کرد

زلنیک: هوش مصنوعی هیچ نقشی در ساخت GTA 6 ندارد

گوشی جدید Redmi با حافظه 1 ترابایت روانه بازار می‌شود

اپیک گیمز خواستار حضور فروشگاه خود در کنسول بعدی ایکس باکس است

جشنواره فارابی قطب‌نمای پژوهش‌های علوم انسانی است

فراتر از تدریس و نمره؛ معلم خوب از نگاه دانش‌آموزان

فواید داروی لاغری پرمصرف این روزها برای قلب

سلامت دیجیتال در ایران؛ ظرفیت‌ها و چالش‌ها

97.5 درصد زنان دانشمند دچار سندروم ایمپاستر هستند

رکوردشکنی ربات‌ انسان‌نمای چینی در یخبندان

روبات انسان‌نما 130 هزار قدم در یخبندان پیاده‌روی کرد

نقدها و نمرات بازی Nioh 3 منتشر شدند

به‌روزرسانی جدید Helldivers 2 تانک به بازی اضافه می‌کند

درمان همزمان مشکل روده و افسردگی با یک پروتئین!

هوش مصنوعی، معلم انشاء دانشجویان می‌شود

پیش بینی سیلاب با فناوری یادگیری ماشینی؛ اجرای طرح برتر سوئیس در ایران

عکس روز ناسا از کهکشانی با 3 حلقه

نخستین قطره چشمی با دوکاربرد تاییدیه گرفت

فروش جهانی نینتندو سوییچ 2 به 17.37 میلیون دستگاه رسید

آلودگی هوا با بدن انسان چه می‌کند؟

بیش از 40 درصد سرطان‌ها قابل پیشگیری هستند

نوآوری سونی صحبت کریتوس با گیمر‌ها در پادکست را ممکن می‌کند

راهکاری برای افزایش 93 درصدی بازده آب‌شیرین‌کن‌ها

نگاهی به تصاویر برتر علمی ماه به انتخاب مجله نیچر