سیاست و بازاریابی

آخرين مطالب

بررسی اقتصادی‌ترین گلکسی سامسونگ با باتری قوی نکات خواندني

بررسی اقتصادی‌ترین گلکسی سامسونگ با باتری قوی
  بزرگنمايي:

سیاست و بازاریابی -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

مجله دیجی کالا / سامسونگ گلکسی A04e یکی از گوشی‌های ارزان‌قیمت جذاب این شرکت است که حدود دو ماه از معرفی آن می‌گذرد و در حال حاضر در بازار ایران به فروش می‌رسد. در این محدوده‌ی قیمتی، گزینه‌های زیادی وجود دارد ولی سامسونگ گلکسی A04e یکی از گزینه‌های مناسب محسوب می‌شود. در این ویدیو به بررسی این گوشی می‌پردازیم.
طراحی این گوشی بسیار ساده و شیک است. به نوعی می‌توانیم تاثیرپذیری از طراحی گوشی‌های گلکسی A13 و A03 را در این گوشی ببینیم. بدنه‌ی گوشی پلاستیکی است و باید مراقب آن باشید که خط و خش روی پنل پشتی نیفتد. در سمت چپ بخش فوقانی پنل پشتی، دو دوربین دیده می‌شود که در کنار این دو یک فلش دوربین کوچک هم تعبیه شده است. در کل بدنه‌ خوش‌دست است و وزن آن به 185 گرم می‌رسد. انرژی گوشی از طرف باتری 5000 میلی‌آمپر ساعتی تامین می‌شود که برای دو روز می‌تواند انرژی لازم را ارائه دهد. همراه با گوشی، شارژر 7.8 واتی ارائه می‌شود. به همین خاطر شارژ کامل باتری، حدود 3 ساعت و 40 دقیقه طول می‌کشد.
این گوشی فاقد سنسور اثر انگشت است و این یعنی برای آنلاک کردن به غیر از استفاده از مواردی مانند پسورد و الگو، می‌توانید از قابلیت تشخیص چهره بهره ببرید. سامسونگ برای این گوشی از چیپست مدیاتک هلیو P35 استفاده کرده که پیش از این در تعدادی از گوشی‌های پایین‌رده مورد استفاده قرار گرفته است. برای کارهای روزمره به‌خوبی انجام وظیفه می‌کند ولی طبیعتا نباید انتظار سرعت بالایی از آن داشته باشید. گیمینگ هم در حد بازی‌های بسیار ساده جواب می‌دهد ولی برای بازی‌های سنگین‌تر مانند دیگر گوشی‌های پایین‌رده نمی‌تواند به‌خوبی انجام وظیفه کند. این گوشی همراه با اندروید 12 و رابط کاربری One UI Core 4.1 به دست شما می‌رسد. این رابط کاربری نسبت به نسخه‌ی اصلی تا حدی ساده‌تر است و از ویژگی‌های کمتری بهره می‌برد.
نمایشگر سامسونگ گلکسی A04e از نوع PLS LCD است و رزولوشن آن به 720 در 1600 می‌رسد. این نمایشگر که 6.5 اینچ اندازه دارد، حدود 82 درصد از پنل جلویی را پوشش داده است. دوربین اصلی مبتنی بر سنسور 13 مگاپیکسلی است و در کنار آن سنسور تشخیص عمق 2 مگاپیکسلی قرار دارد. دوربین اصلی کیفیت خیلی معمولی در اختیار شما قرار می‌دهد. اگر با دوربین سامسونگ گلکسی A04e می‌خواهید عکس‌های استانداردی را ثبت کنید، باید در محیط‌های با نور مناسب چنین کاری را انجام دهید. زیرا با کاهش نور، کیفیت عکس‌ها به طور قابل توجهی پایین می‌آید.
برای طرفداران عکس‌های سلفی هم باید بگوییم که در صورت خرید این گوشی، می‌توانید از دوربین سلفی 5 مگاپیکسلی آن استفاده کنید. کیفیت عکس‌های سلفی هم بسیار معمولی هستند و ویژگی خاصی ندارند. به طور کلی سامسونگ گلکسی A04e مناسب کاربرانی است که به دنبال یک گوشی کاملا معمولی و ارزان‌قیمت می‌گردند. از جنبه‌های مختلف شاهد ویژگی خاصی از این گوشی نیستیم و تنها ویژگی جذاب آن، بهره‌گیری از باتری غول‌پیکری است که می‌تواند دوام بالایی را به ارمغان بیاورد.

لینک کوتاه:
https://www.siasatvabazaryabi.ir/Fa/News/249634/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بهاردر منطقه 13

بهار در منطقه 13

تبلت اوپو پد 2 با دیمنسیتی 9000 و پشتیبانی از شارژر 67 واتی معرفی شد

هوم‌پاد مجهز به نمایشگر احتمالاً سال آینده میلادی از راه می‌رسد

هواوی Mate X3 از نمایشگر داخلی با پوشش شیشه‌ فوق‌‌باریک بهره خواهد برد

ایسر دوچرخه برقی با قابلیت‌های هوش مصنوعی می‌سازد

اخراج 9 هزار کارمند آمازون در هفته‌های آینده

بازی/ Toca Hair Salon 4؛ آرایشگری فشن و امروزی

رشد 200 درصدی نوسازی در بافت فرسوده در سال 1402/دوران رکود مسکن به پایان رسیده است

نوسازی در بافت فرسوده 200 درصد افزایش پیدا می‌کند/دوران رکود مسکن به پایان رسیده است

آیین بهره‌برداری از بخش نخست گام دوم طرح توسعه و تثبیت ظرفیت پالایشگاه آبادان

جلوگیری از اتمام شارژ و خاموشی گوشی در اندروید 14 راحت‌تر می‌شود

گوشی جدید اوپو با دوربین عکاسی قدرتمند از راه می‌رسد

بازی/ Jelly Shift؛ ژله لرزان را شکل دهید

پورت USB-C فقط با کابل‌های تایید شده اپل سرعت شارژ سریع‌تری را به آیفون 15 ارائه می‌دهد

کاشت دو هزار اصله درخت در ورودی جنوبی پایتخت

معرفی 4مسیر ویژه تور پیاده‌گردی در محلات مرکزی شهر

برنامه نوروزی بهار ایران در منطقه13 اجرا می‌شود

آمادگی نیروهای خدمات شهری برای بارش احتمالی امشب/ساماندهی حوزه پسماند از اولویت‌های معاونت خدمات شهری است

رکورد مصرف بنزین باز هم افزایش یافت/ مصرف 144.3 میلیون لیتر در آخرین روز سال/ لزوم مدیریت بهینه مصرف سوخت

رکورد مصرف بنزین باز هم افزایش یافت / مصرف 144.3 میلیون لیتر بنزین در آخرین روز سال / لزوم مدیریت بهینه مصرف سوخت

پیشنهاد وزیر ارتباطات برای بازنگری در لیست اپلیکیشن‌های محدود شده

تیک‌تاک در کدام کشورها ممنوع شد؟

انتظار موجی از دعاوی حقوقی از سوی غول‌های فناوری در اروپا

دلایلی برای خریدن یا نخریدن گوگل پیکسل 7

اوپو Find X6 Pro با سنسور دوربین 1 اینچی رسما معرفی شد

دیدار شهردار تهران با خانواده شهید دارابی در نخستین روز از بهار

کدام موتورسیکلت‌ها در اولویت دریافت گواهی معاینه فنی هستند؟

هش‌ریت چیست و چه اهمیتی دارد؟

چشم‌نوازی تخم‌مرغ‌های رنگی در جنوب پایتخت

10 سبد و فرش گل در بزرگراه‌های منطقه 19 برای استقبال از بهار گسترده شد

آمادگی منطقه ساری برای سوخت‌رسانی نوروزی با 224 جایگاه سوخت مایع و سی‌ان‌جی

تکالیف قانونی در زمینه تأمین و توزیع سوخت به همت کارکنان صنعت پالایش اجرا شد

لوگوی گوگل به مناسبت نوروز تغییر کرد

اجرای ویژه‌برنامه "دهکده بهار ایران" در میدان آزادی

تهران با کیفیت هوای «قابل قبول» پا به سال 1402 گذاشت

کدام وعده وزیر ارتباطات در سالی که گذشت محقق شد؟

پیام نوروزی به مناسبت آغاز سال 1402

*سال 1402، سالِ «مهار تورم و رشد تولید» بر همه ایرانیان شاد باد*

احراز هویت دوعاملی توییتر ازطریق پیامک از فردا پولی می‌شود؛ اکنون چه اقدامی انجام دهیم؟

محققان چینی یخچال مخصوص تراشه‌های کوانتومی ساختند

جنس بدنه تیتانیومی برای آیفون 15 پرو یا اولترا گزارش شد

بهار در منطقه 19

بهره‌برداری از پروژه‌های منطقه 18

استقبال از بهار با تخم‌مرغ‌های رنگی

پیام مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران به مناسبت سال نو شمسی

سال 1402 با مدیریت جهادی و تفکر انقلابی در مسیر توسعه و آبادانی ایران گام برداریم

برنامه اصلی دولت در سال نو کنترل تورم همراه با رشد پایدار اقتصادی است

پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی به مناسبت آغاز سال 1402

سال 1402، سالِ «مهار تورم و رشد تولید» است