سیاست و بازاریابی

آخرين مطالب

جذب 94 هزارمیلیارد ریال سرمایه گذاری درکیش در8سال گذشته منطقه آزاد کیش

جذب 94 هزارمیلیارد ریال سرمایه گذاری درکیش در8سال گذشته
  بزرگنمايي:

سیاست و بازاریابی - معاون اقتصادی و سرمایه گذاری سازمان منطقه آزاد کیش از جذب 94 هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری درجزیره کیش در8سال گذشته تاکنون خبرداد.

به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل سازمان منطقه آزاد کیش به نقل ازایرنا، دایوش سلیمی اظهار داشت: در8 سال گذشته تاکنون میزان سرمایه گذاری های جذب شده به صورت میانگین 25 درصد نسبت به مدت مشابه خود افزایش داشته که 78 هزار میلیارد ریال آن در بخش غیرصنعتی و 16 هزار میلیارد ریال نیز در بخش صنعتی سرمایه گذاری شده است.
وی با بیان اینکه 30 درصد سرمایه گذاری های جذب شده در این مدت مربوط به سال 1399 است افزود: سرمایه گذاری تحقق یافته ارزی در این دوره نیز بیش از 578 میلیون دلار تخمین زده شده که به طور متوسط 70 درصد نسبت به مدت مشابه خود رشد داشته است.
سلیمی اضافه کرد: در سال های 93 تا 99 به طور متوسط سالانه 677 شغل در بخش صنعتی منطقه آزاد کیش ایجاد شده و در پایان سال 99 با افزایش بیش از چهار هزار و 700 شغل تعداد کل شاغلان در واحدهای صنعتی به پنج هزار و 400 نفر رسیده است.
وی گفت: در طول خدمت دولت تدبیر و امید در این منطقه به طور متوسط سالانه 18 واحد صنعتی شروع به فعالیت کرده و تاکنون با شروع بکار 126 واحد تعداد واحدهای فعال جزیر به 369 مورد رسیده است.
معاون اقتصادی و سرمایه گذاری سازمان منطقه آزاد کیش با بیان اینکه 60 درصد این واحدها در سال های 98 و 99 شروع بکار کرده است گفت: همچنین با حمایت دولت به طور متوسط هر سال هشت واحد راکد دوباره به مدار تولید بازگشته است.
وی افزود: حمایت های مالی، تسهیل روند تولید و تداوم فعالیت از جمله حمایت های انجام شده در این مدت از واحدهای غیر فعال بوده که در نتیجه آن 56 واحد مجددا شروع به تولید کرده است.
هم اکنون علاوه بر مراکز تجاری و خدماتی، حدود 340 واحد صنعتی و خدمات صنعتی با حجم سرمایه گذاری ریالی 10 هزار و 593 میلیارد ریال و 534 میلیون دلاری در زمینه های مختلف از جمله تولیدات "مصنوعات پلاستیکی، تجهیزات پزشکی، مصنوعات چوبی، بسته بندی مواد غذایی و محصولات آرایشی و بهداشتی" در این منطقه فعال است و دراین واحدها پنج هزارو 567 نفر مشغول به کارهستند.
جزیره کیش یکی از چهار مناطق گردشگر پذیر جنوب غرب آسیا بوده که همه ساله حدود یک میلیون و 800 هزار نفر گردشگر پذیرش می‌کرد که در سال گذشته به حداقل ممکن رسیده است.
کیش از جزیره های استان هرمزگان با بیش از 91 کیلومتر مربع مساحت در 18 کیلومتری کرانه جنوبی ایران واقع شده که در گذشته آن را قیس می خواندند.
این جزیره از دیرباز تاکنون به دلیل موقعیت راهبردی، زیبایی های بی نظیر و توسعه همه‌جانبه اقتصادی و گردشگری مقصد گردشگران و فعالان حوزه تجارت و اقتصاد بوده و همواره یکی از مطرح ترین مناطق آزاد کشور محسوب می‌شود.

لینک کوتاه:
https://www.siasatvabazaryabi.ir/Fa/News/197320/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

وقتی دشمن فرشته نجات می‌شود؛ چرا کرگدن‌ها به پرندگان خون‌خوار سواری می‌دهند؟

آیکو Z11 توربو به‌نمایش درآمد؛ گوشی قدرتمند با دوربین 200 مگاپیکسلی

مانیتورهای جدید ویوسونیک با پنل پیشرفته سامسونگ معرفی شدند

این گوشی‌ها و تبلت‌های شیائومی همین هفته به HyperOS 3 آپدیت می‌شوند

ساعت هوشمند جدید لنوو با 27 ساعت شارژدهی رونمایی شد

انقلاب در مقیاس میکرو: کوچکترین ربات مستقل دنیا به اندازه دو تار مو عرض دارد

مدل جدید دسته پلی استیشن 5 با قیمت بالاتر و شارژدهی بیشتر معرفی شد

بدبوترین چیز در جهان چیست؟

چگونه می‌توان با دنباله‌داری ملاقات کرد که هنوز کشف نشده است؟

تک‌شاخ، خز روباه و درخت کریسمس در آسمان!

نقش «معماری بیمارستان» در بهبود فرایند درمان بیماران

ارتش ربات‌های انسان‌نما تنها با «یک کلمه» هک می‌شود!

ماوس گیمینگ جدید لاجیتک با سنسور دقیق و طراحی ارگونومیک معرفی شد

آپدیت جدید فیرفون 4، گوشی را فریز می‌کند

لپ‌تاپ جدید لنوو امتیاز تعمیرپذیری 9 از 10 را دریافت کرد

هوش مصنوعی «جمینای» وارد تاکسی رباتیک می‌شود

هفت خبر علمی امیدبخش که 2025 را روشن‌تر کردند

قدیمی‌ترین جانور منفرد دنیا 507 سال عمر کرده بود؛ تا آنکه پژوهشگران به اشتباه آن را کشتند

درمان سریع آسیب سر، خطر ابتلا به آلزایمر را کاهش می‌دهد

خداحافظی با تاری متن در مانیتورهای اولد؛ ال‌جی قواعد بازی را عوض کرد

سامسونگ تولید رم‌های DDR4 را تا پایان 2026 افزایش می‌دهد

پشتیبانی از قلم لمسی به گوشی‌های تاشو سامسونگ برمی‌گردد؟

ماوس و کیبورد بی‌سیم جدید لنوو به شارژشدن نیاز ندارند

کاش تویوتا این 12 خودرو را دوباره تولید می‌کرد!

چرا روستاییان به زراعت چوب روی خوش نشان نمی‌دهند؟

ضرورت تقویت نقش داروسازان در ترک سیگار

لولای مستحکم گلکسی زد ترای‌فولد پس از 150 هزار بار تاشدن، تسلیم شد

مانیتور 144 هرتزی جدید لنوو با قیمتی باورنکردنی رونمایی شد

ظاهرا تولید آیفون ایر 2 لغو نشده است

این عنکبوت‌ نسخه‌ جعلی خودش را می‌بافد

عکس روز ناسا از نقاط قرمز کوچک در جهان اولیه

جست‌وجو برای یافتن آدم‌فضایی‌ها ادامه دارد

یافته شوکه‌کننده: تیتان، قمر یخی زحل ممکن است اصلاً اقیانوس مدفون نداشته باشد

ویژگی حذف شده از بازی The Last of Us Part 2 که می‌توانست مخفی‌کاری را متحول کند

«بی‌اخلاقی علمی» مهم‌ترین آسیب هوش مصنوعی برای نشریات است

هیچ‌ لپ‌تاپ گیمینگی با برند ردمی در سال 2026 عرضه نمی‌شود

برنامه دوربین گوشی‌های سامسونگ یک قابلیت مهم دریافت می‌کند

تبدیل زباله‌های پلاستیکی به مواد شیمیایی ارزشمند

بزرگی شکم مردان خطر مشکلات قلبی را افزایش می‌دهد

دارویی که آلزایمر را متوقف کرد

وان‌پلاس توربو در انتوتو قدرت‌نمایی کرد؛ گوشی ارزشمند چینی

این گوشی مفهومی دو نمایشگر جلویی دارد!

شیائومی 17 اولترا یک مدل ویژه با تمرکز بر عکاسی دارد

پایا؛ پیشرفته‌ترین ماهواره تصویربرداری بومی ایران با دقت 3 متری

روند توسعه بازی Marvel’s Blade به خوبی پیش می‌رود

«سارا تبریزی» دانشمند ایرانی برگزیده سال 2025

قهوه یا چای؛ کدام برای سلامت استخوان‌ها پس از یائسگی بهتر است؟

خاموش‌کردن موقت بینایی؛ رویکردی نویدبخش برای درمان تنبلی چشم در بزرگسالان

وقتی یخ، هوا و آلودگی دست‌به‌دست هم می‌دهند

شیائومی 17 اولترا پیش از رونمایی، در ویدیو رسمی به‌نمایش درآمد