سیاست و بازاریابی

آخرين مطالب

انتخابات و رديابي راهبرد دشمن بازاریابی سیاسی

  بزرگنمايي:

در انتخابات سال 88 تحريك‌كننده‌ترين شعار دشمن و جريان فتنه، تقلب و مهندسي انتخابات و دخالت افراد و نهادهاي غير مسئول بود و علي‌رغم تمامي روشنگري‌هايي كه درباره خطا بودن اين تحليل ارائه شد، برخي اشخاص و گروه‌ها مصلحت نديدند يا اجازه نيافتند كه دست از اين شعار بردارند و هنوز هم همان‌ها و نيز افراد و گروه‌هايي جديد، منافع خويش را در تداوم اين شعار، البته در قالب‌هاي گوناگون مي‌بينند و اميدوارند از اين طريق و با تحريك مردم طرفداران بيشتري را براي خود دست و پا كنند يا توطئه‌اي ديگر را سامان دهند. چنان كه شايعاتي شنيده مي‌شود مبني بر اينكه حلقه انحرافي قصد دارد سياست تبليغاتي خويش را بر راه‌اندازي موجي از دو قطبي‌هاي كاذب استوار سازد و نهادهايي را مورد هدف قرار دهد.

اصولا دشمن با طراحي و تكرار اتهام شعارهايي نظير مهندسي انتخابات و امثال آن يك هدف را دنبال مي‌كند و آن خدشه‌وارد آوردن به اساس نظام اسلامي يعني مردم‌سالاري است و قصد دارد با گسترش اين شبهه كه انتخابات در ايران توسط افراد و گروه‌هاي خاص مديريت مي‌شود، انگيزه مردم را در زمينه مشاركت كاهش دهد و حتي از بين ببرد و البته اين سياست شوم را از ابتداي پيروزي انقلاب در قالب‌هاي متفاوت پيگيري كرده است و لذا امام خميني (ره) در همان سال‌هاي نخست با آگاهي از اين توطئه‌ به بعضي مجامع روحاني در زمينه دخالت فراگير در انتخابات به همه حوزه‌هاي اخذ راي، هشدار دادند و يا نيروهاي مسلح را از دخالت در انتخابات برحذر داشتند تا يكايك مردم از تاثير راي خود بر سرنوشت‌شان اطمينان حاصل كنند و همه به عنوان يك حق و يك تكليف در انتخابات شركت نمايند و موج مسموم و مايوس كننده تبليغاتي دشمن دال بر اينكه نتيجه آراء از قبل طراحي و جمع‌‌بندي شده است خنثي شود.
با تعمق در اين توطئه سابقه‌دار و خطرناك مي‌توان در شرايط كنوني، علت روشنگري‌هاي مكرر مقام معظم رهبري و برگزاري جلسات و سخنراني‌هاي متعدد را در دفاع از سلامت انتخابات استنباط كرد و قطعا همه وظيفه دارند مسير حركت خويش را در انتخابات آتي براساس رهنمودهاي راهبردي رهبري ترسيم كنند و از برداشتن هر گامي كه در راستاي تاييد سياست تبليغي دشمن باشد و شبهه دخالت در انتخابات را تقويت كند كاملا اجتناب‌ نمايند.
بديهي است خواص و گروه‌هاي مرجع تحت فرمان رهبري، در رعايت اين خط قرمز، تكليفي سنگين‌تر دارند زيرا برخي افراد و نهادها نظير مراجع تقليد، خانواده شهدا و‌ نيروهاي مسلح اعم از ارتش و سپاه و بسيج از نوعي قداست فراگير و ملي برخوردارند كه ورود آنان به مصاديق سياسي، شايسته اين جايگاه مقدس و فراگير نيست و چه بسا اين‌گونه موضع‌گيري‌ها، موجب تكدر خاطر برخي از ارادتمندان و طرفداران آنان شود كه ديدگاه‌هاي متفاوتي دارند.
همچنين اين‌گونه موضع‌گيري‌هاي موردي و حمايت از يك نامزد ممكن است موجب پيدايش اختلافات درون سازماني شود كه با توجه به ضرورت حفظ وحدت خصوصا در ارتباط با نيروهاي مسلح به‌ هيچ‌وجه به مصلحت نيست. از طرف ديگر شرايط ويژه و نگران‌كننده‌اي هم در كشور وجود ندارد كه تصور شود خطري نظام و انقلاب اسلامي را تهديده مي‌كند تا براساس آن ورود اركان نظام به انتخابات، ضرورت پيدا كند، هرچند نظام اسلامي با درايت حضرت امام (ره) و مقام معظم رهبري ثابت كرده است كه حتي در شرايط بحراني و بسيار دشواري كه رئيس‌جمهور با مجموعه نظام در تضاد قرار گيرد يا تا مرز ناهماهنگي كامل پيش برود نيز ظرفيت مديريت و كنترل اوضاع را دارد.
البته يكي از رخدادهايي كه در انتخابات‌هاي گذشته، تا حدودي بستر ساز رشد اين‌گونه شايعات دشمن پسند شده استفاده تبليغاتي برخي نامزدهاي انتخابات از شرايط جامعه بوده است يعني اين نامزدها با توجه به شناختي كه از پايگاه بلامنازع و مردمي رهبري در نظام اسلامي داشته‌اند، تلاش كرده‌اند خود را منتسب به اين جايگاه قلمداد نمايند؛ 
به عنوان مثال بني‌صدر خائن نامزدي خويش را بلافاصله پس از ديدار با امام خميني (ره) در جمع خبرنگاران اعلام كرد يا نامزد ديگري سعي كرد موج مطالبات اصولي رهبري را به نفع تبليغات خود مصادره نمايد و خود را مالك اشتر زمان و مظهر تحقق مطالباتي نظير مبارزه با مفاسد اقتصادي، مبارزه با خويشاوند سالاري، مبارزه با تجمل‌گرايي و امثال آن جلوه دهد. رهبري براساس رصد توطئه دشمن و به منظور پيشگيري از شبهات است كه احساس ضرورت مي‌كنند و موضع بي‌طرفانه خويش را براي مردم توضيح مي‌دهند و بيان مي‌كنند كه؛ "اين‌جور نيست كه كسي بيايد نسبت بدهد كه رهبري نظرش به فلان است،‌ به بهمان نيست، اگر چنين نسبتي داده شد، اين نسبت درست نيست." بنابراين تمامي نهادهاي حكومتي و دولتي و تحت فرمان معظم له نيز هوشيارانه و ولايتمدارانه اين رهنمود را بر ديده منت نهاده و در انتخابات آينده از هرگونه اقدامي كه تعبير به تاييد ورود نامزدي شود، اجتناب‌ خواهند ورزيد.
* محمود فرشيدي 

لینک کوتاه:
https://www.siasatvabazaryabi.ir/Fa/News/20/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

گوشی دوست‌داشتنی چینی؛ مشخصات «اس 50 پرو مینی» لو رفت

پرتاب همزمان 3 ماهواره ایرانی به فضا

طراح آیفون ایر از اپل جدا شد و به شرکتی ناشناس پیوست

با شعار دنیای دیجیتال؛ یک گام جلوتر؛

راه‌حلی پایدار برای جایگزینی پلاستیک‌های یک‌بار مصرف

اپل از سال آینده یک تغییر مهم در روند معرفی آیفون اعمال می‌کند

مواد خودتنظیمی؛ آینده‌ای هوشمند و تطبیق‌پذیر

آیفون تاشو احتمالا باتری غول‌پیکری خواهد داشت

پژوهشگاه رویان دستاورد جدید سلول درمانی دیابت را به فاز بالینی نزدیک می‌کند

بازطراحی بزرگ اپل واچ تا سال 2028 از راه نمی‌رسد

رونمایی از اولین مهماندار رباتیک در روسیه

هدفون موستانگ تاندر با شارژدهی 70 ساعته رونمایی شد

مادرکُشی در کلونی مورچه‌ها؛ ترفند هولناک ملکه‌های انگل!

این بازی به‌طور غیرمنتظره بسیار محبوب شده است

تلفن ابری + گفتگوی آنلاین؛ فرمول موفقیت تیم‌های فروش و پشتیبانی

اگر دایناسورها هنوز زنده بودند، می‌توانستیم گوشتشان را بخوریم؟

قیمت گرافیک‌های AMD به‌زودی افزایش می‌یابد

سیاره مریخ بسیار بیشتر از آنچه تصور می‌شد، قابل سکونت بوده است

طراحی گلکسی بادز 4 پرو لو رفت؛ هندزفری 2025 سامسونگ

ناسا مخفف چیست و چه معنایی دارد؟

مرورگر گوشی‌های سامسونگ بازطراحی می‌شود؛ افشای تصاویر نسخه جدید

روشی در توقف بیماری آلزایمر کشف شد

ارزشمند، مدرن و الهام‌گرفته از آیفون؛ گوشی‌های رینو 15 و 15 پرو رونمایی شدند

راز غول‌های آفریقا؛ چرا بزرگ‌ترین جانوران خشکی جهان فقط در قاره سیاه زندگی می‌کنند؟

زمان زیادی تا مراسم بعدی ایکس‌باکس باقی نمانده است

هوش مصنوعی صدها میلیارد ستاره را در راه شیری به نمایش گذاشت

گوشی «اولترا» بعدی سامسونگ سریع‌تر شارژ خواهد شد

اضطراب دارید؟ ممکن است مشکل از کمبود ماده مغذی ساده‌ای باشد

توسعه‌دهنده: ساخت Space Marine 3 مانع توسعه محتوای جدید برای Space Marine 2 نمی‌شود

موشک «فالکون 9» یک ماهواره نقشه‌برداری از اقیانوس را پرتاب کرد

Resident Evil Requiem دموی قابل بازی دریافت نخواهد کرد

شواهد زنگ‌زدگی سنگ‌های ماه در نمونه ماموریت چین

گوشی جنگ ستارگان رونمایی شد؛ مدل سفارشی رینو 14F با طراحی جذاب

ترکیبی طبیعی که سلول‌های پیر را 28 روزه جوان می‌کند!

ریمستر بازی ترسناک Cold Fear در راه است

کشف ساختارهای عجیب و غریب در خون افراد مبتلا به کووید طولانی‌مدت

وبینار رایگان یاد بگیر چطور از AI برای سود بیشتر استفاده کنی!

اختراع انقلابی اپل؛ سنسور جدید دوربین، هم‌پای چشم انسان!

عکس روز ناسا از دنباله سرگردان «دنباله‌دار لمون»

لپ‌تاپ تبدیل‌پذیر جدید هواوی با 24 گیگابایت رم در راه است

رزماری، مرهم سریع زخم‌ها می‌شود

مشخصات و رنگ‌بندی گوشی‌های جدید هواوی اعلام شد

تجارت گردان گزارش می دهد/ بیمه دی؛ پیشگام ارائه پوشش‌های متفاوت در مسئولیت مدنی

نقش پررنگ همسالان در آغاز سیگار کشیدن جوانان

اقتصاد گویا گزارش می دهد/ حضور بیمه دی در کیش اینوکس 2025 بررسی شد؛ پیوند راهبردی بیمه و بازار سرمایه با چهار رونمایی و سه تفاهم‌نامه بزرگ

پوستر پوکو F8 منتشر شد؛ گوشی ارزشمند با طراحی عجیب

تشخیص زودهنگام «آب‌سیاه» ممکن شد

عجیب‌ترین طراحی امسال؟ گوشی جدید هواوی با دو حلقه پشتی به‌نمایش درآمد

راز شکل‌گیری زانوی پرتو کیهانی فاش شد

فهرست بدترین بازی‌های سال 2025 براساس نمرات متاکریتیک اعلام شد