سیاست و بازاریابی

آخرين مطالب

شیائومی به دلیل تقاضای زیاد آیفون 13 مغلوب اپل شد نکات خواندني

شیائومی به دلیل تقاضای زیاد آیفون 13 مغلوب اپل شد
  بزرگنمايي:

سیاست و بازاریابی - دیجی کالا / اخیراً شیائومی گزارش عملکرد سه ماهه‌‌ی خود در سه ماهه‌ی سوم سال 2021 را به طور رسمی منتشر کرده است. در این گزارش درآمد و فروش جهانی گوشی‌های هوشمند شیائومی درج شده که براساس آن به نظر می‌رسد که این شرکت چینی در سه ماهه‌ی سوم سال 2021 مغلوب غول آمریکایی دنیای فناوری یعنی اپل شده است. استقبال فوق‌العاده‌ی کاربران از سری آیفون 13، اپل را در جایگاه دوم فروش گوشی‌های هوشمند در جهان قرار داده است.
طبق آخرین گزارش شرکت کانالیس، شیائومی با فروش 43.9 میلیون دستگاه سهم 13.5 درصدی را در بازار جهانی گوشی‌های هوشمند داشته است. این درصد به این معنی است که شیائومی نسبت به سهم 16.7 درصدی سه ماهه‌ی قبل با کاهش فروش جهانی روبرو شده و در جایگاه سوم قرار دارد. از سوی دیگر، اپل با پیشی گرفتن از غول فناوری چینی با حدود 15 درصد سهم بازار در سه ماهه‌ی سوم، جایگاه دوم را به دست آورد.

سیاست و بازاریابی

به گفته‌ی رئیس شیائومی، وانگ شیانگ عملکرد سه ماهه‌ی سوم این شرکت با کاهش جزیی همراه بوده است. دلیل پیشی گرفتن اپل در این سه ماهه از شیائومی، تقاضا و استقبال بسیار زیاد کاربران و علاقمندان برای سری آیفون 13 بود. جدا از سری آیفون‌های 2021، این مقام ارشد اظهار داشت که کمبود تراشه در این سه ماهه بر فروش گوشی‌های هوشمند این شرکت نیز تأثیر گذاشته است. مدیر اجرایی شیائومی معتقد است که کمبود تراشه ممکن است بر محموله‌هایی به ارزش 10 تا 20 میلیون دستگاه تأثیر بگذارد.
علیرغم کاهش کلی، وانگ شیانگ افزود که سهم بازار گوشی‌های هوشمند پرچم‌دار این شرکت با افزایش روبرو شده است. در سه ماهه‌ی اول سال 2021، این شرکت در مجموع 18 میلیون گوشی رده بالا را روانه بازار کرد که 12.8 درصد از کل محموله‌های آن را تشکیل می‌دهد. این نسبت در مدت مشابه سال گذشته 8 درصد افزایش داشته است. مدیر شیائومی افزود که این شرکت به استراتژی پیشرفت خود ادامه خواهد داد و سعی دارد تا در سایر حوزه‌های تکنولوژی نیز حرفی برای گفتن در مقابل غول‌های دنیای فناوری داشته باشد.
همانطور که در قسمت بالا نیز به آن اشاره شد، بر اساس جدیدترین گزارش شرکت کانالیس، آمار فروش گوشی‌های هوشمند در سه‌ماهه‌ی سوم 2021 نسبت به مدت مشابه سال گذشته با کاهش 6 درصدی روبه‌رو شده است. این در حالی است که در سه‌ماهه‌ی نخست شاهد رشد 27 درصدی بودیم و در سه‌ماهه‌ی دوم هم رشد 11 درصدی ثبت شد. بنا به این گزارش، شیائومی بزرگ‌ترین بازنده‌ی بازار موبایل در سه‌ماهه‌ی سوم سال جاری است.
این شرکت در فصل قبلی با داشتن سهم بازار 17 درصدی رتبه‌ی دوم را در اختیار داشت ولی حالا سهم بازار گوشی‌های این شرکت به 14 درصد رسیده و به همین خاطر به رتبه‌ی سوم سقوط کرده است. البته باید خاطرنشان کنیم در مدت مشابه سال گذشته، سهم بازار گوشی‌های شیائومی 14 درصد بوده است. از طرف دیگر، سال گذشته سهم بازار گوشی‌های اپل در همین مدت 12 درصد بوده ولی حالا این گوشی‌ها 15 درصد از بازار را از آن خود کرده‌اند و به همین خاطر این شرکت به رتبه‌ی دوم دست یافته است.
همچنین در سه‌ماهه‌ی سوم 2021 سامسونگ با داشتن سهم بازار 23 درصدی همچنان با فاصله‌ی زیادی رتبه‌ی اول را در اختیار دارد. دو شرکت زیرمجموعه‌ی هلدینگ BBK یعنی اوپو و ویوو هم در مجموع 20 درصد از این بازار را از آن خود کرده‌اند. روی هم رفته کمبود تراشه مشکلات زیادی را برای سازندگان گوشی‌های هوشمند ایجاد کرده و شرکت کانترپوینت گزارش داده که برخی شرکت‌ها کمتر از سه چهارم سفارش‌های ثبت شده را دریافت می‌کنند. به همین خاطر احتمالا در سه‌ماهه‌ی چهارم کاهش آمار فروش گوشی‌ها ادامه پیدا می‌کند.

سیاست و بازاریابی

بر اساس گزارش‌ها، اپل قصد داشته تا پایان سال جاری میلادی حدود 90 میلیون واحد از مدل‌های مختلف آیفون 13 را تولید کند ولی حالا به شرکای این شرکت اطلاع داده شده که به دلیل کمبود قطعات، میزان سفارش از این رقم پایین‌تر خواهد بود. در حال حاضر میزان عرضه‌ی این گوشی‌ها پایین‌تر از حد انتظار است و افزایش فشار به دلیل کمبود قطعات، به‌خصوص در فصل تعطیلات، منجر به بزرگ‌تر شدن این مشکل و طولانی‌تر زمان انتظار خریداران می‌شود.
اپل ماه‌هاست که با مشکل کمبود تراشه دست و پنجه نرم می‌کند و خریداران محصولاتی مانند مک‌بوک پرو، آیفون 11، آیفون 12، آی‌مک، مک‌بوک ایر و آیپد پرو گاهی اوقات برای دریافت آن‌ها مدت زیادی منتظر می‌مانند. مدتی قبل، مینگ-چی کو، تحلیلگر مشهور محصولات اپل، اعلام کرد که اپل میزان تولید لپ‌تاپ‌های مک‌بوک را به دلیل کمبود قطعات به نصف می‌رساند. بر اساس گزارش‌های مختلف، به نظر می‌رسد بحران جهانی کمبود تراشه تا سال 2022 هم ادامه پیدا می‌کند و اگرچه اپل هم تحت تأثیر این بحران قرار گرفته، اما نسبت به دیگر شرکت‌ها وضعیت بسیار خوبی دارد.

لینک کوتاه:
https://www.siasatvabazaryabi.ir/Fa/News/223189/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

یک گوشی ارزان سامسونگ آپدیت امنیتی دریافت کرد

راه رفتن مجدد کودک فلج 8 ساله با درمان جدید سلولی

شهدای اخیر گلستان نماد وحدت و همبستگی اقوام و مذاهب مختلف کشورند

هوش مصنوعی سامسونگ وارد 400 میلیون دستگاه هوشمند می‌شود

اثری از «گالیله» رکورد زد

دیدار استاندار گیلان و سخنگوی وزارت خارجه با خانواده شهید دانشمند هسته‌ای

گوشی قدرتمند شیائومی آپدیت HyperOS 2.2 را دریافت کرد

این گوشی‌ها تا 2 هفته دیگر آپدیت بزرگ HyperOS شیائومی را دریافت می‌کنند

نگاهی به یکی از ابزارهای ‌مورداعتماد در آزمایشگاه‌های شیمی که ممکن است گمراهمان کند!

گوگل رقیب گلکسی زد فولد 7 را با 16 گیگابایت رم و تراشه اختصاصی عرضه می‌کند

جشن 3 سالگی تلسکوپ «جیمز وب» با سحابی «پنجه گربه»

الهام‌گرفتن از iOS 26؟ پلیر جدید یوتیوب با طراحی شیشه‌ای معرفی شد

هوش مصنوعی تا 20 سال دیگر اکثر شغل‌ها را نابود می‌کند

بررسی انواع مشکلات و خرابی‌های احتمالی کنسول های بازی (PS و XBOX)

کودکان علیه گوشی؛ یک مطالعه از رفتار تأمل‌برانگیز نسل جدید پرده برداشت

ارزان ترین مانیتور 240 هرتزی دنیا با قیمت زیر 100 دلار عرضه شد

*مدیرعامل بیمه دی: شهدای اخیر گلستان، نماد وحدت و همبستگی اقوام و مذاهب مختلف کشورند

تاثیر غیرمنتظره سدسازی؛ حجم عظیم آب‌های ذخیره‌شده قطب‌های زمین را تغییر داده است

صفحه آبی مرگ پس از 40 سال حذف شد؛ ورود صفحه مشکی مرگ به ویندوز 11

چرا از حشرات می‌ترسیم؟

احتمال عرضه نسخه نسل نهمی بازی Red Dead Redemption 2 قوت گرفت

این سگ رباتیک چینی با سرعت خارق‌العاده‌اش شما را شگفت‌زده می‌کند!

از باندل محدود پلی استیشن 5 با طرح Ghost of Yotei رونمایی شد

دانشمندان زمان شروع کوچک شدن جهان را تخمین زدند

دوبله ژاپنی Ghost of Yotei واقع‌گرایانه خواهد بود

مدلی خاص از آیفون 17 پرو و پرو مکس صرفا در چین فروخته خواهد شد

آیا غول‌های باستانی بخشی از واقعیت تاریخی آمریکا هستند؟

توسعه‌دهنده: حالت اول شخص از ابتدا برای Indiana Jones and the Great Circle درنظر گرفته شده بود

5 حقیقت شگفت انگیز درباره نحوه کار هوش مصنوعی

تکریم معاون توسعه مدیریت و منابع بنیاد شهید و امور ایثارگران از خانواده های شهدای مازندران

بازی Ghost of Yotei تمرکز بی‌سابقه بر ایجاد آزادی بیشتر برای بازیکنان خواهد داشت

افزایش اضطراب، افسردگی و وابستگی در مبتلایان به کرونا

ادای احترام به اسطوره‌ های ایثار در زاهدان

سازنده گوشی‌های نوکیا از بازار موبایل آمریکا خارج شد

چیزی که در مغز همه افراد «سایکوپات» مشترک است

گوشی جدید سامسونگ انتخابی جذاب برای گیمرها است

آخرین نگاه به زحل؛ روایت ناگفته از پایان باشکوه کاوشگر کاسینی ناسا

نه! ظرفیت رم آیفون بیشتر نمی‌شود

دانشمندان روشی نوین برای ساخت‌وساز پایدار در مریخ کشف کرده‌اند: پرورش جلبک

طراحی شیائومی 16 پرو مکس لو رفت؛ پرچمدار چینی برای رقابت با آیفون و گلکسی

ذوب یخ‌ها موجی از فوران‌های آتشفشانی را به دنبال دارد

مدل طلایی-صورتی یکی از گوشی‌های جذاب شیائومی معرفی شد

آیا رفتار یخ در فضا در مقایسه با زمین متفاوت است؟

آیا این گوشی ارزان بعدی شیائومی است؟

سرگذشت نیکولا تسلا؛ نابغه‌ای که تاریخ در حقش کم‌لطفی کرد

«پاک‌کن جادویی شیائومی» با قابلیت‌هایی جدید آپدیت شد

در انتظار عرضه اولین آیفون تاشو؛ تولید نمایشگر گوشی بعدی اپل شروع شد

ابداع پوستی برای ربات‌ها که همه چیز را حس می‌کند

باریک‌ترین آیفون تاریخ به پردازنده‌ای «حرفه‌ای» مجهز می‌شود

نقش هوش مصنوعی در مرور و راستی‌آزمایی مطالعات