سیاست و بازاریابی

آخرين مطالب

شبکه های اجتماعی - قسمت 15

چرا استفاده از تلگرام برای تولید محتوا اشتباه است؟ بازاریابی سیاسی

  بزرگنمايي:

بازاریابی سیاسی - تقریباً از اواخر دهه هشتاد وبلاگستان فارسی روزبه‌روز کوچک‌تر شد و با ورود به دهه 90 این شبکه‌های اجتماعی بودند که توانستند قدرت را به دست بگیرند و سهم بزرگی از ترافیک اینترنت کشور را از آن خود کنند.


تقریباً از اواخر دهه هشتاد وبلاگستان فارسی روزبه‌روز کوچک‌تر شد و با ورود به دهه 90 این شبکه‌های اجتماعی بودند که توانستند قدرت را به دست بگیرند و سهم بزرگی از ترافیک اینترنت کشور را از آن خود کنند.
به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از آی مارکتر، در سه سال گذشته تلگرام و اینستاگرام این شانس را داشتند که از نفرین فیلترینگ در امان بمانند و فضای لازم برای رشد و به محبوبیت رسیدن در ایران را به دست آوردند. این دو اپلیکیشن به جرات محبوب‌ترین رسانه‌هایی هستند که تاکنون توانسته‌اند در ایران فعالیت کنند و تاثیری فراتر از رسانه‌های سنتی بر جامعه ایران داشته باشند.
طبق آمارها تلگرام بیش از 40 میلیون کاربر در ایران دارد که سهم 60 درصدی از ترافیک ایران را به خود اختصاص داده است. آماری که از وجود 240 هزار کانال تلگرامی فعال و رکورد چند میلیونی ارسال پست در هر شبانه روز منتشر شده است واقعا خیره‌کننده و حیرت‌آور است. تمامی این آمارها نشان می‌دهد کاربران ایرانی چقدر تشنه به دست آوردن و انتشار آزاد اطلاعات و خواندن مطالب مختلف است.
در اینکه کانال‌های تلگرام و پیج‌های اینستاگرام توانسته‌اند جای خالی رسانه‌های مستقل در کشور را پر کنند شکی نیست. این اپلیکیشن‌ها نه تنها نقش پررنگی در اطلاع رسانی سریع و پخش گسترده اخبار میان کاربران ایرانی ایفا می‌کنند بلکه موجب تکان خوردن بازار دیجیتال مارکتینگ و رونق گرفتن کسب و کارهای کوچک نیز شده‌اند. با تمام تغییرات مثبتی که تلگرام و اینستاگرام در جامعه ایجاد کرده‌اند، شرایطی به وجود آمده است که ادامه آن به نابودی وب فارسی ختم خواهد شد.
تلگرام و اینستاگرام برای تولید محتوا ساخته نشده‌‌اند
اگرچه روزانه میلیون‌ها مطلب در کانال‌های تلگرام و پیج‌های اینستاگرام منتشر می‌‏شود، باید به این نکته توجه داشت کار اصلی آنها برقراری ارتباط و اشتراک‌گذاری است نه تولید محتوا آن هم از نوع متنی؛ اگر چنین کاری انجام می‎شود کاملا اشتباه است.
درست است که کانال‌های تلگرام و پیج‌های اینستاگرام رسانه‌های اجتماعی موفقی هستند، اما پلتفرم و ابزارهای لازم برای تولید محتوای متنی را در اختیار ندارند و نمی‌توانند مطالب را به شکلی مناسب در اختیار مخاطب قرار دهند.
چه کسی از خواندن مطالب خشک و یکنواخت کانال‌های تلگرام و عذاب دنبال کردن متن‌های تکه‌ پاره شده در اینستاگرام رضایت دارد؟ چقدر تا حالا توانسته‌اید یک پست خوب را دوباره در تلگرام پیدا کنید و به آن ارجاع دهید؟
موتورهای جستجو به محتوای منتشر شده دسترسی ندارند
هنوز هم بهترین و راحت‌ترین راه برای یافتن محتوای مورد نظرمان استفاده از موتورهای جستجو است. از میان حجم عظیم محتوای تولید و منتشر شده در تلگرام و اینستاگرام، هیچ چیز در موتورهای جستجو ایندکس نمی‏‎شود در نتیجه نمی‌توان، همچون صفحات اینترنتی، با کمک گوگل آنها را پیدا کرد و به محتوای آنها دسترسی داشت؛ این خود یکی از بزرگترین دلایل مناسب نبودن کانال‌های تلگرام و پیج‌های اینستاگرام برای تولید محتوا متنی است.
صدها نفر وقت و انرژی خود را صرف تولید محتوایی می‌کنند که فقط چند روز عمر دارد و هیچ اثری از آن در آینده باقی نمی‌ماند؛ محتوایی، که حتی اگر صد در صد هم زرد باشند، باز هم در آینده به آنها نیاز پیدا خواهیم کرد.
گویی کتابخانه‌ای که هر روز با هزاران کتاب ارزشمند پر می‏‌شود و در پایان روز همه کتاب‌ها به آتش کشیده می‌شوند!

لینک کوتاه:
https://www.siasatvabazaryabi.ir/Fa/News/13492/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اولین خودروی جهان مجهز به کنسول بازی در راه بازار؛ بی‌ام‌و سری 5 جدید محبوب دل گیمرها

برنامه/ زبان‌تان را تقویت کنید

لیست قیمت گوشی‌‌های سامسونگ در بازار ایران

تریلر جدیدی از بازی Silent Hill: Ascension منتشر شد

بازی/ Hero Hunters؛ با ارتش کورتس خبیث مبارزه کنید

سامسونگ روی «تراشه‌های واقعیت تعمیم‌یافته» کار می‌کند

جدیدترین عضو خانواده شیائومی معرفی شد

ایسوس کیبورد بی سیم ROG Strix Scope II 96 را با قابلیت‌های جذاب معرفی کرد

انویدیا به جمع شرکت‌های تریلیون دلاری پیوست

قیمت شیائومی 13 اولترا بسیار ارزان تر از انتظار خواهد بود

کینگستون حافظه‌های SSD با دوام سری DC600M را برای مراکز داده معرفی کرد

مشخصات اولیه گوشی شیائومی 14 پرو فاش شد

برترین گوشی‌های موبایل تاریخ از نظر چت جی‌پی‌تی!

از بازی جدید سازندگان ABZU و Journey رونمایی شد

هیچ‌کس درباره کیفیت اینترنت از وزیر ارتباطات سؤال نکرد

مدیرعامل سی‌دی پراجکت شایعه خریداری شدن توسط سونی را رد کرد

بازی/ My Boo Town؛ زندگی آسان برای ساکنین شهر بسازید

پیش‌بینی هوش مصنوعی از خانه‌ها در سال 2050

تریلر عرضه فاینال فانتزی 16 داستان حماسی آن را به تصویر می‌کشد

فاکسکان برای تولید آیفون 15 آماده می‌شود

ردمی از دو مانیتور گیمینگ خوش‌قیمت رونمایی کرد

مدیرعامل جدید منطقه آزاد کیش فردا معارفه می شود

محبوب‌ترین پرچمدارهای فصل اول 2023 در بازار جهانی مشخص شدند

چطور پشتیبان‌گیری از پوشه OneDrive را در ویندوز 11 غیرفعال کنیم؟

تریلر جدید استریت فایتر 6 را تماشا کنید

توئیتر فرانسه را ترک می‌کند؟

بررسی گوشی شیائومی ردمی A1 پلاس؛ خط باریک ارزش

بازی/ Nyan Cat: Lost In Space؛ گربه گرسنه در فضا

گوگل روی دومین گوشی تاشوی خود کار می‌کند

کارگران آیفون 3 بار افزایش پاداش گرفتند

آنر Earbuds X5 با 27 ساعت عمر باتری رسما معرفی شد

ارتباط بی‌واسطه مردم با قاضی‌زاده هاشمی از طریق سامانه برخط ارتباط مردمی

نشست هم‌اندیشی تشکل‌های شاهد و ایثارگر استان خراسان جنوبی/ترویج ارزش‌های دینی و انقلابی برای نسل جدید ضرورت دارد

مادر شهیدان «طاوسی» آسمانی شد

دوازدهمین آیین اعطای تندیس ملی فداکاری به دانشجویان ایران

وزیر ارتباطات: سرقت کابل‌های مخابراتی تبدیل به رویه شده است

کاروان دوچرخه‌سواری جانبازان بصیر آذربایجان شرقی عازم حرم امام راحل شدند

شیائومی ردمی نوت 12T Pro معرفی شد

مدیرعامل انویدیا: در عصر جدید همه برنامه‌نویس هستند

جانباز سرافراز 70 درصد «حسینی» به یاران شهیدش پیوست

گوشی‌های آنر 90 و 90 پرو با دوربین 200 مگاپیکسلی رونمایی شدند

گوگل پلی برنامه ضبط نمایشگر جاسوس را حذف کرد

عمده مصرف داروهای جانبازان اعصاب و روان تولید داخل است/تأمین داروی جانبازان از سازمان غذا و دارو پیگیری می‌شود

گوشی ویوو +Y35 با دیمنسیتی 6020 رسما معرفی شد

محصولات بی‌سیم شیائومی هندی می‌شود

ایرباد آنر X5 با باتری 27 روزه و اتصال چند نقطه‌ای معرفی شد

این پردازنده گرافیکی، بازی‌های موبایلی را واقع‌گرایانه‌تر و روان‌تر از همیشه اجرا می‌کند

گرافیک محبوب ایرانی‌ها از راه رسید؛ جعبه‌گشایی و نگاه نزدیک به RTX 4060 Ti

ارائه بسته های تخفیف ویژه برای گردشگران کیش

برنامه/ زمان‌تان را بهینه استفاده کنید