سیاست و بازاریابی

آخرين مطالب

چگونه یک سریال اینترنت جهان را مختل کرد؟ استارت آپ

چگونه یک سریال اینترنت جهان را مختل کرد؟
  بزرگنمايي:

سیاست و بازاریابی - «بازی مرکب» شرکت‌های اینترنتی را به چالش کشید.
روزنامه ایران - میثم لطفی: «بازی مرکب» که این روز‌ها به پربیننده‌ترین سریال پلتفرم نتفلیکس تبدیل شده است در نیمی از کشور‌ها هم عنوان محبوب‌ترین مجموعه را در اختیار دارد و تمایل زیاد کاربران برای دانلود قسمت‌های مختلف آن باعث شده است ترافیک اینترنتی در بسیاری از نقاط جهان با مشکل مواجه شود.
روزنامه گاردین این هفته در تازه‌ترین گزارش خود نوشت، این سریال کره‌ای به قدری در کشور سازنده محبوبیت کسب کرده که طی یک ماه گذشته اختلالات گسترده در پهنای باند کره جنوبی ایجاد شد و در راستای این اتفاق، بزرگترین شرکت ارائه دهنده خدمات اینترنتی کره جنوبی با تنظیم شکایت و انجام اقدامات قانونی از بزرگترین پلتفرم پخش فیلم در جهان درخواست کرد با پرداخت جریمه مالی، به آن‌ها کمک کند زیرساخت‌های اینترنتی خود را بهبود بخشند. این اتفاق در حالی صورت گرفت که دانلود این سریال میانگین مصرف پهنای باند در سراسر جهان را افزایش داد و بسیاری دیگر اپراتور‌های اینترنتی را هم با مشکل مواجه کرد.
این بازی مرکب
نخستین قسمت مجموعه تلویزیونی «بازی مرکب» ساخت کره جنوبی هفدهم سپتامبر از پلتفرم آنلاین نتفلیکس پخش شد و درحالی که از همان ابتدا نقد‌های مثبت فراوانی را دریافت کرد، در هفته اول انتشار توانست به پربیننده‌ترین مجموعه نتفلیکس در بیش از 90 کشور جهان تبدیل شود و به گفته شرکت سازنده بعد از 17 روز پخش با 111 میلیون بازدید، به پربیننده‌ترین سریال تاریخ نتفلیکس تبدیل شد.این سریال داستان گروهی متشکل از 456 نفر با تجربیات متفاوت زندگی را نقل می‌کند که برای برنده شدن جایزه 38.7 میلیون دلاری به مجموعه‌ای از بازی‌های کودکانه با عواقب ناگوار دعوت می‌شوند.

سیاست و بازاریابی


اتفاقات دیگر از جمله پخش زنده مسابقات لیگ برتر فوتبال توسط نتفلیکس و آمازون پیش از پخش این سریال باعث شده بود مصرف پهنای باند در گستره جهانی به میزان قابل ملاحظه افزایش یابد و همچنین تقاضا برای استفاده از حداکثر حجم اینترنت در جریان به‌روز‌رسانی بازی‌های ویدیویی از جمله «فورتنایت» و «کال آو دیوتی» در مقاطع زمانی مختلف نیز موجب شد شرکت‌های ارائه دهنده خدمات اینترنتی زیرساخت‌های خود را تقویت کنند و به فکر ارائه خدمات بهتر باشند. با وجود این، عوامل مختلف به محبوبیت هر چه بیشتر سریال «بازی مرکب» کمک کرد و انتشار این مجموعه همزمان با ادامه یافتن همه‌گیری کرونا و قرنطینه خانگی در بسیاری از نقاط باعث شد پهنای باند جهانی شلوغ‌ترین روز‌های خود را در چند سال اخیر تجربه کند در پی این اتفاق اپراتور‌های اینترنتی انگلستان اعلام کردند طی یک ماه گذشته شلوغ‌ترین روز‌های ترافیک اینترنتی را تجربه کردند و میانگین مصرف پهنای باند در این کشور از زمان پخش سریال بازی مرکب نسبت به یک سال قبل از آن دو برابر شده است.
«مارک آلرا» مدیر اجرایی مرکز خدمات مصرفی شرکت مخابراتی «بریتیش تلکام» در این خصوص گفت: «از زمان پخش سریال بازی مرکب میانگین مصرف اینترنت در انگلیس به طور قابل ملاحظه افزایش یافته است. بر این اساس هر ترابیت بر ثانیه (Tbps) داده که بیش از سطح استاندارد همیشگی مصرف می‌شود هزینه‌ای بالغ بر 50 میلیون پوند را به ما تحمیل می‌کند. تنها در سال گذشته معادل 4 ترابیت بر ثانیه میزان مصرف پهنای باند در انگلیس افزایش یافت که این رقم هم اکنون بیشتر شده است و پشتیبانی از آن هزینه فراوان دارد.»
این طور که مشخص شده است بخش اعظم کاربران جهانی برای استفاده از اینترنت با یکدیگر اتفاق نظر دارند و کارشناسان در یک بررسی تازه به این نتیجه رسیدند که به طور میانگین بیش از 80 درصد داده‌های مصرف شده در پهنای باند جهانی به گشت و‌گذار در سایت‌های یوتیوب، فیس بوک، نتفلیکس و شرکت توسعه‌دهنده بازی‌های اکتیویژن بلیزارد اختصاص می‌یابد. به گفته «آلرا» در همه کشور‌ها قوانینی وضع شده است تا میزان مصرف داده بر مبنای باند پهن به‌صورت کنترل شده افزایش یابد و این قوانین برای اپراتور‌های مختلف از جمله «بریتیش تلکام» محدودیت‌هایی ایجاد می‌کند تا با افزایش مصرف پهنای باند، هزینه‌های بالا را تحمیل نکنند و به‌دنبال آن ترافیک اینترنت در اپراتور‌های اینترنتی به طور مساوی ارائه شود.

سیاست و بازاریابی


قانون بی‌طرفی اینترنت 25 سال قبل وضع شد و آن زمان هیچ کس تصورش را هم نمی‌کرد که چهار یا پنج پلتفرم در مجموع بتوانند 80 درصد پهنای باند جهانی را به خود اختصاص دهند و از این‌رو هم اکنون این مشکل وجود دارد که اگر پهنای باند مصرفی مربوط به هر یک از این شرکت‌ها به هر دلیلی افزایش یابد، این اتفاق می‌تواند تأثیراتی را در گستره جهانی برجا بگذارد.طرفداران قانون بی‌طرفی اینترنت بر این باورند که هرگونه تغییر در اصول اساسی آن به اپراتور‌ها امکان می‌دهد در شرایط لازم برخی خدمات اینترنتی را محدود کنند یا جلوی ارائه آن را بگیرند و همچنین اگر لازم شود، این قانون امکان تغییر تعرفه‌های مربوط به استفاده از خدمات اینترنتی را نیز فراهم می‌کند.
«جان لیوید» مدیر کمپین‌های بنیاد موزیلا بر این باور است که این روز‌ها همه مردم به اینترنت آزاد اطمینان دارند بنابراین تمام محتوایی که در فضای مجازی به اشتراک گذاشته می‌شود، باید اصل بی‌طرفی را رعایت کند. او در این خصوص گفت: «ما تاکنون از هیچ یک از تولیدکنندگان محتوا درخواست نکردیم به شرکت‌های ارائه دهنده خدمات اینترنتی هزینه پرداخت کنند، ولی برخی اتفاقات نظیر پخش سریال بازی مرکب باعث شد در این قضیه تجدیدنظر کنیم.»
پهنای باند جهانی
مرکز Speedtest بتازگی فهرستی از کشور‌های جهان را بر پایه سرعت اتصال به اینترنت برای متوسط نرخ انتقال داده توسط کاربران نهایی منتشر کرده است. اطلاعات مندرج در این لیست میانگین سرعت اینترنت در کشور‌های مختلف براساس آزمایش سرعت شبکه در سرور‌های محلی هر یک از کشور‌ها را نشان می‌دهد و براساس آن کره جنوبی که هم اکنون بواسطه پخش سریال محبوب «بازی مرکب» با اختلال اینترنتی مواجه شده است، خدمات عمومی اینترنتی را با میانگین سرعت 196.74 مگابیت بر ثانیه ارائه می‌دهد و از این نظر پرسرعت‌ترین سرویس اینترنتی جهان را در اختیار کاربران خود می‌گذارد.

سیاست و بازاریابی


بعد از این کشور، امارات متحده عربی با میانگین سرعت 194.04 مگابیت بر ثانیه قرار دارد و کشور‌های قطر، چین، عربستان، نروژ، استرالیا، هلند، کویت و بلغارستان به ترتیب در رتبه‌های بعدی ایستاده‌اند و ایران با میانگین سرعت 27.24 مگابیت بر ثانیه رتبه هشتادم این لیست را از آن خود کرده است. در این فهرست همچنین اعلام شده است کشور‌های اوکراین، سوریه، روسیه، بوتان، سریلانکا، ایران، قزاقستان، مولداوی، بلاروس و رومانی به ترتیب ارزان‌ترین خدمات اینترنتی را در اختیار کاربران می‌گذارند.
مرکز «تِله‌جئوگرافی» نیز در گزارشی که ماه گذشته منتشر کرد توضیح داده است پهنای باند جهانی در سال 2021 میلادی به طور میانگین 29 درصد افزایش یافته است و در مقابل طی یک سال گذشته بواسطه ادامه یافتن همه‌گیری ویروس کرونا و خانه نشینی مردم میزان استفاده از اینترنت در سراسر جهان 34 درصد بیشتر شده است. مجموع پهنای باند مصرف شده در جهان از ابتدای سال‌جاری تاکنون 786 ترابیت بر ثانیه محاسبه می‌شود که این رقم میانگین رشد 29 درصدی در چهار سال گذشته را نمایان می‌کند. از نظر جغرافیایی، آفریقا سریع‌ترین رشد را در این زمینه داشته است و بین سال‌های 2017 تا 2021 میلادی میانگین رشد سرعت دسترسی به اینترنت در این قاره 45 درصد گزارش شده است که پس از آن اقیانوسیه با 38 درصد قرار گرفته است.
کارشناسان همچنین اعلام کردند میانگین رشد استفاده از پهنای باند جهانی بین سال‌های 2019 تا 2020 رشد 48 درصدی را تجربه کرد که این روند برای سال‌های 2012 تا 2019 میلادی 23 درصد گزارش شده بود.تمامی این آمار و ارقام نشان می‌دهد وابستگی کاربران جهانی به دنیای مجازی روز به روز در حال افزایش است و بدیهی است که در سال‌های پیش رو میزان مصرف اینترنت توسط هر یک از کاربران رشد صعودی را تجربه کند.

لینک کوتاه:
https://www.siasatvabazaryabi.ir/Fa/News/217819/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مدال طلا برای کماندار کیش

طراح استارفیلد: این بازی بهترین ساخته‌ی تاریخ بتسداست!

افزایش انتقادات از تسلا به دلیل نمایش دروغین ربات‌های آپتیموس

فرود نرم و کنترل شده ی فضاپیمای Starship در اقیانوس

مهندس اوحدی: هزینه‌های درمانی جامعه ایثارگری ظرف 48 ساعت پرداخت می‌شود

مشخصات تبلت های شیائومی پد 7 و پد 7 پرو لو رفت؛ منتظر پرچمدار نباشید

هکر تلگرامی برای بزرگترین شرکت بیمه هند دردسر ساخت

اسپیس ایکس بوستر استارشیپ را در هوا گرفت

باید با ایجاد قرارگاه قرآنی در بنیاد شهید و امور ایثارگران از پراکنده کاری پرهیز شود

مبارزات بازی Mario and Luigi: Brothership را ببینید

طراحی شیائومی اسمارت بند 9 پرو را ببینید

طراحی و تولید کلرساز نمکی ایران ساخت

برگزاری دوره آموزشی مدیریت سیستم های اطلاعات امنیت درکیش

پدرخوانده هوش مصنوعی به اخراج شاگردش افتخار میکند

جلسه ارزیابی عملکرد با حضور نماینده سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان همدان

دیدار سرپرست معاونت بهداشت و درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران با مادر شهیدان «آذر سرا»

مدیرکل بنیاد شهرستان‌های تهران با حضور در سامانه «سامد» با ایثارگران گفت‌وگو کرد

اهتمام بنیاد در پیگیری مسائل جامعه ایثارگری به ویژه در بهداشت و درمان

انویدیا 25 سالگی عرضه‌ی اولین پردازنده‌ی گرافیکی خود را با پاپ کورن سبزرنگ جشن می‌گیرد

تلویزیون‌های ال جی و سامسونگ از کاربران جاسوسی می کنند

حرف زدن جالب ربات اپتیموس را از دست ندهید

ساخت دستگاه ایرانی تشخیص فرونشست زمین

محفل انس قرآن با حضور نماینده ولی فقیه در بنیاد و «نخبگان قرآنی شاهد و ایثارگر» برگزار شد

همایش فصلی کارکنان بنیاد استان البرز برگزار شد

نشست شورای نویسندگان فصل‌نامه «خط زندگی» بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد

نسخه ویژه گلکسی زد فولد 6 کمترین چین‌خوردگی نمایشگر را خواهد داشت

صفحه متاکریتیک Resident Evil 9 ساخته شده است

ایران پنجمین کشور صاحب فناوری تولید پروبیوتیک مایع خوراکی

پدرخوانده هوش مصنوعی؛ افتخار می‌کنم که شاگردم سم آلتمن را از OpenAI اخراج کرد

تجلیل سرپرست بنیاد شهید آذربایجان‌شرقی از چهار مادر شهید در تبریز

دیدار نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران با خانواده شهیدان «اصفهانی» در مازندران

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت مادر شهیدان والامقام «نظری جهود بجاری»

نمایندگان ایثارگران بازوان پرتوان بنیاد شهید در حل مشکلات ایثارگران هستند

ایجاد قرارگاه قرآنی در بنیاد شهید و امور ایثارگران در دستور کار قرار گیرد

استفاده هکرهای ایرانی از ChatGPT برای ساخت بدافزار تایید شد

نرم‌افزار هوش مصنوعی با توانایی‌های یک مهندس

نشست فصل‌نامه «خط زندگی» بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد

معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد از پروژه مستند نمایشی «شهدای غریب در اسارت» بازدید کرد

پنجمین جشنواره قرآن و عترت با حضور نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد

بازی جدید آواتار جاه‌طلبانه به نظر می‌رسد؛ بازی تراز اول آواتار در دست ساخت است

گوگل با قابلیت جدید Quick View تجربه جستجوی دستور پخت غذا را متحول کرد

ردمی K80 با نمایشگر TCL راهی بازار می‌شود

ربات نرم و کرکی «CES 2021» توسط کاسیو وارد بازار می‌شود

معرفی افزودنی‌هایی برای بهبود آلیاژهای پزشکی در طرح مشترک ایران، ترکیه و ایتالیا

تیک تاک کودکان را معتاد می‌کند

نظریه جالب ریسمان

آپدیت جدید نسخه اندروید کروم در راه است؛ انتقال نوار آدرس به بخش پایینی

اولین تصویر واقعی از شیائومی 15 پرو رؤیت شد

چین بزرگترین کره آشکارساز «ذرات شبح‌وار» جهان را ساخت

ساخت ربات پزشک از راه دور در ایران