سیاست و بازاریابی

آخرين مطالب

معاون رییس جمهور: بیمه دی رتبه اول درمان کشور را کسب کرد بیمه دی

معاون رییس جمهور: بیمه دی رتبه اول درمان کشور را کسب کرد
  بزرگنمايي:

سیاست و بازاریابی - رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: رسیدگی به درمان جامعه ایثارگری اولویت ماست. بر اساس اعلام بیمه مرکزی ، بیمه دی که مربوط به بنیاد شهید است ، رتبه اول درمان کشور را کسب کرد.
به گزارش روابط عمومی بیمه دی، سعید اوحدی، معاون رییس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در حاشیه نخستین کنگره علمی-بین‌المللی 3100 شهید امدادگر با تشریح برنامه‌های بنیاد در سال 1404، از تدوین برنامه‌ای جامع با محوریت ترویج فرهنگ ایثار و شهادت خبر داد.
اوحدی با تبریک دهه کرامت، اصلی‌ترین رسالت بنیاد شهید را توسعه و ترویج فرهنگ ایثار دانست و گفت: برنامه جامعی در این راستا تدوین شده که امیدواریم پس از بررسی در دولت، در مجلس شورای اسلامی نیز به تصویب برسد.
وی افزود: یکی از مهم‌ترین اولویت‌های بنیاد در سال جدید، رسیدگی به وضعیت بهداشت و درمان جامعه هدف، به‌ویژه جانبازان و آزادگان است. با بالا رفتن سن، مشکلات ناشی از جراحت‌ها و دوران اسارت نمایان‌تر می‌شود.
وی با اشاره به موفقیت بیمه دی ، در ارزیابی بیمه مرکزی، خاطرنشان کرد: امسال بیمه دی که متعلق به بنیاد شهید است در حوزه درمان رتبه اول کشور را کسب کرده که نشان‌دهنده جدیت ما در پیگیری موضوع مراقبت‌های پزشکی ایثارگران است.
رئیس بنیاد شهید همچنین به موضوع اصلاح قوانین حمایت از ایثارگران اشاره کرد و گفت: در قالب برنامه هفتم توسعه، برای نخستین‌بار پس از بیش از دو دهه، لایحه تجمیع و اصلاح قوانین حمایت از ایثارگران با همکاری کارشناسان و نمایندگان تشکل‌های ایثارگری تدوین شده و اکنون در کمیسیون منابع انسانی دولت در حال بررسی است.
اوحدی تأکید کرد: در این لایحه تلاش شده تا حقوق فرزندان شهدا، همسران شهدا و جانبازان زیر 25 درصد که تا امروز کمتر دیده شده‌اند نیز لحاظ شود.
وی در ادامه به اقدامات بنیاد در حوزه مسکن اشاره کرد و گفت: در تلاشیم تا مسئله زمین و مسکن ایثارگران در بازه زمانی دو سال و نیم آینده به‌صورت قطعی حل شود. همچنین اشتغال به‌عنوان دغدغه جدی جامعه ایثارگری، در دستور کار بنیاد قرار دارد.
اوحدی با اشاره به اولین سالگرد شهدای خدمت، از تشکیل 6 کمیته برای برگزاری خبر داد و گفت: مراسم از 25 تا 30 اردیبهشت برگزار می‌شود و شامل ویژه‌برنامه‌هایی در تهران، تبریز، مشهد، بیرجند، سمنان و قم خواهد بود. همچنین از سمفونی شهدای خدمت با عنوان خادمان حرم ایران رونمایی خواهد شد.
وی در پایان از حل مشکلات سال‌های اخیر در پروژه‌های مسکن ایثارگران در سه نقطه کشور خبر داد و گفت: مشکلات پروژه‌های مسکن در پرند، سیاه‌کلان کرج و بهارستان اصفهان با امضای تفاهم‌نامه‌ای برطرف شده و به‌زودی اجرایی خواهد شد.

لینک کوتاه:
https://www.siasatvabazaryabi.ir/Fa/News/775714/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کارگردان Rainbow Six Siege از سمت خود کنار می‌رود

موج دوم اسکین‌های KPop Demon Hunters در راه فورتنایت؛ Jinu به بازی اضافه شد

تحول بزرگ در Overwatch؛ حذف عدد «2» از نام بازی و معرفی 5 قهرمان جدید

کارشناس بتسدا: اگر Starfield را استودیوی دیگری می‌ساخت، موفق می‌شد

سویا باعث سرطان سینه می‌شود؟

عکس روز ناسا از کهکشانی عجیب و آشفته

چین رکورد کوتاه‌ترین طول‌موج لیزر حالت‌جامد را شکست

ردپای گرافن در لامپ 140 ساله ادیسون

طراحی مواد هوشمند برای مقابله با آلودگی آب

شرکت مادر راکستار نظر خود راجع به قیمت GTA 6 را اعلام کرد

زلنیک: هوش مصنوعی هیچ نقشی در ساخت GTA 6 ندارد

گوشی جدید Redmi با حافظه 1 ترابایت روانه بازار می‌شود

اپیک گیمز خواستار حضور فروشگاه خود در کنسول بعدی ایکس باکس است

جشنواره فارابی قطب‌نمای پژوهش‌های علوم انسانی است

فراتر از تدریس و نمره؛ معلم خوب از نگاه دانش‌آموزان

فواید داروی لاغری پرمصرف این روزها برای قلب

سلامت دیجیتال در ایران؛ ظرفیت‌ها و چالش‌ها

97.5 درصد زنان دانشمند دچار سندروم ایمپاستر هستند

رکوردشکنی ربات‌ انسان‌نمای چینی در یخبندان

روبات انسان‌نما 130 هزار قدم در یخبندان پیاده‌روی کرد

نقدها و نمرات بازی Nioh 3 منتشر شدند

به‌روزرسانی جدید Helldivers 2 تانک به بازی اضافه می‌کند

درمان همزمان مشکل روده و افسردگی با یک پروتئین!

هوش مصنوعی، معلم انشاء دانشجویان می‌شود

پیش بینی سیلاب با فناوری یادگیری ماشینی؛ اجرای طرح برتر سوئیس در ایران

عکس روز ناسا از کهکشانی با 3 حلقه

نخستین قطره چشمی با دوکاربرد تاییدیه گرفت

فروش جهانی نینتندو سوییچ 2 به 17.37 میلیون دستگاه رسید

آلودگی هوا با بدن انسان چه می‌کند؟

بیش از 40 درصد سرطان‌ها قابل پیشگیری هستند

نوآوری سونی صحبت کریتوس با گیمر‌ها در پادکست را ممکن می‌کند

راهکاری برای افزایش 93 درصدی بازده آب‌شیرین‌کن‌ها

نگاهی به تصاویر برتر علمی ماه به انتخاب مجله نیچر

نقد و بررسی بازی Pathologic 3

پلی استیشن 3 یک قدم به پایان کار رسمی خود نزدیک‌تر شد

ساعتی که زمان را در مقیاس کیهان اندازه می‌گیرد

درمان جدید آکنه از راه رسید

هوش مصنوعی در صنعت انرژی یک انتخاب نیست، شرط بقاست

پژوهشگران ایرانی صاحب دستیار هوش مصنوعی شدند

پرتاب فضانوردان به مدار ماه به تاخیر افتاد

بازی Crimson Desert دو میلیون Wishlist‌ ثبت کرد

مدیر Obsidian فشار مالی ایکس باکس و نیاز به عرضه روی PS5 را تایید کرد

موشک ماه‌نشین ناسا به مشکل خورد

یک دانشجو «غبار کیهانی» ساخت!

رقیب جدید نورالینک با امواج فراصوت وارد میدان شد

سردبیر سابق IGN: راکستار برای انتشار پیش‌نمایش‌های GTA 6 آماده می‌شود

محصولاتی که با علم فناوری آلوگرافت ساخته می‌شوند

لایتنینگ مک‌کوئین به بازی رایگان دیزنی می‌آید

علت فراموشی بعد از شیمی‌درمانی چیست؟ ؛ 5 راهکار علمی برای مدیریت آن

نحوه ساخت فرآورده‌هایی که از یک انسان ساخته می‌شوند