سیاست و بازاریابی

آخرين مطالب

در دیدار مسئولان سازمان منطقه آزاد کیش با رییس اداره آموزش و پرورش جزیره اعلام شد:

تخصیص بودجه 27 میلیارد تومانی به طرح های عمرانی آموزش و پرورش کیش منطقه آزاد کیش

تخصیص بودجه 27 میلیارد تومانی به طرح های عمرانی آموزش و پرورش کیش
  بزرگنمايي:

سیاست و بازاریابی - معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش در دیدار با رئیس آموزش و پرورش منطقه به مناسب گرامیداشت روز معلم ، از تخصیص اعتبار ٢٧ میلیارد تومانی برای اجرای طرح های عمرانی آموزش و پرورش جزیره خبر دادند.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش سعید پور علی معاون فرهنگی اجتماعی این سازمان صبح امروز ١٢ اردیبهشت در دیدار با رئیس آموزش و پرورش جزیره ضمن تبریک روز معلم به تمامی معلمان و اساتید، معلمی را شریف ترین شغل در اجتماع عنوان کرد و گفت: خوشبختانه عزیزان ما در حوزه آموزش و پرورش دارای والاترین سرمایه اجتماعی فردی در کیش هستند که با سلامت اجتماعی، اخلاقی و مالی سرمایه بسیار بزرگی برای خود رقم زده اند .
وی با اشاره به سطح بالای اعتماد مردم به معلمان در کیش ، این موضوع را مایه مباهات دست اندرکاران آموزش در جزیره عنوان کرد و افزود: در دوران کرونایی اخیر هم شاهد آزمون موفق آموزش و پرورش در سطح کشور به ویژه کیش بوده ایم که معلمان ما در چنین شرایطی امر آموزش را تعطیل نکردند و بر خلاف آنچه انتظار می رفت که افت شدیدی در حوزه آموزش را شاهد باشیم، با همت معلمان همه دست اندرکاران صدا و سیما مدیریت فرهنگی آموزشی و آموزش و پرورش این اتفاق رخ نداد و از راه دور با آموزش مجازی، عزیزان ما استمرار امر آموزش را در جزیره تضمین کردند.
وی افزایش ارتباط خانواده ها با معلمان را یکی دیگر از ثمرات مثبت آموزش مجازی برشمرد.
سعید پورعلی معاون فرهنگی اجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش در این جلسه برحمایت جدی تر از آموزش و پرورش به ویژه توجه به مسائل رفاهی و معیشتی کارکنان آموزش و پرورش به عنوان مطالبه ای اجتماعی تاکید کرد.
پورعلی در تشریح بودجه سال جدید آموزش و پرورش تصریح کرد: امسال در بودجه های عمرانی نزدیک به هزار و 200 میلیارد تومان اعتبار پیش بینی شده که 54 درصد از این میزان یعنی نزدیک به 600 میلیارد برای امور فرهنگی، آموزشی اجتماعی، محیط زیستی، ورزشی و گردشگری در نظر گرفته شده است که این اعتبار نشان می دهد کیش به موازات توسعه بسیاری از بخش ها به چنین حوزه هایی نیز توجه دارد.
وی افزود: امسال در مجموع نزدیک به 27 میلیارد تومان در قالب بودجه عمرانی، جاری و کمک های توسعه ای برای آموزش و پرورش کیش اعتبار اختصاص یافته که 19 میلیارد تومان در قالب دو طرح ، ساخت مدرسه 18 کلاسه و بهسازی فضاهای آموزشی مدارس هزینه خواهد شد. در بودجه جاری نیز برای حمایت از فعالیت های آموزش و پرورش 4 میلیارد تومان در نظر گرفته شده است.
به گفته پورعلی این مبلغ در سر فصل هایی مثل امور پرورشی ، آموزشی مهارتی و کارآفرینی، حمایت از المپاد ها ، کارگاه ها و شکل گیری و برگزاری مراسم مناسبتی و شورا های دانش آموزی، شورای معلمان، انجمن اولیا و مربیان، کارگاه های سلامت روان و خانواده و امور مربوط به سنجش و ارزیابی و نظارت بر امر آموزش هزینه خواهد شد.
وی اظهار داشت: در رابطه با کمک های توسعه ای آموزش و پرورش، امسال با رشد 15 درصدی نزدیک به یک و نیم میلیارد تومان پیش بینی شد و از محل کمک های توسعه فرهنگی اجتماعی هم مبلغی حدود 5 میلیارد تومان به این مبالغ اضافه خواهیم کرد چرا که این مبالغ برای جزیره کیش قابل قبول و کافی نیست.
سعید پورعلی معاون فرهنگی اجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش همچنین از طرح سه پیشنهاد به وزارت آموزش و پرورش خبر داد و گفت:وزارت باید آموزش و پرورش کیش را با نگاه ویژه تری ببیند،ما انتظار داریم بحث توسعه، نوسازی و تجهیز مدارس به نقطه مطلوب برسد و وزارت حداقل 50 درصد اعتبارات مورد نیاز را در اختیار این ارگان بگذارد چرا که جزیره کیش به خرید خدمات نیاز ندارد، بلکه باید با تغییر جایگاه شاهد ارتقا معیشت و کیفیت آموزش و پرورش باشد.
استقلال عملکرد اداره آموزش و پرورش ،تاسیس اداره کل مناطق آزاد، تامین مسکن معلمان وزحمت کشان آموزش و پرورش کیش و طرح رساندن فیبر نوری به مدارس سطح جزیره از جمله مطالبی است که به گفته معاون فرهنگی اجتماعی سازمان در حال بررسی می باشد.
حجت الاسلام حسن زاده امام جمعه جزیره کیش نیز در این مراسم با تبریک فرا رسیدن روز معلم به همه زحمتکشان آموزش و پرورش گفت: خدارا شاکریم که در کشوری زندگی می کنیم که مقام معلم نزد مردمان این سرزمین بسیار والا و با فضیلت است.
امام جمعه کیش با اشاره به تاکیدات مهم مقام معظم رهبری به معلمان گفت: بنا بر رهنمودهای رهبر معظم انقلاب، معلمان با نفوذ و تاثیرگذاری خود، دانش آموزان متدین به جامعه تحویل می دهند وهمه معلمان گرامی با توجه به این موضوع و به دلیل نقش بسیار مهمی که در ساخته شدن جامعه دینی و اسلامی دارند باید در حفظ این جایگاه ارزشمند تلاش کنند.
وی افزود: نفوذپذیری دانش آموزان از معلمان علاوه بر تعلیم و آموزش علوم متداول نقش مهمی در تربیت دینی و معنوی نسل جوان کشور دارد و معلمان باید از این جایگاه برای تقویت دین باوری و دینداری جوانان، نوجوانان و دانش آموزان نیز به خوبی استفاده کنند.
حسن زاده با اشاره به پیشرفت های یک سال اخیر آموزش و پرورش کیش بر تامین نیازها و توجه ویژه مسئولان به مسائل معیشتی معلمان این جزیره تاکید کرد و گفت: موضوع مسکن معلمان باید با تدبیر هرچه بیشتر حل شود تا شان و منزلت رفیع معلمی حفظ شود،معلمان نباید دغدغه معیشت و ضروریات اولیه زندگی را داشته باشند.
حیدری رئیس آموزش و پرورش کیش نیز ضمن ارائه گزارشی از فعالیت های آموزش و پرورش در شرایط پیش آمده پس از شیوع ویروس کرونا حضور مسئولان منطقه آزاد کیش در این مراسم را دلگرم کننده برشمرد و گفت:در راستای دستیابی به اهداف تعریف شده از سوی وزارتخانه تلاش بسیار کردیم که شرایط مطلوبی را برای همکاران مستقر در جزیره کیش و دانش آموزان کوشای منطقه فراهم کنیم.
شیخ یعقوب شمس امام جمعه اهل تسنن جزیره کیش نیز در این مراسم با اشاره به سخنی از حضرت علی (ع) گفت: مولای متقیان علی (ع) فرمودند به احترام معلم و والدین باید از جا برخیزی هرچند که فرمانروا باشی.
وی در ادامه با اشاره به نقش بسیار مهم آموزش در جامعه عنوان کرد: هرکسی نمی تواند در جایگاه معلم باشد،معلم مانند شمع می سوزد و جامعه را به نور علم و معرفت خویش روشن می سازد و دانش آموز را به سوی روشنی و سعادت هدایت می کند. 
شمس بر تامین نیازهای معلمان کیش تاکید کرد و خواستار برطرف شدن دغدغه و نیاز های معیشتی آنها شد.
درپایان این مراسم با حضور مسئولان از رئیس آموزش و پرورش و معلمان کیش با اهدا لوح تقدیر تقدیر شد.

لینک کوتاه:
https://www.siasatvabazaryabi.ir/Fa/News/195442/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دستاورد بزرگ سامسونگ؛ تراشه موبایلی اگزینوس 2600 گرافیک کاملا اختصاصی خواهد داشت

نویسنده Silent Hill f از راز نام‌گذاری شخصیت اصلی بازی پرده‌ برداشت

کامران به متین مزدا داد؛ برنده بازی کس دیگری بود

قیمت گوشی موردانتظار ریلمی 16 پرو پلاس لو رفت

گوشی گلکسی M سامسونگ دارید؟ آپدیت One UI 8.5 نزدیک است

باتری گلکسی A07 بسیار بزرگ‌تر از نسل قبل است

اولین تصاویر واقعی از وان‌پلاس توربو، گوشی مورد انتظار چینی

این گوشی شیائومی، مثل دوربین‌های عکاسی زوم می‌کند!

اگر دیابت دارید کنار پنجره بنشینید

تب هوش مصنوعی، دانشگاه‌های انگلیس را فرا گرفت

ال‌جی با رونمایی مانیتور فوق‌پیشرفته 5K، نگاه‌ها را خیره کرد

این گوشی چینی به‌طرز غیر قابل باوری شبیه آیفون 17 پرو است

اندروید در کالبد آیفون 17 پرو؛ گوشی‌های سری آنر وین معرفی شدند

عکس روز ناسا از یک مهمان میان‌ستاره‌ای

سلامت مغز با عملکرد کلیه‌ها مرتبط است

حال و هوای کریسمس در ایستگاه فضایی بین‌المللی

هوش مصنوعی، طراح جدید نانوذرات دارویی

رفتارهای خودآسیب‌رسان نوجوانان؛ نقش خانواده و اعتیاد به اینترنت

شیائومی بادز 6 رونمایی شد؛ هندزفری ارزشمند با شارژدهی طولانی

مودم جدید سامسونگ برای گلکسی S26، عملکرد بهتری در ارتباطات ماهواره‌ای دارد

وقتی دشمن فرشته نجات می‌شود؛ چرا کرگدن‌ها به پرندگان خون‌خوار سواری می‌دهند؟

آیکو Z11 توربو به‌نمایش درآمد؛ گوشی قدرتمند با دوربین 200 مگاپیکسلی

مانیتورهای جدید ویوسونیک با پنل پیشرفته سامسونگ معرفی شدند

این گوشی‌ها و تبلت‌های شیائومی همین هفته به HyperOS 3 آپدیت می‌شوند

ساعت هوشمند جدید لنوو با 27 ساعت شارژدهی رونمایی شد

انقلاب در مقیاس میکرو: کوچکترین ربات مستقل دنیا به اندازه دو تار مو عرض دارد

مدل جدید دسته پلی استیشن 5 با قیمت بالاتر و شارژدهی بیشتر معرفی شد

بدبوترین چیز در جهان چیست؟

چگونه می‌توان با دنباله‌داری ملاقات کرد که هنوز کشف نشده است؟

تک‌شاخ، خز روباه و درخت کریسمس در آسمان!

نقش «معماری بیمارستان» در بهبود فرایند درمان بیماران

ارتش ربات‌های انسان‌نما تنها با «یک کلمه» هک می‌شود!

ماوس گیمینگ جدید لاجیتک با سنسور دقیق و طراحی ارگونومیک معرفی شد

آپدیت جدید فیرفون 4، گوشی را فریز می‌کند

لپ‌تاپ جدید لنوو امتیاز تعمیرپذیری 9 از 10 را دریافت کرد

هوش مصنوعی «جمینای» وارد تاکسی رباتیک می‌شود

هفت خبر علمی امیدبخش که 2025 را روشن‌تر کردند

قدیمی‌ترین جانور منفرد دنیا 507 سال عمر کرده بود؛ تا آنکه پژوهشگران به اشتباه آن را کشتند

درمان سریع آسیب سر، خطر ابتلا به آلزایمر را کاهش می‌دهد

خداحافظی با تاری متن در مانیتورهای اولد؛ ال‌جی قواعد بازی را عوض کرد

سامسونگ تولید رم‌های DDR4 را تا پایان 2026 افزایش می‌دهد

پشتیبانی از قلم لمسی به گوشی‌های تاشو سامسونگ برمی‌گردد؟

ماوس و کیبورد بی‌سیم جدید لنوو به شارژشدن نیاز ندارند

کاش تویوتا این 12 خودرو را دوباره تولید می‌کرد!

چرا روستاییان به زراعت چوب روی خوش نشان نمی‌دهند؟

ضرورت تقویت نقش داروسازان در ترک سیگار

لولای مستحکم گلکسی زد ترای‌فولد پس از 150 هزار بار تاشدن، تسلیم شد

مانیتور 144 هرتزی جدید لنوو با قیمتی باورنکردنی رونمایی شد

ظاهرا تولید آیفون ایر 2 لغو نشده است

این عنکبوت‌ نسخه‌ جعلی خودش را می‌بافد