سیاست و بازاریابی

آخرين مطالب

فرهنگسازی و ترویج کتابخوانی محور فعالیت های فرهنگی شرکت عمران، آب و خدمات منطقه آزاد کیش

فرهنگسازی و ترویج کتابخوانی محور فعالیت های فرهنگی شرکت عمران، آب و خدمات
  بزرگنمايي:

سیاست و بازاریابی - مجموعه 5 جلدی کتاب فرهنگ کیشوندی به همت شرکت عمران، آب و خدمات کیش تدوین و چاپ می شود.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش به نقل از روابط عمومی شرکت عمران، آب و خدمات ، عبدالنبی شرفی مدیر عامل و رئیس هیئت مدیره این شرکت در آیین رونمایی پوستر سومین نمایشگاه کتاب کیش با اشاره به رویکرد شرکت عمران، آب و خدمات و توجه جدی به مقوله فرهنگسازی و جلب مشارکت عمومی برای بهبود فضای شهری اظهار داشت : شهروندان مهم ترین سرمایه های اجتماعی شرکت هستند و به همین دلیل در چار چوب مسئولیت اجتماعی خود تلاش می کنیم تا در کنار فعالیت های عمرانی و توسعه ای در جهت ارتقاء سطح آگاهی عمومی و فرهنگسازی هم برنامه های مدونی را طراحی و اجرا کنیم.
رئیس هیئت مدیره شرکت عمران، آب و خدمات گفت : طبق این رویکرد، تدوین و چاپ یک مجموعه 5 جلدی کتاب فرهنگ کیشوندی در دستور کار شرکت قرار گرفت که با کمک گرفتن از کارشناسان بومی مراحل مختلف این طرح از جمله مطالعه و پژوهش، ساخت سناریو، نگارش و ویرایش داستان و تصویر گری اختصاصی این کتاب ها انجام شد.
وی افزود : خوشبختانه موفق شدیم تا با اخذ شابک اختصاصی و شناسه فلیپا مجوز رسمی چاپ را هم از وزارت ارشاد دریافت کنیم تا 2 هزار جلد از این مجموعه کتاب های فرهنگ کیشوندی چاپ شود و در اختیار علاقمندان قرار گیرد.
شرفی با بیان اینکه این مجموعه 5 داستان را با موضوع های کاربردی روایت می کند تصریح کرد: قصه ای برای دریا با موضوع تفکیک پسماند و تلاش های پاکبانان خوب جزیره کیش، قصه ای برای خاک با هدف ترویج فرهنگ آپارتمان نشینی، قصه ای برای درخت با موضوع حفاظت از محیط زیست و فضای سبز و تجلیل از زحمات باغبانان پرتلاش و دست اندرکاران فضای سبز ، قصه ای برای باد در زمینه فرهنگ ترافیک شهری و رانندگان خوب جزیره و قصه ای برای خورشید در خصوص مسائل ایمنی و آتش نشانی و مرور زحمات آتش نشانان فداکار کیش عناوین داستان های این مجموعه است که در جهت ارتقاء فرهنگ شهروندی به چاپ می رسد.
وی در ادامه تصریح کرد: هفتم مهر مصادف با روزآتش نشانی و ایمنی هم از کتاب ضوابط اجرایی سامانه های اطفاء حریق رونمایی شد، که با هدف نظام بخشی و استانداردسازی طراحی و اجرای سامانه های اطفاء حریق و ارتقای سطح آگاهی افراد از اصول ایمنی و ایمن سازی ساختمان ها برای نخستین بار به همت مدیریت بحران و پدافند غیر عامل شرکت عمران، آب و خدمات کیش تدوین و چاپ شد.
عبدالنبی شرفی ضمن توجه به اهمیت ترویج فرهنگ بازیافت در جزیره کیش شرکت عمران، آب و خدمات با هدف جلب مشارکت عمومی در جمع آوری بهینه پسماندهای خشک گفت: برنامه ای را ترتیب داده ایم تا افرادی که به طور مستمر مواد قابل بازیافت را جمع آوری کرده و به ماموران شرکت تحویل دهند با رسید های دریافتی بتوانند بن کارت هدیه گرفته و به طور رایگان از نمایشگاه کتاب خریداری کنند.
لازم به ذکر است تا کنون دو دوره نمایشگاه کتاب کیش در این منطقه آزاد برگزار شده که با استقبال خوب ساکنان همراه بوده است .

لینک کوتاه:
https://www.siasatvabazaryabi.ir/Fa/News/216612/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

«مراقبت ناماسته» روشی برای بهبود زندگی بیماران آلزایمر

کامپیوتر گیمینگ جدید اچ‌پی با 32 گیگابایت رم و گرافیک پرقدرت معرفی شد

جالب‌ترین سیاره‌های فراخورشیدی کشف‌شده در سال 2025

نمایشگر هوشمند شیائومی با طراحی جذاب و قیمت منطقی رونمایی شد

تریلر زمان عرضه همکاری Minecraft و Stranger Things

جهش اقتصاد گزارش می دهد ؛ توانمندسازی نمایندگان، محور راهبرد بیمه دی برای ارتقای کیفیت و افزایش سهم بازار

جهش اقتصاد گزارش می دهد ؛ شتاب و اعتماد؛ روایت تازه از مسیر بیمه دی

مدیرعامل بیمه دی در مراسم تجلیل از 4 مدال آور المپیاد هوش مصنوعی 2025 مطرح کرد؛ بیمه دی به طور کامل هوشمند سازی می شود/استفاده از نخبگان و المپیادی ها در دستور کار بیمه دی است

مدیرعامل بیمه دی: بیمه، ابزار راهبردی کاهش ریسک و جهش صادرات در شرایط تحریم است

اقتصاد تهران گزارش می دهد/ سود پایدار بیمه دی به مدد شبکه فروش؛ واقعیتی انکارناپذیر از تلاشی خستگی ناپذیر

کشف دانشمندان ژاپنی: باکتری روده قورباغه سلول‌های سرطانی را نابود می‌کند

فروپاشی یک باور قدیمی در مورد پشه‌ها

تئوری جدید: جهان ما شاید آینه‌ای از یک پادجهان پیش از مهبانگ باشد

عبداللهی: بیمه دی در مسیر صعودی صنعت بیمه؛ تثبیت رتبه نخست غیردولتی‌ها با تحول دیجیتال، خرده‌فروشی و توانگری سطح یک / رونمایی از جشنواره فروش «دی تا دی»

تریلر جدیدی از بازی NTE منتشر شد؛ GTA انیمه‌ای در ژاپن

عکس روز ناسا از ماژول قمری ماموریت «آپولو 17»

دستاورد بزرگ سامسونگ؛ تراشه موبایلی اگزینوس 2600 گرافیک کاملا اختصاصی خواهد داشت

نویسنده Silent Hill f از راز نام‌گذاری شخصیت اصلی بازی پرده‌ برداشت

کامران به متین مزدا داد؛ برنده بازی کس دیگری بود

قیمت گوشی موردانتظار ریلمی 16 پرو پلاس لو رفت

گوشی گلکسی M سامسونگ دارید؟ آپدیت One UI 8.5 نزدیک است

باتری گلکسی A07 بسیار بزرگ‌تر از نسل قبل است

اولین تصاویر واقعی از وان‌پلاس توربو، گوشی مورد انتظار چینی

این گوشی شیائومی، مثل دوربین‌های عکاسی زوم می‌کند!

اگر دیابت دارید کنار پنجره بنشینید

تب هوش مصنوعی، دانشگاه‌های انگلیس را فرا گرفت

ال‌جی با رونمایی مانیتور فوق‌پیشرفته 5K، نگاه‌ها را خیره کرد

این گوشی چینی به‌طرز غیر قابل باوری شبیه آیفون 17 پرو است

اندروید در کالبد آیفون 17 پرو؛ گوشی‌های سری آنر وین معرفی شدند

عکس روز ناسا از یک مهمان میان‌ستاره‌ای

سلامت مغز با عملکرد کلیه‌ها مرتبط است

حال و هوای کریسمس در ایستگاه فضایی بین‌المللی

هوش مصنوعی، طراح جدید نانوذرات دارویی

رفتارهای خودآسیب‌رسان نوجوانان؛ نقش خانواده و اعتیاد به اینترنت

شیائومی بادز 6 رونمایی شد؛ هندزفری ارزشمند با شارژدهی طولانی

مودم جدید سامسونگ برای گلکسی S26، عملکرد بهتری در ارتباطات ماهواره‌ای دارد

وقتی دشمن فرشته نجات می‌شود؛ چرا کرگدن‌ها به پرندگان خون‌خوار سواری می‌دهند؟

آیکو Z11 توربو به‌نمایش درآمد؛ گوشی قدرتمند با دوربین 200 مگاپیکسلی

مانیتورهای جدید ویوسونیک با پنل پیشرفته سامسونگ معرفی شدند

این گوشی‌ها و تبلت‌های شیائومی همین هفته به HyperOS 3 آپدیت می‌شوند

ساعت هوشمند جدید لنوو با 27 ساعت شارژدهی رونمایی شد

انقلاب در مقیاس میکرو: کوچکترین ربات مستقل دنیا به اندازه دو تار مو عرض دارد

مدل جدید دسته پلی استیشن 5 با قیمت بالاتر و شارژدهی بیشتر معرفی شد

بدبوترین چیز در جهان چیست؟

چگونه می‌توان با دنباله‌داری ملاقات کرد که هنوز کشف نشده است؟

تک‌شاخ، خز روباه و درخت کریسمس در آسمان!

نقش «معماری بیمارستان» در بهبود فرایند درمان بیماران

ارتش ربات‌های انسان‌نما تنها با «یک کلمه» هک می‌شود!

ماوس گیمینگ جدید لاجیتک با سنسور دقیق و طراحی ارگونومیک معرفی شد

آپدیت جدید فیرفون 4، گوشی را فریز می‌کند