سیاست و بازاریابی

آخرين مطالب

در دیدار مسئولان سازمان منطقه آزاد کیش با رییس اداره آموزش و پرورش جزیره اعلام شد:

تخصیص بودجه 27 میلیارد تومانی به طرح های عمرانی آموزش و پرورش کیش منطقه آزاد کیش

تخصیص بودجه 27 میلیارد تومانی به طرح های عمرانی آموزش و پرورش کیش
  بزرگنمايي:

سیاست و بازاریابی - معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش در دیدار با رئیس آموزش و پرورش منطقه به مناسب گرامیداشت روز معلم ، از تخصیص اعتبار ٢٧ میلیارد تومانی برای اجرای طرح های عمرانی آموزش و پرورش جزیره خبر دادند.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش سعید پور علی معاون فرهنگی اجتماعی این سازمان صبح امروز ١٢ اردیبهشت در دیدار با رئیس آموزش و پرورش جزیره ضمن تبریک روز معلم به تمامی معلمان و اساتید، معلمی را شریف ترین شغل در اجتماع عنوان کرد و گفت: خوشبختانه عزیزان ما در حوزه آموزش و پرورش دارای والاترین سرمایه اجتماعی فردی در کیش هستند که با سلامت اجتماعی، اخلاقی و مالی سرمایه بسیار بزرگی برای خود رقم زده اند .
وی با اشاره به سطح بالای اعتماد مردم به معلمان در کیش ، این موضوع را مایه مباهات دست اندرکاران آموزش در جزیره عنوان کرد و افزود: در دوران کرونایی اخیر هم شاهد آزمون موفق آموزش و پرورش در سطح کشور به ویژه کیش بوده ایم که معلمان ما در چنین شرایطی امر آموزش را تعطیل نکردند و بر خلاف آنچه انتظار می رفت که افت شدیدی در حوزه آموزش را شاهد باشیم، با همت معلمان همه دست اندرکاران صدا و سیما مدیریت فرهنگی آموزشی و آموزش و پرورش این اتفاق رخ نداد و از راه دور با آموزش مجازی، عزیزان ما استمرار امر آموزش را در جزیره تضمین کردند.
وی افزایش ارتباط خانواده ها با معلمان را یکی دیگر از ثمرات مثبت آموزش مجازی برشمرد.
سعید پورعلی معاون فرهنگی اجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش در این جلسه برحمایت جدی تر از آموزش و پرورش به ویژه توجه به مسائل رفاهی و معیشتی کارکنان آموزش و پرورش به عنوان مطالبه ای اجتماعی تاکید کرد.
پورعلی در تشریح بودجه سال جدید آموزش و پرورش تصریح کرد: امسال در بودجه های عمرانی نزدیک به هزار و 200 میلیارد تومان اعتبار پیش بینی شده که 54 درصد از این میزان یعنی نزدیک به 600 میلیارد برای امور فرهنگی، آموزشی اجتماعی، محیط زیستی، ورزشی و گردشگری در نظر گرفته شده است که این اعتبار نشان می دهد کیش به موازات توسعه بسیاری از بخش ها به چنین حوزه هایی نیز توجه دارد.
وی افزود: امسال در مجموع نزدیک به 27 میلیارد تومان در قالب بودجه عمرانی، جاری و کمک های توسعه ای برای آموزش و پرورش کیش اعتبار اختصاص یافته که 19 میلیارد تومان در قالب دو طرح ، ساخت مدرسه 18 کلاسه و بهسازی فضاهای آموزشی مدارس هزینه خواهد شد. در بودجه جاری نیز برای حمایت از فعالیت های آموزش و پرورش 4 میلیارد تومان در نظر گرفته شده است.
به گفته پورعلی این مبلغ در سر فصل هایی مثل امور پرورشی ، آموزشی مهارتی و کارآفرینی، حمایت از المپاد ها ، کارگاه ها و شکل گیری و برگزاری مراسم مناسبتی و شورا های دانش آموزی، شورای معلمان، انجمن اولیا و مربیان، کارگاه های سلامت روان و خانواده و امور مربوط به سنجش و ارزیابی و نظارت بر امر آموزش هزینه خواهد شد.
وی اظهار داشت: در رابطه با کمک های توسعه ای آموزش و پرورش، امسال با رشد 15 درصدی نزدیک به یک و نیم میلیارد تومان پیش بینی شد و از محل کمک های توسعه فرهنگی اجتماعی هم مبلغی حدود 5 میلیارد تومان به این مبالغ اضافه خواهیم کرد چرا که این مبالغ برای جزیره کیش قابل قبول و کافی نیست.
سعید پورعلی معاون فرهنگی اجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش همچنین از طرح سه پیشنهاد به وزارت آموزش و پرورش خبر داد و گفت:وزارت باید آموزش و پرورش کیش را با نگاه ویژه تری ببیند،ما انتظار داریم بحث توسعه، نوسازی و تجهیز مدارس به نقطه مطلوب برسد و وزارت حداقل 50 درصد اعتبارات مورد نیاز را در اختیار این ارگان بگذارد چرا که جزیره کیش به خرید خدمات نیاز ندارد، بلکه باید با تغییر جایگاه شاهد ارتقا معیشت و کیفیت آموزش و پرورش باشد.
استقلال عملکرد اداره آموزش و پرورش ،تاسیس اداره کل مناطق آزاد، تامین مسکن معلمان وزحمت کشان آموزش و پرورش کیش و طرح رساندن فیبر نوری به مدارس سطح جزیره از جمله مطالبی است که به گفته معاون فرهنگی اجتماعی سازمان در حال بررسی می باشد.
حجت الاسلام حسن زاده امام جمعه جزیره کیش نیز در این مراسم با تبریک فرا رسیدن روز معلم به همه زحمتکشان آموزش و پرورش گفت: خدارا شاکریم که در کشوری زندگی می کنیم که مقام معلم نزد مردمان این سرزمین بسیار والا و با فضیلت است.
امام جمعه کیش با اشاره به تاکیدات مهم مقام معظم رهبری به معلمان گفت: بنا بر رهنمودهای رهبر معظم انقلاب، معلمان با نفوذ و تاثیرگذاری خود، دانش آموزان متدین به جامعه تحویل می دهند وهمه معلمان گرامی با توجه به این موضوع و به دلیل نقش بسیار مهمی که در ساخته شدن جامعه دینی و اسلامی دارند باید در حفظ این جایگاه ارزشمند تلاش کنند.
وی افزود: نفوذپذیری دانش آموزان از معلمان علاوه بر تعلیم و آموزش علوم متداول نقش مهمی در تربیت دینی و معنوی نسل جوان کشور دارد و معلمان باید از این جایگاه برای تقویت دین باوری و دینداری جوانان، نوجوانان و دانش آموزان نیز به خوبی استفاده کنند.
حسن زاده با اشاره به پیشرفت های یک سال اخیر آموزش و پرورش کیش بر تامین نیازها و توجه ویژه مسئولان به مسائل معیشتی معلمان این جزیره تاکید کرد و گفت: موضوع مسکن معلمان باید با تدبیر هرچه بیشتر حل شود تا شان و منزلت رفیع معلمی حفظ شود،معلمان نباید دغدغه معیشت و ضروریات اولیه زندگی را داشته باشند.
حیدری رئیس آموزش و پرورش کیش نیز ضمن ارائه گزارشی از فعالیت های آموزش و پرورش در شرایط پیش آمده پس از شیوع ویروس کرونا حضور مسئولان منطقه آزاد کیش در این مراسم را دلگرم کننده برشمرد و گفت:در راستای دستیابی به اهداف تعریف شده از سوی وزارتخانه تلاش بسیار کردیم که شرایط مطلوبی را برای همکاران مستقر در جزیره کیش و دانش آموزان کوشای منطقه فراهم کنیم.
شیخ یعقوب شمس امام جمعه اهل تسنن جزیره کیش نیز در این مراسم با اشاره به سخنی از حضرت علی (ع) گفت: مولای متقیان علی (ع) فرمودند به احترام معلم و والدین باید از جا برخیزی هرچند که فرمانروا باشی.
وی در ادامه با اشاره به نقش بسیار مهم آموزش در جامعه عنوان کرد: هرکسی نمی تواند در جایگاه معلم باشد،معلم مانند شمع می سوزد و جامعه را به نور علم و معرفت خویش روشن می سازد و دانش آموز را به سوی روشنی و سعادت هدایت می کند. 
شمس بر تامین نیازهای معلمان کیش تاکید کرد و خواستار برطرف شدن دغدغه و نیاز های معیشتی آنها شد.
درپایان این مراسم با حضور مسئولان از رئیس آموزش و پرورش و معلمان کیش با اهدا لوح تقدیر تقدیر شد.

لینک کوتاه:
https://www.siasatvabazaryabi.ir/Fa/News/195442/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کدام رنگ‌های خوراکی مصنوعی بر رفتار و سلامت کودکان تاثیر دارند؟

احیای پوما در پاتاگونیا نتیجه‌ای غیرمنتظره داشت؛ حالا پنگوئن‌ها درمعرض تهدید قرار گرفته‌اند

تغییر فعالیت امواج مغزی هنگام مشاهده «تبلیغات احساسی»

تولید ارزان‌ترین مدل کنسول استیم دک متوقف شد

مراسم Indie Game Awards جایزه بهترین بازی سال را از Clair Obscur: Expedition 33 پس گرفت

یک ویژگی شگفت‌انگیز به بقای انسان خردمند کمک کرد و نئاندرتال‌ها را به انقراض کشاند

کشف یک جهش ژنتیکی که به بیماری‌های قلبی و عصبی منجر می‌شود

به ارث بردن دی‌ان‌ای نیاکان، راز صدساله شدن نوادگان

چرا شبیه‌سازهای بازی در اندروید محبوب شده‌اند؟

چه نوع تعاملات اجتماعی، حال سالمندان را بهتر می‌کند؟

چرا استراحت در تعطیلات، ما را بازیابی نمی‌کند؟

اولین فضانورد ویلچرنشین به زمین برگشت

تمرین فضانوردان «آرتمیس 2» برای نمایش روز پرتاب

قطب شمال گرمایش جهانی را تشدید می‌کند

مایکروسافت انجین بتسدا را ارتقا می‌دهد؛ Starfield و TES6 با قابلیت‌های UE5

پیش‌بینی عبور درآمد جهانی صنعت بازی از رکورد 200 میلیارد دلار تا سال 2026

چهره علم در سال 2026 چگونه خواهد بود؟

این سیاره آن‌قدر تحت فشار گرانش ستاره‌اش قرار دارد که به شکل لیمو درآمده است

رئیس بلیزارد: استودیو هدف‌گذاری کرده هر سال یک تا دو عرضه بزرگ داشته باشد

سرمقاله خراسان/ پوست اندازی استکبار آمریکایی

قوانین جدید «چت‌جی‌پی‌تی» برای حفظ ایمنی نوجوانان

گوشی اندرویدی با چیدمان دوربین آیفون؛ قیمت گوشی ویوو V70 لو رفت

بزرگ‌ترین باتری تاریخ محصولات وان‌پلاس به گوشی توربو می‌آید

پلیرها ماد هنری کویل را برای The Witcher 3 نصب کردند، اما با گرالت مناطق محروم مواجه شدند!

ساخت غشای سلولزی نانوبلوری برای بهبود هم‌زمان استحکام، نفوذپذیری و حذف نمک

ظرفیت باتری شیائومی 17 اولترا لو رفت؛ غول‌آساتر از نسل قبل

آیا این مدل دستی کنسول PS6 است؟

عکس روز ناسا از خالکوبی خورشید روی جاده!

باتری غول‌پیکر و نمایشگر بسیار سریع؛ وان‌پلاس توربو گوشی ارزشمندی خواهد بود

شیوه متفاوت ابتلای مردان و زنان به «بیماری‌های عصبی»

ستاره‌های تاریک؛ کلید افشای راز تولد نخستین ستارگان جهان

اگر هنگام فکر کردن به مسئله بخوابیم، جواب را پیدا می‌کنیم؟ علم پاسخ جالبی دارد

درخت‌ها چطور با هم صحبت می‌کنند؟

رصد نادر یک «ابرگران‌نواختر» در آسمان

جلوگیری از ناتوانی ذهنی و ناشنوایی با «مشاوره ژنتیک»

اپل حجم تبلیغات اپ استور آیفون را افزایش داد

عرضه اولیه آیفون فولد احتمالا محدود خواهد بود

این احتمالا اولین گوشی تاشو اپل است

وقتی باکتری روده قورباغه، تومورهای سرطانی را در موش‌ها از بین می‌برد!

پاوربانک اقتصادی جدید شیائومی حتی برای لپ‌تاپ هم مناسب است

قهرمان جدید بازی مبارزه‌ای تکن، یک مادربزرگ 92 ساله است!

ارزان‌ترین تبلت نسل جدید اپل احتمالا قدرتمندتر از حد تصور خواهد بود

کال آو دیوتی جدید شرایط خوبی ندارد؛ افت شدید فروش در هفته‌های اخیر

اگر ربات دستور ایست بدهد، به حرفش گوش می‌کنید؟

آمار فروش اپل واچ اختلاف چشمگیری با ساعت‌های سامسونگ دارد

انویدیا تولید پردازنده گرافیکی را کاهش می‌دهد؛ موج افزایش قیمت در راه است؟

«جیمز وب» اولین ابرسیاه‌چاله فراری تاریخ را کشف کرد

آیفون‌های ژاپن اصلاح می‌شوند؛ زور اپل به دولت نرسید

چشم‌انداز تازه درمان بیماری‌های کبدی با کمک سلول‌های بنیادی

مشخصات اگزینوس 2600 لو رفت؛ پردازنده پرقدرت سامسونگ