سیاست و بازاریابی

آخرين مطالب

انعقاد تفاهم نامه همکاری با محوریت تولید محتوا در کیش منطقه آزاد کیش

انعقاد تفاهم نامه همکاری با محوریت تولید محتوا در کیش
  بزرگنمايي:

سیاست و بازاریابی - مدیرکل صدا و سیمای مرکز کیش یکی از اقدامات مهم این مجموعه را انعقاد تفاهم نامه همکاری با سازمان منطقه آزاد کیش در زمینه تولید محتوا عنوان کرد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، در مراسم انعقاد تفاهم نامه همکاری تولیدی و پژوهشی میان سازمان منطقه آزاد کیش و صدا و سیمای مرکز جزیره که روز چهارشنبه هفتم مهر در سالن اجتماعات این مجموعه به امضا رسید؛ داوود سیروس مدیرکل صدا و سیمای مرکز کیش انعقاد تفاهم نامه همکاری با سازمان منطقه آزاد کیش را با محوریت تولید محتوا میمون و مبارک دانست و افزود: آنچه که در استان های دیگر ناظر بودیم در زمینه های عمرانی حمایت می شوند، خوشبختانه در جزیره کیش این حمایت در زمینه محتوایی در حال شکل گیری است و برنامه های مدونی نیز برای توسعه زیرساخت ها داریم که یکی از توسعه ها با مشارکت سازمان در صدا و سیما انجام خواهد شد.
سیروس با بیان این که یکی از نشانه های توسعه یافتگی، توسعه رسانه در بحث جوامع مد نظر حاکمیت ها است، افزود: توسعه زیرساخت ها در جزیره کیش از اولویت نخست مسوولان جزیره بوده و در این زمینه توسعه چشم گیری داشته ایم.
به گفته مدیرکل صدا و سیمای مرکز کیش توسعه متوازن درعرصه های مختلف برای زیرساخت‌های جزیره مورد توجه بوده و یکی از ظرفیت های موجود در جزیره کیش حضور صدا و سیمای مستقلی است که مرکز رسانه ای محسوب می شود و مستقل از صدا و سیمای مرکز استان هرمزگان به صورت خاص و با حکم ریاست سازمان فعالیت می کند.
وی با بیان این که غیر از تهران 30 استان وجود دارد که 33 مرکز صدا و سیما در آن استان ها فعالیت می کنند، اظهار داشت: تعداد دو مرکز صدا و سیما در 3 استان به دلایل خاص اقلیمی، جغرافیایی یا قومیتی فعالیت دارند.
مدیرکل صدا و سیمای مرکز کیش، خاطر نشان کرد: سال 72 با حضور ریاست سازمان و مدیرعامل منطقه آزاد وقت، این مرکز فعالیت رسمی خود را با توجه به ظرفیت های موجود در قالب صدا و سیمای 24 ساعته در چارچوب سیاست های توسعه محور آغاز می کند.
داوود سیروس با تاکید بر این که صدا و سیما با تمام توان و با وجود کمی و کاستی هایی که در زمینه تجهیزات و منابع انسانی وجود دارد به فعالیت خود ادامه می دهد، گفت: تلاش بر این بود که نمایش گر فعالیت ها و ظرفیت های موجود در کیش و برای هموطنان در داخل و خارج از کشور باشیم که از طریق ارسال گزارش ها بر روی آنتن های ملی و شبکه های برون مرزی این مهم محقق شده است.
سیروس با اشاره به این که شبکه 4k در تمام کشور راه اندازی شده بود و فرستنده آن در کیش وجود نداشت گفت: با اعتباری نزدیک به 4 میلیارد تومان این فرستنده از طریق معاونت توسعه و فناوری سازمان ایجاد و امروز به بهره برداری رسید.
وی ادامه داد: با راه اندازی این شبکه روی فرستنده TS5 تمام TSهای قبلی که وجود داشت 1تا 5 به صورت نا مرتب شبکه ها دریافت می شد که دوباره باز تعریف می شود و شبکه ها به طور مرتب قابل دریافت خواهد بود.
مدیرکل صدا و سیمای مرکز کیش از یک تکنولوزی جدید دیگر که موسوم به دب و فراتر از FM رادیو را می توان دریافت کرد در این منطقه خبر داد: این تکنولوژی روی گیرنده های خودروهای بالای 2020 نیز قابل دریافت است.
داوود سیروس با بیان این که شبکه دب فقط در 5 مرکز استان راه انداز شده است و تمام مراکز استان ها از وجود این بهره مند نیستند، اظهار داشت: ششمین جایی که این شبکه راه اندازی شده جزیره کیش است که این هدیه از طرف سازمان صدا و سیما و با حمایت مسوولان جزیره تقدیم به کیشوندان عزیز می شود.
گفتنی است در مراسم انعقاد تفاهم نامه همکاری تولیدی و پژوهشی میان سازمان منطقه آزاد کیش و صدا و سیمای مرکز جزیره، جعفر آهنگران رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش، حجت الاسلام و المسلمین حسن زاده امام جمعه کیش، محمد ثاقب فرد سرپرست اداره کل حوزه مدیرعامل، ناصر آخوندی معاون توسعه مدیریت، سعید پورعلی معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش و برخی از مدیران سازمان و این مرکز حضور داشتند.

لینک کوتاه:
https://www.siasatvabazaryabi.ir/Fa/News/216070/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

قوانین جدید «چت‌جی‌پی‌تی» برای حفظ ایمنی نوجوانان

گوشی اندرویدی با چیدمان دوربین آیفون؛ قیمت گوشی ویوو V70 لو رفت

بزرگ‌ترین باتری تاریخ محصولات وان‌پلاس به گوشی توربو می‌آید

پلیرها ماد هنری کویل را برای The Witcher 3 نصب کردند، اما با گرالت مناطق محروم مواجه شدند!

ساخت غشای سلولزی نانوبلوری برای بهبود هم‌زمان استحکام، نفوذپذیری و حذف نمک

ظرفیت باتری شیائومی 17 اولترا لو رفت؛ غول‌آساتر از نسل قبل

آیا این مدل دستی کنسول PS6 است؟

عکس روز ناسا از خالکوبی خورشید روی جاده!

باتری غول‌پیکر و نمایشگر بسیار سریع؛ وان‌پلاس توربو گوشی ارزشمندی خواهد بود

شیوه متفاوت ابتلای مردان و زنان به «بیماری‌های عصبی»

ستاره‌های تاریک؛ کلید افشای راز تولد نخستین ستارگان جهان

اگر هنگام فکر کردن به مسئله بخوابیم، جواب را پیدا می‌کنیم؟ علم پاسخ جالبی دارد

درخت‌ها چطور با هم صحبت می‌کنند؟

رصد نادر یک «ابرگران‌نواختر» در آسمان

جلوگیری از ناتوانی ذهنی و ناشنوایی با «مشاوره ژنتیک»

اپل حجم تبلیغات اپ استور آیفون را افزایش داد

عرضه اولیه آیفون فولد احتمالا محدود خواهد بود

این احتمالا اولین گوشی تاشو اپل است

وقتی باکتری روده قورباغه، تومورهای سرطانی را در موش‌ها از بین می‌برد!

پاوربانک اقتصادی جدید شیائومی حتی برای لپ‌تاپ هم مناسب است

قهرمان جدید بازی مبارزه‌ای تکن، یک مادربزرگ 92 ساله است!

ارزان‌ترین تبلت نسل جدید اپل احتمالا قدرتمندتر از حد تصور خواهد بود

کال آو دیوتی جدید شرایط خوبی ندارد؛ افت شدید فروش در هفته‌های اخیر

اگر ربات دستور ایست بدهد، به حرفش گوش می‌کنید؟

آمار فروش اپل واچ اختلاف چشمگیری با ساعت‌های سامسونگ دارد

انویدیا تولید پردازنده گرافیکی را کاهش می‌دهد؛ موج افزایش قیمت در راه است؟

«جیمز وب» اولین ابرسیاه‌چاله فراری تاریخ را کشف کرد

آیفون‌های ژاپن اصلاح می‌شوند؛ زور اپل به دولت نرسید

چشم‌انداز تازه درمان بیماری‌های کبدی با کمک سلول‌های بنیادی

مشخصات اگزینوس 2600 لو رفت؛ پردازنده پرقدرت سامسونگ

این چسب هر وقت بخواهید، آزاد و محکم می‌شود

قیمت آیفون تاشو اپل چقدر خواهد بود؟

سامسونگ یکی از ویژگی‌های برجسته گلکسی S9 را احیا می‌کند

مراسم The Game Awards 2025 با 171 میلیون پخش زنده رکورد زد

خرس‌های قطبی ژن‌های خود را برای سازگاری با دنیای گرم‌تر تغییر می‌دهند

کاراکتر‌های سریال Fallout وارد Call of Duty Black Ops 7 خواهند شد

آمازون با سطل‌ زباله هوشمند به جنگ دورریز غذا می‌رود

بازی‌های بعدی Silent Hill ممکن است در هر نقطه‌ای از جهان روایت شوند

سال 2025، جلوه‌ای از قدرت و تاب‌آوری جهان علم

مانیتور M10 Ultra با پنل مینی ال‌ای‌دی و روشنایی مناسب معرفی شد

ماهواره‌های «گالیله» راهی فضا شدند

ای‌ام‌دی مدل کم‌مصرف‌تر کارت گرافیک RX 9060 XT را عرضه کرد

عکس روز ناسا از روح کیهانی!

تصاویر اولین گوشی سری «سیگنچر» موتورولا لو رفت

پوکو F8 اولترا با قیمت باورنکردنی به ایران رسید

تبدیل پر مرغ به پارچه نفیس کشمیر

تحول در درمان بیماری‌های صعب العلاج با کمک مهندسی بافت

بازی‌سازان آمریکایی 5 سال است که موفق به دریافت جایزه بهترین بازی سال نشده‌اند

عصب‌کشی درد دارد اما سپر قلب‌تان است!

اپل روی «حداقل 8 آیفون جدید» کار می‌کند