سیاست و بازاریابی

آخرين مطالب

انعقاد تفاهم نامه همکاری با محوریت تولید محتوا در کیش منطقه آزاد کیش

انعقاد تفاهم نامه همکاری با محوریت تولید محتوا در کیش
  بزرگنمايي:

سیاست و بازاریابی - مدیرکل صدا و سیمای مرکز کیش یکی از اقدامات مهم این مجموعه را انعقاد تفاهم نامه همکاری با سازمان منطقه آزاد کیش در زمینه تولید محتوا عنوان کرد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، در مراسم انعقاد تفاهم نامه همکاری تولیدی و پژوهشی میان سازمان منطقه آزاد کیش و صدا و سیمای مرکز جزیره که روز چهارشنبه هفتم مهر در سالن اجتماعات این مجموعه به امضا رسید؛ داوود سیروس مدیرکل صدا و سیمای مرکز کیش انعقاد تفاهم نامه همکاری با سازمان منطقه آزاد کیش را با محوریت تولید محتوا میمون و مبارک دانست و افزود: آنچه که در استان های دیگر ناظر بودیم در زمینه های عمرانی حمایت می شوند، خوشبختانه در جزیره کیش این حمایت در زمینه محتوایی در حال شکل گیری است و برنامه های مدونی نیز برای توسعه زیرساخت ها داریم که یکی از توسعه ها با مشارکت سازمان در صدا و سیما انجام خواهد شد.
سیروس با بیان این که یکی از نشانه های توسعه یافتگی، توسعه رسانه در بحث جوامع مد نظر حاکمیت ها است، افزود: توسعه زیرساخت ها در جزیره کیش از اولویت نخست مسوولان جزیره بوده و در این زمینه توسعه چشم گیری داشته ایم.
به گفته مدیرکل صدا و سیمای مرکز کیش توسعه متوازن درعرصه های مختلف برای زیرساخت‌های جزیره مورد توجه بوده و یکی از ظرفیت های موجود در جزیره کیش حضور صدا و سیمای مستقلی است که مرکز رسانه ای محسوب می شود و مستقل از صدا و سیمای مرکز استان هرمزگان به صورت خاص و با حکم ریاست سازمان فعالیت می کند.
وی با بیان این که غیر از تهران 30 استان وجود دارد که 33 مرکز صدا و سیما در آن استان ها فعالیت می کنند، اظهار داشت: تعداد دو مرکز صدا و سیما در 3 استان به دلایل خاص اقلیمی، جغرافیایی یا قومیتی فعالیت دارند.
مدیرکل صدا و سیمای مرکز کیش، خاطر نشان کرد: سال 72 با حضور ریاست سازمان و مدیرعامل منطقه آزاد وقت، این مرکز فعالیت رسمی خود را با توجه به ظرفیت های موجود در قالب صدا و سیمای 24 ساعته در چارچوب سیاست های توسعه محور آغاز می کند.
داوود سیروس با تاکید بر این که صدا و سیما با تمام توان و با وجود کمی و کاستی هایی که در زمینه تجهیزات و منابع انسانی وجود دارد به فعالیت خود ادامه می دهد، گفت: تلاش بر این بود که نمایش گر فعالیت ها و ظرفیت های موجود در کیش و برای هموطنان در داخل و خارج از کشور باشیم که از طریق ارسال گزارش ها بر روی آنتن های ملی و شبکه های برون مرزی این مهم محقق شده است.
سیروس با اشاره به این که شبکه 4k در تمام کشور راه اندازی شده بود و فرستنده آن در کیش وجود نداشت گفت: با اعتباری نزدیک به 4 میلیارد تومان این فرستنده از طریق معاونت توسعه و فناوری سازمان ایجاد و امروز به بهره برداری رسید.
وی ادامه داد: با راه اندازی این شبکه روی فرستنده TS5 تمام TSهای قبلی که وجود داشت 1تا 5 به صورت نا مرتب شبکه ها دریافت می شد که دوباره باز تعریف می شود و شبکه ها به طور مرتب قابل دریافت خواهد بود.
مدیرکل صدا و سیمای مرکز کیش از یک تکنولوزی جدید دیگر که موسوم به دب و فراتر از FM رادیو را می توان دریافت کرد در این منطقه خبر داد: این تکنولوژی روی گیرنده های خودروهای بالای 2020 نیز قابل دریافت است.
داوود سیروس با بیان این که شبکه دب فقط در 5 مرکز استان راه انداز شده است و تمام مراکز استان ها از وجود این بهره مند نیستند، اظهار داشت: ششمین جایی که این شبکه راه اندازی شده جزیره کیش است که این هدیه از طرف سازمان صدا و سیما و با حمایت مسوولان جزیره تقدیم به کیشوندان عزیز می شود.
گفتنی است در مراسم انعقاد تفاهم نامه همکاری تولیدی و پژوهشی میان سازمان منطقه آزاد کیش و صدا و سیمای مرکز جزیره، جعفر آهنگران رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش، حجت الاسلام و المسلمین حسن زاده امام جمعه کیش، محمد ثاقب فرد سرپرست اداره کل حوزه مدیرعامل، ناصر آخوندی معاون توسعه مدیریت، سعید پورعلی معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش و برخی از مدیران سازمان و این مرکز حضور داشتند.

لینک کوتاه:
https://www.siasatvabazaryabi.ir/Fa/News/216070/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

شرکت EA: بازی Battlefield 6 در حدود 98 درصد از بازی‌ها بدون تقلب بوده است

بازیکنان Where Winds Meet به هوش مصنوعی می‌گویند معما را حل کرده‌اند و او باور می‌کند!

راز سرسخت‌ترین بازمانده چرنوبیل؛ قارچی که از تشعشعات تغذیه می‌کند

استخراج لیتیوم از باتری‌های فرسوده، ارزان‌تر از خرید آن

توسعه‌دهنده Palworld از دلیل علاقه خود به بازی‌های مستقل می‌گوید

دانشمندان محرک چاقی در روغن سویا را کشف کردند

شیائومی 17 اولترا احتمالا پیش از پایان سال 2025 عرضه می‌شود

عکس روز ناسا از دنباله‌ یک دنباله‌دار میان‌ستاره‌ای

والپیپرهای لورفته گلکسی S26 اولترا یک راز مهم را مخفی کرده‌اند

استفاده از هوش مصنوعی دانش ما را کاهش می‌دهد!

گوشی تاشو سه‌تکه سامسونگ ارزان‌تر از گوشی هواوی خواهد بود؟

ثبت‌نام اینترنت فیبرنوری رایتل در میانه آغاز شد

دانش‌آموز 17 ساله هندی یک آموزگار رباتیک ساخت

کنسول دستی ویندوزی Ayaneo Next II با نمایشگر 9 اینچ رونمایی شد

هوش مصنوعی چین در المپیاد جهانی ریاضی مدال طلا گرفت

همکاری Call of Duty و Street Fighter در راه است

هوش مصنوعی با شعر فریب می‌خورد!

یکی از طرفداران بازی Zelda: Ocarina of Time را با موتور Unreal Engine 5 ریمیک کرد

ساختارهای مرموز گوشته ممکن است عامل وجود حیات روی زمین باشند

بازی Turok Origins برای انتشار در سال 2026 برنامه‌ریزی شده است

خرس‌های تنبل باهوش‌تر از تصور ما؛ برای نخستین‌بار استفاده پانداها از ابزار مشاهده شد

شایعه: ریمیک Assassin’s Creed Black Flag شامل ویژگی‌های جذابی خواهد بود

رمزگشایی از سقوط تاریخی؛ خشکسالی‌های پی‌درپی، تمدن بزرگ دره سند را نابود کرد

بازیکنان Fortnite در فصل هفتم تصاویر ساخته شده با هوش مصنوعی پیدا کردند

هشدار دانشمندان: یادگیری با هوش مصنوعی شما را سطحی‌نگر می‌کند

هدفون رده‌بالای جدید سنهایزر با طراحی دوست‌داشتنی رونمایی شد

مغز ما تا 32 سالگی هنوز نوجوان است؛ دانشمندان می‌گویند رشد عصبی چهار دوره مهم دارد

آیا قیمت مدل‌های جدید آیفون در سال آینده رشد می‌کند؟

پیش‌بینی آینده با حباب‌های گاز آتشفشانی!

ردمی نوت 16 پرو پلاس احتمالا دوربین 200 مگاپیکسلی خواهد داشت

تهیه کنجاله پروتئینی از پَر

سامسونگ تبلت میان‌رده ارزشمندی با نمایشگر 90 هرتز معرفی کرد

فیزیکدانان یک چالش پزشکی را حل کردند

کدام بازی‌ها از حالت 165 فریم‌برثانیه گوشی وان‌پلاس ایس 6T پشتیبانی می‌کنند؟

از ورود فضانوردان جدید به ایستگاه فضایی تا کاوش‌های مداری

2 گوشی میان‌رده ناتینگ به اندروید 16 آپدیت شدند

مقاومت آنفلوانزای پرندگان در برابر تب، دانشمندان را نگران کرد

سنسور 200 مگاپیکسلی موبایلی سونی چه تفاوتی با سنسور سامسونگ دارد؟

تشخیص دقیق آلزایمر با هوش مصنوعی

مدل سفارشی آیفون 17 پرو با تم عشق رونمایی شد

تولید نخستین دستگاه زاویه تماس هوشمند و ماژولار ایران از سوی محققان دانشگاه تهران

مراسم گیم آواردز 2025 میزبان بازی‌های هیجان‌انگیزی خواهد بود

چین یک «بلوک کوانتومی شکست‌ناپذیر» ساخت

شمار بازیکنان Where Winds Meet از 9 میلیون نفر عبور کرد

کدام گروه از سالمندان، بیشتر در خطر افسردگی هستند؟

کنسول‌های ROG Ally ایسوس حالا سریع‌تر و هوشمندتر هستند

وان‌پلاس 15، یکی از ارزشمندترین گوشی‌های اندرویدی امسال، وارد بازار پراهمیت آمریکا می‌شود

سه بازی بعدی مجموعه The Witcher در بازه زمانی شش ساله منتشر خواهند شد

مقصر اصلی ریزش موی ناشی از استرس بالاخره شناسایی شد

چین، ربات‌های انسان‌نما را بی‌نیاز از آموزش می‌کند