سیاست و بازاریابی

آخرين مطالب

رئیس جامعه المصطفی العالمیه در جشن هفته وحدت در جزیره کیش عنوان کرد؛

ندای تفرقه، صدای دشمن است منطقه آزاد کیش

ندای تفرقه، صدای دشمن است
  بزرگنمايي:

سیاست و بازاریابی - آیت الله علی عباسی گفت: با درایت امام خمینی (ره)، وحدت اسلامی در تمامی زمینه های نظام اسلامی کشور به عنوان یک راهبرد در اولویت قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، آیت الله علی عباسی عضو مجلس خبرگان رهبری و رئیس جامعه المصطفی العالمیه درجشن هفته وحدت که یکشنبه شب 25 شهریور در مسجد نور اهل سنت با حضور مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش و ائمه جمعه اهل سنت و تشیع کیش و مقامات محلی و حضور گسترده مردم برگزار شد؛ اظهار داشت: امام خمینی (ره ) عزت، اتحاد و اقتدار امت اسلامی را احیا و این هفته را به عنوان نمادی از وحدت امت اسلامی مطرح کردند.
وی با تبریک هفته وحدت و سالروز میلاد پیامبر گرامی اسلام(ص) و امام جعفر صادق(ع) یادآور شد: امروز امت اسلامی بیش از هر زمانی به وحدت اسلامی نیازمند است و محور وحدت ما، قرآن کریم و محبت و مودت اهل بیت رسول الله است.
آیت الله عباسی با بیان این که در حال حاضر بیش از گذشته نیاز به وحدت داریم؛ تاکید کرد: هر صدا و ندایی که امروز در میان امت اسلامی دم از تفرقه بزند چه بداند و چه نداند صدای دشمن است.
رئیس جامعه المصطفی العالمیه با اشاره به ظهور برخی گروه ها در امت اسلامی که به تفرقه دامن زدند و اعضا امت اسلامی را بیرون از دایره دین تعریف کردند؛ یادآور شد: این گروه ها هرگز حاضر نشدند در برابر دشمنان دین و اشغالگران صهیونیستی بایستند اما تا توانستند به برادرکشی و دشمنی میان مسلمانان پرداختند.
وی تاکید کرد:آرمان بلند انقلاب اسلامی و نظام اسلامی این است که تمدن و نظام زندگی اجتماعی تازه ای به بشریت هدیه کند تا برهمه انسان ها رحمت باشد و مسلمان و غیر مسلمان در سایه این تمدن بتوانند از ارزش های الهی، اخلاقی، معنوی و انسانی برخوردار شوند.
عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به سکوت جامعه جهانی و عدم واکنش موثر در برابرجنایات رژیم صهیونیستی و نیز قتل عام 40 هزار انسان بی گناه در غزه یادآور شد: این بی عدالتی و ظلم است. انسان آزاده که دارای فطرت الهی است به دنبال عدالت است.در حال حاضر عدالت، ارزش های اخلاقی و معنویت در دنیای امروزی گم شده است. عدالت یک ارزش مشترک انسانی است و همه انسان ها عدالت را دوست دارند و از ظلم و بی عدالتی برائت دارند.
وی با بیان این که در دنیای امروزی اخلاق، حیا و خانواده در معرض زوال قرار گرفته است؛ به نقش حاکمان نظام غیر عادلانه و سیطره آنان بر این عالم اشاره کرد و گفت: این نظام غیرعادلانه خواهان تسلیم همگان در برابر خود است و هر کس که مخالفت کند درصدد حذف او بر می آید. از اینرو امروز جهان نیازمند پیام عدالت پیامبر خاتم (ص) است.
رئیس جامعه المصطفی العالمیه ادامه داد: پیش نیاز این مهم، برادری، اتحاد و وحدت ما است و دشمن می داند که اگر این وحدت باشد؛ ناکام است پس برای دامن زدن به تفرقه و جلوگیری از وحدت تلاش می کند.
عضو مجلس خبرگان رهبری،عزت جامعه ما و امت اسلامی در دنیای معاصر را مرهون مجاهدت های امام خمینی(ره) عنوان کرد و گفت: ایشان پرچمی را در عالم به اهتزاز درآورد که صحنه عالم را به سمت ارزش های الهی و ارزش های پیامبر رحمت پیش برد. این پرچم امروز در دست شما است دشمنان تمام تلاششان این است که این پرچم را از شما بگیرند و دل های شما را به لرزه در بیاورند. صبر و تقوای الهی عنصر پیروزی و موفقیت ما است .
همچنین در این جشن حجت الاسلام و المسلمین بی نیاز امام جمعه کیش با تبریک هفته وحدت و سالروز میلاد پیامبر گرامی اسلام(ص) و امام جعفر صادق(ع) گفت: نامگذاری هفته وحدت حاصل اندیشه بلند و تفکر آزاد اندیشی و وحدت آفرین حضرت امام خمینی (ره) است. اختلاف نظری که ممکن بود به عاملی برای تفرقه تبدیل شود با ابتکار آن بزرگوار به تجلی اتحاد و وحدت امت اسلامی در برابر کفر و استکبار جهانی تبدیل شد.
امام جمعه کیش با بیان این که خداوند به وحدت امت اسلامی امر و از تفرقه نهی کرده است؛ از پیامبر گرامی اسلام ( ص) و قرآن به عنوان نخستین منادیان وحدت یاد کرد و افزود: قرآن بر اطاعت از خدا و پیامبر و پرهیز امت اسلامی از نزاع و درگیری با یکدیگر امر کرده است.
وی خاطر نشان کرد: شعار محوری این هفته "وحدت امت اسلام، عامل نجات غزه و مردم مظلوم فلسطین" است. اگر امت اسلامی وحدت داشتند؛ شاهد جنگ و خونریزی و درگیری داخلی در برخی کشورهای اسلامی نبودیم. تکفیری ها به جان مسلمانان نمی افتادند و رژیم غاصب صهیونیستی اقدام به نسل کشی، جنایت و قتل عام مردم مظلوم فلسطین نمی کرد.
امام جمعه کیش با بیان این که راه حل مشکلات جهان اسلام و امت اسلامی وحدت است و زمینه ساز تحول تمدن نوین اسلامی است؛ اظهار داشت: در جایی که یهودیان در عالم و مسیحیان در آمریکا و دانشجویان در این کشور و اروپا از مردم مظلوم فلسطین حمایت می کنند اما برخی از کشورهای اسلامی بی تفاوت هستند. این یعنی تفرقه و عدم وحدت اسلامی که باعث این جنایت ها است.
حجت الاسلام و المسلمین بی نیاز خاطر نشان کرد: همه وظیفه داریم تا از مردم مظلوم فلسطین پشتیبانی کنیم و در برابر دشمنان اسلام وحدت، انسجام،اتحاد و همدلی خود را تقویت کنیم.
همچنین شیخ یعقوب شمس امام جمعه اهل سنت کیش در این جشن با تبریک هفته وحدت و با اشاره به خصوصیات فردی پیامبرگرامی اسلام( ص) گفت: وحدت مسلمین نه تنها به معنای یکپارچگی در برابر دشمنان مشترک است بلکه به معنای پیوند قلب ها و افکار جهت ساختن دنیا بهتر برای نسل آینده است.
وی تاکید کرد: در کشور عزیز ما ایران که خانه تمامی مسلمانان با مذاهب مختلف است؛ این وحدت اهمیت ویژه ای دارد و ما شاهد همزیستی مسالمت آمیز و برادری شیعه و سنی هستیم که الگویی برای سایر نقاط جهان است.
شیخ یعقوب شمس ادامه داد: این همبستگی و احترام متقابل نه تنها نشانه ای از قدرت پویایی جامعه ما بلکه گواهی است برتعهد ما به ارزش های نظام مقدس جمهوری اسلامی و اصول اسلامی و انسانی که پیامبر اکرم(ص) به ما آموخته است.
امام جمعه اهل سنت کیش با بیان این که این هفته فرصت مناسبی است تا بر وحدت، همدلی و همکاری میان مسلمانان و همچنین ادیان مختلف تاکید کنیم؛ از تمامی مردم خواست تا با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری، درخصوص وحدت و اتحاد مسلمین اهتمام ورزند و این همبستگی و برادری را در جامعه هر چه بیشتر تقویت کنند.
وی ادامه داد: بیایید با یکدیگر دست در دست یکدیگر برای رسیدن به صلح و آرامش کار کنیم و از آموزه های پیامبرگرامی اسلام ( ص) برای ساختن دنیای بهتر بهره برداری کنیم.
گفتنی است حضور باشکوه مردم اهل سنت و تشیع و مسوولان نهادها و سازمان های مستقردر کیش و نیز اجرای زیبای تواشیح خوانی گروه الفردوس عسلویه از نکات بارز جشن هفته وحدت در کیش بود.

لینک کوتاه:
https://www.siasatvabazaryabi.ir/Fa/News/755467/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

هم اندیشی برای طراحی و ارتقای فروم حکمرانی و قانون گذاری در اینوتکس

گوگل چرخه انتشار اندروید را اصلاح کرد

آمار نگران‌کننده خروج شرکت‌های دانش‌بنیان از چرخه نوآوری

اریگامی الهام بخش ایمپلنت های مغزی شناور شد

عکس روز ناسا از پرواز آزادانه در فضا

چاپ سه بعدی با دقت و سرعت بالا ممکن شد

دستیابی به فناوری بومی جذب پیشرفته برای پالایش گازهای خطرناک صنعتی

فضانوردان «کرو 12» به ایستگاه فضایی بین‌المللی پیوستند

این باتری به سلطه باتری‌های لیتیوم-یون خاتمه خواهد داد

تدوین طرح زنجیره نفوذ فناوری برای زعفران و گل محمدی

حمایت موسسه دانش‌بنیان برکت از برگزیدگان جشنواره ملی صنایع خلاق

تاسیس دبیرخانه دائمی صنایع خلاق و نمایشگاه صادرات فناوری در مناطق آزاد

چشم انداز ساخت ویدئو با هوش مصنوعی در 2026؛ برتری کارگردانی بر تولید

کشف یک تونل گدازه عظیم و پنهان در زیر سطح زهره

ارزان اما حرفه‌ای؛ گوشی پوکو C81 پرو در راه است

بازی ترسناک Resident Evil 10 چه زمانی عرضه می‌شود؟

معاون علمی رئیس‌جمهور در راهپیمایی 22 بهمن حضور یافت

تبلت آنر پد X8b با نمایشگر 90 هرتز و باتری غول‌پیکر معرفی شد

قابلیت‌های 2026 ویندوز 11 وارد فاز آزمایشی شدند

اولین نسخه آزمایشی اندروید 17 پس از دو روز تأخیر منتشر شد

آمار نصب iOS 26 روی آیفون‌ها برای اولین‌بار منتشر شد

گلکسی S26 اولترا در یک ویدیو به‌نمایش درآمد؛ پرچمدار تمام‌عیار با لبه‌های گردتر

تصویر گلکسی A57 و A37 لو رفت؛ رونمایی در آینده نزدیک

آیا کوتاه‌کردن، واقعاً رشد مو را تسریع می‌کند

حرکت با صدها پا و بدون مغز؛ معمایی که رباتیک را متحول می‌کند

حقوق گمرکی گوشی‌های تلفن همراه تعیین شد

4 فضانورد با کپسول آزادی به ایستگاه بین المللی فضا رسیدند

ثبت‌نام پانزدهمین دوره نمایشگاه اینوتکس 1404 آغاز شد

دستیابی ایران به فناوری بومی تصفیه پسماند بسیار خطرناک پالایشگاهی

ایروژل‌های هوشمند برای تشخیص فساد مواد غذایی طراحی شدند

نانوفیلترها بخشی از آلودگی‌های صنعتی را حذف می‌کنند

هند تک تیرانداز لیزری روباتیک ساخت

مطالعه پژوهشگر ایرانی دانشگاه تربیت مدرس جهانی شد؛ علفزارها مخزن کربن

فتح بازار مگافارم‌های ایران توسط یک شرکت دانش بنیان

حمایت از طرح‌های فناورانه در حوزه جوانی جمعیت

رشد شرکت‌های دورکار 2 برابر بیشتر از سایر شرکت‌هاست

عکس روز ناسا از رز سرخ‌رنگ کیهانی

بازی‌های The Duskbloods و Elden Ring: Tarnished Edition امسال منتشر خواهند شد

گوشی پرچمدار شیائومی 18 احتمالا به بهترین تراشه کوالکام مجهز نمی‌شود

تصاویر پیکسل 10a لو رفت؛ رقیب آمریکایی گلکسی A57

بازی Tomb Raider برای گوشی‌های اندرویدی و آیفون منتشر شد

عصب‌شناسان توانستند رویاها را مهندسی کنند

رونمایی از اولین ربات انسان‌نما با توانایی کنترل حرکت لمسی

چین در حال سبقت از آمریکا برای بازگرداندن انسان به ماه

کشف 45 اقیانوس هیدروژن در هسته زمین؛ آیا آب از ابتدا همراه سیاره ما بود؟

نسل جدید ربات‌ها که مانند زیردریایی در بدن شنا می‌کنند

گلکسی S26 پلاس سامسونگ در بازارهای جهانی با تراشه اگزینوس رؤیت شد

گوشی میان‌رده جدید ناتینگ با 12 گیگابایت رم رؤیت شد

پتنت عجیب سونی حجم بازی‌ها را از 100 گیگابایت به 100 مگابایت کاهش می‌دهد

چرا عضلات از دست می‌رود؟