سیاست و بازاریابی

آخرين مطالب

ژاپن: هکرهای چینی سال‌ها دولت ما را هدف گرفته‌اند نکات خواندني

ژاپن: هکرهای چینی سال‌ها دولت ما را هدف گرفته‌اند
  بزرگنمايي:

سیاست و بازاریابی - زومیت / دولت ژاپن گروه هکری چینی را به حمله‌های سازمان‌یافته علیه نهاد‌های دولتی و خصوصی به‌منظور سرقت داده‌های حساس متهم کرد.
دولت ژاپن گروه هکری چینی میررفیس (MirrorFace) را به انجام کمپین طولانی‌مدت جاسوسی سایبری متهم کرد. فعالیت‌های این گروه از ابتدای فعالیت خود در سال 2019، سازمان‌های دولتی و شرکت‌های خصوصی و افراد را با انگیزه‌ی سرقت اطلاعات حساس مرتبط با امنیت ملی و فناوری‌های پیشرفته هدف قرار داده‌اند.
طبق هشدار عمومی آژانس ملی پلیس ژاپن و مرکز ملی آمادگی و استراتژی در برابر حوادث سایبری، حملات گروه میررفیس به نهادهایی مانند وزارت‌خانه‌های امورخارجه و دفاع، آژانس فضایی، سیاستمداران، روزنامه‌نگاران، شرکت‌های خصوصی و اندیشکده‌های فناوری، چندین سال به‌ طول انجامیده است. بنابر هشدار منتشر‌شده، کمپین این گروه هکری ماهیتی سازمان‌یافته دارد و احتمالاً به چین مرتبط می‌شود.

میررفیس از تکنیک فیشینگ هدفمند (Spearphishing) به‌عنوان روش اصلی برای نفوذ به سیستم‌ها و سرقت اطلاعات استفاده کرده است. کمپین‌های این گروه در سه مرحله مجزا اجرا شده‌اند. مرحله‌ی اول از 2019 تا 2023، اندیشکده‌ها و سیاست‌مداران و روزنامه‌نگاران را هدف قرار داد. مرحله‌ی دوم که از 2023 آغاز شد، بر دستگاه‌های متصل به اینترنت در صنایعی مانند نیمه‌هادی‌ها، تولید، دانشگاه‌ها و هوافضا تمرکز کرد. مرحله‌ی سوم که شروعش به ژوئن 2024 (خرداد و تیر) برمی‌گردد، باردیگر اندیشکده‌ها، سیاست‌مداران، دانشگاهیان و رسانه‌ها را هدف گرفت.
مرکز هماهنگی تیم پاسخ‌گویی به حملات سایبری ژاپن (JPCERT/CC) پیش‌تر در پستی در وبلاگ خود در جولای 2024 (تیر و مرداد) اشاره کرده بود که میررفیس در ابتدا تمرکزش را روی رسانه‌ها، سازمان‌های سیاسی، اندیشکده‌ها و دانشگاه‌ها معطوف کرده بود؛ اما از 2023 هدفش را به تولیدکنندگان و مؤسسه‌های تحقیقاتی تغییر داده است. از چنین تغییراتی می‌توان برداشت کرد که این گروه همواره استراتژی‌هایش را برای هدف قراردادن بخش‌های حیاتی بازنگری می‌کند.
تحقیقات شرکت امنیت سایبری ESET در سال 2022 جزئیات بیشتری از فعالیت‌های میررفیس را فاش کرد. این شرکت امنیتی در آن زمان کمپین فیشینگ هدفمندی علیه نهاد‌هایی سیاسی و سیاست‌مداران ژاپنی را در دوران انتخابات این کشور شناسایی کرد. ESET همان موقع اعلام کرد که مدرکی دال بر ارتباط میررفیس با دیگر گروه‌های هکری مرتبط با دولت چین پیدا نکرده است.
توانایی‌های محدود ژاپن درزمینه‌ی امنیت سایبری همچنان جای نگرانی است. بنابر گزارش 2023 واشینگتن‌پست، آژانس امنیت ملی آمریکا (NSA) در سال 2020 متوجه شد که هکرهای نظامی چینی به شبکه‌های دفاعی محرمانه‌ی ژاپن نفوذ کرده‌اند. کارشناسان معتقدند قانون اساسی صلح‌طلب ژاپن و تمرکز این کشور بر اقدامات دفاعی، آسیب‌پذیری این کشور در برابر حملات سایبری را بیشتر کرده‌اند.

لینک کوتاه:
https://www.siasatvabazaryabi.ir/Fa/News/767607/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

قاب‌های آیفون، لمسی می‌شوند!

تناقض جدول زمانی «ناسا» و «اسپیس‌ایکس» برای فرود روی ماه

گوشی دوست‌داشتنی چینی؛ مشخصات «اس 50 پرو مینی» لو رفت

پرتاب همزمان 3 ماهواره ایرانی به فضا

طراح آیفون ایر از اپل جدا شد و به شرکتی ناشناس پیوست

با شعار دنیای دیجیتال؛ یک گام جلوتر؛

راه‌حلی پایدار برای جایگزینی پلاستیک‌های یک‌بار مصرف

اپل از سال آینده یک تغییر مهم در روند معرفی آیفون اعمال می‌کند

مواد خودتنظیمی؛ آینده‌ای هوشمند و تطبیق‌پذیر

آیفون تاشو احتمالا باتری غول‌پیکری خواهد داشت

پژوهشگاه رویان دستاورد جدید سلول درمانی دیابت را به فاز بالینی نزدیک می‌کند

بازطراحی بزرگ اپل واچ تا سال 2028 از راه نمی‌رسد

رونمایی از اولین مهماندار رباتیک در روسیه

هدفون موستانگ تاندر با شارژدهی 70 ساعته رونمایی شد

مادرکُشی در کلونی مورچه‌ها؛ ترفند هولناک ملکه‌های انگل!

این بازی به‌طور غیرمنتظره بسیار محبوب شده است

تلفن ابری + گفتگوی آنلاین؛ فرمول موفقیت تیم‌های فروش و پشتیبانی

اگر دایناسورها هنوز زنده بودند، می‌توانستیم گوشتشان را بخوریم؟

قیمت گرافیک‌های AMD به‌زودی افزایش می‌یابد

سیاره مریخ بسیار بیشتر از آنچه تصور می‌شد، قابل سکونت بوده است

طراحی گلکسی بادز 4 پرو لو رفت؛ هندزفری 2025 سامسونگ

ناسا مخفف چیست و چه معنایی دارد؟

مرورگر گوشی‌های سامسونگ بازطراحی می‌شود؛ افشای تصاویر نسخه جدید

روشی در توقف بیماری آلزایمر کشف شد

ارزشمند، مدرن و الهام‌گرفته از آیفون؛ گوشی‌های رینو 15 و 15 پرو رونمایی شدند

راز غول‌های آفریقا؛ چرا بزرگ‌ترین جانوران خشکی جهان فقط در قاره سیاه زندگی می‌کنند؟

زمان زیادی تا مراسم بعدی ایکس‌باکس باقی نمانده است

هوش مصنوعی صدها میلیارد ستاره را در راه شیری به نمایش گذاشت

گوشی «اولترا» بعدی سامسونگ سریع‌تر شارژ خواهد شد

اضطراب دارید؟ ممکن است مشکل از کمبود ماده مغذی ساده‌ای باشد

توسعه‌دهنده: ساخت Space Marine 3 مانع توسعه محتوای جدید برای Space Marine 2 نمی‌شود

موشک «فالکون 9» یک ماهواره نقشه‌برداری از اقیانوس را پرتاب کرد

Resident Evil Requiem دموی قابل بازی دریافت نخواهد کرد

شواهد زنگ‌زدگی سنگ‌های ماه در نمونه ماموریت چین

گوشی جنگ ستارگان رونمایی شد؛ مدل سفارشی رینو 14F با طراحی جذاب

ترکیبی طبیعی که سلول‌های پیر را 28 روزه جوان می‌کند!

ریمستر بازی ترسناک Cold Fear در راه است

کشف ساختارهای عجیب و غریب در خون افراد مبتلا به کووید طولانی‌مدت

وبینار رایگان یاد بگیر چطور از AI برای سود بیشتر استفاده کنی!

اختراع انقلابی اپل؛ سنسور جدید دوربین، هم‌پای چشم انسان!

عکس روز ناسا از دنباله سرگردان «دنباله‌دار لمون»

لپ‌تاپ تبدیل‌پذیر جدید هواوی با 24 گیگابایت رم در راه است

رزماری، مرهم سریع زخم‌ها می‌شود

مشخصات و رنگ‌بندی گوشی‌های جدید هواوی اعلام شد

تجارت گردان گزارش می دهد/ بیمه دی؛ پیشگام ارائه پوشش‌های متفاوت در مسئولیت مدنی

نقش پررنگ همسالان در آغاز سیگار کشیدن جوانان

اقتصاد گویا گزارش می دهد/ حضور بیمه دی در کیش اینوکس 2025 بررسی شد؛ پیوند راهبردی بیمه و بازار سرمایه با چهار رونمایی و سه تفاهم‌نامه بزرگ

پوستر پوکو F8 منتشر شد؛ گوشی ارزشمند با طراحی عجیب

تشخیص زودهنگام «آب‌سیاه» ممکن شد

عجیب‌ترین طراحی امسال؟ گوشی جدید هواوی با دو حلقه پشتی به‌نمایش درآمد