سیاست و بازاریابی

آخرين مطالب

آپدیت 7 ساله پرچم‌داران اندرویدی؛ دروغ بزرگ یا مزیت چشمگیر؟ نکات خواندني

آپدیت 7 ساله پرچم‌داران اندرویدی؛ دروغ بزرگ یا مزیت چشمگیر؟
  بزرگنمايي:

سیاست و بازاریابی - دیجی کالا / در حالی که سامسونگ و گوگل از ابتدای ظهور گوشی‌های هوشمند، از نظر پشتیبانی نرم‌افزاری همواره پشت سر اپل قرار داشتند، حالا هر دو شرکت وعده‌ی آپدیت 7 ساله برای پرچم‌داران اندرویدی خود را می‌دهند. اما این برای شما چه معنایی دارد و آیا واقعا به همان خوبی است که به نظر می‌رسد؟
اینکه گوشی‌ای بخرید و بدانید برای سال‌های متمادی به‌روزرسانی‌های نرم‌افزاری و ویژگی‌های جدید دریافت می‌کند، حس فوق‌العاده‌ای دارد. این موضوع به خصوص امروزه که دیگر شاهد پیشرفت‌های جهشی سالانه در گوشی‌ها نیستیم و هر نسخه‌ی جدید بیشتر تکمیلی است تا انقلابی، اهمیت بیشتری پیدا می‌کند. با این حال، بسیاری از ما از همان گوشی که امروز داریم برای شش یا هفت سال آینده استفاده نخواهیم کرد و نرم‌افزار تنها چیزی نیست که کاربران در نظر می‌گیرند.
وعده آپدیت 7 ساله پرچم‌داران اندرویدی

سیاست و بازاریابی


اپل نیز همین کار را با آخرین نسخه‌های iOS انجام می‌دهد و حتی برخی ابزارهای هوش مصنوعی جدید گوگل تنها روی گوشی‌های جدید در دسترس هستند. صرف اینکه به شما وعده تمام این به‌روزرسانی‌ها داده شده باشد، به این معنا نیست که به ویژگی‌های جدید دسترسی خواهید داشت. این وعده‌ها اغلب جنبه تبلیغاتی دارند، پس انتظارات خود را تعدیل کنید.
علاوه بر این، با گذشت زمان، عملکرد دستگاه نیز افت می‌کند. خودروها کارایی کمتری پیدا می‌کنند، لپ‌تاپ‌ها کندتر می‌شوند، گوشی‌ها کمی لگ پیدا می‌کنند و عمر باتری به سرعت کاهش می‌یابد. هر بار که گوشی خود را شارژ می‌کنید، باتری کمی فرسوده می‌شود، به همین دلیل است که گوشی قدیمی شما به اندازه زمانی که نو بود، دوام نمی‌آورد. و دقیقاً به همین دلیل است که سازندگان گوشی‌هایی با باتری قابل تعویض نمی‌سازند. این یک استراتژی برای منسوخ‌سازی برنامه‌ریزی‌شده است، زیرا آن‌ها می‌خواهند گوشی‌های بیشتری بفروشند و نه اینکه مالکان همان دستگاه را برای چهار تا پنج سال نگه دارند. این برای کسب‌و‌کار آن‌ها خوب نیست.
وعده هفت سال آپدیت پرچم‌داران اندرویدی فوق‌العاده است، اما مطمئن باشید سازندگان محدودیت‌هایی برای ویژگی‌ها قائل می‌شوند، سخت‌افزار را بهبود می‌بخشند و چیزهای جدید و هیجان‌انگیزی ارائه می‌دهند تا همه را برای ارتقا متقاعد کنند.
دریافت به‌موقع آپدیت‌ها مهم‌تر هستند

سیاست و بازاریابی


به جای وعده‌ی به‌روزرسانی نرم‌افزاری به مدت هفت سال، چه چیزی برای دارندگان گوشی اهمیت بیشتری دارد؟ دریافت به‌روزرسانی‌های نرم‌افزاری، انتشار به‌موقع بسته‌های الحاقی برای بهبود عملکرد، و رفع باگ‌های نرم‌افزاری در زمان مناسب. در همین زمینه می‌توانیم به گوشی‌های پیکسل اشاره کنیم که چند وقت یک بار آپدیت‌هایی را برای بهره‌گیری از ویژگی‌های جدید دریافت می‌کنند. سامسونگ نیز در انتشار به‌روزرسانی‌های رفع باگ ماهانه، دو ماهه یا فصلی عملکرد نسبتاً خوبی دارد. از طرف دیگر، موتورولا را داریم که می‌توان گفت یکی از بدترین شرکت‌ها در زمینه به‌روزرسانی‌های به‌موقع اندروید به شمار می‌رود.
همه ما شاهد بوده‌ایم که گوگل نسخه‌ای جدید از اندروید، مانند اندروید 13 را منتشر می‌کند و سپس شش ماه تا یک سال طول می‌کشد تا این نسخه به گوشی‌های ما برسد. این یک مشکل است و می‌توان گفت که بسیار مهم‌تر از وعده به‌روزرسانی سیستم‌عامل برای هفت سال محسوب می‌شود.

سیاست و بازاریابی


حالا که با ورود هر مدل جدید، دیگر شاهد پیشرفت‌های سریع و انقلابی در گوشی‌های هوشمند نیستیم، طبق نتایج پژوهش‌های صورت گرفته، اکثر کاربران آمریکایی گوشی خود را حدود دو و نیم سال نگه می‌دارند. به جای وعده‌ی نسخه‌ی ضعیف و محدودی از اندروید 21 که پس از هفت سال فاقد قابلیت‌های کلیدی و دارای افت شدید باتری است، ما به به‌روزرسانی‌های سریع‌تر در دو تا چهار سال اول نیاز داریم.
واقعیت این است که این وعده‌ی آپدیت 7 ساله پرچم‌داران اندرویدی به اندازه‌ای که سامسونگ یا گوگل آن را بزرگ جلوه می‌دهند، مهم نیست. مدیر ارشد عملیات وان‌پلاس نیز حرف مشابهی زده است و معتقد است این سیاست‌های به‌روزرسانی جدید، از اصل موضوع غافل هستند.
مزایای این رویکرد
البته آپدیت 7 ساله برای پرچم‌داران اندرویدی بدون شک بدون مزیت هم نیست. بازار گوشی‌های دست دوم بسیار گسترده است و میلیون‌ها نفر در سراسر دنیا گوشی‌های کم‌کارکرد، کارکرده یا بازسازی‌شده خریداری می‌کنند. این راهی عالی برای صرفه‌جویی در هزینه است و بسیاری از والدین برای فرزندان خود گوشی‌های کارکرده می‌خرند یا مدل‌های قدیمی‌تر را به آن‌ها هدیه می‌دهند.

سیاست و بازاریابی


در سال 2026، گوگل پیکسل 8 همچنان یک انتخاب عالی برای کسانی خواهد بود که به دنبال یک گوشی دست دوم می‌گردند. این گوشی حتی با گذشت سه سال همچنان کارآمد بوده و از جدیدترین نرم‌افزار و به‌روزرسانی‌های امنیتی حیاتی بهره می‌برد. به علاوه، کارایی قابل قبولی ارائه می‌دهد. خریداران این گوشی می‌توانند مطمئن باشند که گوگل برای سه سال دیگر نیز آن را به‌روزرسانی خواهد کرد.
مورد دیگری که باید در نظر گرفت، زباله‌های الکترونیکی و محیط زیست است. محل‌های دفن زباله هر ساله میلیون‌ها تن مواد الکترونیکی را دریافت می‌کنند و به نظر نمی‌رسد این مشکل به زودی حل شود. حتی با وجود امکان بازیافت گوشی‌های قدیمی یا گجت‌ها، داشتن محصولاتی با چرخه عمر طولانی‌تر به نفع همه است.
گوگل و سامسونگ سرانجام تصمیم به پشتیبانی طولانی‌تر از دستگاه‌های خود گرفته‌اند و رقابت در بازار باعث می‌شود تا شرکت‌های دیگر نیز به احتمال زیاد از آن‌ها پیروی کنند. این اتفاقی عالی و یک برد برای مصرف‌کنندگان در همه جا است، اما باید بدانید که این آپدیت طولانی‌مدت، به اندازه تصور شگفت‌انگیز نیست و باید انتظارات منطقی داشته باشید.

لینک کوتاه:
https://www.siasatvabazaryabi.ir/Fa/News/737123/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اپل به‌دنبال کاهش ضخامت دستگاه‌های تولیدی آینده خود است

دوشنبه های تسهیل گری در ایستگاه سوم

کنگره شهدا باید نسل جدید را با فرهنگ دفاع مقدس پیوند بزند

اجلاسیه "شهدای غریب در اسارت" استان سمنان برگزار شد

مجلس آمریکا لایحه ممنوعیت فروش پهپادهای DJI را تصویب کرد

کاور کند کننده آتش سوزی از راه رسید/ جلوگیری از گسترش آتش

اقامه نماز تسلیم وبندگی با حضور کیشوندان و گردشگران

دفاتر خدمات گردشگری، سفیران معرفی کیش در سراسر کشور هستند

تصاویر منتسب به گوشی قدرتمند وان‌پلاس Ace 3 Pro فاش شد

با جایگزین قدرتمند و سریع باتری‌های لیتیوم‌یون آشنا شوید

گلکسی رینگ ظاهراً با این قاب شارژ می‌شود

هوش مصنوعی به کمک صاحبان گربه‌ها می‌آید

تریلر جدید بازی !Thank Goodness You’re Here را ببینید

فضانوردان «آرتمیس» به سیستم هشدار قوی تشعشع نیاز دارند

چین فناوری کاملا خودران تسلا را آزمایش می کند

جدیدترین گوشی موتورولا با قابلیت‌های کاربردی و قیمتی مقرون‌به‌صرفه معرفی شد

رونمایی ال جی از نسل جدید تلویزیون‌های خود برای گیمرهای پولدار!

اولین ماهواره پهن‌باند سوئد به مدار زمین‌ایستا رسید

Lords of the Fallen 2 در سال 2026 منتشر خواهد شد

رندرهای جدیدی از گلکسی واچ اولترا منتشر شد

کشف سیاره‌های فراخورشیدی قابل سکونت در پرتو ستاره‌های مجاور

قیمت گوشی جدید HMD با طراحی مشابه نوکیا لومیا 920 لو رفت

هشدار در مورد احتمال وقوع انفجار کیهانی نادر

اینترنت ماهواره‌ای استارلینک حالا در 100 کشور جهان در دسترس است

انتشار چت‌بات هوش مصنوعی متا در اروپا به‌تعویق افتاد

نانو کورکومین به درمان بیماری‌های عصبی کمک می‌کند

Starfield سالانه بسته‌الحاقی داستانی دریافت خواهد کرد

دیدگاه مایکروسافت در مورد فناوری بلاکچین چیست؟

کنسول بازی اختصاصی روسیه در دست ساخت است

بازی چندنفره‌ Battle Vision Network برای کامپیوتر و موبایل معرفی شد؛ تریلر آن را ببینید

کدام قابلیت‌های هوش مصنوعی اپل و iOS 18 احتمالاً همزمان با آیفون 16 عرضه نمی‌شوند؟

عقب‌نشینی دولت از ممنوعیت واردات آیفون رفرش

مشخصات کامل گوشی آنر X60i لو رفت

ریمستر بازی The Thing برای کنسول‌های نسل هشتم و نهم معرفی شد

اگر پوتین در فضا بمب هسته‌ای منفجر کند، چه اتفاقی خواهد افتاد؟

بلومبرگ: اپل می‌خواهد نازک‌ترین آیفون، مک‌بوک پرو و اپل واچ را بسازد

ویدیویی شگفت انگیز از بازگشت فضاپیمای استارشیپ به اتمسفر

برنامه/ تمرینات ورزشی برای عضله سازی

شرکتی حقوقی، اینتل را به دست‌بردن در گزارش مالی متهم کرد

نتایج امیدوارکننده یک ساختار نانویی برای مقابله با پارکینسون

سیاره جالب قابل سکونت

بایسون با استریت فایتر 6 از مرگ باز می‌گردد

درخواست فعالان فاوا از رئیس‌جمهور آینده؛ از رفع تعدد رگولاتورها تا کاهش محدودیت‌های اینترنت

متا آموزش هوش مصنوعی با داده‌های کاربران اروپایی را متوقف می‌کند

میز خدمت در راستای بررسی مشکلات حقوقی جامعه ایثارگر خوزستان برگزار شد

یک پرتاب قدرتمند از تاج خورشید

مشاهده اثرات زهر مار روی انسان به کمک زیست تراشه‌ برای نخستین بار

فرود super heavy booster

اپل برای سرورهای ابری Apple Intelligence یک سیستم‌عامل جدید ساخته است

200 میلیون سال طول کشید تا زمین اکسیژن‌دار شود