سیاست و بازاریابی

آخرين مطالب

شناسایی زنان سرپرست خانوار سکونتگاه‌های غیر رسمی 15 استان معاونت امور زنان و خانواده

شناسایی زنان سرپرست خانوار سکونتگاه‌های غیر رسمی 15 استان
  بزرگنمايي:

سیاست و بازاریابی - معاون بررسی‌های راهبردی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری: در اجرای طرح توانمندسازی اقتصادی ـ اجتماعی زنان سرپرست خانوار مجموعا حدود 14000 زن سرپرست خانوار در سطح کشور وارد عرصه اشتغال به ویژه مشاغل خانگی شده‌اند.

معاون بررسی‌های راهبردی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری: در اجرای طرح توانمندسازی اقتصادی ـ اجتماعی زنان سرپرست خانوار مجموعا حدود 14000 زن سرپرست خانوار در سطح کشور وارد عرصه اشتغال به ویژه مشاغل خانگی شده‌اند.
معاون بررسی‌های راهبردی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری با اشاره به اجرای طرح توانمندسازی اقتصادی ـ اجتماعی زنان سرپرست خانوار در این معاونت، گفت: طی اجرای این طرح مجموعا حدود 14000 زن سرپرست خانوار در سطح کشور وارد عرصه اشتغال به ویژه مشاغل خانگی شده‌اند، همچنین زمینه های لازم برای ایجاد شغل 7700 نفر از زنان ساکن سکونتگاه‌های غیر رسمی نیز فراهم شده است.
سوسن باستانی با بیان اینکه اقدامات معاونت زنان در خصوص زنان سرپرست خانوار را می توان در دو دسته طبقه بندی کرد، اظهار کرد: دسته اول شامل اقدامات مبتنی بر اجرای اسناد بالادستی است که مهم‌ترین آن سند برنامه ششم توسعه و به طور خاص بند "ت" ماده 80 برنامه بوده است.
وی ادامه داد: دسته دوم نیز شامل اقدامات اجرایی و عملیاتی است که در چارچوب برنامه ششم توسعه و با رویکرد توانمندسازی در حوزه های مختلف اقتصادی و اجتماعی و از طریق همکاری با دستگاههای دولتی و بخش خصوصی و سمن های فعال در عرصه توانمندسازی به انجام رسیده است.
معاون بررسی‌های راهبردی معاونت زنان تصریح کرد: این معاونت ضمن تدوین طرح جامع توانمندسازی منضم به برنامه اقدام و عمل، به انجام اقدامات دیگری در قالب پروژه های ملی و استانی با رویکرد توانمندسازی برای زنان سرپرست خانوار پرداخت که از جمله آن اجرای طرح‌های توانمندسازی اقتصادی_اجتماعی زنان سرپرست خانوار و ورود مجموعا حدود 14000 زن سرپرست خانوار در سطح کشور به عرصه اشتغال به ویژه مشاغل خانگی بوده است.
وی گفت: حدود نیمی از این افراد در سکونتگاه‌های غیر رسمی ساکن هستند. به این ترتیب در قالب یک تفاهم نامه سه جانبه با وزارت کشور، سازمان آموزش فنی و حرفه ای و معاونت امور زنان و خانواده تعداد 7700 نفر از زنان سرپرست خانوار ساکن در سکونتگاه‌های غیر رسمی در 15 استان شناسایی شده و ضمن ارائه آموزش‌های لازم برای ارتقاء مهارت‌های اجتماعی توسط تسهیلگران و تشکیل گروه‌های مشارکت محلی در هر محله، ظرفیت کارِ گروهی و تیمی برایشان فراهم شده و علاوه بر کسب مهارت‌های مالی لازم برای ایجاد اشتغال، نظیر آشنایی با قوانین بیمه و مالیات، به سازمان آموزش فنی و حرفه ای معرفی شده و اغلب در رشته هایی که علاقه مند بوده یا بازار فروش تولیدات مناسبی داشتند، کسب مهارت کردند.
باستانی افزود: بدین ترتیب این زنان توانسته اند بعد از حدود دو سال که از شروع فاز اول این طرح می گذرد، توانایی تولید محصولاتی در رشته های گوناگون و متنوع را کسب کنند، همچنین با دریافت گواهی مهارت از سازمان آموزش فنی و حرفه ای، زمینه های لازم برای ایجاد شغل نیز برای آنها فراهم شده است.
معاون بررسی‌های راهبردی معاونت امور زنان و خانواده رئیس جمهوری یادآور شد: همچنین در طرح دیگری که در قالب تفاهم نامه سه جانبه با معاونت زنان و همراهی وزارت تعاون و سازمان جهاد دانشگاهی انجام شد؛ تعداد 6200 زن سرپرست خانوار برای ایجاد یک شغل خانگی در 24 استان متقاضی، شناسایی و بر اساس الگوی نوین توسعه مشاغل خانگی، به پیشرانهای کمک کننده برای آموزش مهارت در حرفه های خاص و شناسایی و اتصال به بازار، معرفی شدند.
به گفته وی، این زنان با کمک پیشرانها توانسته اند به بازار فروش محصولات تولیدی خود متصل شده و از طریق بازارچه های فیزیکی یا بازارهای مجازی محصولات خود را به فروش برسانند. همچنین این معاونت در عرصه توانمندسازی موافقتنامه‌هایی برای همکاری با سازمانهای مردم نهاد کشور دارد و این موضوع پیوسته در دستور کار هر سال معاونت بوده و جزء برنامه های ثابت است.
باستانی در پایان گفت: همچنین تهیه و تصویب برنامه ارتقاء وضعیت زنان و خانواده در تمامی 31 استان کشور و متناسب با شرایط هر استان، یکی از اقدامات مهم معاونت و یکی از محورهای مهم برنامه های مذکور زنان سرپرست خانوار و توان افزایی آنها است.
منبع: گفتگو با ایسنا

لینک کوتاه:
https://www.siasatvabazaryabi.ir/Fa/News/197438/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اقتصاد گویا گزارش می دهد/ حضور بیمه دی در کیش اینوکس 2025 بررسی شد؛ پیوند راهبردی بیمه و بازار سرمایه با چهار رونمایی و سه تفاهم‌نامه بزرگ

پوستر پوکو F8 منتشر شد؛ گوشی ارزشمند با طراحی عجیب

تشخیص زودهنگام «آب‌سیاه» ممکن شد

عجیب‌ترین طراحی امسال؟ گوشی جدید هواوی با دو حلقه پشتی به‌نمایش درآمد

راز شکل‌گیری زانوی پرتو کیهانی فاش شد

فهرست بدترین بازی‌های سال 2025 براساس نمرات متاکریتیک اعلام شد

مک بوک M5 برای چه کسانی مناسب‌ تره؟

کشف ارتباط عجیب هوش و شنوایی: چرا بعضی افراد در شلوغی خوب نمی‌شنوند؟

تحلیل محمدحسین رسولی از جیتکس دبی 2025 و مسیر آینده‌ی هوش مصنوعی

اطلاعات تازه‌ای از آیفون ایر 2 لو رفت

چرا زرافه‌ها علاوه بر گردن، پاهای بسیار بلند نیز دارند؟

نقشه راه آیپد در سال 2026؛ هر مدل چه زمانی معرفی می‌شود؟

مرگ تدریجی ستارگان: کل کیهان اکنون رو به زوال و تاریکی است

مک پرو جدید اپل به‌این‌زودی‌ها عرضه نمی‌شود؛ ادعای بلومبرگ

زنگ خطر ادعای مالکیت ماه و نیاز به جلوگیری از درگیری‌های احتمالی

صدای پول گزارش می دهد؛ از اضطراب سفر تا اطمینان؛فاصله ای به اندازه نام بیمه دی

کارت گرافیک سری RTX 60 انویدیا احتمالاً در اوایل سال 2027 عرضه خواهد شد

علم و فلسفه می‌تواند به بررسی زندگی انسان و جایگاه او در جهان کمک کند

یک گیمر در بازی بتل رویال Battlefield 6 بدون کشتن هیچ بازیکنی پیروز شد

مغز جدید ربات‌ها با الهام از پرندگان و مورچه‌ها برای مسیریابی بدون GPS

تأخیر بازی GTA 6 قدرت‌نمایی است، نه ضعف؛ تحلیل یک کارشناس

این چسب عجیب، پیرشدن پوست را تحلیل می‌کند

ایسوس: استقبال بازار از Xbox ROG Ally «فوق‌العاده مثبت» بوده است

شهری زیرزمینی از تار و عنکبوت در قلب بالکان

این کرم‌ها سیاه‌چاله‌ها را به هم متصل می‌کنند

این مانیتور پرچمدار، گزینه‌ای جذاب و گران‌قیمت برای گیمرها است

آشنایی با جدیدترین رویکردهای علمی حوزه نانومواد در شماره جدید مجله NSAM

اندروید 17 یک ویژگی جذاب برای گیمرهای موبایل خواهد داشت

عکس روز ناسا از صفحه حلقه‌های زحل

یکی از قابلیت‌های جذاب آیفون به گوشی‌های اندرویدی می‌آید

بارش‌کم‌جان «اسدی» مهمان آسمان بدون ماه می‌شود

شارژرهای و پاوربانک‌های بلکین فراخوان شدند؛ خطر آتش‌سوزی

نوآوری در بازیافت باتری‌های لیتیومی

یکی از افراد شاخص سری Assassin’s Creed برای کار روی دنباله Cyberpunk 2077 به CDPR پیوست

نام 2772 پژوهشگر ایرانی در میان دو درصد برترین‌های جهان در سال 2025

اقتصاد تهران گزارش می دهد/ بیمه دی با دست پر به کیش اینوکس رفت؛ با دست پر تر برگشت

میانگین نمرات Call of Duty: Black Ops 7 در بخش کاربری متاکریتیک به 1.6 سقوط کرد

اکونا پرس گزارش می دهد/ بیمه‌ دی الگویی تازه از شفافیت مالی در صنعت بیمه کشور ساخت

توسعه پویا گزارش می دهد/ اعتماد پنج‌میلیون بیمه‌شده درمان، پشتوانه ورود بیمه دی به بازارهای جدید بیمه‌ای

طلا نیوز گزارش می دهد/ از ثبات تا صدرنشینی بررسی شد؛ روایت تحول آرام اما عمیق بیمه دی در دوران مدیریت دکتر هادی عبداللهی

دنیای پرداخت گزارش می دهد/هوش مصنوعی در خدمت بیمه‌های عمر؛ چگونه بیمه دی با هوش مصنوعی از رقبا پیشی گرفت؟

جهش اقتصاد گزارش می دهد ؛ شتاب گیری تحول در بیمه دی با رویکرد نوآورانه

نانوربات‌ها با موفقیت خونریزی مغز را متوقف کردند

بیمه‌ دی الگویی تازه از شفافیت مالی در صنعت بیمه کشور ساخت

نقد و بررسی بازی Godbreakers

دلایلی که نشان می‌دهد انسان واقعا روی ماه قدم گذاشته است

بازی Where Winds Meet متهم به تکیه‌ بیش‌ از حد بر هوش مصنوعی برای کنترل شخصیت‌ها شد

دانشمندان آسیب کلیوی را در موش‌ها معکوس کردند

مینی کامپیوتر جدید بی‌لینک با طراحی مشابه مک مینی اپل رونمایی شد

اژدهای فضایی رکورد شکست: چین از مرز 70 پرتاب مداری در سال 2025 گذشت