سیاست و بازاریابی

آخرين مطالب

آئین نامگذاری خیابان سردشت در منطقه 2 تهران برگزار شد شهرداری تهران

آئین نامگذاری خیابان سردشت در منطقه 2 تهران برگزار شد
  بزرگنمايي:

سیاست و بازاریابی - آئین نامگذاری خیابان سردشت با حضور رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران، شهردار منطقه2، رئیس و اعضای شورای شهر و شهردار شهر سردشت برگزارشد.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه 2، محمدجواد حق شناس، رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به اینکه نامگذاری خیابانی به نام سردشت فرصتی برای گرامیداشت شهدای مظلوم شهر سردشت است، گفت: شورای اسلامی شهر تهران در راستای وظایف خود در نامگذاری میادین، معابر و اماکن شهری، به دنیال درخواست اعضای شورای شهر سردشت مبنی برنامگذاری خیابانی به نام این شهر، در کمیسیون نامگذاری مصوب و عملیاتی شد.
حق شناس هدف از این پیشنهاد را زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدای هفتم تیر بمباران شیمیایی سردشت عنوان کرد و گفت: این پیشنهاد با استقبال و تایید حاضران و اعضای این کمیسیون مواجه شد.
او افزود: سردشت یکی از شهرهای تاریخی ایران است و با توجه به اینکه تهران به عنوان ایران کوچک شناخته می شود و میلیون ها نفر از هموطنان از شهرها و فرهنگ های مختلف کشور دراینجا ساکن هستند نامگذاری خیابان به نام سایر شهر ها می تواند تقویت وحدت و همدلی را موجب شود.
حسن صفات، شهردار منطقه2 نیز در این مراسم یاد و خاطره شهدای سردشت را گرامیداشت و گفت: نامگذاری این خیابان به نام سردشت ،اقدامی در جهت تبادل فرهنگی و اجتماعی تهران و شهر سردشت است و امید می رود شهروندان تهرانی بتوانند با فرهنگ و ظرفیت های گردشگری این شهر بیشتر آشنا شوند.
او افزود: سردشت به دنبال بمباران شیمیایی در دوران جنگ تحمیلی ،اولین شهر قربانی جنگ افزارهای شیمیایی در جهان پس از بمباران هسته ای هیروشیما نامیده شده است، نامگذاری خیابان به نام سردشت، ارج نهادن به مقام شامخ شهدای سردشت ،است.
محمودی پور،رئیس شورای شهر سردشت نیز با تقدیر از توجه ویژه شورای شهر و مدیریت شهری تهران نسبت به نامگذاری خیابانی به نام این شهر گفت: شهر سردشت به دلیل برخورداری از ظرفیت های گردشگری و آثار تاریخی به عنوان نگین سبز غرب کشور شناخته می شود و آمادگی میزبانی از گردشگران و سایر هموطنان را دارد.
او افزود: این حرکت فرهنگی،آغازی برای تبادل فرهنگ و تقویت همدلی شهروندان تهرانی با شهروندان سردشت است.
براساس این گزارش پیرو مصوبه کمیسیون نامگذاری شورای شهر تهران،خیابان کاج واقع در بزرگراه شهید چمران، بالاتر از خیابان باقرخان به نام خیابان سردشت تغییر یافت.
هفتم تیرماه سال 1366 رژیم بعثی عراق با استفاده از بمب های شیمیایی چهار نقطه پر ازدحام شهر سردشت را بمباران کرد که در این حمله ناجوانمردانه 119 نفر از ساکنان غیرنظامی این شهر به شهادت رسیده و بیش از چند هزار نفر دیگر نیز در معرض گازهای سمی قرار گرفته و دچار مصدومیت شیمیایی شدند.

لینک کوتاه:
https://www.siasatvabazaryabi.ir/Fa/News/199617/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آپدیت جدید Fallout 4 با هدف رفع مشکلات و ارائه یک مأموریت رایگان در راه است

طوطی‌ها با احتیاط دوست جدید پیدا می‌کنند

شیائومی روی گوشی ردمی K90 پرو کار می‌کند؛ افشای مشخصات اولیه

نقش ماهواره «خیام» در مهار آتش‌سوزی هیرکانی؛ ارزیابی ریسک سرایت حریق با داده‌های فضایی

این درایو SSD با یک دکمه نابود می‌شود و تمام اطلاعات را پاک می‌کند!

هوش مصنوعی جای نویسندگان را می‌گیرد؟

شیائومی حالا گوشی‌های کمتری عرضه می‌کند؛ چرا؟

«شب علم» در شهر بادگیرها

آپدیت اندروید 16 یک ویژگی جالب را به پشت گوشی‌های ناتینگ اضافه می‌کند

4 گوشی شیائومی و پوکو به HyperOS 3 آپدیت شدند

چین به خودکفایی در ساخت تراشه نزدیک‌تر شد

عکس روز ناسا از جهان در مقیاس فشرده‌تر

گوشی‌های فراموش‌شده سری گلکسی A7 سامسونگ احیا می‌شوند؟

واکسن آنفلوانزای فایزر 35 درصد مؤثرتر از واکسن‌های فصلی

موج گرانی بار دیگر به کنسول‌های ایکس‌باکس می‌رسد؟

مشخصات P4x لو رفت؛ گوشی ارزان بعدی ریلمی

مراسم عزاداری شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) در شرکت بیمه دی برگزار شد

هوش انسانی و استقلال کامل ربات‌های انسان‌نما با یک فناوری جدید

کدام عضو مرموز پرندگان نقش قطب‌نما را دارد؟

بازی Battlefield 6 هم کرک شد؛ آیا سیستم ضدسرقت عناوین الکترونیک آرتز دیگر کارساز نیست؟

از سیناپس تا ستاره ظرافتی که تصادفی نیست

موشک «فالکون 9» برای صدوپنجاهمین بار پرتاب شد

بتسدا: مردم دوست دارند بازی ها ناگهانی معرفی و عرضه شوند

Call of Duty: Black Ops 2 پرفروش‌ترین بازی تاریخ Xbox 360 شد

قارچی که انتشار گازهای گلخانه‌ای را کاهش می‌دهد و طعم گوشت دارد

تصاویر موتو جی استایلوس 2026 لو رفت؛ گوشی بعدی موتورولا با قلم لمسی

«چت‌جی‌پی‌تی» رقیب انسان‌های خلاق نیست

تریلر جدید بازی My Hero Academia: All’s Justice منتشر شد

با اژدهایان بادبانی آشنا شوید؛ خزندگانی شگفت‌انگیز که انگار از عصر دایناسورها آمده‌اند

گزارش: بازی Intergalactic در سال 2026 عرضه نخواهد شد

چرا موتور هواپیما ذوب نمی‌شود و در دمای جهنمیِ 1600 درجه سالم می‌ماند؟

اطلاعاتی از باتری گلکسی اس 26 اولترا لو رفت؛ پرچمدار 2026 سامسونگ

حل معمای منشأ تیا؛ سیاره‌ای که ماه را به‌وجود آورد، از منظومه شمسی درونی آمده بود

نسخه ویژه بازی پابجی با نام PUBG: Black Budget رونمایی شد

کاهش 58 درصدی کلسترول بد با یک داروی جدید

نگرانی پژوهشگران از ساخت سلاح‌های کنترل ذهن

گلکسی A57 سامسونگ در گیک‌بنچ خودنمایی کرد

تنها چند روز برای دریافت این بازی رایگان کامپیوتر مهلت دارید

اولین نگاه به یک خون‌آشام کیهانی!

خزه‌هایی که 9 ماه در فضا زنده ماندند!

گوگل در یک ویدیو با تم سینمایی، آیفون را دست‌مایه طنز کرد

بازه دقیق‌تر انتشار Prince of Persia: Sands of Time Remake فاش شد

ایمپلنت مغزیِ رقیب نورالینک، وارد فاز آزمایش‌های بالینی شد

نقدها و نمرات بازی Where Winds Meet منتشر شدند

ربات انسان‌نمای چینی رکورد گینس را شکست

پس از گوگل حالا نوبت ناتینگ است تا از ایردراپ اپل پشتیبانی کند

یوبیسافت همزمان با موفقیت سری Assassin’s Creed درباره عملکرد Shadows سکوت کرد

در حاشیه همایش مدیران شعب بیمه دی انجام شد؛ مراسم تکریم و تودیع بهمن برزگر از شرکت بیمه دی

شبکه فروش موتور محرک رشد بیمه دی/ برترین‌های شبکه فروش و شعب بیمه دی انتخاب شدند

تصفیه آب‌های آلوده به مواد نفتی جزایر سیری با غشاهای نانو کامپوزیتی دانشگاهی