سیاست و بازاریابی

آخرين مطالب

کیش مقام اول مسابقات قرآن مناطق آزاد کشور را از آن خود کرد منطقه آزاد کیش

کیش مقام اول مسابقات قرآن مناطق آزاد کشور را از آن خود کرد
  بزرگنمايي:

سیاست و بازاریابی - "جزیره کیش" در هفتمین گام از مسابقات قرآن مناطق آزاد با کسب 11 امتیاز گروهی، به طور مشترک با "اروند" به مقام اول رسید و انزلی و قشم، به‌ترتیب مقام دوم و سوم تیمی را کسب کردند.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش ، جعفر آهنگران رییس هیات مدیره و مدیرعامل این سازمان در آیین اختتامیه هفتمین گام از مسابقات قرآن مناطق آزاد، با تاکید بر احترام مثال‌زدنی به روحانیت در کیش و متمایز با دیگرشهرهای مذهبی کشورمان، ماه رمضانی را که در کیش گذرانده‌است از بهترین رمضان‌های عمر خود عنوان کرد و گفت: کیش با تمام محدودیت‌های کرونایی و همراه با رعایت ضوابط بهداشتی، شب‌های قدر بی‌نظیر و باشکوهی داشته است.
جعفر آهنگران از تامین بودجه و اقدام به خرید واکسن کرونا در کیش خبر داد و افزود: امروز نشستی برای خرید یک میلیون دوز واکسن جهت تزریق به ساکنان کیش برگزار شد که تقبل مبلغ سنگین خرید آن توسط سرمایه‌گذاران بخش خصوصی در کیش، از برکات ماه مبارک رمضان است.
وی تصریح کرد: اگر مناسبات وزارت بهداشت نبود، همین امروز واکسن‌ها خریداری شده بود.
امام جمعه کیش نیز، "ارتباط با قرآن" را هدف غایی مسابقات قرآنی دانست و اظهار کرد: این ارتباط باید وسیع و در سطح جامعه اسلامی گسترده، مستمر، وثیق و مفید باشد که در عمل به قرآن نمایان می‌شود.
حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر احمد حسن‌زاده با بیان این مطلب که بعضی از مردم مسلمان هیچ ارتباطی با قرآن ندارند و این کتابی مقدس الهی رابه خوبی نمی‌شناسند، گفت: گروهی در عین ارتباط با قرآن گاهی فقط به خواندن آن به قصد ثواب می‌پردازند، یا آن را تنها برای اموات تلاوت می‌کنند.
وی افزود: گروهی دیگر اما تلاوت با تدبر دارند و چنین ارتباطی هست که در زندگی تاثیرگذار خواهد بود گرچه این هم کافی نیست و ضعف در مرحله‌ عمل به قرآن نمودار می‌شود و در نهایت گروهی که همراه با تلاوت و تدبر، اعمال خود را نیز به آیات الهی عرضه می‌کنند و این اوج ارتباط با قرآن است.
امام جمعه کیش با اشاره به ایام انتخابات تصریح کرد: گروه‌ها و احزاب سیاسی و کسانی که خود را در معرض انتخاب قرار می‌دهند، رفتار و عملکرد خود را به قرآن عرضه دارند ومراقبت کنندکه آیا تطابقی وجود دارد .
معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز در این مراسم اظهار داشت: در زمانه‌ای که می‌کوشند قرآن را کتابی کهنه و متعلق به نسل‌های پیشین و انسان مدرن را بی‌نیاز از آن معرفی کنند، افرادی که خالصانه آموزه‌های سنت و عترت و فطرت را درنیافته باشند، اجر عمل‌آموزی قرآن را مادی پنداشته و از موهبت های دنیا و آخرت آن که مختص دوستداران قرآن است، محروم می‌مانند.
عبدالهادی فقهی‌زاده ادامه داد: قرآن کتاب هدایت است اما فقط برای متقین، چرا که ایشان افرادی هوشیار و بصیر بر احوال خود هستند.
وی ابراز امیدواری کرد: با برگزاری چنین مسابقاتی رشته‌ اتصال به قرآن استوار و مستمر گردد.
دبیر شورای راهبردی قرآن مناطق آزاد کشور نیز ضمن معرفی "علی فیض" نوجوان نابغه‌ای که حافظ قرآن و نهج‌البلاغه بود از حضور نخبگان قرآنی کشور در کیش در آینده نزدیک خبر داد.
محمدرضا پورمعین ، ضمن خواندن پیام حمیدرضا مومنی، مشاور عالی رئیس‌جمهور در مناطق آزاد کشور، سطح دانش و رقابت بانوان را در این دوره از مسابقات در سطح بالایی عنوان کرد و گفت: این نشان از آماده بودن عرصه برای رشد بیشتر بانوان دارد.
سعید یکه‌دهقان، رئیس مرکز فعالیت‌های قرآنی معاونت فرهنگی اجتماعی منطقه آزاد کیش نیز با تاکید بر حضور داوران و اساتید برجسته ملی و بین‌المللی برای داوری این مسابقات در کیش، اظهار داشت: رقابت در رشته‌های تحقیق و ترتیل به صورت آف‌لاین و با استفاده از فیلم‌های ضبط‌شده بود و در رشته حفظ کل، به صورت تماس تصویری برگزار شد.
لازم به ذکر است 42 شرکت کننده از هفت منطقه آزاد در هفتمین دوره مسابقات حفظ، قرائت و ترتیل قرآن کریم مناطق آزاد کشور رقابت کردند و در نهایت در هر سه بخش‌ و دو گروه برادران و خواهران، 18 نفر انتخاب شدند.
در بخش ترتیل، مصطفی سعیدی از کیش، حافظ علی‌زاده از ماکو و امین میمندی از اروند به ترتیب مقام‌های اول تا سوم را کسب کردند.
در بخش قرائت تحقیق نیز علی دارابی از کیش، عدنان مؤمنین از اروند و نعمت قره‌خوانی از ماکو به مقام‌های اول تا سوم رسیدند و این مقام‌ها در بخش حفظ کل، از آن سید محمد انقیاد از انزلی، محمد امیری‌فرد از اروند و شجاع زبیدات از کیش شد.
در گروه خواهران نیز، عذرا صبری‌نژاد از اروند، نجمه کارگر از کیش و بتول جعفری از قشم مقام‌های اول تا سوم بخش ترتیل و در بخش قرائت تحقیق، شروین خان‌محمدی از قشم، صغری خورشیدی از انزلی و صدیقه بارانی از کیش این مقام‌ها را کسب کردند.
در بخش حفظ کل نیز این مقام‌ها به ترتیب به مینا چشم‌سبز از اروند، زینب تقوی‌پور از انزلی و عایشه نیک‌خواه از قشم رسید.
در پایان این مراسم، از برگزیدگان بخش کیش و عوامل برگزارکننده و همراه این مسابقات تقدیر شد.
آیین اختتامیه هفتمین دوره مسابقات قرآن مناطق آزاد با حضور مدیران ارشد قرآنی کشور در آخرین شامگاه ماه مبارک رمضان در سالن ابن‌سینا مرکز همایش‌های بین‌المللی کیش برگزار شد.

لینک کوتاه:
https://www.siasatvabazaryabi.ir/Fa/News/197492/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

معرفی عنوان Aimlabs؛ تقویت مهارت نشانه‌گیری برای گیمرها

ارائه گزارش پیشرفت‌ ایران در مجمع آسیایی فناوری نانو در ژاپن

آمادگی معاونت علمی برای حمایت از طرح‌های دانش‌بنیان دانشگاه پیام نور

هوش مصنوعی دی ان ای را پیش‌بینی می‌کند

تلفیق فناوری نانو و نساجی برای کاهش انتقال آلودگی

شنیدن صدای دوپامین در مغز زنده

پرداخت تسهیلات معادل یک تا 3 ماه حقوق نیروی انسانی در پی قطعی اینترنت

هیجانات، تاب‌آوری و سرمایه روان‌شناختی؛ کلیدهای سالمندی سالم

نانوداروی ایرانی ثبت اختراع بین المللی شد

اولین تریلر از بازی Life Is Strange: Reunion منتشر شد

پنج سال تحقیق‌وتوسعه برای Judas؛ بازی جدید خالق BioShock به «نقطه خوبی» رسیده است

این خرچنگ دریایی یک دستیار شخصی هوش مصنوعی است!

به‌روزرسانی جدید PS5 همراه قابلیت‌های تازه‌ای در بخش پیام‌رسانی منتشر شد

پیوند علوم اعصاب و هوش مصنوعی از طریق نانوکانال‌ها

ایران صاحب فناوری «رادیوگرافی صنعتی» شد؛ بازرسی خطوط لوله پالایشگاه‌ها

فراخوان مشارکت در اکتساب فناوری طرح شبیه‌ساز باتری

طراحی پوستی مصنوعی که رنگ و بافت خود را تغییر می‌دهد

رطوبت اتمسفر مریخ آب فضانوردان را تامین می‌کند

فراخوان طراحی زیرسامانه بانک اطلاعاتی و قوانین بحران تا 10 بهمن

راز تراشه‌های فوق‌سریع فاش شد

توسعه نرم‌افزار بومی برای موقعیت‌یابی دقیق ماهواره‌ای

طراحی سیستم هشدار دهنده نشت گاز توسط یک شرکت دانش‌بنیان

حل چالش‌های محیط‌زیستی با هوش مصنوعی و فناوری‌های نوین

طراحی نظام تامین مالی متناسب با پروژه‌های سازمان محیط زیست

تشخیص سرطان در خانه فقط با تست ادرار!

اکتیویژن در حال توسعه یک بازی نقش‌آفرینی جهان باز سوم‌شخص برای رقابت با GTA و Cyberpunk 2077 است

اطلاعات جدیدی از بازی Resident Evil Requiem منتشر شد

رباتی که بلد است چقدر دست شما را بفشارد!

استفاده از لینگن در ساخت باتری‌های لیتیوم یونی دوستدار محیط‌زیست

ارتباط اختلال بیش فعالی دوران کودکی با مشکلات سلامتی در میانسالی

ماده‌ای جدید رکورد هدایت گرما را در هم شکست

مشاهده یک ابر فلزی در فضا

تلفن همراهی که یک پروژکتور در دلش دارد!

طرح‌های دانش‌بنیان فعال در حوزه محیط‌زیست حمایت می‌شود

واضح‌ترین تصویر از جهان تاریک به دست آمد

کریگ دانکن: Fable تجربه‌ای شگفت‌انگیز است و فکر کردن به جمعیت زنده آن مغزم را منفجر می‌کند

چگونه انتظار طولانی برای GTA 6 به یک رویداد فرهنگی در سطح جهان تبدیل شد

آیین‌نامه اجرایی قانون حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان بررسی شد

ساخت مالچ پلیمری زیست‌سازگار برای جلوگیری از ایجاد ریزگرد

رویداد بعدی State of Play در ماه فوریه برگزار خواهد شد

انعطاف‌پذیری قابل توجه نسل جدید لباس‌های فضایی

شیائومی از یک گوشی جدید با مشخصات عالی رونمایی کرد

وزن از دست‌رفته با داروهای GLP-1 ممکن است پس از قطع درمان بازنگردد

بازی Final Fantasy 7 Remake Part 3 از آنریل انجین 4 استفاده می‌کند

ویتامین D شدت عفونت‌های تنفسی را کاهش میدهد

در چه سالی هوش مصنوعی از هوش انسانی پیشی خواهد گرفت؟

کنسول PS5 Pro در سال 2025 حدود 13 درصد از فروش PS5 را به خود اختصاص داده است

عکس روز ناسا از «کهکشان رشته مروارید»

امکان رزرو هتل روی ماه فراهم شد!

بهترین بازی های شوتر و تفنگی PS5 تا 2026